Találatok a következő kifejezésre: Meddig él férfi (7 db)

Szakítás után meddig élt bennetek a remény, hogy talán visszafordítható a dolog? És miért nem lett az? Férfi v Nő vagy?

Legjobb válasz: Úgy 1 hónapig játszadoztam a gondolattal, hogy esetleg... ( 5 éves kapcsolat után) Aztán közölte telefonon, hogy összeköltözik azzal a nõvel, aki miatt szakítottunk, de állítólag nem szerette - na itt tört el végleg minden :( Azóta persze boldog vagyok, de akkor iszonyat volt!

Úgy 1 hónapig játszadoztam a gondolattal, hogy esetleg... ( 5 éves kapcsolat után) Aztán közölte telefonon, hogy összeköltözik azzal a nõvel, aki miatt szakítottunk, de állítólag nem szerette - na itt tört el végleg minden :( Azóta persze boldog vagyok, de akkor iszonyat volt!
ja bocs, 25/lány
Nekem pár éve volt egy másfél éves, utána 1 hónapig tartott az az idõszak, hogy komolyan vártam vissza, nem bírtam szembenézni azzal, hogy vége. Ezt nemcsak a szerelmi bánat okozta, hanem hogy nem lett rendesen átbeszélve. (Csak válság, "nemtommivan", "legyen szünet", közben 1-1 sms, aztán sms-szakítás.) Ezalatt az 1 hónap alatt volt a legrosszabb, amikor nem bírtam tudomásul venni, és vissza akartam kapni. Ez azzal ért véget, hogy találkoztunk, leültünk egy sör mellé, és megbeszéltük végre normálisan. A beszélgetésbõl világosan kiderült, hogy semmi esély a folytatásra. és ezt követõen érdekes módon sokkal jobban éreztem magam. Azt hittem, rosszabbul leszek a találkozás hatására (felkavar), de megkönnyebbülést hozott. Mivel szembenéztem a tényekkel, onnantól nem azzal voltam elfoglalva, hogy milyen rossz nekem, hogy viseljem el az ürességet, mit tegyek hogy visszajöjjön, hanem azzal, hogy milyen lehetõségeim vannak az újjászületésre. Aztán nemsokára bele is zúgtam valakibe. (Az csak rövid kapcsolat lett.) Szóval a hardkór része egy hónap volt, ami az említett módon zárult le. (Aztán még hónapokig kerültük egymást, de azóta idõnként sörözünk, mert a barátság megmaradt.) De utána még eltartott egy-két évig, hogy ha újból össze akart volna velem jönni, akkor simán belementem volna. Ezt nem vallottam be magamnak, nehogy kiboruljak. De pár éve már nincs így, már nem vonzódom hozzá, csak mint havert bírom.
F26, nalam elvi kerdes hogy nem megfordithato, ha belepusztulok akkor sem. Ha egyszer ki lett mondva hogy vege, akkor onnantol elore kell nezni, nem visszafele.
Még hónapok után is eljátszadozok a gondolattal, néha néha. De utána gyorsan eszembe jut miért lett vége, és jót röhögök magamon. :D Hogy mi az oka ennek? Szimplán nem találtam még magam mellé mást, és elkerülni sem tudom nagyon. :S Ha nyomós ok volt arra, hogy szétmentetek, és nem is vagytok jóban, szerintem nagy hülyeség reménykedni. Illetve lehet, csak légy tisztában azzal, hogy ostobaság, és ne vedd komolyan ezeket az érzéseket! Lehet, hogy csak a magány szüli õket és nem a szerelem. :D
Elsõ vagyok - nekem is az elsõ nagy szerelmem volt, akiért tûzbe mentem volna, aki a mindent jelentette, és jött a megvilágosodás... de kell ilyen is, tapasztaltabbá, érettebbé teszi az embert.
Nekem már 3 hónapja tart a reménykedés. De szerintem azért mert megszállott vagyok, és õ volt nekem az elsõ, akiben teljesen megbíztam és tiszta szívembõl szerettem.
Addig reménykedik az ember, ameddig szerelmes az illetõbe, vagy, ahogy az elsõ válaszoló írta, hasonló helyzet nem áll elõ. Elvesz feleségül egy másik nõt, elköltözik elérhetetlen távolságba...stb.
27/N - elsõ voltam
Én egy hétig reménykedtem egy több mint egy éves kapcsolat után. Utána rájöttem, hogy ha vissza akarna jönni, sem lennék már képes megbocsátani neki azokat a dolgokat, amiket szakításnál jogtalanul hozzám vágott, sem a hazugságait, hiába szeretem. Az nem mondom, hogy most könnyebb, pedig már fél év eltelt azóta. Néha most is elered a könnyem, ha meglátok róla egy képet...stb. És nem a magány miatt, mert vannak udvarlóim, volt is azóta 1 kapcsolatom, de ettõl még rossz érzés néha, de egyszer majd ez is elmúlik =) 20/n

Meddig élnek a spermák ha aktus után marad belõlük a férfi péniszén?

