Találatok a következő kifejezésre: Maximum mennyi késhet (10 db)

Betegség miatt maximum mennyit késhet a menstruáció?

Legjobb válasz: Nyilván attól függ mi a bajod. De egyébkéntt akár hónapokat is.

Nyilván attól függ mi a bajod. De egyébkéntt akár hónapokat is.
Bizony ki is maradhat!
simán ki is maradhat.

Mennyit késhet maximum?

3 hete együtt voltam a barátommal, gumival védekeztünk. Most viszont 3 napja késik és kezdek aggódni, mivel általában pontosan szokott megjönni. Ugyanakkor most érettségiztem, a stressz tudom, hogy befolyásolhatja, de mégis aggódok kicsit. mit tegyek?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy mennyit késhet. Vegyél egy tesztet, 3 hetes terhességet már kimutat. Jobb tudni az igazságot, mint idegeskedni, fõleg érettségi elõtt. Meg több idõd van gondolkodni, megtartod-e a babát. És ha meg akarod tartani, már mostantól jobban tudsz vigyázni rá.

Nincs olyan, hogy mennyit késhet. Vegyél egy tesztet, 3 hetes terhességet már kimutat. Jobb tudni az igazságot, mint idegeskedni, fõleg érettségi elõtt. Meg több idõd van gondolkodni, megtartod-e a babát. És ha meg akarod tartani, már mostantól jobban tudsz vigyázni rá.
A kérdező hozzászólása: nem akarok babát! Amúgy ha terhes lennék nem kéne valamit éreznem? már úgy értem, nem voltam rosszul egyszer sem vagy ilyesmi, nem érzem furán magam.
Van aki egyáltalán nem érez semmit a 9 hónap alatt van aki 8-10 hetesen egy kis hányingert ez változó
Ha idõben felvette a gumit, és nem szakadt ki akkor nem lehetsz terhes
Pár napos késés még semmi, elõfordul. Lehet, hogy a stressz okozta, ilyenkor akár 1-2 hetet is késhet. De azért hogy ne idegeskedj, valóban érdemes tesztet venned, bár ha védekeztetek, nem valószinû, hogy terhes vagy.
szia. gumi mellett gyakorlatilag elhanyagolható az esélye, hogy teherbe ess. ne idegeskedj. nekem is késett anno, 4 napot:) érettségi alatt... mindig 28 napos, most is visszaállt. semmi baj sem lesz. de tesztelj, hogy megnyugtasd magad.
igen késhet, pár napot :) 1-2
A kérdező hozzászólása: Most voltam együtt elõször a barátommal, ovuláció utáni elsõ napom, óvszerrel védekeztünk, nem csúszott le, nem szakadt ki, leellenõriztük, semmi baja nem volt, de legelõször fordítva akartuk felrakni. Elvileg nem volt elõváladék a péniszén, mert közvetlenül azután akarta rárakni, hogy én a számmal kényeztettem, de azóta is ezen parázok. Az aktus 13 napja volt, és ma kellett volna megjönnie (délután). Holnap veszek tesztet. Egyet csinálok holnap napközben, egyet pedig holnapután reggeli elsõ vizeletbõl. Ugye ezeknek már ki kéne mutatnia, ha terhes lennék és nem csak késne?
Szerintem ne parázz rá ennyire, megfelelõen védekeztetek, a menstruáció meg már csak ilyen, késhet. Konkrétan bármitõl késhet, nem csak a stressz miatt, hanem hormonális változások miatt is. Nekem egyszer három hónapig nem jött meg, én is vettem teszteket, elmentem dokihoz, õ megvizsgáált, nem talált semmi furát. Azt mondta, ennek rengeteg oka lehet, akár egy gyulladás, egy ártatlan kis gyógyszer mellékhatása, sõt egy orgazmus is belezavarhat a peteérésbe. ;) Utána megjött és azóta minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! :) Majd leírom, hogy mit mutat a teszt :)
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet, full negatív lett, megnyugodtam, rá 20 percre meg is jött... :) Biztonság kedvéért holnap megcsinálok reggeli elsõ vizeletbõl is egy tesztet, de megnyugodtam :) Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Maximum mennyi időt késhet a menszesz, ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Normálisan egy hetet késhet, de persze ez minden embernél más és más lehet.

