Találatok a következő kifejezésre: Meddig érdemes a (176 db)

17 év körüli lányok, hány hónap után feküdtetek le az első pasitokkal? Megbántátok? Meddig érdemes a pasit váratni?

Legjobb válasz: "Meddig érdemes a pasit váratni?" Na ezért rühellik a pasik a nõket. Ez az egy kérdés mindent elárul. Semeddig. Csak rajtad múlik, hogy mikor érzed a vágyat, hogy beléd hatoljon.

"Meddig érdemes a pasit váratni?" Na ezért rühellik a pasik a nõket. Ez az egy kérdés mindent elárul. Semeddig. Csak rajtad múlik, hogy mikor érzed a vágyat, hogy beléd hatoljon.
minél tovább vár rád annál nagyobb az esélye hogy komolyak a szándékai.
hát így teljesen pontosan nem tudom mikor jöttünk össze mert nem beszéltük meg hogy "na akkor mától kezdve járunk" de onnantól kezdve hogy tényleg komolyodtak a dolgok onnantól 1-2 hónap telt el.
szûz voltam ugyebár, 8 hónapig hazudtam neki msnen, majd találkoztunk ás rá másnap nálam aludt, reggel felkeltünk sé egymásnak estünk..magyarán kb 1 nap. :( Megbántam..Novemberben leszek 18, akkor augusztus közepe volt. L
3 hónap és megbántam
Akkor tedd meg amikor úgy érzed, hogy nagyon akarod és egyszerûen nem bírod ki nélküle!!!!
Az a csaj aki "varatja" a pasit mikor mar reg tudja hogy mi lesz, kb annyira qrva, mint az az iszakos aki meg van rola gyozodve hogy ha delelott meg nem iszik, akkor attol o nem alkoholista, viszont reszketve nezi a mutatot, hogy legyen mar del... Kepmutatas, es undorito!
ha készen állsz rá, akkor miért váratod? Miért kínzod?
17évesen..hát max 1 hónap :D
6 hónap után, nem bántam meg, 7 éve együtt vagyunk. JÓVOLT! :) )))))
5999.98832.112355.99922334 évezredig várattam az elsõ porszemet.
17 múltam...16 nem voltam még, mikor elsõ barátommal lefeküdtem...2 hét....akkor úgy éreztem jónak, már megbántam ráadásul miatta hazudtam egy fiúnak, akibe nagyon szerelmes voltam, úgy tudta még szûz vagyok..ezt is megbántam...bárcsak elmondtam volna...sok hülyeséget csináltam már De ne várasd! Azt nem szretik a férfiak....de csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, hogy megéri...mérlegelj
Én is 17 voltam, mikor az elsõ megtörtént, 2 hónap után éreztem ugy, hogy készen állok. 2 és fél évig együtt voltunk utána, soha egy percre sem bántam meg. Akivel utána voltam együtt, azzal 5 hónapig tartott és nem kapott meg "úgy", mert nem éreztem azt hogy vele akarnám. Neked kell tudnod, te érzed. Az meg szerintem hülyeség, hogy ha nem hajlandó várni rád egy pasi, akkor biztos hogy lyukra megy, ez elõítélet... legalábbis szerintem. De ezt mindenki maga döntse el, meg azt is hogy kinek és mennyi idõ elteltével adja oda magát...
Tényleg képmutatók a nõk(bár én is Nõ vagyok)!Ha váratják a férfiakat csak azért teszik, mert bizonytalanok magukban vagy a partnerükben vagy mindkettõ...Nincs aranyszabály!De biztosíték sincs, hogy csak a túlfûtött hormonok aktiválódnak.Érezni kell kivel és mikor és nem a következményekért tenni vagy nem tenni.17 éves voltam.2hét múlva történt az elsõ és 3 évig együtt voltunk..szép emlék!!
Jah és ez nálam 2-3 hónap.
Nekem minden barátommal, olyan volt mintha az elsõ lenne, csak talán egy kicsivel rövidebb volt az idõtartam másodjára, harmadjára.Ugyanúgy volt bennem egy olyan érzés, hogy még nem állok készen.Szerintem is baromság váratni a másikat.Ha úgy érzed, hogy testileg, lelkileg készen állsz rá és teljes mértékben megbízol benne, akkor mi értelme váratni a másikat?!Azalatt az idõ alatt észre kell vedd, hogyha csak lyukra játszik.
2 válaszadó igaz amit mondasz.Ha már nem vagy szûz kb 2 hónap
6 hónapot vártam, õ volt nekem az elsõ. nem bántam meg. még most is együtt vagyunk.
eletem vegeig
Istenem! Minden nõ ezen nyavalyog! "Nem tudok rá felnézni". Nem ölte meg a háromfejû sárkányt, nem irtott ki 43504 ellenséget, hogy végül megszerezhesse a királynõ kezét? Mindegy! Várd a hõs Ken herceget lóval, mindennel.
Tudom! XD
13:18 LOL :DDDD De hülye vagy :D
"Õ nem senkiházi, nagyon jó ember. Csak nincsenek céljai. Nem tudja mit kezdjen magával.Nem tanul rendesen. Olyan dolgokkal foglalkozik amikkel nem kellene pl.politika " Meg fog változni, mert politikusnak megy, így a céltalanságból pénzhajhászás lesz, és megszürkül a lelke, megkérgesedik a szíve, hazug lesz minden szava és vakká válik az Élet iránt. De meg fog változni.
