Találatok a következő kifejezésre: Meddig bírja aggressive (1 db)

Meddig bírja egy aggressive görkori?

Szeretnék elkezdeni agresszív korizni. Ma megyek korikat nézni, de arra lennék kíváncsi, hogyha kezd?ként úgy alapszinten slideolgatok, meg trükközök, akkor meddig bírja egy kori? Nem komoly korira gondoltam, de úgy általánosítsuk. Tehát fél (max 1) éven belül akarok majd venni egy jobbat terveim szerint.

Legjobb válasz: Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. www.vatera.hu

Egy évet ki kell bírnia, még ha nem valami jó minõségû, akkor is. Sõt többet is. Amíg tanulgatsz, bár ez a vérmérsékletedtõl függ, nem lesz annyira lestapálva, mint amikor már biztosan tudsz trükközgetni, és a tanulás el fog tartani egy ideig:) Én a helyedben használt görkorit vennék, vaterán láttam mostanában 15 20 ezerért Rollerblade-et. Újonnan ennyiért ilyet nem kaphatnál. http://www.vatera.hu
Hello én már 8 éve inline ozok szoval elégé tudom eddig volt Kizer , Ufs, Usd , és most K2 es korim amivel nagyon megvagyok elégedve ezek viszonylag olcsóbbak 30-40 körül ( agresziv koriban ez igen olcsónak számít) és igen sokáig birják nagyon erõsek csuszkálhatsz vele amennyit akarsz max a kerekek kopnak gyorsan de azt meg kicseréled hamar ha már teljesen elkopott sok sikert
Egy kezdõ lábán gyorsabban kopik a kori! Ezt vedd számításba. Én kezdõként egy Razors Genesys 8-at vettem, és hát már bánom, hogy nem kezdtem egy olcsóbbal, mert kezdetben szépen összevertem ittis-ottis, de egyébként ezek csak külsõségek! Az agresszív korik folyamatos felújításra szorulnak, csapágyak-kerekek, és évente-kétévente a plateket sem árt cserélni! Kopástól függõen persze! Amúgy azt ajánlom, hogy kezdetnek vegyél egy olcsóbbat, esetleg kérj kölcsön valakitõl!
Hidd el nem lesz gáz. A sin egy idõ után elkopik. Ha télleg NAGYON aktívan használod..akkor mondjuk azt h 2 évet bír. De veszel hozzá új sint, vagy slidekockát és nem lesz gáz. Én is azt hittem h elkezdem h elkezdem és minden pénzem felemészti, de nem igy van :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a külömbség az ABEC 3-as és az ABEC 5 ös csapágy között? Eddig ABEC 5-ös csapágyam volt, meg ABEC7-es. Az ABEC3-as al nem lehet olyan gyorsan gurulni, vagy kevesebb ideig haználható?

10

Karatét és a súlyzós edzést hogyan kombináljam?

Sziasztok! Heti 3-szor van karate edzésem, hétfőn, szerdán és pénteken délután. Hogy tudok betervezni súlyzós edzéseket, hogy lehetőleg ne edzem túl magam? A másik dolog:
minden reggel megcsinálok 100 fekvőtámaszt, 100 felülést és 100 guggolást-felállást egy huzamban. Véleményetek szerint ezt lehet minden nap csinálni?

5

Szerinted előkerül-e Erős Zsolt hegymászó és a társa?

Már a felesége szerint sem él...

30

Miert nem hasznalnak a Himalajaban nyomkovetot a hegymaszok?

A kerdest Eross Zsoltek eltunese kapcsan irom. Miert nincs barmilyen GPSes eszkozuk, amivel nem mellesleg ok is tudnanak tajekozodni es a helyzetuk is kovetheto lenne. Vagy miert nincs pl fustbombajuk? Azzal is lehetne jelezniuk, ha ugyis kovetik a mozgasukat. (Laikuskent kerdezem mindezeket...)

28

Szerintetek meghalt Erőss Zsolt és a társa?

41

Mennyiér tudnám eladni ezt az airsoft fegyvert?

Egy JG-Ak47 taktikai fix tusosról lenne szó.
kb másfél éve vettem abs testel amit kicseréltem fém testre.
van hozzá egy abs tár(a tetején kicsit sérült,de tökéletesen müködik)és egy fém tár(aminek elülsö beakasztó része letört,de orvosolva lett iylen dróttal,ideinglenesen)1 1500-as gyári JG aksi van hozzá,egy fegyver szíj,és egy taktikai markolat,gyári dobozzal.teljesen müködöképes, kb 8-10ezer golyó eltt vele ellöve,terepen nem volt és kihasználatlansága miatt adnám el.köszi előre is

5

Hányszor karozzak egy héten?

És hányszor mellezek? Válaszokat elöre köszönöm.

0

Lehet hogy vicces de a tömegnövelőtől össze megy a farkad valamennyire? Xd:O

10

Szeretnék elkezdeni hegyet mászni! Hogyan kezdjek neki? Alföldön lakom, a szervezettebb formát szeretném űzni. Szövetségek vagy egyéb ilyesmi? Mit tegyek?

0

Kezdem unni a sima hátraszaltó (talajon). Hogy lehet tovább "cifrázni"?

Az érdekel hogy lehet pl futásból vagy cigánykerékkel csinálni és hogy lehet megtanulni.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!