Találatok a következő kifejezésre: Meddig bírja átlagos (13 db)

HTC One X akkumulátora meddig bírja átlagos használat mellett?

Vagy erősebb használat mellett milyen gyorsan merül? Tulajok válaszoljanak!

Legjobb válasz: Állítólag a frissítéssel javult az akkuidõ.

A kérdező hozzászólása: Állítólag a frissítéssel javult az akkuidõ.
kevés esély van rá hogy pont itt lesz egy one x tulaj. nem tudom nézted e már ezt a fórumot, biztos írnak alkuidõrõl vagy akár be regizel és kérdezhetsz is tulajoktól. http://mobilarena.hu/tema/re_htc_one_x_egy_telefon_mind_fele..
A kérdező hozzászólása: köszi!
A kérdező hozzászólása: Másik fórumot néztem, jókat írnak az akkumulátorról, fõleg frissítés után, mivel Xperia T kiment a Tmobile kínálatából ezt a telefont veszem meg, ezért kellett egy kis tapasztalat.
igen mondjuk elég kis aksit sikerült bele rakni, az enyém hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a one x csak 300mah val erõsebb aksi van benne. ez is gyorsan merül ha 3D játékkal játszok meg még a full felbontásra állított kamera szívja az aksit nagyon.
A kérdező hozzászólása: Értem. Nem mondom vannak rosszabb tapasztalatok is a X-el, de ha már egy napot kibír az nekem elég, a mostanit is naponta töltöm igaz használom is rendesen.
Ha nem játszol rajta nagyon meg nincs max fényerõn akkor kibír egy napot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! ment a zöld. Amúgy én nem vagyok nagy játékos, inkább netre használom az telefont.
Ha netezni veszed akk jó de ink egy note

Egy fiú meddig bírja átlagosan, ha már többször lefeküdt egy lánnyal?

Legjobb válasz: Totál egyértelmû, de hiába átlagolsz, mert minen férfi más, és körülményfüggõ is meg helyzet függõ is. Nem lehet igy kiszámolni. Mondanám hogy átlag 5-10 perc. De hülyeség erre választ adni, mert a gyakorlat teljesen mást mutat, akkor meg felesleges átlagot számolgatni.

Totál egyértelmû, de hiába átlagolsz, mert minen férfi más, és körülményfüggõ is meg helyzet függõ is. Nem lehet igy kiszámolni. Mondanám hogy átlag 5-10 perc. De hülyeség erre választ adni, mert a gyakorlat teljesen mást mutat, akkor meg felesleges átlagot számolgatni.
Tök igaza van az elõttem írónak, és lefogadom, hogy õ is tanult matekot...
Ez egy csomó mindentõl függ. Átlagosan 2perc és egy óra között. :)
Mit meddig bír? Egyébként a többször lefekvésnek ehhez nemsok köze van. Inkább a kettõ közötti idõnek ihv
A kérdező hozzászólása: 2 perc és egy óra között... kössz... konkrétabb? az áltag általában egy szám, remélem tanultál matekot :D 10 perc, 5 perc, 15 perc, 20 perc? ÁTLAGOBAN KB... kinek mennyi?
A kérdező hozzászólása: h miért a fogamzásgátlásba tette azt nem tudom :D amúgy magára az aktusra vagyok kíváncsi, ha nem volt egyértelmû
Általában akkor bírja egy pasi a legtovább, ha mielött elmegy megáll egy picit vagy akkor pózt cseréltek. Amúgy sztem a gyorsaságtól is függ. Ha gyorsan csinálja ott lehet az átlag 5-10 perc. Ha lassabban érzékien csinálja lehet fél óra is.
Paulo Coelho szerint ez 11 perc átlagban. Teljesen egyetértek vele.
Ez mindenkinél és minden alkalommal más, nem vagy egy programozható gép. Én pl ha nagyon rá vagyok kattanva a barátnõmre elég hamar, a második menet viszont jó sokáig is eltart. Amúgymeg a fene se nézi az órát közben. De ha este sex is van, akkor az kb egy órával késõbbi alvást jelent. :)


Meddig bírja egy átlagos ember alvás nélkül? Meddig bírja egy átlagos ember folyadék nélkül? Meddig bírja egy átlagos ember élelem nélkül?

( én úgy tudom élelem nélkül kb: 21 nap) De halottam olyat is aki, 15 nap nem evés nélkül lett éhes és így bírta 42 napig, ami duplája) szerintetek ez a szervezett?l is függ? (Halottam egy férfiról aki sok húst evett és két hétig meg vonta magától a tápanyagot és 2 liter vére vhogy a szervezetéb?l távozott, ez hogyan lehet nem értem? ) Nem akarom ki próbálni csak érdekel :) :) És kíváncsi vagyok , ezekre.

Legjobb válasz: Ennyi!

