Találatok a következő kifejezésre: Meddig érvényes KRESZvizsga (1 db)

Meddig érvényes a KRESZvizsga?

Miután megcsináltam, sajnos nem volt módomban a vezetést elkezdeni. Jó lenne tudni mennyi ideig érvényes, menyi id? után kell új vizsgát, s mennyi id? után új tanfolyamot felmutatnom. A válaszokat el?re is köszönöm, kivéve azoknak akik lehülyéznek amiért nem mentem vezetni amint a kezemben volt a papír.

Legjobb válasz: Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.

Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.
A kresz vizsga idõpontja után 2 éven belül van lehetõséged forgalomban vizsgázni. Számold bele a rutin és a forgalmi órák számát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok :) ezek szerint van egy évem hogy új oktatót keressek és levizsgázzak... Remélem az autósiskolában adnak papírt a levezetett óráimról, és akkor jó lesz :)
Ha azon a napon mész még forgalmira, az még jó :) Szóval figyelj oda mikor jár le! Én a lejárat elött 1 héttel forgalmi vizsgáztam, és cinkes volt, ha megbukok, nem lesz alkalmam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik futárszolgálat visz 3 méteres csomagot Moszkva irányába (Oroszországba)?

1

Akik nem postázásra kértétek a jogsit, hanem személyes átvételre: mennyi idő alatt készült el?

Így hamarabb vehetem át, mintha postán küldenék?

4

A Volkswagen Passat ( 2006 ) mekkora autó?

Néztem, hogy majdnem 1700kg, és majdn 480cm. Mennyire tűnik nagynak ez az autó élőben? Mennyire jó a megjelenése?

3

A www.topauto.hu egy csaló hirdető oldal?

Már fél éve látom a hirdetéseiket és szinte mindegyik hirdetés csalás. Külföldi személyek, néha egészen hihetően hirdetnek piaci ár alatt autókat. Ha írok nekik, akkor előleget kérnek. A kevésbé ügyes csalók már a hirdetésben lebuknak. Az ügyesebbeknek még a telefonszáma is él, ha valaki rutinos, csak akkor jön rá, hogy csak a pénzére pályáznak, autó meg nincs.
Lehetséges, hogy egy ilyen hirdető oldal közreműködik az ilyen csalókkal? Mert az nem lehet, hogy ilyen arányban vannak hamis hirdetések náluk. Vagy ennyire nem foglalkoznak a hirdetések szűrésével?

0

Motoros kabátba láthatósági csík varrása? Valaki csinált már ilyesmit?

Első a biztonság. A motoros ruhám sajnos teljes mértékben fekete. Ezzel az a baj, hogy nappal se nagyon feltűnő, éjjel meg egyenesen elnyel a sötétség.
A van egy fölösleges láthatósági mellényem, amit gondoltam, hogy ráveszek a kabátra, de sajnos a szelet nem igazán bírja az a kis tépőzáracska, valamint ha megyek bárhová, azért nem a legdivatosabb még egy "jólláthatósági" munkás-mellényt is magamra aggatni.

Arra gondoltam, hogy feláldoznám, és rávarratnék belőle a ruhára, de nem tudom, hogy milyen lenne, egyáltalán jó ötlet-e? Vagy van valakinek bármilyen ötlete, mivel tehetném magamat láthatóbbá?

1

Hogyan fizessem be ezt a büntetést?

Augusztus végén megbüntettek a rendőrök 5 ezer forintra mert enm volt nálam a jogosítványom (rendesek voltak mert 50-et is adhattak volna), azonban időközben én ezt rendkívül buta módon nem fizettem be, holott lett volna rá pénz. Egy hónap volt a határidő. időközbe elköltöztünk, nemtudom, hogy milyen értesítéseket kaptam. Hol érdeklődjek, hogy akkor most mi a helyzet?

4

50ccm-es enduro vagy akár gyorsasági motorral fel lehet hajtani autópályára?

3

Igaz, hogy a C kategóriához kötelező az autómentői OKJ-s vizsga?

2

Hol tudok letölteni nagyon részletes és nagyon magas felbontású Olaszország térképet?

5

Hol lehet a repülőtér közelében hagyni a kocsit egy hétre, ahol nem kell érte fizetni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!