És ezt persze Te akarod megmondani, hogy mivel foglalkozzon, ugye? Legszivesebben Te szabnád meg neki, hogy mi érdekelje. Milyen jó is lenne! Akkor kiírhatnál egy olyan kérdést is, hogy "segítség, mit tegyek, a férjem egy papucs?"! Miért baj az, hogy a politikával foglalkozik? És mit jelent az, hogy nincsenek céljai? Lehet, hogy az anyagiak nem engedik, hogy egyáltalán nagy célokra gondolhasson, nem? Ilyenen nem gondolkozol soha, ugye? Igen, annak idején én is megkaptam a páromtól, hogy én egy szar vagyok, mert nem szoktam álmodozni, nem tûzök ki nagy célokat. Viszont én olyan ember vagyok, hogy ha valaminek nincsen alapja, lehetõsége, azon nem nyavalygok. Persze, vállaltam 2 másodállást is, hogy jobb lehessen, és végre legyen alapja a célok kitûzésének, de sajnos kevés volt, az a pénz is elment mindig, mindig beesett valami extra kiadás, ami elvitt minden fillért. Tudod, a mai világban nagyon nehéz nektek, nõknek megfelelni. Várjátok a szõke tökéletes herceget, és ha nem azt kapjátok, végetek van, és sírva rohantok a következõhöz. Hátha az tökéletes lesz. Elárulok valamit: Tökéletes ember nincs, a párod sem az, de Te sem vagy az. 36F
A kérdező hozzászólása: beszéltem vele errõl, és azt mondta, hogy meg fog változni, de nem tudom, h higgyek neki!
Akkor megértelek. Sztem hagyd, lesz más akire fel tudsz nézni.
A kérdező hozzászólása: Õ nem senkiházi, nagyon jó ember. Csak nincsenek céljai. Nem tudja mit kezdjen magával.Nem tanul rendesen. Olyan dolgokkal foglalkozik amikkel nem kellene pl.politika
Az téged ne zavarjon szerintem, hogy a politika érdekli. Téged is érdekel sok minden, mégse mondja, hogy add fel csak mert õ úgy akarja! Vizsgáld meg a dolgokat az õ szemszögébõl - lehet tényleg nem tudja, mik a céljai, de ebben is segíthetsz neki. Ha jár egy iskolába, akkor csak nem azért jár, hogy ott melegedjen - ha mégis, akkor mondd neki, hogy nem muszáj ám csak azért, mert a szülei ráerõltették... Lehet sikeres vállalkozó anélkül is! Kereshet sok pénzt úgy is, ha egyszerûen csak ügyes. De akkor mutassa meg, hogy tud õ ügyes is lenni! Akkor majd felnézel rá...
Neharagudj utolsó, de vannak férfiak akikre nem lehet felnézni, mert egy lusta, mihaszna, köcsög disznó. Én ezekre nem tudok felnézni, 3 kapcsolatomból egy ilyen volt.
A másik meg az, hogy õ feltud nézni rád? Miért hiszed, hogy jobb vagy nála? Ha tényleg nem dolgozik, csak lusta, és nem tesz semmit, akkor megértem, de miben nyilvánul meg ez?
Mi az hogy nem tudsz rá felnézni? Nincs semmi ami tetszik benne, amiért isteníted? Nem dolgozik? Mihaszna? Vagy hogy érted? Elõzõ páromra én sem néztem fel, nem tiszteltem, mert egy senkiházi volt, de erre sajnos túl késõn jöttem rá.
Elsõsorban attól függ, hogy jelenleg mi az akadálya, miért nem lehettek együtt. Ha mindketten szeretnétek, szeretitek egymást, csak egyéb akadály van, akkor nagyon sokáig érdemes harcolni, nagyon kitartó tud lenni az ember. Hiszen látod, hogy van miért. De ha az egyik nem is akarja, akkor hamar elmarad a dolog.
Szokásos harc alatt én a kompromisszumokat értem, ami minden kapcsolatba kell, nekem pl nagy gondot okoz ez, nehezen engedek, nálunk ez a harc, de mindketten igyekszünk.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz a szokásos harc alatt? nálunk most azt a a baj, h ne tudok rá fel nézni. Megbeszéltem vele a dolgot, de nem tudom, h ez még olyan amiért érdemes-e. Pedig szeretem csak ez miatt megrendült ez bennem.
Ha azért kell harcolni érte, mert baj van vele, nem érzi magát jól vki, nem akar ott lenni, akkor semeddig, de ha csak a szokásos "harc" akkor sokáig, hisz mindig tenni kell vmit azért hogy mûködjön egy kapcsolat.
Egy kapcsolatban folyamatosan kell harcolni - bár ez rossz szó: inkább folyamatosan tenni kell azért, hogy jó legyen. Ha hagytad elsikkadni, akkor már kár bármit is tenni...
Jajj bazz, hagyj már. Ez annyi mindentõl függ, hogy elképesztõ, ahhoz meg nincs kedvem, hogy kisregényt írjak neked. Mi lenne, ha felvázolnál egy konkrét helyzetet?
A kérdező hozzászólása: hát sajnálom, h egy nõben csalódnod kellett és nem tudtad valóra váltani az álmaidat, de az én helyzetem más.

