Találatok a következő kifejezésre: Maximum meddig a (22 db)

Valószínûleg az új processzor-már ha sikerül beszerezni- kb. 50-150.ezer forint között lenne.
A kérdező hozzászólása: akkor elméletben lehetséges és nem lessznek kompatibilitási problémák ??? Másként, meg köszönöm a hozzászólásod .. :)
Olyan nehéz beszerezni ilyen mobil processzorokat, hogyha pl. elromlik a laptopodba a proci és még garanciális, akkor a gyártó valószínûleg inkább ad egy új laptopot.

Tehetek RRD2-es Ramot ebbe az alaplapba, ha igen, Maximum meddig bővíthetem a memóriát?

Alaplap: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8IPE1000-G/L (Socket 478) Jelenleg (sima 1-es) DDR 512 333MHz van benne.

Legjobb válasz: Nem tehetsz bele DDR2-st. DDR1-bõl pedig MAX 4gigáig.

Nem tehetsz bele DDR2-st. DDR1-bõl pedig MAX 4gigáig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm

Meddig lehet maximum frissíteni a dashboardot, hogy még fusson minden tört játék patchelve?

Sajnos nem nagyon értek hozzá, de azt szeretném megoldani, hogy a pendrive-ot felismerje, mint adattárolót, de ez a dash még nemb írja sajnos, a legújabbat pedig nem merem rárakni, mert félek hogy nem mennének az új játékok.

Legjobb válasz: Nem lehet semeddig ha megpróbálnád frissíteni akkor észreveszik hogy kivan chippelve az xbox-od és letiltanak

Nem lehet semeddig ha megpróbálnád frissíteni akkor észreveszik hogy kivan chippelve az xbox-od és letiltanak
A kérdező hozzászólása: azzal nincs probléma mert már le van tiltva:D

24. hét után halva született magzat esetében a szülési szabadságot követően jár-e táppénz akkor, ha előző évben egy napot sem dolgoztam, mert végig GYED-en voltam az első babával? Ha jár táppénz, akkor maximum meddig?

2014-ben újabb terhesség várható. Érdemes visszamenni jövőre valamennyi időt dolgozni, hogy a TGYÁS és a GYED alapja újra a bérem legyen? Ha nem megyek vissza majd csak a GYES lejárta után és nem lesz 180 ledolgozott napom a következő szülés előtt, akkor mi történik? Minden választ nagyon köszönök!

Legjobb válasz: TGYÁS-nál elég a 160 nap, de a GYED-nél már nem elég.

TGYÁS-nál elég a 160 nap, de a GYED-nél már nem elég.
Ja, és az elsõ kérdésedre a válasz: igen, jogosult leszel a táppénzre elõnyszabály alapján. A GYED alapja lesz a táppénz alapod.

A feketeteát maximum meddig szabad forró vízben áztatni?

Van aki azt mondja max 2 perc, a filteres fekete teán pedig az szerepel, hogy 2-5 perc. A csersav mennyi idõ után kezd el kijönni?

Legjobb válasz: Én 5 percig áztatom, sokszor elfelejtõdik és akkor olyan 10-15-percig is benne marad a vízben, de nekem akkor ízlik a legjobban, akkor a legfinomabb! :)

Én 5 percig áztatom, sokszor elfelejtõdik és akkor olyan 10-15-percig is benne marad a vízben, de nekem akkor ízlik a legjobban, akkor a legfinomabb! :)
Nekem van hogy egy napig is benne van, sokkal több tea olaj kiázik belõle, sokkal értékesebb. Az íze úgy elég erõs, de szeretem az erõs ízeket.

Derbi Senda H (1994) maximum meddig lehet a végsebességet növelni áttétel módosítással?

Óra szerint jelenleg 70km/h a végsebessége (kicsit kevesebb mert az óra csal, de nem sokat) A gyorsulás drasztikusan romlana, de ezzel nincs baj, engem csak a végsebesség érdekel. 80-90 km/h végsebességet el lehetne érni áttételekkel? Előre nagyobb vagy hátulra kisebb fogaskerék kell azt tudom.(Csak ezt szeretném módosítani, nem szeretném 70-esre átalakítani)

Legjobb válasz: Hát figyelj, ha most 70-nél ki bir pörögni tiltásig, akkor van értelme módositani az áttételt, de ha igy sem bir kipörögni, akkor abszolút semmi értelme, talán még romlana a végsebesség. Általában nem árt ilyenkor kicsivel nagyobb karburátor, vagy nagyobb fúvóka, de egy sportipufogó is csodákra képes, az mindig megdobja a max fordulatot, igy a végsebesség is nagyobb lesz. És hátulra kell kisebb fogaskerék, én igy csinálnám.

