Találatok a következő kifejezésre: Meddig áll a Baileys Meddig (1 db)

Meddig áll el a Baileys? Meddig tárolható?

ha pl szeretnék karácsonyra baileyst készíteni ajándék gyanánt

Legjobb válasz: Szerintem hutoben par hetig mindenkepp. De mivel tejszin van benne, vigyaznek vele. Miert nem veszel Bailey's-t boltban valami szep diszcsomagolasban? Az elall honapokig - vagy tovabb - ha nem bontjak fel.

Szerintem hutoben par hetig mindenkepp. De mivel tejszin van benne, vigyaznek vele. Miert nem veszel Bailey's-t boltban valami szep diszcsomagolasban? Az elall honapokig - vagy tovabb - ha nem bontjak fel.
Ez nem tárolható, azonnal meg kell inni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mogyoró aromát hol lehet venni?

1

Egy átlagos embernek mennyi alkoholt kell elfogyasztania egy huzamban, hogy meghaljon?

8

Hova tegyem a körte cefrét? 25 fokos kazánházba, vagy a 12 fokos pincébe?

Termett kb 80-100 kg nagyon bio (kukacos) kieffer körtém, ami piacon eladhatatlan, én meg ennyit nem tudok megenni. Cefrét készítenék belőle, hova tegyem? 25 fok körüli kazánházba, vagy a 12 fokos pincébe?

2

Én még nem rúgtam be, de egy sörtől már egy kicsit szédülök. Ez normális?

15/F

10

Mikor ittátok meg első sörötöket szüleitek előtt?

6

Különleges, extra erős italok?

4

Kaptam egy üveg 5puttonyos Tokaji Aszút, 1956-os évjárat, Hol, hogyan tároljam?

nem vagyok borász, segítsetek! A címke és a dugó is újnak tűnik,de lehet hogy átpalackozták csak? Érdemes felbontani vagy az íze már biztos nem jó és inkább tároljam tovább? Fektessem? Pincében? Tolcsvai. Köszi!

4

Mitől lehet ez, hogy ennyire nem bírom a piát, pedig régen nem így volt?

Április legvégén kezdtem el néha-néha iszogatni akkor még olcsó borokat (350 forint/7,5 deci árban kb.). Így volt még májusban is, volt hogy nagyon berúgtam tőle... Később júniusban ütősebbekre tértem át, de főként júliusban és augusztusban a vodkára és mellé ízesített sörre.. Akkor már annyira hozzászoktam(vagy csak bírtam?) a piához, hogy barátnőmmel ketten, ha megittunk 4, de akár 5 deci vodkát is nem rúgtunk be tőle, pedig én még többet is ittam, de vegyük úgy hogy 2,5 deci Royaltól is csak spicces voltam. Annyi, hogy belekevertük Fantába, de attól annyi volt benne... Most szeptemberben meg nem is ittam sok vodkát, és már visszajött... Utána azt hittem a vodkát nem bírom nagyon ezért megpróbáltam tojáslikőrrel, megint kijött(bár ezt talán arra rá lehet fogni, hogy ízesített sört ittam mellé, de nem tudom)... Lényeg, hogy mi lehet velem, hogy régen viszonylag jól bírtam a piát, most meg már legutóbbi 2 alkalommal is mikor ittam visszajött belőlem? Spiccesnek sem éreztem magam meg semmi, csak visszajött... Kort nem mondanék, mert akkor azzal oltogatnátok, hogy fiatal vagyok, de lényeg nem vagyok öreg szóval az kizárva, fogyni sem fogytam sőt híztam is vagy 2 kilót..

5

Hány liternyi gyümölcsbort lehet otthon lakásban veszélytelenül erjeszteni-készíteni? Az erjedés során keletkező szén-dioxid miatt szeretnék vele tisztában lenni.

5

Mennyi Casino rumot kell inni ahoz hogy nagyon berugjak? Nem szoktam inni igazábol. Csak értelmes választ kérek

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!