Találatok a következő kifejezésre: Meddig / hónapos korig (72 db)

Meddig várjak az anyatejen kívül más ételek, italok bevezetésével? 4 vagy 6 hónapos korig? Miért addig?

Babám 4 hónapos, csak anyatejes

Legjobb válasz: Ha anyatejes akkor szerintem 5-6 hónapos kor körül kezdj mást is adni neki! Az enyém tápszeres volt és mi azért kezdtük 4 hónaposan.

Ha anyatejes akkor szerintem 5-6 hónapos kor körül kezdj mást is adni neki! Az enyém tápszeres volt és mi azért kezdtük 4 hónaposan.
Ha nem is váltasz ki étkezést szerintem érdemes elkezdeni kóstoltatni, hogy megszokja a kanalat, nehogy késõn kezd és tiltakozzon, egy-egy étkezést viszont ráérsz kiváltani késöbb. Ha nincs baj a sújgyarapodással.
Nyugodtan elkezdheted a kóstoltatást 4 hónapos korában, figyeld, hogy meg tudja-e emészteni, mennyire érdeklõdik az ételek iránt, attól, hogy anyatejes nyugodtan kaphat mást is, semmi baja nem lesz, sõt szerencsésebb korábban kezdeni, hogy 6 hónapos korára legalább 1-2 étkezést már kiválthass
mert a szervezete még nem tudja feldolgozni addig ital 4ho étel 6 ho
az enyémnek fél évesen próbálkoztam elõször alma répa krumpli, nem akartam elhinni hogy elég csak az anyatej, aztán minden visszaköszönt a pelusban egy az egyben túl korai még 4hónaposnak, inkább tápszereseknek szoktak ilyen korán.Az én babám 8hós koráig nem is evett szinte semmit nem kellett neki csak nekem nem "esett le" hogy neki addig bõven elég volt az anyatej

Meddig, hány hónapos korig kell mindig kifőzni a cumit, cumisüvegeket?

Legjobb válasz: azért ennyir enem kell túlaggodni a dolgot.igenis jol jön otthonra egy tartalék cumisüveg,mert bármi lehet.mi ugy jártunk hogy a kórházba már a 3. napon 40 grammokat evett a babo,aztán hazajöttem és anyosom akkora stresszet rakott rám azzal hogy mindenbe beleszol hogy hirtelen nem volt mit ennie a babónak.és éjjel kellett tápszerért rohannunk mert a baba egész végig üvöltött...ugyhogy nem árt..kifõzni meg a "lazább anyukák " 3 hónapos korig a többiek fél éves korig szokták. én 4 hónapos korátol csak alaposan elmosom..remélem segitettem

azért ennyir enem kell túlaggodni a dolgot.igenis jol jön otthonra egy tartalék cumisüveg, mert bármi lehet.mi ugy jártunk hogy a kórházba már a 3. napon 40 grammokat evett a babo, aztán hazajöttem és anyosom akkora stresszet rakott rám azzal hogy mindenbe beleszol hogy hirtelen nem volt mit ennie a babónak.és éjjel kellett tápszerért rohannunk mert a baba egész végig üvöltött...ugyhogy nem árt..kifõzni meg a "lazább anyukák " 3 hónapos korig a többiek fél éves korig szokták. én 4 hónapos korátol csak alaposan elmosom..remélem segitettem
Sziasztok! Kicsit szerintem eltértünk a témától, de a fentiekhez szeretnék mindenképpen hozzászólni. Manapság az a képlet, hogy aki kizárólag szoptat az jó anya, aki valamilyen oknál fogva cumisüveget használ, az kevésbé. Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan-mibõl táplálja a kisbabáját, hiszen úgyis õ tudja a legjobban, hogy mi a jó neki. Én kizárólag anyatejjel táplálom a kisfiamat, és mégis használunk cumisüveget, mert a mi esetünkben ez úgy alakult, hogy amíg az egyik mellembõl szoptatok, a másikból ömlik a tej, jó 30 ml.-nyi. Mivel nem szeretném, hogy kárba vesszen, ezt késõbb üvegbõl adom oda neki, és nagyon szívesen el is fogadja ráadásnak. Én a cumisüvegeket egy éves koráig tervezem kifõzni azon az alapon, hogy ha majd vizet kap, azt is egy éves koráig kell neki forralni, legalábbis én ezt oilvastam. Jó babázást mindenkinek: egy 2 és fél hónapos kisfiú anyukája
Kislányom 7 hónapos, ezeket a tárgyakat nem is ismeri. Ha még nem szültél, ne vegyél ilyenket, ha szoptatni szeretnél! Amúgy, ha nekem lenne, azért kifõzném, amíg használja..
Az elsõ válaszolónak: én a lányomnak adtam vizet cumisüvegbõl és 3 hetes korától cumija is volt. Ennek ellenére 14 hónapos koráig tudtam szoptatni. Én 1 éves koráig fertõtlenítettem, utána csak forró vízzel elmostam.
Rengeteg anyuka panaszkodik, h cumisüveg, cumi után nem szopizik a gyermeke. Minek kísérletezni? Amúgy a vízzel csak lemossa az anyatejet a bél faláról, ami az immunrendszerét erõsíti. Igen, ettõl még lehet egészséges a gyereked, de miért ne tegyünk meg mindent?? Amúgyis bõven elég az anyatej, mi sem bizonyítja jobban, minthogy kislányom lassan 7 hónapos, anyatejen él kizárólagosan, 9 és fél kiló, a kiszáradásnak még egy apró jelét sem adja?? Kicsattan az egészségtõl. Akkor hol van az, hogy " nyáron muszáj a folyadékpótlás"?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm a lényegretérõ és törõ válaszodat! Boldog Babázást!
Én úgy tudom, hogy fél éves korig ajánlott naponta. Utána csak néha. De sokan már elõtte sem fõzik ki állandóan, és valószínûleg nem lesz semmi bajuk a gyerekeiknek. Én spec. a cumisüveget minden használat után gõzölöm, a cumikat pedig csak naponta. 4 hónapos kislány anyukája

