Találatok a következő kifejezésre: Mate teát léhet kapni (4 db)

Tudok.
Müller
Privatba nem valaszolok, de mit nem ertesz?A Müller drogeriakban lattam mate teat, szerintem nezz szet biztos van gyogyszertarakban is.

Mate teát gyógyszertárban léhet kapni? Valóban csökkenti az éhség érzetet?

Legjobb válasz: Maté teát elvileg teázókban, általában teafüvet árusító helyeken (is) lehet kapni. Az éhségérzet-csökkentõ hatásról nem hallottam.

Maté teát elvileg teázókban, általában teafüvet árusító helyeken (is) lehet kapni. Az éhségérzet-csökkentõ hatásról nem hallottam.
Szia! Nekem van egy olyan tapasztalatom, hogy a karamell, vagy csoki, kv ízû tea csökkenti az éhségérzetet. Illetve a Bio-CLA és a króm is ilyen hatással volt rám.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!

Mate teát hol lehet kapni és naponta hányszor fogyasszam hogy legyen hatása? Hiába sportolok és nem eszem annyit mindig este jön rám a "zabálhatnék". Nagyon nehezen fogyok le most ezzel és a 90 napossal próbálkoznék.

Legjobb válasz: A 90 napos átveréstõl csak HÍZNI fogsz! Felejtsd el. Normális diéta és edzéssel lehet zsírt leadni. Javaslom nézz meg egy testépítõ oldalt mert õk értenek ehhez legjobban.

A 90 napos átveréstõl csak HÍZNI fogsz! Felejtsd el. Normális diéta és edzéssel lehet zsírt leadni. Javaslom nézz meg egy testépítõ oldalt mert õk értenek ehhez legjobban.


Hol lehet Budapesten Mate Carnival teát kapni?

Ismer?söm külföldr?l vette és ? sem tudja itthon vagy BP-en hol lehet kapni. Azt tudom, hogy a többi Mate teát lehet bioboltban, herbáriumban meg teaboltokban kapni, de ezt a fajtát eddig sehol sem találtam.

Legjobb válasz: A Sirius Teaházban (Bródy Sándor utca 13) biztosan.

A Sirius Teaházban (Bródy Sándor utca 13) biztosan.
A Toscana Tea és Kávéházban is, Rákóczi út 27/a.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!