Találatok a következő kifejezésre: Meddig áll a Baileys (1 db)

Meddig áll el a Baileys? Meddig tárolható?

ha pl szeretnék karácsonyra baileyst készíteni ajándék gyanánt

Legjobb válasz: Szerintem hutoben par hetig mindenkepp. De mivel tejszin van benne, vigyaznek vele. Miert nem veszel Bailey's-t boltban valami szep diszcsomagolasban? Az elall honapokig - vagy tovabb - ha nem bontjak fel.

Szerintem hutoben par hetig mindenkepp. De mivel tejszin van benne, vigyaznek vele. Miert nem veszel Bailey's-t boltban valami szep diszcsomagolasban? Az elall honapokig - vagy tovabb - ha nem bontjak fel.
Ez nem tárolható, azonnal meg kell inni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

KOktélkészítéshez cukorszirup helyett megfelel a folyékony édesítőszer is?

Csakmert külföldön élek, és itt a legolcsóbb cukorszirup amit láttam, az 6-7 euró körül volt, az is minimális mennyiség (kb. 2 deci), édesítő meg van kb. 50 centért 3x annyi is.

2

0.5 L 40°%-os vodka után egy óra alatt mennyire lehet berúgni (17 éves fiú, 70 kg)?

Ritkán iszok és tisztán nem keverve

7

Mi van ha 4 éve fénytől nem védett helyen tárolom a pálinkát? [képpel]

Rendes áttetsző "fehér" üvegben van és ha nem is napfényen, de világos helyen van 4 éve, félig-meddig világos helyen.

Elolvastam itt: (+ 2db gyk kérdést)

hogy feldúsulhat a káros etil-karbamát.

Ezt miből fogom megtudni? Ne is igyam már meg?

Kép a pálinkáról (2009-es barack)


Napfény közvetlenül nem sütötte, de félig világos helyen volt. Sárgás színe van, de mivel sárgabarack van a képen és barackpálinka ezért gondolom az normális.

Etil-karbamát kicsinál?

3

Az óbudai Trófeában mennyibe kerülnek a tömény italok?

Whisky, jager, stb.

0

Milyen piát vegyek egy házibulira?

A hétvégén házibulit szervezek nem leszünk olyan sokan kb 8-an 10-en, abból 3-4 lány! Milyen piákat és mennyit vegyek?

2

Kozel kérdés? Hogyan váltsam be?

A Kozel 1.5-ös sörnek a kupakjában volt egy Kozel felirat,gondolom nyertem egy sört.A beváltásnál elég a kupak,vagy a flakon és a blokk is kell?Az oldalukon nem találtam infót.Valaki váltott már be?Köszi!

2

Szerbiából hány liter pálinkát hozhatok be adómentesen?

2

Tényleg lehet parkettából vodkát főzni?

Azt hallottam lehet. Elég sok kimaradt parketta van itthon...

5

Naponta inni sört nagyon illetlen/egészségtelen dolog egy fiatal nőnek?

Nagyon szeretem a sört, szinte naponta iszom 1-et, hétvégén többet a vacsora mellé, vagy baráti összejöveteleken. Nem az alkoholt szeretem, a berúgás annyira nem motivál, de nagyon szeretem a sör ízét, ha jó keserű, hideg. Egyszerűen tud hiányozni 1 üveg este.
Amúgy 21 vagyok, még szüleimmel lakom, ők azt mondják, hogy ez már nem illő, még egy fiúnak sem és elhízáshoz fog vezetni.
165 cm magas és 50 kiló vagyok, szóval abszolút nem kövér szerintem, pedig már régóta rendszeres sörivó vagyok, de mondom, mindig max 2-t iszom egy este, ha a 3.-at fölszusszantom már nem fejezem be, nem esik jól a sok.

Mit gondoltok erről?

5

Milyen bort ajánlotok ajándékba adni?

Nem igazán értek a borokhoz, a tanácsotokat szeretném kérni. Lassan vége az OKJ-s képzésnek, és azon gondolkodtunk, venni kéne valamit a tanároknak. A nőknek értelemszerűen csokor, a férfiaknak bor. Nem szeretnénk sokat költeni erre, de mégsem lenne tanácsos a koccintós... :D Az egyik tanárom vagy a Tokaji aszút szereti nagyon, vagy a Villányi nemtudommit. Egész órán saját magáról beszélt, nem tudom, miért nem jegyeztem meg! :D 2000 Ft-ért lehet venni viszonylag jó bort? És szerintetek OKJ-s vizsga végén szokás ajándékot adni?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!