Találatok a következő kifejezésre: Maszturbálni szoktam még (8 db)

Fiúval még sosem voltam de maszturbálni szoktam. (? ) 16l

A csiklómat szoktam izgatni de rájöttem hogy sokkal kellemesebb érzés ha egy ujjal ujjazom mgam vagy szempillaspirállal vagy valami kisebbel.

Legjobb válasz: Egy ujjtól nem fogsz kitágulni, hozzá fogsz szokni a hüvely ingerléséhez. Azaz könnyebb lesz egy kicsit az elsõ. Persze a fiúk szerszámja jóval vastagabb, de szerintem ezt az érzést inkább hagyd meg az elsõ szexre. És áldd a sorsot, hogy ott vagy érzékenyebb, sokkal többörömöd lesza fiúkkal való szexben. Sok nõ csak álmodik róla.

Egy ujjtól nem fogsz kitágulni, hozzá fogsz szokni a hüvely ingerléséhez. Azaz könnyebb lesz egy kicsit az elsõ. Persze a fiúk szerszámja jóval vastagabb, de szerintem ezt az érzést inkább hagyd meg az elsõ szexre. És áldd a sorsot, hogy ott vagy érzékenyebb, sokkal többörömöd lesza fiúkkal való szexben. Sok nõ csak álmodik róla.
Miért lenne gond? pl az én farkam sokkal nagyobb és vastagabb mint egy szempillaspirál A szûzhártyája meg másnak is elszakadhat pl sporttól.
A kérdező hozzászólása: igen, már voltam nõgyógyásznál. Örülök hogy ez akkor jó dolog hogy ott érzékenyebb vagyok:) köszönöm a válaszokat
Fiú vagy, látszik a h.ülye kérdéseidböl. Erre vered ki? A lányok különben is a csiklójukat szokták izgatni. Csak megsugom, ha nem tudnád. A szempilla spirál... Haha! Máskor jobbat találj ki!
Egy ujjtól aligha fogsz túlságosan kitágulni. A fiúk pénisze merev állapotban átlagosan 4 cm átmérõjû, sõt vannak ennél vastagabb példányok is, és izgalmi állapotban az is simán becsusszan. ;) Honnan tudod, hogy már nincs meg a szûzhártyád? Csak te érzed úgy, vagy nõgyógyász látta, és õ mondta neked? És igaza van Dionysiának. Az nagyon jó, ha a hüvelyed érzékenyebb a csiklódnál. Akkor szex közben valószínûleg menni fog a hüvelyi orgazmus, és a fiú péniszétõl fogsz mindig elélvezni, nem kell kézzel odanyúlnod. :)
pont jól csinálod :D f18
16/f nem mindenki szokot maszturbálni szerintem...nemgáz ha gyakorolsz kicsit szex elött...noh de lassan kolbász szezon van már 16 éves vagy *_*
hát ha nincs meg akkor keresd meg. amúgy én azt gondolnám , hogy már te nem vagy szûz.
Az teljesen normális dolog hogyha maszturbálsz, hogyha nincs meg a szûz hártyád az sem gond. Olyan dolgokat válassz amik azért nagyjából 100%-ig higiénikusak. Ne aggódj emiatt, normális.
ha nem anyukád szempillaspiráljával csinálod addig nincs gáz :D
ha nem mersz ne csináld!majd ha mered akkor térj visza rá.
Bár nem írtad, h hány éves vagy...de nem is számít!Ha azért maszturbálsz, mert kívánod, nem pedig csak azért, mert a barátnõid is szoktak, akkor ne aggódj!!!!!Lazulj el, kapcsolj ki, helyezd magad kényelembe!Gondolom simogatni szoktad magad......és ha már élvezed azt, és már ott vagy h kívánod azt h "magadba nyúlj"...akkor ne aggódj!VAlószínû, h leszel annyira nedves, hogyha 1 újjadat dugod be szépen fokozatosan, akkor nem fog fájni!NEm hiszem, h fogsz vérezni, mert nem tartom valószínûnek, h addig fel tudsz magadnak nyúlni......TEhát csak mindent szépen óvatosan, fokozatossan!!!!!!
Szerintem ezt inkább a barátodra bízd (mármint a felnyúlást), ha van! Ha nincs, akkor meg nagyon óvatosan, úgyis érezni fogod, hogy már nem megy tovább! De nehogy azt írt, hogy tágítani akarod magad, mert az egy nagy baromság! A kicsik legújabb "divathóbortja"!
mikor én elvesztettem a szûzeségem egyáltalán nem fájt mert imádom a barátomat persze ennek már 2 éve de biztos vagyok benne hogy nem fog fájni az elõttem lévõnek igaza van hogyha kívánod akkor nem fog de ha csak azért mert ciki hogyte még szûz vagy akk sza..d le nagyívbe ki mit mond vagy csak simán hazudd azt hogy már nem vagy szûz:D
1 ujjal nem fog fájni, biztosan. de tény, hogy döntsd el, miért akarsz magadba nyúlni? ha kívánod, akkor úgyis megteszed. megy az magától.
Max akkor vérzel, ha a körmeid nagyok vagy be vannak szakadva, mert akkor megsértheted a belsõ hámrétegedet, de akkor sem fog ömleni a vér, csak max 1-2 csepp. Fáj pedig nem fog ha rendesen fel vagy izgulva, és ha mégsem lenne jó, akkor ne csináld.
hát ha egy ujjadat dugod fel az nem hiszem h fájni fog
viszont ha egy ujjal csinálod szép lassan akkor nem fog. ha meg érzed hogy fáj akkor abbahagyod.
hátha még szûz vagy akkor lehet fog..
semmiképpen sem kézzel kell kezdeni elöszõr kukoricadarálóval ajánlott de ha nincs kéznél kukoricadaráló akkor a targonca villa is teljesen meg teszi
te ugyanaz vagy aki az elõzõ frigides kérdést is kiírta?
A kérdező hozzászólása: nem. nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal. szeretném ha valaki helyre tenne.
A kérdező hozzászólása: senki sem tudja?
Frigid kifejezést általában nõkre mondják de férfi is lehet frigid, bár olyat még nem láttam. Nevezhetjük betegségnek, pszichés oka van általában. Az illetõ képtelen szexuálisan felizgulni, vagy az ehhez kapcsolódó dolgokat átélni. Röviden megfogalmazva talán a szexuális ingerek és ösztönök hiánya. Az aszexualitás szintén pszichés zavar, fizikai rendellenesség nincs, sõt maszturbálás is elõfordul. Inkább itt arról van szó hogy az ilyen emberek nem vonzódnak semmihez és senkihez szexuálisan. Elég pocsék dolog lehet.
Frigid ember nem szexel, de még csak nem is maszturbál.Az aszexuális ember maszturbál, de nem érez szexuális vonzalmat senki iránt, tehát nem szexel.
Én aszexuális vagyok, és rendszeresen maszturbálok.