Fegyencedzést szeretném elkezdeni. Szerintetek meddig érdemes a bevezető gyakorlatokat (5. lépésig) csinálni? Ti meddig csináltátok? Egy fél év alatt eljuthatok az 5. lépésekig?

Legjobb válasz: Nem! Kizárt ,hogy fél év alatt eljuss a kézenállásban végzett karhajlításig. A többi 5-bõl simán meglesz. Én addig csináltam amíg el nem értem az 5. szintig. Te érzed. Mi nem tudhatjuk.

Nem! Kizárt , hogy fél év alatt eljuss a kézenállásban végzett karhajlításig. A többi 5-bõl simán meglesz. Én addig csináltam amíg el nem értem az 5. szintig. Te érzed. Mi nem tudhatjuk.
Minden gyakorlat mind a 10 szintje három további javasolt ütemre van bontva ugye. Szerintem akkor érdemes a következõ szintre lépni, ha az adott szinteden már a harmadik ütem is rendesen megy. Az meg, hogy mennyi idõ alatt jutsz el valameddig, a saját hozzáállásodon és a fejlõdõképességeden múlik, ez egyénenként nagyon eltérhet, szóval legfeljebb tippelni lehetne... az a biztos, ha saját magad tapasztalod meg, mire és milyen gyorsan vagy képes!


