Találatok a következő kifejezésre: Meddig érvényes KRESZvizsga (1 db)

Meddig érvényes a KRESZvizsga?

Miután megcsináltam, sajnos nem volt módomban a vezetést elkezdeni. Jó lenne tudni mennyi ideig érvényes, menyi id? után kell új vizsgát, s mennyi id? után új tanfolyamot felmutatnom. A válaszokat el?re is köszönöm, kivéve azoknak akik lehülyéznek amiért nem mentem vezetni amint a kezemben volt a papír.

Legjobb válasz: Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.

Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.
A kresz vizsga idõpontja után 2 éven belül van lehetõséged forgalomban vizsgázni. Számold bele a rutin és a forgalmi órák számát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok :) ezek szerint van egy évem hogy új oktatót keressek és levizsgázzak... Remélem az autósiskolában adnak papírt a levezetett óráimról, és akkor jó lesz :)
Ha azon a napon mész még forgalmira, az még jó :) Szóval figyelj oda mikor jár le! Én a lejárat elött 1 héttel forgalmi vizsgáztam, és cinkes volt, ha megbukok, nem lesz alkalmam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapest-Pula között mennyi a benzinköltség?

Egy VW 5 golfról lenne szó.Ami 1.4-es FSI

2

Csak első teleszkóppal rendelkező kerékpárra lehet sima csomagtartót tenni?

3

A GYSEV tényleg megcsinálja a Sopron-Győr vonalat 160km/h sebességűre?

Ez nagyon jó lenne.
2016 körül ígérik.

Viszont az a baj, hogy a GYSEV járműparkjában az Intercity vonatokon kívül semmi nem tud ekkora sebességgel menni.
Az új flirtek meg más vonalon fognak közlekedni.

Én szoktam használni ezt a vonalat, most sem olyan rossz ,120 az engedélyezett sebesség.

1

Melyik a legjobb erdőbe?

a quad az rzr vagy a ranger?

4

Jogosítvány nélküli vezetésért mennyi pénzbüntetést kaphatok?

Egy 50ccm robogóval voltam. Feljelentést tett a rendőrség jogosítvány nélküli vezetésért. Mire számíthatok? Mikor érkezik meg a papír róla?

2

Budapesten az 56-osok terén kell-e fizetni a parkolásért hétköznap?

0

Kerékpárosokra milyen jogszabály vonatkozik enyhén ittas kerékpározással kapcsolatban?

Arra gondolok, hogy hallottam, hogy enyhén ittasan lehet kerékpározni, de nem főúton és amennyiben nem okozok veszélyhelyzetet nem vagyok büntethető. Ez mennyire igaz? Hogy szól pontosan a jogszabály ezzel kapcsolatban?

5

Mennyi időbe telik egy B kategóriás jogosítvány megszerzése?

2

Ha a rollerrel elütöttem egy idős hölgyet mert illuminált állapotban voltam és cserben hagytam, akkor az nem helyes cselekedet meg e feljelent e engem valaki a rendörségen?

2

Most lenne lehetőségem letenni a jogsit, de kicsit bizonytalannak érzem magam. Te bevállalnád így?

Utolsó sulis évem lesz most munkába lépés előtt, így hasznomra válna még most megcsinálni, amíg nem munkába kell járnom. Viszont annyira hirtelen jött a lehetőség, hogy kicsit ráparáztam a dologra, mert még soha életemben nem volt lehetőségem vezetni.
Nem tudom, hogy pl. a parkolást meg tudnám-e tanulni, meg ilyenek. Amúgy meg akartam csinálni a jogsit, csak kicsit később. :-)
Ti belevágnátok így is? Ha most nem vállalom be, akkor elúszik a lehetőség és ki tudja, nekem mikor lesz annyi pénzem, hogy kifizessem...
21L

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!