Találatok a következő kifejezésre: Meddig ajánlott a légzésfigyelőt (2 db)

Meddig ajánlott használni a légzésfigyelőt?

Ezt azért kérdezem, mert 5 hós kisfiam folyton lemászik az érzékel?r?l és beriaszt, engem meg a frász kerülget! De hason alszik és nagyon bukós baba, ezért mindig bekapcsolom! Ti meddig használjátok/használtátok?

Legjobb válasz: Szia! 1 éves korig ajánlják de tök felesleges addig használni szerintem!! Én 7 hós koráig használtam a pici fiamnál!! És is igy nyugodt vagyok!!üdv Niki

Szia! 1 éves korig ajánlják de tök felesleges addig használni szerintem!! Én 7 hós koráig használtam a pici fiamnál!! És is igy nyugodt vagyok!!üdv Niki
november be lesz 1 éves a baba de a téli náthás köhögös ídöbe én még fogom használni.
6 hóig érdemes.
Gondolon az régi tipus ! mert az uj 2 laposak meg 3 laposak és egész matracra kihat.( 1 évig )
1 ÉVES még használjuk! 2 lapos
A kérdező hozzászólása: Igen, régi típus, használtan vettük egy ismerõstõl! Nem is tudtam, hogy az újabbaknál már erre is gondoltak és több laposak!
nekünk 3 lapos van, kölcsön kaptuk egy ismerõstõl. 1 éve skorig ajánlott, most 10 hós a lányom.
na akkor azért killodsz mert egy nagy lapbol áll és nem mondták neked.Azon ha legurul a baba már riaszt az csak 2-3 hónapig jó.20000ft akciosan de rengeteget árulnak használtan itt a neten olcsóbban 10000ft körül.Olvas utána.
A kérdező hozzászólása: Igen, egy nagy lapból áll az egész! Sajnos nem jártam utána annak idején hogy milyenek vannak, még rutintalan is voltam még ezekben a dolgokban! Egy kollégám mondta hogy nekik már nem kell és végülis 8ezer forintért megvettük tõle! Már bánom hogy nem néztem utána hogy milyenek vannak! Akkor ennek már nem nagyon fogom hasznát venni, igaz?! :(

Meddig ajánlott használni a légzésfigyelőt? Mi a legveszélyeztetettebb kor?

Ja és miért lehet az, hogy becsippant nemrégen 3x is a légzésfigyel?nk (Angel Care), de a baba normálisan lélegzett, el sem mozdult és vagy 6-ot lélegzett mire egyszer felvillant a zöld led jelz?. 7 hetes lesz a kislányom nemsokára.

Legjobb válasz: 1 éves korig javasolt. 4-6 hónap a legveszélyeztetettebb kor.

1 éves korig javasolt. 4-6 hónap a legveszélyeztetettebb kor.
Nekünk is ANgel Care légzésfigyelõs bébiõrünk van, és a mienk is beriasztott többször is. A férjem rájött, hogy túl érzékenyre volt állítva, ezért állított az érzékenyésgen. A férjed biztosan meg tudja csinálni. Tehát nyugi a babucikáddal minden ok!
Szia.Nekünk is ez van , jó lenne tudni milyen érzékenységre kell állítni, mert én még csak most fogom használni...ha tudtok segítsetek nekem is légyszives.401es van nekem..
Második válaszoló vagyok. Az érzékenységet mi 3, 5-re állítottuk be. És nálunk így vált be. De a férjem azt mondja minenkinek más és más. Függ a matrac vastagságától a gyerek súlyától. A mi matracunk 8 cm-es kókusz matrac a babánk pedig 5 Kg. Próbáljátok ki. Sok sikert. T.
Nekem a védõnõ másfél évet mondott, de az "röhely", hisz akkor már rég lemászik róla... A legrosszabb kor a 2-4 hó a statisztikák szerint, én úgy terveztem, hogy kb 6 hónapig fogom használni, de ha végülis itt van, akkor majdnem mindegy, majd adja magát. Nálunk is legalább 2X riaszt egy éjjel, nem tuodm miért. Akor volt ilyen, ha pl volt pléd a pici alatt, vagy hason aludt, és nem érzékelt annyira. De inkább 2 téves riasztás, mint egy , mikor kéne de nem riaszt...
ugy udom 0-3hos kor a legveszélyesebb de 1évig ajánlott használni. az érzékenységet 4esre állitsd. nekünk is többször beriasztott 3ason és miota 4esen van azota jó!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mi matracunk 6 cm-es a Babó 4 kg. Azt tudom, hogy a legérzékenyebbre van állítva. Majd Párom átállítja. Csak az volt a furcsa, hogy a babó el sem mozdult róla és lélegzett rendesen, és amíg a légzésfigyelõ egy légvételt jelzett, a kislányom vagy hatot lélegzett. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!