Találatok a következő kifejezésre: Max. hány vízben (3 db)

Max. hány liter vízben képes a cápa megérezni egy csepp vér szagát?

a:4, 6 millió b:345 ezer c:1, 4 millió d:856 ezer

Legjobb válasz: Szerintem 4,6 millió liter víz a helyes válasz, azaz 4600 köbméter vízben.

Szerintem 4, 6 millió liter víz a helyes válasz, azaz 4600 köbméter vízben.
azt nem tudom, de naon messzirü!Mondjuk szerintem a puncsszeletét hamarabb megérzi, mint a vérét!
nem tudom de 1 kilóméterröl is megérzi szóval csak tippem a 5, 6 millió
azt hiszem, hogy 1, 4 millió.rettenetes messzirõl képes megérezni, a vért.de biztos, hogy valamelyik milliós.
Google a barátod

Max. hány fokos vízben lehet fürcsiznünk hosszabb ideig, hogy ne ártsunk a babócának?

Úgy hogy ne legyen vérb?ség.

Legjobb válasz: Ami számodra nem forró, az nem okoz problémát. Én pl. 38 fokos vízben fürdök már az 5. héttõl, és semmi problémánk nem volt eddig. És én is 28 hetes vagyok.

Ami számodra nem forró, az nem okoz problémát. Én pl. 38 fokos vízben fürdök már az 5. héttõl, és semmi problémánk nem volt eddig. És én is 28 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most jött el az idõ a relaxra és sötétben gyertyák közt megemésztem a sok jót és azt akarom hogy a babónak is jó legyen. Mégegyszer köszönöm.
szia! A fürcsizés nem javasolt terhesség alatt, mert fokozott fertõzés veszélyt rejt magában. Ha eddig nem történt bajod akkor az nagyon jó, ne is történjen, de vigyázni kell mert a terhesség elõre haladtával nyílik a méhszáj és a koszos víz bejutt és aztán jönn a probléma. Tipp: relaxáláshoz inkább kenegesd be magad finom enyhe illatú olajjal, még a striák ellen is hasznosak! Sok boldogságot. 24 heteske
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! Köszönöm szépen! Nem fürcsiztem mióta terhes vagyok. De tegnapi nap után jól esett. Tegnap voltam 4D-n és hihetetlen milyen jó volt. Most lazitanom kellett kicsit. Hogy ne legyen fertõzés az orvosom azt mondta hogy tampont olivába mártva csak annyira felhelyezni hogy bent legyen és nincs fertõzés. Csak a hõfokkal nem voltam tisztába. Néha muszály okosan megszegni a "szabályokat" . Végül 36 fokosban fürcsiztem és a babó élvezte sztem tetszett neki a víz hangja. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ja és ezek után is úgyanúgy tusolok. Az olajat kipróbálom. Te milyet használsz? Melyik a legjob ilyenkor?
2. válaszoló vagyok. érdekes ez a tamponos dolog, lehet egyszer én is kipróbálom, mert régen én is mindíg fürcsiztem, csak miótta terhes vagyok azóta csak tusolok, még a melegviztõl is tartok egy kicsit. búzacsíraolajat használok mert eddig semmilyen illatott nem bírtam elviselni, ez peddig nagyon jó. Láttam olyat, hogy narancs illatú masszásolaj, olyat veszek majd én is. A párom tegnap masszírozta a derekam és hihetettlenül jó volt, ma sem mennekül.:D

Ez a rúd max. Hány kilós embert tud a vízen tartani?

http://www.vizvonal.hu/photos/hq/polifoam_rud.jpg Lényegében olyan mint egy úszógumi?

Legjobb válasz: Ez egy szivacs, nem?

Ez egy szivacs, nem?
Jah tudom már mi ez. De nincs mihez viszonyítani hogy mekkora. Szerintem így látatlanba senkit se bír el.
Jaaa. Nagy a felhajtóereje, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, most látom, hogy rosszul írtam ki a kérdést. Azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a rúd maximum hány kilós embert tud a vízen tartani?
A kérdező hozzászólása: Aha szivacsos, de a tvben láttam, hogy mamikák úsznak vele. :) Gondoltam akkor úszógumi helyett ilyet veszünk, ez nem lyukad ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!