óvszerrel védekezünk, az aktus után ha eltelik fél óra és a barátom letörölte a péniszérõl az óvszer által összegyûjtött és ot maradt spermát, és próbálja feltenni az óvszert, de mindig rossz oldalával..és aztán megfordítjuk attól teherbe lehet esni vagy azok már életképtelenek, ha esetleg rákerül egy kicsi?

Legjobb válasz: Ha jól tudom 15 perc mulva elhal a sperma.

Ha jól tudom 15 perc mulva elhal a sperma.
pár óra, valahonnan olvasásból 2 rémlik. most rákerestem, dokik mit válaszolnak. semmi konkrétum, csak hogy száradás után már nem veszélyes. és hogy a szappan spermagyilkos.
Na jó.Nem lesz baba.Nyugi.
3 nap
A kérdező hozzászólása: nem ostobaságból tettem fel a kérdést, hanem mert annyi helyen annyi félét lehet olvasni, hogy nem tudom mostmár mi az aminek hihetek..azzal tisztában vagyok én is, h a spermiumoknak nedves és meghatározott kémhatású közeg kell, h életben maradjanak..tehát ha egy zsebkendõvel ledörzsölik, felvesznek még egy gatyát is nagyobb az esély rá h elpusztul nem? az óvszert pedig éppen csak a tetejéhez hozzáérintették aztán gyorsan megfordították a másik oldalára.
Alighanem igazságod vagyon kedves négyes.Furcsa is lenne ilyen fokú-hogy is mondjam csak-tapasztalatlanság. De hogy a konkrét kérdésre válaszoljak, sajnos lehetetlen, mert afelõl, hogy meddig élnek a spermiumok a [email protected]ütyi meg a [email protected] közötti szabad térben sejtelmem sincs. A találgatás pedig a kudarc szülõanyja.Abba tehát nem bocsátkoznék.
"Újjal": új gumival, nem pedig ujjal, ami a kézen van. A palid farkáról (mivel szerencsétlen) rákenõdött a gumi felõled levõ oldalára, és attól félsz, hogy teherbe estél. Olvasás, babám... Igen, nyugodtan lehetsz terhes!
belülrõl is kitörölte a bohócot? húgycsõbõl is? terhes lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem kenõdött oda ujjal se semmi..miután elment levette az óvszert, letörölte a maradékot, visszavette a gatyáját..filmeztünk egy kicsit aztán megint egymásra másztunk..rakta volna fel az újabb óvszert de rossz oldalával kezdte el felrakni és meg kellett fordítani, hogy rendesen le tudja görgetni..így kerülhet életképes spermium az óvszerre v sem?
teherbe tudsz esni. gyökér népek :(
3as: újjal gondolta szerintem, csak "bekenõdött" kicsit a csaj felõli vége. Én úgy tudom, hogy nagyjából 30 percig életképesek a testen kívül.
Elõfordulhat.Amúgy meg a gumi egyszer használatos.Kidobni, újat bontani.
Spermiumok, nem spermák. A sperma már többes szám. Mint a média és a médiumok. Puszi.
A kérdező hozzászólása: én most hamvas ferencnél azt olvastam h kb 15 perc
szerintem már nem sokáig..:S
Apum napi 2 doboz cigi, 2 kávé, kb 15 éven keresztül, és 50 évesen meghalt.
magas rizikója van infarktusra. sokban függ a genetikájától...
Hát igen ez tiszta genetika, meg ugye ezen belül, hogy mikre hajlamos. Pl az én mamám testvére 87 éves és amióta ismerem(20éve)mindig ivott, de úgy rendesen a sárga földig minden nap, mellé a jó kis tüdõkarcolós cigi, napi 2doboz.ja és a pia se volt minõségi, hanem házilag készített fürcsa bor.És semmi baja...azon kívül, hogy még most is mindig részeg és köhög a cigitõl... Más ezek nélkül se éli meg 87 éves kort.Szóval ez nagyon egyénfüggõ.
Ne aggódj! Az alkoholistáknak õrangyaluk van!!!
attól függ hány éves.
és van e betegség
az alkoholizmuson kívül

Meddig él egy férfi átlagosan Magyarországon?

Legjobb válasz: A férfiak születéskor várható élettartama 68,6 év, a nõké 76,9

A férfiak születéskor várható élettartama 68, 6 év, a nõké 76, 9
kb.68 év, de ez még megyénként és képzettség szerint is vál-tozik és a családban élõk általában tovább élnek
életmód kérdése... ha egészségessen él vki, semmi stressz, drog, alkohol, cigi, akkor az jó ugy:)
67.puff!dehogy!a papám cigizik és bort is szokott inni és 86 éves!
A férfiak többsége iszik, cigizik, stb. így nem csoda ha a nõk "tovább élnek". Utolsó válaszoló: szerintem aki most 80 évesen él és iszik az nem ivott, cigizett gyerekkorában.
Amíg meg nem házasodik...:)
magyarországoin az átlagos férfiéletkor kb. 66 -67 év. az átlagolásnál figyelembe veszik a bányász- és nõgyógyász életmód különbségeket is.de ha konknrékcsácó akarok lenni, mondhatom azt is, hogy láttem én mnár éjjeliõrt nappal meghalni.tehát az géneken és életkörülményeken nagyon sok minden változik.