Ennyi!
Aki kövér, az étel nélkül sokkal tovább bírja, mint a soványak.
Alvás nélkül 10 nap max. Ivás nélkül kb 3. Evés nélkül átlag három hét
Milyen átlagemberre gondolsz? Átlag magyarra, vagy átlag indiaira? Mert nem mindegy.
Étel nélkül néhány hétig, víz nélkül néhány napig, levegõ nélkül néhány percig.
A kérdező hozzászólása: Átlag emberre gondoltam ::) Mert mi a különbség egy magyarral vagy egy átlag indiaival... Átlagnál az átlag magassámt átlag testsúlyt értetettem de köszi a válaszokat.
Poet1, kíváncsi lennék, mit szólnál 4 nap nemalvás után (persze ha nem használsz speedet, kokaint, alkoholt vagy hasonló szereket). Alvás nélkül 5-7 nap a max, de átlag ember 3-5 napnál nem bírja tovább, megõrül ha nem hagyják aludni. Evés nélkül 2-3 hét, a szórás nagyobb, de az sem igaz, hogy a kövér emberek sokkal tovább bírják. Ez erõsen szervezetfüggõ, hiszen a szervezetnek nem csak az elraktározott zsírra van szüksége ahhoz, hogy táplálni tudja önmagát. Az izmokat, a vért ugyanúgy elkezdi lebontani a szervezet tápanyagbevitel hiányában, mint a zsírt. Ráadásul a kövérek általában sokat esznek, így sokkal nagyobb stressz a szervezetük számára a tápanyagmegvonás, mint az éhezéshez szokottak számára. Víz nélkül 2-4 napig bírja az ember, ez klímától, környezettõl is nagyon függ. A Szahara közepén ha egy teljes napig bírod víz nélkül, akkor már nagy májer vagy, két nap már valószínûleg orvosi eset, amirõl tanulmányok tömkelegét írnák a tudósok. Levegõ nélkül még a legedzettebb mélybúvár sem bírja tovább 5 percnél, de az átlagember 1-1.5, de legfeljebb 2-2.5 perc után már kómába esik. Rákészülve, oxigénnel telítve a véredet és nagy levegõ után is ez legfeljebb fél perccel tolható ki.
Én is 10 napról tudok.
Angliában végeztek "élelem nélküli" tudományos kísérleteket legutóbb: http://en.wikipedia.org/wiki/1981_Irish_hunger_strike 46....73 nap

Meddig bírja egy átlagos srác?

Most olvastam, hogy valaki azt írta, hogy nagyon hamar, 5-6 perc után elmegy. Az lenne a nagyon hamar?? Én még nem láttam többet.

Legjobb válasz: Rossz helyen kerestél:-). Az én párom is többet bír. Egy-másfél órát simán, de nem ritka a 2óra sem. De igazából utánna egy fél órás pihi és minden mehet elörõl:-). Pedig nem egy 50cmel rendelkezõ kigyúrt néger... Tök átlagos testalkat.

Rossz helyen kerestél:-). Az én párom is többet bír. Egy-másfél órát simán, de nem ritka a 2óra sem. De igazából utánna egy fél órás pihi és minden mehet elörõl:-). Pedig nem egy 50cmel rendelkezõ kigyúrt néger... Tök átlagos testalkat.
Itt az átlagost mire érted?:D A pasi testalkatára vagy a méretére? Mert nem igazán a mérettõl függ az, hogy meddig bírja meg attól sem függ sztem, hogy éppen kövér e vagy vmi kigyúrt állat:D! Egy angol kutatók által végzett felmérés eredményeként közölték hogy egy átlagos aktus 13-15 percig kell, hogy tartson, de sztem ez marhaság mert az kb az elõjáték sõt... az aktus pedig attól függ, hogy a pasi éppen milyen formában van. Ha már " kiéhezett" állapotában van akkor igen akár 5 perc alatt is képes elmenni, de egy kis pihi után tökéletesen képes teljesíteni. Általában viszont szerintem minimum 30 percig tuti, hogy bírják és innen már csak bõvülhet az idõ skála... Szerintem elõjátékkal együtt az a másfél óra kell a kielégüléshez...
férfi létemre nekem böven több mint másfél ora...és 15 perc ujratoltési ido... és nem lazitok mert nevtelenul tok folosleges... az meg hogy azgolok gyortuzelok az o bajuk... nekunk szebb noink vannak és ennyi rossz mellett ebben a retek országban legalább ez legyen ami jo xD udv:A
hát én annyit mondok, hogy a múltkor csak a csaj ment el, én meg néztem, hogy mivan.. halál komolyan.. pedig jó csaj volt. (igaz még délután "dolgoztam" vele, mert nem gondoltam, hogy este lesz még valami.. de hát ezek a mai lányok.. megdöbbentõ, még ha jó is..) több mint kétóra, ebbõl jó félóra csak a tényleges mûvelet volt
Másfél percig. Víz alatt. Oxigénmasz nélkül.
A tényleges aktusba (ebbe az 5-6 percbe) nem számít bele az elõjáték. Erõsen pasifüggõ hogy meddig bírja. Ha valaki lottómódszerrel gyakorol (5 jó húzás és milliók ütik a markát), és még ki is van éhezve, pár lökés és elsül. Ha valaki már a többedik menetet nyomja, és alapból szereti elhúzni, akkor a tényleges aktus ideje is lehet akár több óra. Tapasztalatlan pasik többnyire kevesebb ideig bírják, lepedõmesterek viszont tovább. Sajnos az én korosztályomban az 5-10 perc teljesen reális, de lehet szoktatni a pasikat a nemsietéshez...