Normálisan egy hetet késhet, de persze ez minden embernél más és más lehet.
Terhesség alatt meg-e jöhet a menszesz?? Mert megnéztem a terhességre utaló jeleket és minden stimmelt(mellnövekedés, haskeményedés stb...), de megjött közbe a menszeszem?? Ilyenkor most mi van terhes vagyok vagy nem?????
Uccsó válaszoló: Anyukámnak is így volt, az elsõ 6 hónapban megjött neki, csak aztán nem. Terhes vagy, gratu :) .

Antibiotikum szedése miatt mennyit késhet a menstruáció maximum?

Legjobb válasz: Attól nem késik. Nagyon max. 2-3 nap, de ez is elég ritka.

Attól nem késik. Nagyon max. 2-3 nap, de ez is elég ritka.
nekem egy hónap kimaradt.

Mennyit késhet a menszesz maximum terhesség nélkül?

14 napról hallottam, de nem vagyok benne biztos

Legjobb válasz: "Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg." elég baj az, illene nõgyógyászhoz és endokrinológushoz menned "Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :)" pedig izgulhatnál, mert valami gáz van az egészségeddel "Elvileg hormonzavarom van" endokrinológus állapította meg? vagy te? "arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve." homeopátiás bogyók hormonzavarra szart se érnek

"Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg." elég baj az, illene nõgyógyászhoz és endokrinológushoz menned "Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :) " pedig izgulhatnál, mert valami gáz van az egészségeddel "Elvileg hormonzavarom van" endokrinológus állapította meg? vagy te? "arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve." homeopátiás bogyók hormonzavarra szart se érnek
1x 1x bármennyit. Még az is lehet normális, ha kimarad.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg vicces volt nézni a vitát..:DD és köszi a válaszokat... magyarán terhesség nélkül akár ki is maradhat... (jelen esetben serdülõ 17éves lányról van szó) nála meg végképp... ugye mert még nem állt be normálisan a menszesze
Hát gratulálok. Homeopátia... áhhhh. Nem fáj endokrinológushoz menni, csak néhány vérvétel.
Inkább szedek ilyen bogyókat, minthogy mérgezzem magam mindenféle gyógyszerrel. Másrészt nem éled az életemet, nem tudod mi az oka mindennek, úgyhogy hagyj békén.
te nagyon buta kislány vagy... gondolom, ha esetleg rákos leszel, akkor is homeós bogyóval akarsz majd gyógyulni... nem mellesleg egy nem diagnosztizált betegségre szedsz gyógyszert a homeós bogyók jók, de nem csodaszerek, 17 évesen fél évente egyszer menstruálsz az nagyon nagy baj, legyen eszed és menj el endokrinológushoz
Fórumokon néztem utána, ahol azok írtak róluk, akik kipróbálták. És én hiszek a bogyókban, mivel egy sokkal súlyosabb betegségbõl is kigyógyultam belõlük, mikor már a háziorvosom se tudott meggyógyítani. Ennyit errõl.
nem mellesleg, ha 17 évesen is fél évente van menzeszed, akkor te is beláthatnád kis ésszel, hogy a homeós bogyóid semmire nem jók, mert nem javítottak a helyzeteden
"Voltam anno 15 évesen nõgyógyásznál" az 2 éve volt, ideje újra menni "nem csinált semmit" nagyon helyesen, ugyanis 15 évesen ez még nem probléma, 17 évesen viszont az.. "Természetgyógyász állapította meg" Hogyan? elküldött hormonvizsgálatra? " és olyan bogyókat és krémeket írt fel, amiknek utánanéztem és nagyon jókat írtak róla, akik már kipróbálták." ja én is jókat írnák, ha valami szart el akarnék adni (és teszem hozzá én is szedek homeos szereket, amiket orvos írt fel) "És a hormonzavar nem olyan nagy baj, hogy izgulnom kéne rajta :) " de elég nagy baj, de majd, ha 10 év múlva nem sikerül teherbe esned, mert most hülye voltál kezeltetni magad, akkor ne ide gyere sírni, hogy elõbb kellett volna gondolkozzál...
Voltam anno 15 évesen nõgyógyásznál, nem csinált semmit. Természetgyógyász állapította meg, és olyan bogyókat és krémeket írt fel, amiknek utánanéztem és nagyon jókat írtak róla, akik már kipróbálták. És a hormonzavar nem olyan nagy baj, hogy izgulnom kéne rajta :)
Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg. Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :) Elvileg hormonzavarom van, arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve. Szóval szerintem ez egyéntõl függ :)
Bármennyit. Nekem volt, hogy két hónap maradt ki. 24/N
Nekem volt olyan, hogy 16 évesen 45 napokra jött meg, holott tudtommal a 36 a max. Mivel nem volt pasim és nem is szexeltem, egyértelmû volt, hogy nem vagyok terhes, így nem is izgattam magam miatta, csak mikor megjött utána számoltam, hogy mégis hány nap telt el, és meglepõdtem. :D Bár gondolom akkor még fiatal voltam, nem túl rendszeres menzesszel. 21L
A kérdező hozzászólása: Mert 10 napja késik neki... és 1 nagyon picit aggódom a terhesség miatt... de volt gumi és nem volt beleélvezés sem... szóval para nem lehet. Egyedül amiatt aggódom, hogy ez már a 10. késõs nap...:/ Nemrég volt teszt is.. negatív lett

