Találatok a következő kifejezésre: Meddíg kell a (1537 db)

Fogyás és a narancsbőr csökkentése céljából meddig kell a napi 2-3 liter vizet meginni?

Gondolom egy id? után az ember veséjének sem tesz jót az a rengeteg munka, amit ez a folyadékmennyiség okoz. Egy ideje már iszom ezt a mennyiséget, de óránként úgy érzem, hogy belül szétszakadok...

Legjobb válasz: Szerintem vidd le másfél 2 literre, és akkor nem fogod kérdezgetni, hogy meddig kell ezt tartani:) Mert másfél 2 liter alapból kell a szervezetnek, tehát biztos, hogy nem árthat neki! Szoval a válaszom az, hogy:ÖRÖKRE

Szerintem vidd le másfél 2 literre, és akkor nem fogod kérdezgetni, hogy meddig kell ezt tartani:) Mert másfél 2 liter alapból kell a szervezetnek, tehát biztos, hogy nem árthat neki! Szoval a válaszom az, hogy:ÖRÖKRE
Folyamatosan. Ellenkezõleg: a vesédnek kell a folyadék, ne sajnáld, nem lusta. A szívedet terhelheti meg, de azt is csak akkor, ha egyszerre akarod meginna a napi 2-3 litert egy negyedóra alatt. 2-3 liter egyáltalán nem rengeteg. Igyál szénsavmentes ásványvizet vagy teát, ha vízbõl túl sok. A narancsbõr a folyadéktól önmagában ritkán tûnik el, kell hozzá a mozgás, az étrendi változtatás, a nem dohányzás, és nagyon jó a cellulitmasszázs is.
Ha jól tudom, akkor a szervezetnek alapjáraton szüksége van min. 2 l vízre, szóval szerintem nem árt neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A torna, mozgás megvan, az étrenddel is igyekszem mértéket tartani, az "ivást"viszont elég nehezen bírom huzamosabb ideig... Egész nap a wc-re járok :-)

Meddig kell a torrentet visszatoltsem?

Letoltottem a filmet es vissza toltottem de meg nem allt le meg mindig megy tovabb. es ki akarnam torolni a gepbol mert ki irtam dvdre es nincs nagyon szabad hely.

Legjobb válasz: A torrent addig töltõdik vissza amíg le nem álltod. Az oldalon le van írva meddig kell visszatölteni.

A torrent addig töltõdik vissza amíg le nem álltod. Az oldalon le van írva meddig kell visszatölteni.

Köldökpiercing beszúrását követően meddig kell a sebet kötni, illetve fertőtlenítő spray-vel fújni? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Nõvéremnek van köldök piercingje. Tuti hogy nem volt kötözve. Alkohollal kenegette, de nem tudom hogy meddig.

Nõvéremnek van köldök piercingje. Tuti hogy nem volt kötözve. Alkohollal kenegette, de nem tudom hogy meddig.
Nem mondták el a szalonban? http://www.westend-tattoo.hu/hu/koldokpiercingkezelese Itt minden le van írva!:) 15/L
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mondta el a srác, én meg elég rosszul voltam. Ezért gondoltam, hátha vki akinek van piercingje, meg tudja esetleg mondani....
A kérdező hozzászólása: Am nincs leírva, h meddig kell kötözni...
mert nem is kell bekötni. csak befülled és könnyebben begyullad, nem szellõzik. kenegesd tetran kenõccsel, az segít.


Meddig kell a piciknek olyan cipő, ami a bokát rendesen tartja?

Legjobb válasz: meddig? mettõl? onnantól, hogy elindul, amíg csak lehet :)