Az 56-os méret meddig jó a babának? Hány hónapos korig, vagy hány kg-ig? Első babám lesz, 30 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Az én lányom 3150 g-mal született és átlag 3 hónapos koráig jók voltak rá az 56-os ruhák. Sõt van 3 db 56-os bodyja ami még most is jó, pedig 7 hónapos és 7300 g!:-)))A Kikában vettem és szó szerint nyúlt a gyerekkel...:-)

Az én lányom 3150 g-mal született és átlag 3 hónapos koráig jók voltak rá az 56-os ruhák. Sõt van 3 db 56-os bodyja ami még most is jó, pedig 7 hónapos és 7300 g!:-)))A Kikában vettem és szó szerint nyúlt a gyerekkel...:-)
Az én fiam 3460 grammal és 54 cm-rel született, és kb. 6 hétig voltak jók az 56-os ruhák. Azóta is általában 2 havonta kell méretet cseréljünk.
Szia! Az attól is függ, hogy mekkora lesz a picid! A kislányom 3, 45 kg-val, 52 cm-rel született. Nem emlékszem, meddig volt jó rá az 56-os méret, de hamar a 62-eseket hordtuk. A 68-as méretet kihagytuk, jelenleg 5 hónapos 70 cm, és 9, 11 kg , 74-80-as méretet hordunk, picit lötyög rajta, de legalább szellõzik ebbena melegben. Üdv.
Lányom 3330 gral és 51 cmel született, az 50-es ruhák is nagyok voltak rá... Most 2 hónapos és most jó rá az 56-os méret.
56-os méret az 56 cm-es babákra jó. És a környékén...:) 52cm-es babámra még picit nagyok voltak, most 60cm-es és picit egy-kettõ már kicsi. 62es ruhák a 62cmes gyerekekre jók...stb nyilván függ a szabástól és a babuci alkatától is. Mint a nagyoknál. 3 váltás ruhával kihúzod amíg meg nem erõsödsz és meglátod mi jó rá. Ha azt mondja a doki átlagos a baba, akkor az 56os jó lesz rá. Ha pl. vitaminokat szedsz és nagyobb baba várható, akkor 62est vegyél. üdv: zsuzska
Szia, tescoban lehet kapni 0-3 hónapos korig hosszú rugit 3 db-os 2500 ft, egyszínû fehér is van (én olyat vettem és veszek is mert abban a legszebb a lányom:) )de van fehér és kék mintás, meg fehér és rózsaszín mintás is! Nekem nagyon bevált mert a lányom most 3 hónapos és két hete cseréltük le a rugiait 3-6 hónapos korúra! Még árban is nagyon jó, ha utána számolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Boldog babavárást, és babázást!