Hát figyelj, ha most 70-nél ki bir pörögni tiltásig, akkor van értelme módositani az áttételt, de ha igy sem bir kipörögni, akkor abszolút semmi értelme, talán még romlana a végsebesség. Általában nem árt ilyenkor kicsivel nagyobb karburátor, vagy nagyobb fúvóka, de egy sportipufogó is csodákra képes, az mindig megdobja a max fordulatot, igy a végsebesség is nagyobb lesz. És hátulra kell kisebb fogaskerék, én igy csinálnám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de sport kipufogót sem szeretnék venni, elég drága egy jó minõségû. A fúvóka és a karburátor nagyobbításával azonban nõne a fogyasztás is.
Hát igen, a fogyasztásnövekedés szinte elkerülhetetlen, ha teljesitményt is akarsz.
A kérdező hozzászólása: de én csak így fogaskerekekkel szeretnék ügyeskedni, mert már mindenhonnan azt hallom hogy így megy a gép 80-90-et. Amúgy 10.000.-t pörög a gép 4.-be (4 sebességes)

Meddig bírjátok maximum visszatartani a kakit (ha nem hasmenés), ha épp nincs wc a közelben? Volt már, hogy wc hiány miatt extrém helyen/módon kellett elintéznetek? Ha igen, hogy csináltátok?

Legjobb válasz: :D :D :D ez aztán -A- kérdés!!!! Nekem max 3 nap volt, de mégegyszer soha, inkább beszarok. Ektrém hely?- éjjel részegen az utcán. Mi módón? Elbúlyva és a lehetõ leghalkabban.

:D :D :D ez aztán -A- kérdés!!!! Nekem max 3 nap volt, de mégegyszer soha, inkább beszarok. Ektrém hely?- éjjel részegen az utcán. Mi módón? Elbúlyva és a lehetõ leghalkabban.
Hát Szerbiában voltam edzõtáborban, a szálláson nem tudtam észrevétlenül kisuttyani mert akikkel voltam (3srác, én csaj vagyok :D) a budi elötti nagyszobában voltak. Ajtó nem volt a fürdõszobának, csak elhúzhatós rolós cucc. Tehát ez kiõve. Reggel indutunk edzeni, egy teniszcsarnokban volltunk. Volt budi de állandó volt a jövés -menés sorbanállás (mint a plázák budijában.) Ráadásul a budiajtó az a tipikus alul felül nyitott tipusú volt. Kajálni nem mentünk el küln, tehát az éttermi rötyi kizárva. A 3. napon indultunk kocsival haza. Az összes rohadt benzinkút budijában sor volt, nem lehetett nyugodtan szarni. Vgül hazaértem, de akkorra már olyan rosszul voltam h hányingerem is volt. Fél napig ültem a wc-n. Ilyet többé soha!!! Inkább hallják h szarok és fingok, de ezt mégegyszer soha.
Nekem most hétvégén a szentendrei skanzenben kellett. Reggelire tejet meg narancslevet ittam, meg baracklekváros kenyeret ettem, ezt tegyük hozzá. Mivel konkrétan fosás jött rám, így kb 20 percig bírtam, utána diszkréten elkezdtem keresni a nyilvánost. Alul-felül nyitott volt, de szerencsére nem volt foglalt. Éveknek tûnt, mire letoltam a gatyám, meg a kabátot levettem... Vizek folytak a hátamról konkrétan. Ráadásul lovaglóállásban sz.rtam, mert nem akarok elkapni semmit. Mellettem a nõin valaki nevetett a hangokon, de különösebben nem érdekelt akkor. Emberi dolog na...
én 1 napig tudtam visszatartani D: és extrém helyen még nem szartam XD
A kérdező hozzászólása: és nagyon kellett már a nap végén? vagy bírtad volna még?
A kérdező hozzászólása: és hogy bírtad 3 napig? 3 napig folyamatosan kellett és te simán kibírtad?
A kérdező hozzászólása: számomra ez rejtély, hogyan lehet több napig is visszatartani?! egy idõ után már nem érzitek, h kell, vagy mi? nálam pár óra maximum, de akkor már csak ülve tudom visszatartani!
Minden agyban dõl el! :D

Maximum meddig késhet a menstruáció egy mindjárt 16 éves lánynál?

17 eves srac vagyok es lefekudtem a baratnommel. vedekeztunk persze.a baratnomnek 3-4 napja kesik a menstruacioja,es max meddig keshet?nagyon paras vagyok.

Legjobb válasz: Ne ess kétségbe, ha védekeztetek, minimális az esélye. Késhet akár egy hetet is vagy többet, de a saját ciklusát neki kell ismernie, mennyire szokott rendszeres lenni, és az is számít, milyen rendszeres a szexuális élete. Nyugi, mindenre van megoldás! A biztonság kedvéért ez is itt van http://hu.wikipedia.org/wiki/Terhess%C3%A9gmegszak%C3%ADt%C3..

