Találatok a következő kifejezésre: Meddig érvényes KRESZvizsga (1 db)

Meddig érvényes a KRESZvizsga?

Miután megcsináltam, sajnos nem volt módomban a vezetést elkezdeni. Jó lenne tudni mennyi ideig érvényes, menyi id? után kell új vizsgát, s mennyi id? után új tanfolyamot felmutatnom. A válaszokat el?re is köszönöm, kivéve azoknak akik lehülyéznek amiért nem mentem vezetni amint a kezemben volt a papír.

Legjobb válasz: Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.

Két évig érvényes, utána újra kell vizsgáznod.
A kresz vizsga idõpontja után 2 éven belül van lehetõséged forgalomban vizsgázni. Számold bele a rutin és a forgalmi órák számát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok :) ezek szerint van egy évem hogy új oktatót keressek és levizsgázzak... Remélem az autósiskolában adnak papírt a levezetett óráimról, és akkor jó lesz :)
Ha azon a napon mész még forgalmira, az még jó :) Szóval figyelj oda mikor jár le! Én a lejárat elött 1 héttel forgalmi vizsgáztam, és cinkes volt, ha megbukok, nem lesz alkalmam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12kor már vezethetek ennyi alkohol után?

kb 1,5L bort ittam ami 9%-os volt. hajnali 3kor ittam meg az utolsò kortyot. 9 òra elég lesz h ne mutasson ki semmit a szonda? 85kg vagyok... néztem véralkohol szint kalkulátort de nem bìzom meg benne teljsen. az ront vagy javìt a helyzeten ha rágòzok?

4

Most akkor komoly büntetés jár a túlsúlyos kisteherkocsinak, vagy sem?

Úgy hallottam, hogy a 3.5t-s kisteherkocsikat ha megfogja pl. a KPM, és megállapítják, hogy túlsúllyal mentünk, akkor nem több százezres büntetést kapunk, hanem 5000Ft-al megússzuk, amit 'saját' önkormányzatunknál kell befizetni!
Igaz ez?!

3

1 Hektáros tó géppel való kiásása mennyibe kerül és meddig tart?

1

Ma felhajtottam Debrecennél véletlenül az autópályára, a következő kb.2 km után sikerült, lejönnöm, de nem volt autopálya matricám. Ha most utólag veszek egyet, azzal megoldom, hogy ne büntessenek meg?

8

Kétpón belül hol lesz az " Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál"?

1

Hogy folytathatom a jogsit ha lejárt a KRESZ vizsgám és néhány gyakorlati órát is vezettem már? (részletek lent)

2011-ben sikeres rutin vizsgát tettem, majd 8 gyakorlati órán is részt vettem. Ezt követően viszont lejárt a KRESZ vizsgám érvényességi ideje, mert ezt 2 évvel ezek előtt tettem le. Ezt sajnos akkor és azóta sem újítottam meg, tettem le újból.

A kérdésem az, hogy ha újból sikeres KRESZ vizsgát teszek folytathatom-e ugyanonnan ahol abbahagytam?
Ezek alapján a jelenlegi rendszerben (sikeres KRESZ vizsga után) 12 gyakorlati órán kell még részt vennem, hogy gyakorlati vizsgára mehessek?

5

Budapestről megy repülőgép Asztanába? (Kazahsztán fővárosa)

És ha igen, mennyi a csak-oda jegy?

Vagy olcsóbb vonattal? (Bp.-Kijev-Moszkva, onnan nem tom megy-e vonat)

2

Ha kidöntök egy stop táblát milyen büntetésre számíthatok?

3

Valakinek van a motorjába Malossi mhr Replica 70cc Alu henger?

Mi a véleményetek róla?

0

A pályamatrica minden autópályára jó, ugye?

Bocsi, ha buta kérdés, de nagyon ritkán járok autópályán. Nem én vettem, és a múltkor az M5-ön mentünk, mivel telefonon lett rendelve, nem tudom, hogy kérdezte-e, hogy melyik pályára vesszük. Szóval használhatom az M7esen?
Ha nem az én telefonomban van az sms, az nem baj, mert nem ellenőrzik így külön megállítva, csak a rendszámot, kamerákkal, nem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!