Meddig kell tartani a bölcsőhaláltól? Úgy értem milyen idős korig? Hány hónapos kor után lehet megnyugodni?

Legjobb válasz: A bölcsõhalál leggyakrabban 0-6 hónapos kor között következik be. Az esetek legnagyobb százalékában a baba szenved valamilyen felsõ légúti megbetegedésben, kisebb százalékában semmi elõjele nincs. Egyes vélekedések szerint a hason altatott csecsemõk között gyakoribb. De rendkívül ritka a bölcsõhalál idõre, normális súllyal született, egészséges babák esetében. Ne is gondolj rá, ne stresszeld magad. Boldog babázást!

A bölcsõhalál leggyakrabban 0-6 hónapos kor között következik be. Az esetek legnagyobb százalékában a baba szenved valamilyen felsõ légúti megbetegedésben, kisebb százalékában semmi elõjele nincs. Egyes vélekedések szerint a hason altatott csecsemõk között gyakoribb. De rendkívül ritka a bölcsõhalál idõre, normális súllyal született, egészséges babák esetében. Ne is gondolj rá, ne stresszeld magad. Boldog babázást!
8 hónapos korig elõfordulhat, de legjobb 14-15 hónapos korig benn hagyni a kiságyban a légzésfigyelõt. Az én kisfiamnál eddig 1-szer riasztott (csak a csipogásig jutott, mert azonnal rohantam az ágyához, de tényleg nem vett levegõt, mert ahogy felkaptam az ágyból, hirtelen hatalmasat sóhajtott, akkor kezdett el újra lélegezni, amitõl õ is kellõen megijedt, rögtön sírva is fakadt, így szerencsére nem kellett éleszteni!) Mindez éjjel fél kettõkor 7, 5 hónapos korában történt (most már 8, 5 hós). Attól kezdve csak egy halott gyermekem lenne, aki az emlékeimben él tovább, ha nem lett volna légzésfigyelõnk, hisz csak reggel vettük volna észre, hogy mi történt! Pont kezdtem megnyugodni, hogy nemsokára 8 hós, csökken a kockázat (három hónapos korában végig rettegtem, mert akkor a legnagyobb a kockázat, akkor mégsem történt semmi)! Szóval jobb félni, mint megijedni!
http://www.babanet.hu/publ/sids.htm Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, leírja, milyen kockázati tényezõk növelik az elõfordulás esélyét. Hátha ez megnyugtat.

Meddig, hány hónapos korukig hasfájósak a babák?

Most három hónapos. Adom neki mindig kb 3-4 alkalommal az espumisan cseppeket. Volt hogy egy nap nem adtam, estére nagyon fájt a pocija. De nem akarom vele "mérgezni" ha nem muszáj. Viszont nem szeretném, hogy fájjon a hasikája. Mit tanácsoltok? Vagy lesz ami lesz és inkább ne adjam. Az infacolt kihányja.Köszi.

Legjobb válasz: Szerintem már ki kellett volna nõnie, legalábbis az enyém 5-6 hetes koráig volt csak hasfájos. De azt olvastam, hogy 3 hónapos korban az esetek többségében ez megszûnik. Én az espumisant csak akkor adtam, ha már fájt a pocija, tehát nem megelõzésként, mert azt bármikor be lehet adni és viszonylag gyorsan hat. De csak 1 hónapig jó a szavija / nem okoskodni akartam, csak nem tudom, hogy tudod-e /. Szerintem próbáld neki csak akkor adni, ha látod, hogy hasfájás miatt sír. És tedd sûrûn hasra, attól nagyokat fog pukizni.

Szerintem már ki kellett volna nõnie, legalábbis az enyém 5-6 hetes koráig volt csak hasfájos. De azt olvastam, hogy 3 hónapos korban az esetek többségében ez megszûnik. Én az espumisant csak akkor adtam, ha már fájt a pocija, tehát nem megelõzésként, mert azt bármikor be lehet adni és viszonylag gyorsan hat. De csak 1 hónapig jó a szavija / nem okoskodni akartam, csak nem tudom, hogy tudod-e /. Szerintem próbáld neki csak akkor adni, ha látod, hogy hasfájás miatt sír. És tedd sûrûn hasra, attól nagyokat fog pukizni.
Nem minden baba hasfájós! Nem lehetséges hogy estleg te eszel olyat vagy iszol amitõl fájhat a hasa? Állítólag laktoherb tea ami tejserkentõ attól szokott fájni a babák hasa. A Hipp Natal teától nem. Próbáld meg kikisérletezni az étrendeddel hogy mi történik ha valamin változtatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor nem iszom tovább! És mostantól nem adok cseppeket sem, ha fáj a poci csak akkor. Mindent köszi
szia! az én nagyobbik fiam egy hónaposan bekapcsolt és üvöltött három hónapos koráig. akkor viszont mintha elvágták volna... mi is kisérleteztünk mindennel, infacol, ilyen tea olyan tea, én is figyeltem, h mit eszem... egyetlen megoldás a szélcsõ volt és az esténkénti pocakmasszázs. ha viszont úgy látod, h semmi sem segít, akkor menj a dokihoz, õ majd megmondja, õk olyanok :0)