Meddig érdemes a szerelemre és egy igazi kapcsolatra várni?

Nemsokára betöltöm a 20-at és hát el tudjátok képzelni, már én is vágyom a szexre, valamikor kevésbé, valamikor viszont alig bírok magammal. De egyszerűen nem bírom megtalálni a megfelelő pasit, nem tudok beleszeretni senkibe sem. Már egyre jobban hiszem azt, h velem van a baj. Másrészt viszont nincs lehetőségem nagyon társaságba járni, nincsenek igaz barátaim (a régiekkel eléggé megszakadt a kapcsolatom, mióta egyetemisták lettünk, elhanyagolnak, hiába próbálom velük tartani a kapcsolatot, úgy érzem, csak egyoldalú a dolog, ők már nem foglalkoznak velem. Új barátaim nincsenek, bár igaz, számtalan emberrel lettem jóban, de úgy nem tárulkoztunk ki egymásnak, h sulin kívül együtt járjunk társaságba). Így bulizni nem járok gyakran, csak néha egy-egy egyetemi diszkóba, de nem vagyok az a típus, aki hagyja, h egy részeg pasi rámásszon és ő vegye el a szüzességem (pl. múlt héten is hasonló dolog történt, egy részeg eléggé rám mászott, alig tudtam levakarni). de már belefáradtam, h az igazit keressem. Egy normális pasira vágyom, aki tetszik (nem feltétlenül a leghelyesebb pasik tetszenek, elég fura ízlésem van, ezt már mondták párszor), de nem tudom, meddig érdemes rá várni... azt hiszem, ha erre várok, akkor örökké szűz maradok.

Legjobb válasz: türelem, ne add fel a reményt :) igaz, h tavasz van, hormonok meg minden, de nem szabad kétségbe esni!!!

