Találatok a következő kifejezésre: Meddig érvényes KRESZvizsga (1 db)

Meddig érvényes a KRESZvizsga?

Miután megcsináltam, sajnos nem volt módomban a vezetést elkezdeni. Jó lenne tudni mennyi ideig érvényes, menyi id? után kell új vizsgát, s mennyi id? után új tanfolyamot felmutatnom. A válaszokat el?re is köszönöm, kivéve azoknak akik lehülyéznek amiért nem mentem vezetni amint a kezemben volt a papír.

Legjobb válasz: Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.

Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.
A kresz vizsga idõpontja után 2 éven belül van lehetõséged forgalomban vizsgázni. Számold bele a rutin és a forgalmi órák számát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok :) ezek szerint van egy évem hogy új oktatót keressek és levizsgázzak... Remélem az autósiskolában adnak papírt a levezetett óráimról, és akkor jó lesz :)
Ha azon a napon mész még forgalmira, az még jó :) Szóval figyelj oda mikor jár le! Én a lejárat elött 1 héttel forgalmi vizsgáztam, és cinkes volt, ha megbukok, nem lesz alkalmam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért csinálják ezt egyes emberek?

Biztos tudtok olyan esetről ahol a túlfűtött sofőr kiakarta próbálni a vezetési tudását, na én ma kerültem ilyen helyzetbe
Pirosat kaptunk első voltam a sorban, mellettem egy Tdi motoros ford mondeo, a faszi nézegetett meg méregette a motoromat, amikor bezöldült a lámpa elkezdte nyomni neki rendesen, kb fél másodperc alatt 4-esbe ott hagytam
Mire számított? Egy 100ccm-es gyorsasági meg fog még egy drágább autót is közúton

Ti csináltatok már ilyet?

8

Van olyan Kresz teszt ami csak képes kérdésekből áll?

Ha igen, legyetek szívesek segíteni, hogy meg adjátok az oldal címét. Nemsokára vizsgázok Kreszből és a képes kérdések nem mennek.

2

A pilóták Airbuson vagy Beingen tanulnak repülni?

Esetleg Tupoljeven vagy Iljusinon?

5

Tz4k-14B traktor gyárilag hangos?

Van egy tz4k-14B kistraktorom, és a kipufogócsöve annyiból áll, hogy egy kicsi kipufogódobból jön egy teljesen üres sima kb 25 cm-es 2 cm átmérőjű vascső, borzasztóan hangos, két, háromszáz méterről lehet hallani nappal az utca zaja mellett, hogy jön ez a gép, a faluban van több embernek is ilyen gépe, és egyik sem ilyen hangos, bár még nem volt alkalmam azoknak a kipufogóját szemügyre venni, ez gyárilag ilyen hangos, vagy kellene valami folytás a kipufogóba?

2

Mit igyon vagy egyen 15 óra folyamatos vezetés közben hogy ne fáradjon/álmosodjon el? (tovább lent)

Nevelő apum futár, és az egész országban jár-kel, de egy idő után ugye már elfárad. Kávé & energiaital kilőve. Mit tudtok ajánlani??

2

Kamionos kollégák, a CB-n melyik sávot használjátok (AM, FM, SSB, USB) és hányas csatornát?

Van egy egységes csatorna amelyiken inkább elérhetők az uniózó kollégák? Egyáltalán milyen CB-t ajánlotok? Előre is köszönöm a segítséget, jó gurulást!

5

Budapesten a Kerepesi útról rá lehet-e hajtani a Rákóczi útra a Baross térnél?

Tudtommal le van zárva a Baross tér, de ezt nem tudom, hogy át lehet-e hajtani a Rákóczi útra, szóval, milyen állapotok vannak ott?
(budapestiek válaszoljanak inkább)
Köszönöm :)

6

Ha itthon így sikerülnek a tesztjeim, akkor sikerülhet a vizsgán?

Szinte majdnem mindig 66,67,68,69 pontokat érek el itthon a KRESZ vizsgás gyakorló programon.Az oktató azt mondta,hogy akkor jó,ha a 70 pont megvan huzamosabb ideig.Szóval most félek,hogy nem fog sikerülni ott.:S

14

Lehet e 300W-os épített motorral jogsi nélkül járni?

(ha valaki megtalálná a kresz könyvben erre utaló választ kérm irjale)

1

Hogyan, és miként adhatnék fel egy garnitura autó kereket a legolcsóbban. Mely futárral? Stb.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!