Találatok a következő kifejezésre: Meddig élnek spermiumok (4 db)

Szept.23an volt az utolso menzeszem es kb. okt.5ere van az ovum, lanyt szeretnenk es hallottam h ovu elott par nappal kell sexelni a kerdesem meddig elnek a spermiumok ott benn?

Legjobb válasz: Mi peteérés elõtt voltunk együtt 2 naponta a párommal. Lányom született. Én azt javaslom, hogy ma és 4-én legyetek együtt. Persze nincs garancia rá, de hátha.

Mi peteérés elõtt voltunk együtt 2 naponta a párommal. Lányom született. Én azt javaslom, hogy ma és 4-én legyetek együtt. Persze nincs garancia rá, de hátha.

A spermiumok meddig élnek a hüvelyben?

Legjobb válasz: Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
pár óráig
"savanyú környezet" :DDDKösz Bro, megcsináltad az estémet.:D
Mi a bajod a "savanyú környezet" kifejezéssel? Tudod a savanyút a savas szinonimájaként használják.
Értem, felénk vidéken savast mondanak az emberek.:)
Furkó Lurkó! Ott a pont:DD
amíg megnem halnak O.o de amugy én se tudom :D

A vízben meddig élnek a spermiumok?

Legjobb válasz: nyugodtan kockáztasd azt abortuszt, csupán 60 ezer Ft. óvszer 100Ft... nem is tom

nyugodtan kockáztasd azt abortuszt, csupán 60 ezer Ft. óvszer 100Ft... nem is tom
Nem értem mire jók ezek az abszurd túlzások. Az abortusz kevesebb, mint 30 ezer Ft, a koton pedig 700-800 Ft. Persze én is azt mondom, hogy mindenképp védekezzetek vízben is, csak nem kell ennyire túlozni.
ha nincs sex akkor hogy leszel terhes? Egyébként szerintem még a legelvetemültebb brit kutatók se mérték le meddig él 1 spermium a vízben
Ha a vasárnapi gruppen-habparty vizét akarod ujrahasznosítani, és abban fürödni, nyugodtam megteheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És megnéztem a South PArk azt a részét amit mondtál!XD Nagy volt:)
Amíg meg nem halnak - kb. 2 mp-ig.
ha ruhába vagy mégis hogy akarsz terhes lenni? és egyáltalán minek vagytok a vízben ruhában???
nézd meg a South PArk Simpsonék már megcsinálták c. részt
A kérdező hozzászólása: De a kérdésemre nem válaszoltál!Azért mert az ölében ülök nem fog kotont felhúzni, persze szex nélkül.(Ez volt amit ezelött leírtam) AZt én is tudtam hogy kell óvszer a szexnél.ÉS Ki mondta hogy szex is volt?! Jah és miért jött ide ez az abortuszos téma?!!!!Nem értem de mind1.
A kérdező hozzászólása: És ha nincs behatolás de a nemiszerve a hüvelybemenetem körül van, és ruhában vagyunk a vízben, akkor nem juthatnak belém spermiumok?
mégmielõtt azthinnéd, hogyha vízben szexelsz akkor nemkell védekezni, most szólok h ez nemígyvan. ottis kell védekezni, ha belédhatol egy pénisz
jah de csak óvszerrel.
Minimális ideig. Nyugodtan csinálhatjátok vízben , )
Hát jó kérés... Úgy tippelem nem sokáig. Ha meleg a víz....mondjuk egy kád melegebb fürdõvíz...szerintem kipurcannak a kis dögök. XD De nem tudom, csak feltételezés.

Meddig élnek a spermiumok?

Vagyis igazából az a kérdésem, hogy ha mondjuk 2 naponta szeretkezünk a párommal, akkor lesz elegend? spermium ahoz, hogy ha találkozik a "szerelemmel" akkor lehet bel?le akár baba is?!

Legjobb válasz: Azt mondják, a legideálisabb, ha másnaponta vagytok együtt, ennyi idõ kell a megfelelõ minõségû sperma újratermelõdéséhez. Sok sikert!

Azt mondják, a legideálisabb, ha másnaponta vagytok együtt, ennyi idõ kell a megfelelõ minõségû sperma újratermelõdéséhez. Sok sikert!
Én több helyen olvastam és nagyon megdöbbentem, hogy a spermiumok, akár 4 napig is képesek életben maradni. Na jó jó, de hogy? Közben leugranak a tescoba kajáért, vagy hogy......???
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolónak üzenném, hogy én is olvastam ilyesmit, és nõgyógyásztól, vagyis nõgyógyász írta! Ja és tesco azt hiszem nem lesz a közelükben :) :) :) Köszönöm a válaszokat!
átlagosan 72 oráig élnek. de ez lehet több és kevesebb is. ne legyetek buták csak tudja a doki hogy meddig élnek.
Úgy tudom 3 napig élnek! És én azt olvastam hogy 2 naponta jó együttlenni , van elég idõ az újra termelõdéshez!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!