Találatok a következő kifejezésre: Meddig adhatom espumisant Leszoktassam róla Mikorra (1 db)

Meddig adhatom az espumisant? Leszoktassam róla? Mikorra erősödik meg a kis gyomruk?

5 hetesek vagyunk, és 4 hete folyamatosan adom neki mivel hasfájós volt, így hogy megel?zzem adtam neki. De lehet már nem is lenne rá szükség. Egyb?l nem merem elvenni, fokozatosan tegyem vagy nem ártok vele ha adom neki??? Azóta nagyon ritkán fáj a hasikája. Szinte nem elég egy hétig sem egy üveggel. Nemcsak drága, de nem akarom fölöslegesen tömni vele. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg napról napra csökkenteni az adagját és akkor megtudod,hogy mi az a mennyiség, ami még használ, vagy h kell-e egyáltalán adnod még.

Szerintem próbáld meg napról napra csökkenteni az adagját és akkor megtudod, hogy mi az a mennyiség, ami még használ, vagy h kell-e egyáltalán adnod még.
Az én kislányom is 5 hetes, mi is adjuk neki az Espumisant, mivel azonban nem nagyon fejlõdött a bélflórája, 5 napja Protexin-restore-t is adott neki a doktor néni, így most már jobb a pocak. Én most kezdem majd leszoktatni az Espumisanról úgy, hogy csak minden 2. evéshez adom neki, aztán csak minden 3.-hoz és így tovább.
Próbáld lassan leszoktatni róla, meglátod, hogy kell-e még. Viszont 3 hónapos kora után valószínûleg biztosan nem kell majd, mert addig szokott tartani a hasfájós idõszak. Mivel az espumisam a szervezetbe nem szívódik fel, nem olyan veszélyes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Két részes overált ráadtok már 1-1/2 évesre hosszabb babakocsis sétára?

Ha igen mennyire öltöztetitek alá?

4

Nem vitaindítás, csak kétszavas válaszokat kérek szépen! Babátok anyatejes vagy tápszeres? Mennyi idős?

30

Hány hónaposan kezdted kóstoltatni a babáddal a gyümölcsöket, zöldségeket?

Mikorra váltott ki egy teljes étkezést? Hogy fogadta a babád és mivel kezdtétek?

3

Mikortól kezdtetek el gyurmázni a gyerkőccel? Főzhető gyurmára gondolok, ami nem ártalmas a szervezetére.

14 hónaposan még kicsi hozzá?Azért gondoltam rá, mert hátha helyhez tudnám vele kötni. Szeret nagyon maszatolni.

6

Mitől lehet, hogy négy napja nincs széklete?

2 nap múlva lesz 10 hetes a babám és négy napja nem kakilt. Vagyis kétszer volt egy pici kakifolt a pelusban, de azt rendes kakinak nem nevezném. Eddig naponta volt valami a pelusban, aztán ezelőtt 2-3 napig kisebb mennyiségek, most meg ugye napok óta szinte semmi.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!