türelem, ne add fel a reményt :) igaz, h tavasz van, hormonok meg minden, de nem szabad kétségbe esni!!!
20 évesen feladnád? Hol élsz te? Járj csak szépen társaságba és ismerkedj mindenkivel, kérjétek el egymás nevét hogy tudjátok tartani a kapcsolatot a buli után is. Aztán beszélgessetek ha már valaki kicsit is felkelti az érdeklõdésed beszélgess vele. Alig várom hogy egyetemre mehessek ismerkedni ember! :D
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem azt, h minden pasi csak kihasználni akarja a csajokat. nem szeretem ezeket az általánosításokat. szerintem velem van baj, lehet hogy én vagyok tudat alatt túl félénk és elutasító, és ezt megérzik a pasik, mert hiába is próbálok nagyon laza lenni és hiába van már önbizalmam, mert tudom, h nem vagyok sem csúnyább sem butább, mint az átlag, tudat alatt valahogy mégis szorongok egy új kapcsolattól, hiába vágyom rá nagyon
Így van, mind csak kihasználni akarunk titeket és rohadt szemetek vagyunk.
Jó olvasni, hogy vannak még ilyen lányok. Amúgy szerintem teljesen normális elvárásaid vannak. Az elõbb láttam egy képet fb-n, amin egy 45kilós szálkás hímcsirkére csöppentek el a lányok. Undorító szar egy világ ez. Nagyjából amúgy én is ilyen helyzetben vagyok, mint te, annyi különbséggel, hogy vannak igaz barátaim (mindjárt 2 is :D) A szüzességgel meg okosan, tényleg csak olyannak, aki megérdemli. Sok sikert!
én 18 éves koromig várakoztam az Igazira. közben több srác tetszett de azok vagy észre sem vettek, vagy utálatosak lettek. nem mentem sehova, nem voltak barátaim. volt egy ilyen kiközösített gyerek, azzal egyszer elmentem a haverjához akit nem ismertek a közös ismerõseink. párszor beszélgettünk, úgy láttam rendes, gondoltam, minek várjak tovább. lefeküdtem vele, kb. 3 hónapig jártunk aztán közölte hogy szerelmes lett egy másik csajba és lelépett. a szüzességem elvesztésére jó volt, meg a tanulságra hogy a mai világban ne várjak olyan értékeket, amik már 100 éve elavultak. hozzáteszem, nekem is egyedi ízlésem van. rajtam kívûl 10 csajból 9 azt mondaná arra a srácra hogy ronda, ráadásul csóri is szóval mégcsak külsõ, és anyagi értékeket sem kerestem, kizárólag belsõket. még ígyis pofára estem. azóta volt pár kalandom olyan pasikkal akiket random megismertem régi osztálytárs régi haverjai stb. kapcsolatot nem keresek, próbálkoztam utána sokszor de mindnek csak a szex kellett, ha a randin mondtam valamit és visszakérdeztem, a következõ percben már azt se tudták mirõl beszélek. nem érdemes várni szerintem és úgy kell elveszíteni a szüzességet hogy közben szem elõtt kell tartani hogy lehet hogy csúnya pofáraesés lesz belõle, hiába ismerted elõtte fél-1-2 éve az illetõt. sokan mondják itt hogy a gazdag/helyes pasik általában csak kihasználják a csajokat stb. figyelni kell, mert néha a csóri rondák is...
A leírás alapján nem tûnik úgy, hogy irreális igényeid lennének, akkor meg mi a kérdés, hogy lefeküdj-e valami random pasival, csak azért, hogy ne legyél szûz? Szerintem ne....
normális izlésed van nyugi
Mindenkinek más az ízlése. Attól, hogy neked nem az ilyen Pattinson félék jönnek be, még nincs fura ízlésed. Sõt...
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan. nem jönnek be a mostani lányos fiúk, az érettebbek és a férfiasabbak tetszenek.
mit tartanak furának, mi tér el az ízlésedben, az övéktõl?
A kérdező hozzászólása: fura ízlés: régen a bnõim kiröhögtek, h milyen pasik tetszenek. most pl. a húgom is. nem az jön be, mint a többségnek.
Hát én is egy normális lányra vágyom aki tetszik és akivel szerethetnénk egymást meg stb, de most mit lehet tenni... Én már lassan 21 leszek, nem érzem, hogy le lennék maradva valamirõl. Járj nyitott szemmel és biztos találsz normális pasit.
Mi az a fura ízlés? Egyébként határ nincs, amíg jónak érzed, valaki csak megtalál.
Ismerõs helyzet.
Hogy vagy most? Én az elõbb írtam ki ugyanezt a kérdést.:-) Remélem veled azóta zajlik az élet.

Meddig erdemes a biztonsagi gyerekajtot hasznalni?

ketszintes csaladi hazban elunk es a szineteket biztonsagi gyerekajtoval lattuk el, h a gyerek ne essen le a lepcson. Most 2 eves. Meddig erdemes hasznalni?

Legjobb válasz: Hát, nálunk is 2 éves a nagyobbik, a kicsi meg még nem jár, de az biztos, hogy én még a "nagy" miatt sem venném le. Mi van akkor, ha szeleburdi és esetleg háttal leesik, mert éppen hátrafelé rohangál. bár én amúgy is paramami vagyok...

Hát, nálunk is 2 éves a nagyobbik, a kicsi meg még nem jár, de az biztos, hogy én még a "nagy" miatt sem venném le. Mi van akkor, ha szeleburdi és esetleg háttal leesik, mert éppen hátrafelé rohangál. bár én amúgy is paramami vagyok...
A kérdező hozzászólása: Meg en se vennem le, mert eleg szeleburdi. Csak kivancsi vagyok a tobbiek mikor mertek levenni, meddig volt ra szukseg.
Én ugy gondoltam, hogy a felfelé menõ ajtót lassan leveszem, de ahonnan lefele eshet, azt hagyom még.22 hós
Nekünk idáig nem volt biztonsági ajtó a lépcsõnél, de most 3 évesen fog felköltözni a fenti szobába és fentre tervezzük, hogy tesszünk egy ilyen ajtót, ne hogy valami baj legyen.