Ne ess kétségbe, ha védekeztetek, minimális az esélye. Késhet akár egy hetet is vagy többet, de a saját ciklusát neki kell ismernie, mennyire szokott rendszeres lenni, és az is számít, milyen rendszeres a szexuális élete. Nyugi, mindenre van megoldás! A biztonság kedvéért ez is itt van http://hu.wikipedia.org/wiki/Terhess%C3%A9gmegszak%C3%ADt%C3..
Ez nagyon sok mindentõl függ. Ha neki ez volt az elsõ akkor ezért is késhet, mert ez a lányok életében egy nagyon fontos dolog, ami lelkileg "megviseli". Akkor is ha nem volt rossz az élmény. Szerintem azért vegyetek egy tesztet, reggel csinálja meg az elsõ vizeletbõl. Ez biztosan meg fog nyugtatni, mert ha védekeztetek akkor negatív lesz
Amikor én elvesztettem a szüzességem, már rendesen beállt ciklusom volt, és két hetet késett.Vegyetek egy terhességi tesztet, és csináljátok meg.Néhány perc alatt szinte biztos eredményt kaptok. Ha jön a baba, akkor el kell menni nõgyógyászhoz, meg elmondani anyunak és apunak, h mi történt, és közösen meghozni a döntést.Mivel nem vagytok még 18 évesek így nélkülük úgysem döthetnétek a dologban.
nyugi, szerintem tuti nem lesz gyerek, várjatok még azzal a terhességi tesztel, mer nagyon sokszor elõfordul h késik, ne parázzááá :) nagyon korai szerintem itt abortuszról beszélni. 3-4 nap az még semmi
NAgyon okosak vagytok , hogy védekeztetek! Kérlek, mindenkinek mondjátok el, hogy így kell!!! Ne féljetek, nem hiszem, hogy baba lenne. Ilyen korban még nem biztos, hogy rendszeres a ciklus, de ezt barátnõdnek kell tudni. És igen, az szex megzavarhatja a ciklust, ezért is késhet. De ha vesztek egy tesztet, jól ovlassátok el a használati utasítást és csináljátok meg, megnyugtatásra adhat okot. De a nõgyógyász is segíthet, nem kell szégyellni elmenni. Én azt javaslom hoogy ha tartós kapcsolatban éltek, a fogamzásgátló biztosabb módszer.
en mindjart 17 eves lany vagyok, es enis sokszor jarok igy, h kesik, akar 2 hetet is, persze mi is vedekezunk a baratommal, tudom h ez akkoris paras idoszak:-SS...de nem lesz gond;) amugy epp mostis ezzel biztatom enis magam:) ) :-s

Hogyan tudnám felpörgetni a HTC Wildfire S telefonom cpu speed-ét? Meddig lehet maximum feltuningolni? Meddig érdemes? Milyen alkalmazás szükséges hozzá?

Szeretnék mindent megtudni róla, el?ny, hátrány bár vannak elképzeléseim.

Legjobb válasz: Kell root, az is lehet, hogy kell hozzá olyan kernel, ami támogatja a tuningot. De ezzel meg a gari elveszik! Hagyd a fenébe, hidd el, kb. semmit nem hozna a tuning. A htc-ken kiváló optimalizáció van nem nagyon tudnál már extra sebességet kapni.

Kell root, az is lehet, hogy kell hozzá olyan kernel, ami támogatja a tuningot. De ezzel meg a gari elveszik! Hagyd a fenébe, hidd el, kb. semmit nem hozna a tuning. A htc-ken kiváló optimalizáció van nem nagyon tudnál már extra sebességet kapni.
igaza van az elsõnek, semmilyen lényeges avulást nem érsz el vele
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A garancia már lejárt, azért én is olvasgattam utána, ezért is csináltam meg a root csak mostanában.

Meddig lehet visszavezetni maximum a családfát?

Legjobb válasz: Elsõ esetben függ attól, hogy az adott faluban mikortól kezdve vezették az anyakönyveket.

Elsõ esetben függ attól, hogy az adott faluban mikortól kezdve vezették az anyakönyveket.
Ha egyszerû, paraszt felmenõid voltak, akkor az 1700-as évek elejéig max, ha viszont nemesek akkor egészen sokáig, akár a 12-13.századig is.
Maximum? Ádámig és Éváig! De elég fáradságos lesz :) Nekem 1779-ig sikerült. Sok sikert!
nekem 1700 körülig sikerült, nagyszülõktõl. ajánlom: http://www.myheritage.hu
Meg kell nézni azt, hol, melyik megyében, faluban éltek az õsök? Megnézni az egyházi anyakönyveket, ha van helytörténeti gyûjtemény, az ottani kéziratokat. Anyai részrõl az 1680-as évekig sikerült (letelepedett és kikeresztelkedett török mesteremberek voltak), apai részrõl viszont Németországba kellene utazni, mert onnan jöttek 1715 körül, de csak annyit tudtak mondani, hogy Hessenbõl és szõlészek-borászok voltak.
Hogyan lehet visszaveztenia családfát elmegyarátná nekem valaki?????
Nekem apai ágon 1684-ig, anyain 1590-es évekig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!