Akinek sírós babája volt, meddig volt sírós? Hány hónapos koráig?

Amíg sírós volt hogy telt egy napotok?

Legjobb válasz: 2-2,5 hós koráig. 2 hósan azért már csak egy-egy kicsit sírt kajálás után. anyatejes baba, de olykor tápszert is kapott. hát szomorúan telt és lassan :-( evés után félórákat büfiztettem, már attól is sírt, mert õ aludt volna, ugye, de ha hagytam aludni büfi nélkül, akkor 20 perc, és ordítva ébredt. aztán valahogy nagy nehezen elaludt, de 30 perc múlva ébredt megint. sírt, ismét altattam, vagy sikerült vagy nem. aztán jött az evés megint. az egész nap egy végtelen altatásból állt, és állandó jelleggel a karomon volt, nem bírtam letenni, sírt, én meg sajnáltam. de aztán elmúlt, és csodaszép lett minden :-) ma már nemsoká 10 hónapos.

2-2, 5 hós koráig. 2 hósan azért már csak egy-egy kicsit sírt kajálás után. anyatejes baba, de olykor tápszert is kapott. hát szomorúan telt és lassan :-( evés után félórákat büfiztettem, már attól is sírt, mert õ aludt volna, ugye, de ha hagytam aludni büfi nélkül, akkor 20 perc, és ordítva ébredt. aztán valahogy nagy nehezen elaludt, de 30 perc múlva ébredt megint. sírt, ismét altattam, vagy sikerült vagy nem. aztán jött az evés megint. az egész nap egy végtelen altatásból állt, és állandó jelleggel a karomon volt, nem bírtam letenni, sírt, én meg sajnáltam. de aztán elmúlt, és csodaszép lett minden :-) ma már nemsoká 10 hónapos.
5 hónapos koráig.szinte éjjel nappal sírt.
Az lemaradt, hogy hogy telt egy napunk. Hát ha ébren volt, akkor ordított. Olyankor sok mindenre nem volt idõm, nem beszélve arról, hogy lelkileg is kezdtem kikészülni. Sokat volt kézben, és sok mindent kipróbáltunk, hogy enyhítsük a fájdalmát. (különbözõ cseppek, masszírozás, cseresznyemag-párna, tornáztatás, gyakori büfiztetés, sûrítõ por az anyatejhez/tápszerhez stb, de igazából semmi sem hatott, csak az idõ múlása) Nehezen teltek a napok, gyomorgörccsel ébredtem és feküdtem. Nagyon sajnáltam a kicsit, sokszor vele sírtam. Párom sokat segített, nélküle szerintem depresszióba estem volna. De túl vagyunk rajta! Most már szuper minden!
A kérdező hozzászólása: Az enyém 5 hós. Néha még van olyan napja hogy semmi nem jó neki, csak sír. De a fõ problémám az hogy ha épp nem sírós napja van, akkor is kiszámíthatatlan hogy mennyire tudom lerakni, viszont így a háztartás úszik el. Semmit sem tudok megtervezni, de a rendetlenségben meg rosszul érzem magam. Félek hogy késõbb ez csak rosszabb lesz. Nem tudom, mások hogyan oldják meg, hogy a baba se sírjon és rend és tisztaság is legyen, mert nekem ez nem sikerül! Az elsõ válaszolónak: nem gondoltam, hogy van az enyémnél is sírósabb baba, mert az enyém ugyanezt csinálta mint a tiéd, de csak kb 2-3 hónapos koráig. Reggeltõl estig sírt szegényem. Most már sokkal jobb nekünk is. Amúgy ez enyém is elég bukós baba. Lehet hogy az zavarja még?! Mindenesetre örülök hogy nektek ilyen szépen alakult, remélem nekünk is elmúlik ez a sírás!
bukós baba.. nem refluxos? szeret hason lenni? (a refluxos baba ki nem állhatja) a gyereket és a háztartást nem tudod egyformán jól ellátni.én inkább a gyerekkel foglalkoztam. neked is ezt ajánlom, a háztartás le van sz.rva, a gyerek 1x 5 hónapos, és amit tapasztal, azt görgeti magával tovább.