Tulajdonkeppen hol helyezkedik el a szuzhartya es meddig megy fel a ferfi nemi szerv. Milyen utvonalon?

Lehet buta kerdesnek hangzik de erdekel...es ne szidjatok azert mert nem tudom :D

Legjobb válasz: A férfi nemiszerv egyébként nem a nõi test része! Ezt jobb, ha tudod. Vagy nem figyeltél biológia órán, vagy még el se jutottál odáig. Ezzel a kérdéssel várj még egy kicsit, vagy kérdezd meg anyut.

A férfi nemiszerv egyébként nem a nõi test része! Ezt jobb, ha tudod. Vagy nem figyeltél biológia órán, vagy még el se jutottál odáig. Ezzel a kérdéssel várj még egy kicsit, vagy kérdezd meg anyut.
A szûzhártya a hüvelyeden belül helyezkedik el. A férfi nemiszerv kb négy-négy és fél méterig tud beléd hatolni az M0-ás útvonalán.
K*rvamód az ágyban a helyed, kislányom!
A kérdező hozzászólása: Nem ertem, hogy az aki csak ironikus egyaltalan miert ir. De azert koszonom a valaszokat. Ha hiszitek, ha nem nem csak 12 eves kislanyok kivancsiak ilyenre...az is lehet h vki ilyen teren tudatlan, pedig mar 18 eves. Es talan gatlasos..s azert kerdezi itt...itt aztan jonnek az ertelmes, lenezo valaszok. Utana neztem most mar...
A szûzhártya közvetlenül a bejárat után helyezkedik el. A pénisz pedig ált. teljes hosszában befér, mivel a hüvely tud tágulni. Mi az, hogy milyen útvonalon? Hüvelynyílás, hüvely.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, hogy rendesen valaszoltal:)
Ebbõl terhesség lesz.
inkább mosd meg a farkad, és ugy rakd vissza, lehet nem él, de akkor is fennáll a terhesség lehetõsége
Én úgy hallottam, hogy azok a hímivarsejtek amik érintkeznek a szabad levegõvel elhalnak.Na hogy most ebbõl mennyi igaz azt nem tudom.De ha nem akartok kisbabát, akkor a párod törölje meg a péniszét és utána tegye vissza.Mondjuk én is csináltam már úgy a párommal, és egyszer sem estem teherbe.De persze az nem azt jelenti, hogy biztos, hogy te sem fogsz.Nem vagyunk egyformák!
A kérdező hozzászólása: megmostam ..... csak kivancsi voltam
Ilyet inkább ne csinálj van ovszer van fogamzásgátló ha nem bírod az óvszert akkor beszélj vele és szedni fogja. Lehet belõle terhesség természetesen tudom tapasztalatból :(
Szerintem is lehet belõle! Gondold el, hogy CSAK EGY db kell, hogy terhes legyen! Én még el sem élveztem és azóta van egy fiam is! Még az elõnedv is tartalmazhat spermát! 43F

Meddig mehet el a nő egy férfival, hogy ne nézze ribancnak?

Legjobb válasz: Kevés az info a válaszhoz.

Kevés az info a válaszhoz.
bármeddig, ugyanis bármit csinálsz, ribancnak tartanak! ne mások elvárásainak akarj megfelelni, hanem csináld azt, ami jólesik!
Ne érdekeljen mások véleménye szexelj azzal akivel akarsz akkor amikor. Én is ezt teszem!
Egészen az M0-ás elkerülõ körgyûrûig!
A kérdező hozzászólása: nem elvárásoknak akarok megfelelni és nem dugni össze vissza, csak kíváncsi vagyok a fiúk/férfiak véleményére...
A lány akkor ribanc egy férfi szemében ha az visszautasítja õt.
Egyetlen férfival akármeddig. :) Számomra addig "nem ribanc" egy nõ, amíg csak azzal "ribanckodik", akit szeret. Ugyanez fordítva is. Szóval amíg csak a szerelmeddel csináljátok, amit akartok, ahol akarjátok és úgy, ahogy akarjátok, hát addig szvsz semmi ilyenrõl szó sincs. De csak eggyel, nem kettõvel, többel, minden ilyen esetben már számomra ribanc egy nõ (férfi is szánalom). Az egyéjszakásokról ne is beszéljünk...
ha van szerelem akkor nem fog ribancnak nézni.. de mindenképpen beszélgess vele ilyen dolgokról.. ha szex közben hozod szóba nem fogja félre érteni ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!