Meddig érdemes a babát a kiságyban altatni, hány éves koráig?

Kislányom másfél éves és még kiságyban alszik,meg van hogy a nap egy részét bent tölti,ott játszik,meg nekem is könnyebb igy,mert nyugodtabban el tudok végezni,ugyanis van még 1 három éves fiam és együtt igen rosszak.Fiamat ennyi id?sen már átszoktattuk nagyágyra,mert jött a hugica.Meddig jó,ha kiságyban alszik a baba,anyukák ti mennyi id?s koráig használtátok a kiságyat?

Legjobb válasz: nem baj hogy még ott alszik. mi is szétszedtük a rácsos ágyat amikor 8 hós volt de ott volt alatta a matrac ha legurulna - egyszer huppant le róla azóta!- õ egyébként utálta a rácsos ágyát azért tettünk igy.. ha magában is jól elvan az csak neked jó... ha kiszedhetõ a rács akkor akár 3 éves koráig is mert elég nagy neki és úgy be tud mászni ha emelgetni kell az ágyba akkor addig amig a derekad birja. másfél évesen már kaphat egy saját ágyat de igy ahogy irod én nem sürgetném...

nem baj hogy még ott alszik. mi is szétszedtük a rácsos ágyat amikor 8 hós volt de ott volt alatta a matrac ha legurulna - egyszer huppant le róla azóta!- õ egyébként utálta a rácsos ágyát azért tettünk igy.. ha magában is jól elvan az csak neked jó... ha kiszedhetõ a rács akkor akár 3 éves koráig is mert elég nagy neki és úgy be tud mászni ha emelgetni kell az ágyba akkor addig amig a derekad birja. másfél évesen már kaphat egy saját ágyat de igy ahogy irod én nem sürgetném...
Minél tovább elmarad, annál jobb. Mi úgy jártunk, hogy 2 és fél éves korában kivettük és átszoktattuk a rendes ágyába. Ekkor kezdõdtek az éjszakai átmászkálások a mi szobánkba és ágyunkba. Addig, amíg kiságyban aludt eszébe sem jutott, hogy velünk is aludhatna. Azóta ott tartunk, hogy 2 éve a francia ágyban alszik velem, apa meg az õ szobájában.

Jógások, ezt a pózt meddig kell/meddig érdemes tartani? Vagy ti meddig szoktátok? (LENT)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ameddig jól esik, de pár lélegzetvétel erejéig azért érdemes kitartani. Ha az elején nehezebben megy, akkor csak 1-2 belégzés-kilégzés erejéig, majd növelheted a légzések számát.

Ameddig jól esik, de pár lélegzetvétel erejéig azért érdemes kitartani. Ha az elején nehezebben megy, akkor csak 1-2 belégzés-kilégzés erejéig, majd növelheted a légzések számát.

Szülés után terhesvitamint meddig érdemes szedni? Ki, meddig szedte? Jó a nem terhes multivitamin tabletta is ugye?

Legjobb válasz: Szia! Szoptatás ideje alatt érdemes, utána már nem kell.

Szia! Szoptatás ideje alatt érdemes, utána már nem kell.
nekem 9hónapost szopizott, szinte végig szedtem.kisebb nagyobb kihagyásokkal(1-1hét, mert elfelejtettem) aztán most azért kezdtem el szedni majdnem egy hónapja, mert babát szeretnénk. szerintem jobb a terhes vitamin, mert abban pont annyi van mindenbõl, ami mindkettõtöknek elég.
Szoptatás ideje alatt mindenképp érdemes szedni a terhesvitamint. Abban minden olyan vitamin és ásványi anyag benne van ami neked és a manónak kell.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi. Csak elég drága vált be (a Femibion), de akkor szedem. Amúgy is rendesen lerongyolódtam szülés után. A piciért meg bármit!