Kb meddig jók az 56-os, 62-esés a 68 os ruhák? A baba hány hónapos koráig? Átlagos baba kb 54 cm körül születne!

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Nekem az 56-os kb 1-2 hónapig voltak jók, most a kislányom 4 hónapos eddig voltak jók a 62-esek, és már következnek a 68-asok, mert a 62-est épp csak rá tudom még adni, most 64 cm a babám.

Szia! Nekem az 56-os kb 1-2 hónapig voltak jók, most a kislányom 4 hónapos eddig voltak jók a 62-esek, és már következnek a 68-asok, mert a 62-est épp csak rá tudom még adni, most 64 cm a babám.
Attól is függ, hogy hány kg a baba és hogy kislány vagy kisfiú. Nagyjából 1-2 hónapig jó egy méret. Fiam 9 hónaposan hordott 80-as ruhákat, a lányom 1 éves és még 74-es a mérete. Egyforma testhosszal születtek. A fiúk általában erõsebb, szélesebb babák, a lánykák kis törékenyek.
Szia, a kislányom pont 54 centivel született. az 56-osok 1-2 hónap, a 62-esek nálunk tovább, fél évesen 68-as volt, és most a 8-9. hónapban nõtte ki õket, most vannak soron a hetveankárhányasok. de a legtöbb babaruhát hónapra mérik, a 6-9 még jó ránk.
Kisfiam 50 centivel született, és a tescos ruhákat (bodyk és rugik) pont úgy hordta, ahogy bele voltak írva. 0-3 hónapos 56 cm, 3-6 hónapos 64 cm, és a 6-9 hónapos 68 cm. Mindig ahogy betöltötte a 3, 6, 9 hónapot, akkor váltottunk.
Szia! Ez tényleg attól függ mekkora a baba súlya.Az én kisfiam 53 centivel született és 4040 grammal.Ránk az 56-os méret 2 hétig volt jó.Majd a 62-es méret is két hétig.A 68-as méret volt az ami már sokáig jó volt, 3-4 hós koráig. Most 17 hónapos és 92-es a méretünk.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Lehet hogy ksõn irom! Az én babám is átlagos sullyal született! 3600g és 54cm most 2hós és 10-napos és 74-es ruhát adok rá.a rugdozokat igy is végig éri! A body-mag majdnem szük! Bár függ sok mindentõl, még a ruha márkájáóol is! Van ami 74-es és a 68 -as szinte nagyobb! A kisfiam nagyon sokat hizott már 8kg a hosszát nem tudom de nállunk szerintem maga a hasa veszi fel a ruhák hosszát kicsi tömzsi baba.
Én manóm 2hónaposan 59cm és 5700g. a 0-3hós rucikat már elraktam és néhány 3-6osat is. Kb hetente 1cmet nõnek a babák és fél éves korukra stagnálnak kb. Szóval én ma vettem rucikát neki, de fogok a börzén is 6-9hósat vettünk neki télire ami 68-74cm. Ha heti 1cmet nõ akkor decemberre jó is lesz rá:)

Meddig kell kifőzni a baba cumisüvegeit? Hány hónapos koráig?

Legjobb válasz: én kb 5-6 hónapos koráig fõzögettem, azóta a Chicco foly. fertõtlenítõt használom mindenhez

én kb 5-6 hónapos koráig fõzögettem, azóta a Chicco foly. fertõtlenítõt használom mindenhez
hello védõnõi és doktornõi tanácsra sem fertõtlenítek már 6 hetes kor óta
kb. féléves korig naponta többször is megtettem. most már csak néha talán havonta, kéthavonta (10 hós)

Meddig kell használni az Avent 1 lyukú cumit? A gyerek hány hónapos koráig?

4 hónapos a kislányom, anyatejes, de üvegb?l issza..szerintetek lehet már a 2 lyukú cumit használni?