meddig? mettõl? onnantól, hogy elindul, amíg csak lehet :)
A kérdező hozzászólása: Fiam 1 eves jart, akartam irni... Koszonom a valaszokat!
Szerintem olyan 2 éves korig!
A puhatalpús vagyok. Mi kintre is azt hordjuk, persze. Van cipõ is és szandál is.
A kérdező hozzászólása: A fiam már 2 évesen járt, neki 2 évesen már nem kellett a bokatartós cipõ. Viszont a lányom 17 hónaposan indult el, most 19, és még billeg. Amúgy õ is hord puhatalú cipõt, de inkább csak itthon. De most azon gondolkozom, hogy ebben a melegben (ami nálunk van), inkább a bölcsibe is azt adom rá. A szandálok nem túl szimpatikusak. Aki puhabõr talpú cipõben járatja a gyerekét, az az utcára is simán ráadja azt?
Addig, míg gyönge a kis bokája. Kétéves kisfiam mezítláb szeret leginkább szaladgálni. Így erõsödik a bokája. Burokban sem kell tartani a gyermeket, hadd erõsödjön csak!
Szerintem semeddig. Én puhatalpú párti vagyok. Ha hajlékony a cipi talpa, nem kell ami fogja a bokát....de a legjobb mezítláb, változatos talajon ;)
Amikor megtanul járni, már onnantól kezdve érdemes bokatartós cipõben járatni, hogy ne süllyedjen be a kis bokája, és kb 2, 5-3 éves korig ajánlott a bokatartós cipõ.
Kisfiam par nap mulva 28 honapos lesz es neki mar rendes szandalt vettem (olyat ami hatul es elol nyitott). Tavaly nyaron masfel evesen meg olyan cipot es szandalt hordott ami tartotta a bokajat. A bolcsibe kis vaszoncipot hord a terembe, nyitott sarku szandalt vagy sima sportcipot ha megyunk az udvarra. Van egy crocs papucsa is azzal nagyon szeret elcsoszogni a kertbe. Foelg hasznos amikor kilepik a kis medencebol es elindul felfedezo utra. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, ez hasznos volt igazán. Köszi.
Van olyan cipõ, ami puha talpú és bokatartó is! (Elephanten) - szerintem ezek a legideálisabbak egy tipegõnek. Fiam kint ezt hordja, bent csak zoknit.

Meddig kell a köptetõt szedni?

Kislányomnak 1 hete adom a Fluimucilt napi 2x, nos az elején nagyon megköhögtette és nem jött föl semmi ,most viszont meg hörög, és alig köhög vagyis nem eléggé köhögteti hogy felköhögje a váladékot ,vagy lehet hogy én aggódok sokat?

Legjobb válasz: Doki. Ne add neki tovább, 5-7 napnál nem szabad. Ha nem javult, vissza kell vinni. Letapadásra, hörgésre hörgõtágító (Spiropen) kell.

Doki. Ne add neki tovább, 5-7 napnál nem szabad. Ha nem javult, vissza kell vinni. Letapadásra, hörgésre hörgõtágító (Spiropen) kell.
A kérdező hozzászólása: Ja igen hát a dokinõ mondta hogy kéne neki valami hörgõtágító , Spiropentet mondta õ is , de én mondtam van itthon Ventolin erre azt mondta az is jó!! Nincs most pénzem amugy sem tudnám megvenni!!! Ventolin nem jó?
A kérdező hozzászólása: Már ugy értem tegnap jobban hörgött , ma már annyira nem , de hallom és zavar , mikor mondom neki köhögjél akkor köhög és megszûnik a hörgés is!!
A ventolin is jó, add neki azt most 3 napig, utána megint a köptetõt. Ennek már használnia kell. 1. voltam.

Meddig kell A hasfogò császár után?

Egy hònapja szültem.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy kell, maximum lehet használni. Én egyáltalán nem használtam.

Olyan nincs hogy kell, maximum lehet használni. Én egyáltalán nem használtam.
Nem kell. Én sem használtam és szép lapos lett a hasam. Nekem azt mondta a doki, hogy a hasfogó többet árt, mint használ, mert nem dolgoznak rendesen az izmok, ha tartva vannak. Igaza volt :)
A kérdező hozzászólása: Igen, errôl én is hallottam, hogy nem mozognak így az izmok, de "biztonsàgban" érzem magam tôle! De akkor azt hiszem, azt is elhagyom!
Egyáltalán nem kell. Nekem az orvos azt ajánlotta, hogy ne használjam, hiszen így jobban rá van kényszerítve a hasam, hogy használjam. Szerencsére nem is fájt annnyira meg semmi, úgyhogy nem tudom hasfogóval milyen lett volna.
17 kg maradt rajtam császár után, 3 hóig hordtam, biztos ami biztos.
Nekem nem mondtak semmit róla, de én vettem még szülés elõtt. Kb. 2 alkalommal tettem fel, de aztán kényelmetlen volt és nem használtam, nem volt jó benne ülni, én meg egész nap szoptattam, így nem erõltettem. De nem is mondták, hogy kell használni, csak gondoltam, hátha kényelmesebb úgy, esetleg karcsúsít egy kicsit a ruha alatt :) .
A kérdező hozzászólása: Levettem. A seb végett hordtam, hogy ne irritàlodjon, de nem érzem a különbséget, nagyon jòl tudok mozogni:)

Meddig kellet a vigantolt használnotok?