Mitől védi meg a babát az anyatej és meddig érdemes szoptatni?

Legjobb válasz: A te tejed a te védelmed. Egyszerûen immunrendszer erõsítõ hatással bír.Ez csodálatos dolog! Meddig érdemes???Ameddig csak tudol!A szoptatás nem csak táplálkozás,sokkal bensõségesebb dolog amit csak az anya és a babája élhet át.Ha szerencséd van nagyon nagyon sokáig.

A te tejed a te védelmed. Egyszerûen immunrendszer erõsítõ hatással bír.Ez csodálatos dolog! Meddig érdemes???Ameddig csak tudol!A szoptatás nem csak táplálkozás, sokkal bensõségesebb dolog amit csak az anya és a babája élhet át.Ha szerencséd van nagyon nagyon sokáig.
én ez alapján tudtam elhatározni, hogy min.1évig szoptatom a babám. így is lett. http://www.lll.hu/node/184
(fili) http://www.lll.hu/leche és a http://www.iboly.hu/ Sok mindent eltudsz olvasni a szoptatásról. Minimum hat hónapos koráig csak anyatej tea sem és víz sem mert a bélfalakra az anyatej egy extra védelmû bevonatot képez és ezek a folyadékok melyek teljesen feleslegesek lemossák. A szopás egy nagy munka a babának az állkapocs és az egész test izomzatát fejleszti. Számtalan más védelmi dolgot pedig olvashatsz a csatolt lapokon.Pl: A középfülgyulladás, diabetesz, allergia háromszor-négyszer gyakrabban fordul elõ tápszerrel táplált gyerekeknél.stb.

Mennyi időt érdemes adni a fog.gátlónak kipróbálásképp? Meddig érdemes tűrni a mellékhatásokat?

Lindynette 20-at szedek, a 2. levél végénél tartok. Még mindig görcseim vannak (egyre er?sebbek), a melleim fájnak és feszülnek (a szünetben enyhült). Pár napja puffadás és alkalmanként hányinger is jelentkezik, mintha a libidóm is csökkenne. Elkezdjem a 3. levelet is, vagy menjek dokihoz és írassak másikat? Elmúlik vagy vajon tartós mellékhatások ezek? Szenvedjek még vele?

Legjobb válasz: te érzed meddig bírod... ha kibírod a 3 hónapot akkor szedd végig mert az a 3 hónap a rizikós.. De ha nem vagy ilyen tûrõ képes irány a doki...

te érzed meddig bírod... ha kibírod a 3 hónapot akkor szedd végig mert az a 3 hónap a rizikós.. De ha nem vagy ilyen tûrõ képes irány a doki...
Hát én is így jártam a Mercilon tabinál. Nekem is csökkent a libidóm elég erõsen, és nagyon erõs görcseim voltak :S Igaz nekem inkább a 3. levélnél jöttek elõ, de le is cseréltem miután befejeztem a tabit. Amúgy 1 okból jó hogy folytatód más okból meg nem. A jó az hogy legalább nem vesz kárba a pénzed és védett maradsz, a rossz meg h tovább szenvedsz. én a helyedbe még kibírnám ezt az 1 hónapot és utánna mennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer nem veszne kárba, mert tesóm is ezt szedi és átvenné tõlem. Azért nem tudom, mit csináljak, mert a görcsök egyre sûrûbben és erõsebben jelentkeznek. Az is rettentõen zavar, hogy alig lehet hozzáérni a melleimhez. Tudom, hogy 3 hónapot érdemes kivárnom. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ven-e esély, hogy a 3. hónapban megoldódnak a problémáim, mennyire gyakori az ilyen.
2. vagyok: Akkor én a helyedben abbahagynám és odaadnám tesómnak. Nõdokihoz meg mindenképpen elkéne menned és megkérdezned õt errõl a dologról. Mielött odaadnád tesódnak menj dokihoz mert lehet azt mondaná h szedd tovább, de az is lehet h ír fel egy másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!