Legjobb válasz: En ket es fel, harom honapos kora korul csereltem le. Sokszor elaludt rajta mert elfaradt. Szerintem nyugodtan. Eleinte biztos furcsa lesz neki hogy gyorsabban jon belole, nalunk ez ugy mutatkozott meg hogy folyt a szaja mellett. :) De egy-ket nap alatt hozzaszokott es boldog volt vele.

En ket es fel, harom honapos kora korul csereltem le. Sokszor elaludt rajta mert elfaradt. Szerintem nyugodtan. Eleinte biztos furcsa lesz neki hogy gyorsabban jon belole, nalunk ez ugy mutatkozott meg hogy folyt a szaja mellett. :) De egy-ket nap alatt hozzaszokott es boldog volt vele.
Hogyne.Olyan nincs, h meddig kell.Van olyan baba, aki az elsõ perctõl a 2 lyukút használja.Az 13 hós fiam a teát még mindig 3 lyukúból issza, a 4 lyukú túl gyors lenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) nem találom a papírt, ami a dobozban volt, hogy meddig ajánlják...
TEnyleg nincs olyan, hogy meddig kell. Addig, amig a babadnak ez eleg, vagy amig a kettes meg tul gyors. Eszre fogod venni mind a kettot. Egyebkent elvileg egy honapos kortol aljanlja az avent a ketteset, harom honapos kortol a harmasat. Nekunk kettesre valtani kellett hamar, negy hetes volt a fiam. Mondjuk nagy baba is volt es sokat is evett, sirt, szenvedett es izzadt az egyes cumival. Viszont most mar lassan het honapos lesz, reggelre jo mar neki a harmas, akkor gondolom nagyon ehes es gyorsan iszik, estere meg mindig kettes kell, mert akkor mar beszunyokal eves kozben es zavarja, hogy a harmasbol omlik a tej. Kifolyik a szajan. Vizhez es teahoz meg mindig az egyeset szereti, de a kettessel is szepen iszik. Maskor mar nem hasznalunk cumisuveget, szerintem el sem fogunk jutni a negyeshez, ha igy folytatjuk...
próbáld meg, elõször fura lesz neki a 2-es, de hamar megszokja. én elmesélem hogy jártam. az én fiam is üvegbõl kapta a tejet. 2-esbõl evett még 4 hós korában is, mert nem is gondoltam rá, hogy váltanom kéne megint felfelé. egyszercsak azt vettem észre, hogy nem eszik rendesen. kevés mennyiségeket evett, és még mindig 3 óránként. akkor gondoltam megpróbálom a másik fajta aventest, azt a variábilist. és egyszer véletlenül a hármas fokozatán adtam neki, bevágta a teljes adagot. így jöttem rá, hogy azért nem evett, mert egyszerûen megúnta, és inkább abbahagyta. utána nem volt gond, mert gyorsabban jött neki a kajci:-) szóval inkább válts neki minél elõbb, nehogy ti is így járjatok. lehet, hogy az elsõ néhány alkalommal folyni fog a tej a szájából, ne ijedj meg, viszonylag hamar megtanulja a gyorsabb folyást kezelni.

Meddig ír fel gyerekorvos tápszert? Hány hónapos korig?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig írhat fel, utána sajnos a rendes árat kell fizetnünk érte. :(

6 hónapos koráig írhat fel, utána sajnos a rendes árat kell fizetnünk érte. :(
Az én fiam 7 hónapos és tegnap irattam Neki. A lányomnak egy éves kora után is írt az orvos, ez kb. 2 éve volt. Lehet, hogy azért mert nekik Ha-s tápszer kell.
Mi is 7 honaposak vagyunk, es felirja.Szerintem ez orvos fuggo.
A normált 6 hós korig, a HA-S tápszert tovább.
Normál tápszert 6 hónapos korig, de ha rendes a doki és úgy dönt, hogy szerinte fennáll a tejallergia gyanúja, akkor 3 éves korig felírhatja a jóval olcsóbb és a babának is jobb, un. HA-s tápszert.
A simát 6 hóig, a HA-st tovább, de szinte ugyan ott vagy. A Ha-s akkor kell ha fennáll a tejallergia veszélye. A sima recept nélkül kb. 1700-3000 körül van a Ha-sreceptre 2000-3000 között, úgyhogy anyagilag sajnos szinte ugyan ott vagy A sima pl. a milupa milumil 1 900g receptre egyébként 900Ft.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!