Találatok a következő kifejezésre: Maszturbálni szoktam még nem (4 db)

Ez gáz szerintetek? Nem szoktam maszturbálni, mert valahogy nem élvezem ha magamnak csinálom. Van még valaki így?

Ellenben van pasim, és és amikor ujjaz, azt nagyon élvezem.

Legjobb válasz: Nem lehetne hanyagolni ezt a szót? "Gáz". Már a hideg kiráz tõle. Egyébként, nem egyáltalán nem. De egyébként meg, ha te lennél a világon az egyedül ilyen, az sem számítana, mert neked így jó ez és kész. Ennyi.

Nem lehetne hanyagolni ezt a szót? "Gáz". Már a hideg kiráz tõle. Egyébként, nem egyáltalán nem. De egyébként meg, ha te lennél a világon az egyedül ilyen, az sem számítana, mert neked így jó ez és kész. Ennyi.
Én is igy vagyok..de sztem az mindenkinek jobb ha egy másik csinalja:)
Van!
Én csak úgy megyek el ha magamnak csinálom.
Kedves kérdezõ! Nem az a gáz, amit te írtál, hanem az, amit az utolsó!
ha nem mersz ne csináld!majd ha mered akkor térj visza rá.
Bár nem írtad, h hány éves vagy...de nem is számít!Ha azért maszturbálsz, mert kívánod, nem pedig csak azért, mert a barátnõid is szoktak, akkor ne aggódj!!!!!Lazulj el, kapcsolj ki, helyezd magad kényelembe!Gondolom simogatni szoktad magad......és ha már élvezed azt, és már ott vagy h kívánod azt h "magadba nyúlj"...akkor ne aggódj!VAlószínû, h leszel annyira nedves, hogyha 1 újjadat dugod be szépen fokozatosan, akkor nem fog fájni!NEm hiszem, h fogsz vérezni, mert nem tartom valószínûnek, h addig fel tudsz magadnak nyúlni......TEhát csak mindent szépen óvatosan, fokozatossan!!!!!!
Szerintem ezt inkább a barátodra bízd (mármint a felnyúlást), ha van! Ha nincs, akkor meg nagyon óvatosan, úgyis érezni fogod, hogy már nem megy tovább! De nehogy azt írt, hogy tágítani akarod magad, mert az egy nagy baromság! A kicsik legújabb "divathóbortja"!
mikor én elvesztettem a szûzeségem egyáltalán nem fájt mert imádom a barátomat persze ennek már 2 éve de biztos vagyok benne hogy nem fog fájni az elõttem lévõnek igaza van hogyha kívánod akkor nem fog de ha csak azért mert ciki hogyte még szûz vagy akk sza..d le nagyívbe ki mit mond vagy csak simán hazudd azt hogy már nem vagy szûz:D
1 ujjal nem fog fájni, biztosan. de tény, hogy döntsd el, miért akarsz magadba nyúlni? ha kívánod, akkor úgyis megteszed. megy az magától.
Max akkor vérzel, ha a körmeid nagyok vagy be vannak szakadva, mert akkor megsértheted a belsõ hámrétegedet, de akkor sem fog ömleni a vér, csak max 1-2 csepp. Fáj pedig nem fog ha rendesen fel vagy izgulva, és ha mégsem lenne jó, akkor ne csináld.
hát ha egy ujjadat dugod fel az nem hiszem h fájni fog
viszont ha egy ujjal csinálod szép lassan akkor nem fog. ha meg érzed hogy fáj akkor abbahagyod.
hátha még szûz vagy akkor lehet fog..
semmiképpen sem kézzel kell kezdeni elöszõr kukoricadarálóval ajánlott de ha nincs kéznél kukoricadaráló akkor a targonca villa is teljesen meg teszi

Még nem volt orgazmusom, de mindennap szoktam maszturbálni. Könnyebb lenne elérni az orgazmust, ha csak 2-3 naponta csinálnám? A csikló érzékenysége szempontjából is kérdezem

Nehogy kidörzsölődjön a csiklóm vagy ne legyen elég érzékeny utána, ha gyakran maszturbálok. Melyik lenne jobb, ha mindennap vagy ha ritkábban?

Legjobb válasz: te érzed magadnak....

te érzed magadnak....
Próbáld ki, és nézz pornót!
Igen, vele rögtön ment. Úgy tûnik, nekem belül érzékenyebb. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
Csodálom a kitartásodat. Mi a fenének maszturbálsz, ha örömed nincs benne? Egyébként meg nem megy mindenkinek. Én sem tudtam elélvezni, amikor megpróbáltam tiniként maszturbálni, késõbb a közösüléssel meg simán ment az orgazmus.
A csiklómat külön sosem próbáltuk ingerelni, mivel megy a hüvelyi. Valahogy nem kívánom, nekem nagyon jó így is.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nálam is ez a helyzet. Tehát a hüvelyi orgazmus rögtön sikerült a pároddal? Akkor gondolom a csiklói is. (bocsi, ha sokat kérdezek)
A kérdező hozzászólása: 22.48: nem olyan régen kezdtem Neked se sikerült? És a pároddal rögtön volt orgazmusod?
En is segithetek a probleman!
segíthetek a problémádon! küldj egy képet
A kérdező hozzászólása: Igen, de attól félek nehogy többet ártson, ha túl gyakran
A kérdező hozzászólása: Értem. Nem is szoktad ezek szerint a csiklódat magadnak se ingerelni? Szerencsés vagy, hogy a hüvelyi orgazmus sikerült, remélem nekem is menni fog...
te ugyanaz vagy aki az elõzõ frigides kérdést is kiírta?
A kérdező hozzászólása: nem. nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal. szeretném ha valaki helyre tenne.
A kérdező hozzászólása: senki sem tudja?
Frigid kifejezést általában nõkre mondják de férfi is lehet frigid, bár olyat még nem láttam. Nevezhetjük betegségnek, pszichés oka van általában. Az illetõ képtelen szexuálisan felizgulni, vagy az ehhez kapcsolódó dolgokat átélni. Röviden megfogalmazva talán a szexuális ingerek és ösztönök hiánya. Az aszexualitás szintén pszichés zavar, fizikai rendellenesség nincs, sõt maszturbálás is elõfordul. Inkább itt arról van szó hogy az ilyen emberek nem vonzódnak semmihez és senkihez szexuálisan. Elég pocsék dolog lehet.
Frigid ember nem szexel, de még csak nem is maszturbál.Az aszexuális ember maszturbál, de nem érez szexuális vonzalmat senki iránt, tehát nem szexel.
Én aszexuális vagyok, és rendszeresen maszturbálok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!