Mennyit késhet a menstruáció maximum?

1 hete késik ez már nagyon sok ?

Legjobb válasz: igen, elég sok.. védekeztetek?

igen, elég sok.. védekeztetek?
Bármennyit, nekem volt, hogy 3 hetet késett, és nem voltam terhes.
Nem! 2 hét már gyanús.
Ha pl fogyozol akàr hónapokat vagy stressz miatt mindenképp menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: lett véve terhességi teszt és negatív lett úgyhogy nem az a baj.
nekem 58 napra jött meg
nekem legutóbb 41. napra jött meg. szerintem nem.
35 nap késésig elvileg normális.
9 hónapot.
Vagyis gondolom azóta kiderült mi a probléma

Gyógyszer elhagyás után mennyit késhet maximum?

3 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, amit most egy hónapja hagytam abba....a beállított 28 nap szerint 22-én kellett volna jönnie. Gyógyszer szedése előtt is rendszeres volt a menstruációm. Befejezés óta ez lenne az első menstruációm, de még nem jött. Normális ez, mással is előfordul? Mennyi idő után érdemes elmenni orvoshoz(2 ünnep között nem a legjobb)?

Legjobb válasz: én 13 év után hagytam abba, 30 napra megjött, utána is szépen 29-30 napra, aztán 6hó múlva terhes is lettem!

én 13 év után hagytam abba, 30 napra megjött, utána is szépen 29-30 napra, aztán 6hó múlva terhes is lettem!
Változó. 3 hónapot várhatsz, mielõtt dokihoz mész.

Mennyit késhet a menstruáció maximum?

ha voltam fiúval de utána megjött rendesen.hétf?n voltam fiúval és akkor kellett volna megjönnie de még mindig semmi.csak fájt a hasam és sokat ettem mint miel?tt meg szokott jönni.szerintetek baj lehet?

Legjobb válasz: ki tudja. talán a stressz miatt késik a mensid, talán a baba miatt. megsúgom így gép mögül nem látunk a méhedbe. szóval legközelebb védekezzetek.

ki tudja. talán a stressz miatt késik a mensid, talán a baba miatt. megsúgom így gép mögül nem látunk a méhedbe. szóval legközelebb védekezzetek.
9 hónapot mondjuk.
Nem értem... elõször azt írod hogy megjött, utána meg nem? Vagy az régebbi eset volt? Ha rendesen védekeztetek(óvszer, tabletta, stb.)és helyesen lett használva akkor nem lehetsz terhes. Egyébként meg késhet a menses bármitõl. De a részleteket elõbb tudni kéne h válaszoljak rendesen :)
ha az elejébe vagy akkor majdnem fél évet is
nekem meg most is ossze vissza jon. van hogy egy honapot kimarad. fium is van es terhes se vagyok. nyugi. amugy egy teszt nem artna
nekem meg most is ossze vissza jon. van hogy egy honapot kimarad es lassan 20leszek. fium is van es terhes se vagyok. nyugi. amugy egy teszt nem artna
A kérdező hozzászólása: rendesen védekeztünk

Mennyi az a nap maximum, amig meg keshet es akkor mar tuti nemjon meg?

Legjobb válasz: Maximum szerintem nincs... Jobb tudni, mint bizonytalanságban élni.

Maximum szerintem nincs... Jobb tudni, mint bizonytalanságban élni.
A kérdező hozzászólása: Koszi
Maximum nap nincs. Inkább tesztelj. Jobb, mint várni napokig, hetekig :-)
max ido nincs.Nekem 3hónapig nem volt....ciszta miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!