Találatok a következő kifejezésre: Meddig adhatom espumisant Leszoktassam róla Mikorra (1 db)

Meddig adhatom az espumisant? Leszoktassam róla? Mikorra erősödik meg a kis gyomruk?

5 hetesek vagyunk, és 4 hete folyamatosan adom neki mivel hasfájós volt, így hogy megel?zzem adtam neki. De lehet már nem is lenne rá szükség. Egyb?l nem merem elvenni, fokozatosan tegyem vagy nem ártok vele ha adom neki??? Azóta nagyon ritkán fáj a hasikája. Szinte nem elég egy hétig sem egy üveggel. Nemcsak drága, de nem akarom fölöslegesen tömni vele. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg napról napra csökkenteni az adagját és akkor megtudod,hogy mi az a mennyiség, ami még használ, vagy h kell-e egyáltalán adnod még.

Szerintem próbáld meg napról napra csökkenteni az adagját és akkor megtudod, hogy mi az a mennyiség, ami még használ, vagy h kell-e egyáltalán adnod még.
Az én kislányom is 5 hetes, mi is adjuk neki az Espumisant, mivel azonban nem nagyon fejlõdött a bélflórája, 5 napja Protexin-restore-t is adott neki a doktor néni, így most már jobb a pocak. Én most kezdem majd leszoktatni az Espumisanról úgy, hogy csak minden 2. evéshez adom neki, aztán csak minden 3.-hoz és így tovább.
Próbáld lassan leszoktatni róla, meglátod, hogy kell-e még. Viszont 3 hónapos kora után valószínûleg biztosan nem kell majd, mert addig szokott tartani a hasfájós idõszak. Mivel az espumisam a szervezetbe nem szívódik fel, nem olyan veszélyes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?

Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?

17

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz menni?

Megvannak a tünetek, mensi is elmaradt (illetve barnázás volt helyette), tesztet is csináltam. Halovány pozitívat mutatott. Mikor érdemes először orvoshoz menni? azt tudom, hogy ha korán megyek még szinte felesleges. De mégis mennyi időnek kell eltelnie, hogy értelme legyen?

5

Autóban ki hova teszi a bébihordót?

Anyós ülésen vagy hátul? 6hónapos babátokat ti miben vittétek ha mentetek kocsival valamerre?

13

SOS! Babámról kiderült hogy tejallegiás. Nem fogadja el az új tápot, lassan 1 napja nem evett. Most a régit kínálom neki de azt sem eszi, azt hiszi az az új amit nem szeret. Milumil Pregomint írtak fel neki az allegiára. Mit kezdjek vele?

Mit csináljak vele?

8

Koszmos a kisfiam feje hogy kezeljem?

14

Adjak a fiamnak Maltofert?

1 éves a fiam, a dokink felírta a Maltofert mert állítólag sápadt. De kicsit utána néztem, és most nem tudom hogy beadjam-e. Nem kéne ehhez vérvétel? Elég indok az hogy sápadt a fiam? Mi van ha nincs is erre szüksège, mégis adok neki?

4

Hogyan ösztönzitek a kisgyerekeiteket?

Milyen játékos feladatokat adtok nekik hogy fejlődjenek vagy sikerélményeik legyenek?

1

14 hónapos kisfiamnak most este ahogy mostam a fogát vérzett az ínye egy nagyon picit. Más tapasztalt ilyet esetleg, mitől lehet?

Tegnap vettem neki egy Oral-b gyerekfogkefét, lehet attól? Pedig abszolút nem mostam neki erősen. Biztos hogy érzékeny is neki, mert nem nagyon hagyja, hogy felül megmossam, elrántja a fejét. De csak felül, alul szépen hagyja, hogy megmossuk neki. Eddig azzal az ujjra húzható szilikonnal mostak neki, de úgy vettem észre, hogy az már nem tisztítja meg rendesen a fogait mióta mindent eszik.

1

Családi fotózás babával? Árban mi a jó?

Nekünk 10 ezerért akart csinálni egy csajszi, az sok? Cd-t is adna.

8

7 hónaposnak hányszor főzitek ki a cumisüvegét?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!