Szexnél meddig birja az átlagos pasi?

szóval kb hány percig tart még elmegy ?mennyi a természetes és az átlagos?

Legjobb válasz: ez teljesen változó. Ha mondjuk már 2 hete nem volt szex akkor bírja kb fél percig. Viszont ha ügyes, akkor akár 1 órát is bírja.

ez teljesen változó. Ha mondjuk már 2 hete nem volt szex akkor bírja kb fél percig. Viszont ha ügyes, akkor akár 1 órát is bírja.
Az elsõ szeretkezésnél kb. 5 perc, a máasodiknál pedig fél óra vagy több.Az átlagos pasit nemtudom, de nekem még eddig a pasik akikkel voltam elég hamar elmentek az elsõnél, amit én szeretek!Számomra már unalmas, ha az elsõ 1 óráig tart, akkor már másra gondolnék szerintem, nem tudnék addig koncentrálni és élvezni...de mindenkinél más és más
Igen ez egyénenként változó lehet!Az én barátoma mikor elvesztettük akkor olyan kb.9 percig bírta, ma már (lassan 1 éve hogy megtörtént az elsõ)1-1, 5 órán át is bírja ha idõnként(30 min.kb)megállunk
Hû én szerencsés vagyok:) . Én nem tudom hogy de az enyém 4 perc után elmegy de ugyanugy folytatja és ugyanugy birja :)
Azon lehet változtatni, hogy meddig bírja... de ez nem lóverseny, kérem. Ha túl hamar eljut a csúcsra (bármelyikük) - akkor illik kézzel folytatni, amíg a másik is eljut oda.
A kérdező hozzászólása: értem!köszönöm!
a 4. valaszolonak uzenem, hogy ilyen teren en is szerencses vagyok...az en parom is birja kb 5 percig, utanna elmegy es folytatjuk tovabb., ....de van olyan is hogy 5 percig birja, es utanna kidol :DDDD mikor, hogy.....
az enyém 10 másodperc és 2 óra között bármeddig

A huawei ascend y300 telefonnak átlagosan meddig bírja az aksija? (wifizéssel/mobilnetezéssel? )

tapasztalatot szeretnék szerezni:) arról a telefonról

Legjobb válasz: Ha egész nap erre használod,akkor nap végére lemerül (ahogy az összes többi okostelefon is). Én 2napig elvagyok az enyémmel. (egyébként nagyon bevált)

Ha egész nap erre használod, akkor nap végére lemerül (ahogy az összes többi okostelefon is). Én 2napig elvagyok az enyémmel. (egyébként nagyon bevált)
A kérdező hozzászólása: neked milyen van?:) amúgy nem egész nap csak napközbe néha meg inkább olyan este 6-7 órátol 10-11 óráig de azt se végig:)
huawei g510 reggel 7-tõl este 6ig birja úgy, hogy a mobilnet végig be van kapcsolva :)
A kérdező hozzászólása: estére lemerül?
6-kor szoktam töltõre rakni, de akkor már csak 5-6% -on van... szóval igen
Én örülök, ha 3 órát kibír folyamatos használattal…
Jól van King Kong, attól hogy te hülye vagy az androidos telefonokhoz, még nem kell másokat riogatni.
Már vette kezelésbe nemis 1 olyan, aki elég profi, de semelyik se tudott vele mit kezdeni. Ez a teló úgy [email protected], ahogy van, pont.
Mais, délbe keltem, egész addíg töltõn volt, és azóta már megint töltõn van… Pedíg nemis játszok rajt, csak netezek.
2-3 év
2-3 óra.
Legalábbis ha arra gondoltál, hogy mennyi idõ alatt merül le teljesen...
Kb 2-2, 5 óra, normál üzemmódban. Energiatakarékosan 2-3 óra. Élettartamra 2-3 év.

Egy Nokia N96-nak meddig bírja az akksija átlagos használat mellet?

nálam az átlagos használat:Napi 1-2 hívás,10-15 perc zene hallgatás,1-2 kép készítése. el?re is köszönöm a válaszokat :-) elvileg 45-ér tok szerezni folyamatos zenehallgatással meddig bírja?

Legjobb válasz: Ha nem súrolod a falhoz, nem rakod sósavba, és nem is gyújtod meg, akkor minimum 4 napig. Folyamatos pötykötés mellet 1 nap

Ha nem súrolod a falhoz, nem rakod sósavba, és nem is gyújtod meg, akkor minimum 4 napig. Folyamatos pötykötés mellet 1 nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!