Találatok a következő kifejezésre: Meddig él spermium (6 db)

Meddig él 1 spermium bennem?

Eseményutáni tabletta után mennyi ideig él 1 spermium a hüvelyben. lehetek még utána terhes ha nem mostam ki?

Legjobb válasz: A kimosás nem oszt nem szoroz. Az esemény utáni tabletta nem a spermiumokat öli meg hanem egy lórúgásnyi progeszteronnal akadályozza meg a spermiumok bejutását a petesejtbe. Tehát tökmindegy meddig él.

A kimosás nem oszt nem szoroz. Az esemény utáni tabletta nem a spermiumokat öli meg hanem egy lórúgásnyi progeszteronnal akadályozza meg a spermiumok bejutását a petesejtbe. Tehát tökmindegy meddig él.
Igen, lehetsz...
esemény utána tabletta azért van h nem lehetsz semmiképp se terhes olyan anyagokat tartalmaz ami meggátolja a megtermékenyítést attól eltekintve ha "kimosod magad ha nem"
A kérdező hozzászólása: szal 0% hogy terhes vagyok?
Ha idõben bevetted akkor nem vagy terhes. Az esemény utáni tabletta a megtermékenyülést akadályozza meg. A már megtermékenyített petével nem tud semmit kezdeni, abortusz kiváltására nem alkalmas. Szóval ha idõben bevetted akkor nem lehetsz terhes. A spermiumok haladnak a petevezetõben akár 45-50 percig, és ezután 48-72 óráig képesek még életben maradni és türelmesen várni a petesejtre. Ha ez idõ alatt találkoznak, 12-24 óra alatt végbe mehet a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: az együttlét után fél órával vettem be.

A spermium meddig él el a levegõn? És a méhben?

Legjobb válasz: Nem tovább negyed percnél (15 másodperc)

Nem tovább negyed percnél (15 másodperc)
Levegõn addig, míg össze nem szárad. Neki megfelelõ környezetben ejakuláció után akár egy hétig is, de kb 2 napig minimum.
Levegõn mindaddig, amíg meg nem szárad. A méhben 1 napig kb, a hüvelyben a savas kémhatás miatt csak órákig. A petevezetõkben 2-3 napig simán, de akár 5-7 napig életképesek maradhatnak.
pontosan ahogy az utolsó irja. Az elsö agy bbutaságot ir. ha igy lenne nem tudnának sperma vizsgálatot csinálni, ráadásul lehet otthonról is vinni a mintát csak az a lényeg hogy 1 órán belül érjenek be vele.

Meddig él a spermium?

A barátommal este együtt voltunk kétszer is. Nem védekeztünk, és az egyik együttlétet azonnal követte a másik. Ugyan ő vigyázott, de elképzelhető az, hogy úgy leszek terhes, hogy a sperma nem közvetlen a hímvesszőből hanem a hímvesszőről egy pár perc múlva kerül belém?

Legjobb válasz: ez igy elég rizikós, mert az elõzõ elélvezéstõl még maradhattak spermiumok.. csinalj egy tesztet majd.

ez igy elég rizikós, mert az elõzõ elélvezéstõl még maradhattak spermiumok.. csinalj egy tesztet majd.
A kérdező hozzászólása: Én is pont ettõl kezdtem félni :S
Addig még meg nem hal :D
Te se vagy lúzer...
ha leszopkodtad a himveszõt nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: Nem szopkodtam le :D
Hát ha elég szerencsés, akkor úgy 80-100 évig is akár. De erre így elég kicsi az esély.

Meddig él egy spermium?

A barátnőmmel szeretkeztünk és hamarabb mentem el.Lankadt a nemiszervem és attól félek hogy a gumi alatt kiment.Nem szed fogamzásgátlót.Szerintetek mi lesz? Még mielőtt kérdeznétek 18/F

Legjobb válasz: gumi alatt ???? Hát... ö ez mi XD? Am nem sokáig élnek... Nem lesz terhes szerintem

gumi alatt ???? Hát... ö ez mi XD? Am nem sokáig élnek... Nem lesz terhes szerintem
A kérdező hozzászólása: Ugy értve hogy amikor már nem áll teljes állapotában kifolyhat?
Aszem 5 min.
Igen, lehet terhesség ebbõl. Pont ezért mondják, hogy még a lankadás elõtt ki kell venni. Teszt (a havi vérzés ideje után).

Meddig él egy spermium szappanos hideg vizben? Ha megszarad, akkor tenyleg elpusztul?

Legjobb válasz: A vízben eleve rögtön elpusztul. A spermának lúg kell az életben maradáshoz. nem vagyok ám ilyen okos, de pont ezt mondták el tegnap a talk sexben :D

A vízben eleve rögtön elpusztul. A spermának lúg kell az életben maradáshoz. nem vagyok ám ilyen okos, de pont ezt mondták el tegnap a talk sexben :D
Tényleg mondták a talk sexben. :D:D gyhogy biztos információ. Sue rullz:D
Az a rögtön azért túlzás... Te sem halsz meg rögtön ha nem lenne oxigéned... Az igaz hogy nagyon gyorsan elpuszult
Egyébként meg szerintem nem túlzás a rögtön. A sperma "csak egy sperma" mi viszont emberek, bonyoult lények vagyunk. Úgyhogy szerintem ez rossz példa volt.
Hát én hiszek egy tapasztalt nõnek. Sue sosem hazudik. =)
A kérdező hozzászólása: De a szappanos viz az már lúg, nem?akkor abban megmarad
Ebbõl terhesség lesz.
inkább mosd meg a farkad, és ugy rakd vissza, lehet nem él, de akkor is fennáll a terhesség lehetõsége
Én úgy hallottam, hogy azok a hímivarsejtek amik érintkeznek a szabad levegõvel elhalnak.Na hogy most ebbõl mennyi igaz azt nem tudom.De ha nem akartok kisbabát, akkor a párod törölje meg a péniszét és utána tegye vissza.Mondjuk én is csináltam már úgy a párommal, és egyszer sem estem teherbe.De persze az nem azt jelenti, hogy biztos, hogy te sem fogsz.Nem vagyunk egyformák!
A kérdező hozzászólása: megmostam ..... csak kivancsi voltam
Ilyet inkább ne csinálj van ovszer van fogamzásgátló ha nem bírod az óvszert akkor beszélj vele és szedni fogja. Lehet belõle terhesség természetesen tudom tapasztalatból :(
Szerintem is lehet belõle! Gondold el, hogy CSAK EGY db kell, hogy terhes legyen! Én még el sem élveztem és azóta van egy fiam is! Még az elõnedv is tartalmazhat spermát! 43F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!