Legjobb válasz: Nekünk 3 éves koráig kell napi 1 cseppet.

Nekünk 3 éves koráig kell napi 1 cseppet.
Szia!1 éves korágig egy cseppet
Egy éves koráig, de én hülye sokszor elfelejtettem, vagy többet adtam, igaz, nem látom, hogy gond lett volna belõle, de mai napig szégyenlem.
Én is volt olyan hogy elfelejtettem, de ez szerintem nem kell hogy lelkiismeret furdalásod legyen e miatt...:)
Fél évig egycseppet aztán 1 évig 2 cseppet. De nincs benne semmi ha többet adsz, a lényeg, hogy kevesebbet mint a megítélt ne adjunk. Nekünk volt 8 cseppes kúránk is, mert nem fejlõdött ahogy kell, aztán csökkentettük. Doki megmondja miért és mennyit!
Fiam 21 hós és úgy volt megbeszélve az elején, hogy májusig.De aztán annyira nem tudom napra vinni, mert hihetetlenül fehér bõrû és azonnal megkapja a nap(ha meg bekenem akkor nem jut el a bõréig a lényeg)hogy még most is kap 2-3 naponta 1 cseppet.
6 hós koráig napi egy cseppet, de most megemelték neki napi 2 cseppre 1 éves koráig.
1 éves koráig napi egy csepp, de mire tölti, addigra pont itt a tél, úgyhogy én adni fogom tovább is.

Meddig kell a babát az oldalára fektetni bukás miatt?

Legjobb válasz: Én bukás miatt sosem fektettem oldalra, nem is kell.

Én bukás miatt sosem fektettem oldalra, nem is kell.
Én csecsemõkorában, míg nem mozgott, csak háton feküdt, addig oldalra fektettem picit, kb. 6 hónap. Szerintem nagyon is hasznos.
Én kb 2 hetes koráig tudtam az oldalára fektetni. Utána ahogy mocorgott, a hátára feküdt. Nagyon bukós, de amikor jön vissza a tápszer, oldalra fordítja a fejét.
A kérdező hozzászólása: Egy hetes a babám, elég sokat bukik. A kórházban is oldalt fektették, és tényleg hasznos, mert ha alvás közben bukik, nem nyeli vissza.

Az ovulációs tesztet meddig kell a vizeletben tartani?

Ez nincs benne a használati útmutatóban. Csak annyi hogy mertítse a tesztlapot a vizeletbe.

Legjobb válasz: beledugod kiveszed ennyi -nem kell áztatni.

beledugod kiveszed ennyi -nem kell áztatni.
Az enyémre rá van írva, hogy 10 másodpercig.
Enyémre is 10 mp van írva.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Én Wondfo-t használtam és elszámoltam 5-ig majd kivettem.

Gomba pörköltöt hogyan kell csinálni? Meddig kell a gombát főzni/sütni?

Legjobb válasz: Világért se tegyél bele fokhagymát, majorannát, köményt, hanem egy kis kakukkfüvet, paprikát, paradicsomot!

Világért se tegyél bele fokhagymát, majorannát, köményt, hanem egy kis kakukkfüvet, paprikát, paradicsomot!
Úgy mint a húsospörköltet, de gombát teszel bele. A fõzési isdõ kb 20 perc. Tegyél bele fokhagymát éa majorannát.
Úgy ahogy az elõzõ írja nem kell sem megfõzni sem megsütni elõtte, teljesen ugyanúgy készíted, mintha húsból készítenéd, én nem szoktam bele fokhagymát tenni, mert a gomba ízét akarom érezni. És nokedlivel szoktam összekeverni, ha kész van.
Kockára vágott hagymát megdinszteled, a megpucolt, összevágott gombát ráteszed, paprikával megszórod, besózod-óvatosan, a gomba eleve sós ízû-és felöntöd pici vízzel. A gomba is fog vizet engedni. Fedõ alatt puhára párolod. Tehetsz bele köménymagot, borsot, fokhagymát-én szoktam, de nem nélkülözhetetlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!