Ez gáz szerintetek? Nem szoktam maszturbálni, mert valahogy nem élvezem ha magamnak csinálom. Van még valaki így?

Ellenben van pasim, és és amikor ujjaz, azt nagyon élvezem.

Legjobb válasz: Nem lehetne hanyagolni ezt a szót? "Gáz". Már a hideg kiráz tõle. Egyébként, nem egyáltalán nem. De egyébként meg, ha te lennél a világon az egyedül ilyen, az sem számítana, mert neked így jó ez és kész. Ennyi.

Nem lehetne hanyagolni ezt a szót? "Gáz". Már a hideg kiráz tõle. Egyébként, nem egyáltalán nem. De egyébként meg, ha te lennél a világon az egyedül ilyen, az sem számítana, mert neked így jó ez és kész. Ennyi.
Én is igy vagyok..de sztem az mindenkinek jobb ha egy másik csinalja:)
Van!
Én csak úgy megyek el ha magamnak csinálom.
Kedves kérdezõ! Nem az a gáz, amit te írtál, hanem az, amit az utolsó!
Ha unod, akkor miért csinálod???
A kérdező hozzászólása: mert jól esik
Csináld bal kézzel.
A kérdező hozzászólása: xd volt
Mondjuk egy ellenkezõ nemû ember sokat dob az élvezeti faktoron.
A kérdező hozzászólása: Pontosan

MÉg szűz vagyok, szoktam maszturbálni 10-30 perc kell hogy elmenjek (mikor hogy sikerül) de volt hogy 1 óra. Ha nyalnak akkor kb mennyi idő kell majd? :S 18L

Legjobb válasz: 18 éves vagy és ilyen kib_szottul hülye kérdést teszel föl. Nem csodálom, hogy szûz vagy...

18 éves vagy és ilyen kib_szottul hülye kérdést teszel föl. Nem csodálom, hogy szûz vagy...
Van stopperem!! Lemérjük?????
Ezt így lehetetlen megmondani még megsaccolni is. Teljesen más ha partnerrel vagy. Nekem is van, hogy 1 óra amíg elélvezek egyedül, de amikor az exem csinálta pikkpakk elmentem. Mondjuk ha szájjal elégített ki azt jobban bírtam mint mikor kézzel, de mindegyiket szerettem. De gyakorlás kérdése is, ezeket már sokáig bírtam, de pl, amint a puncijába tettem a farkam ... akár két perc alatt is el tudtam volna menni. Ez is javítható gyakorlással, sokat kell gyakorolgatni. :D Nincs miért aggódnod. Üdv. 27/f
A kérdező hozzászólása: az egy dolog h ilyen kérdést teszek fel, de mind1 nem tudtok itt rólam ugyse semmit..vannnak itt hülye kérdések még se mindet szaporodó kisebbség teszi fel. többit köszi!!
hát hamarabb az tuti, ha rá vagy izgulva :D
Egy Bear Gryills tipus vagyok a dzsungel nem akadáj :PPP xdddd
próbáljátok ki..de nem visszakozhatsz akkor se, ha a kérdezõ egy 170kg, szõrös lábú rém ;)
Kipróbáljuk ? F18
Az oldal nem foglalkoztat jósokat. Puding próbája az evés. Majd kiderül élesben, ill. majd ha lesz 1-2 kapcsolatod és össze tudod hasonlítani kivel passzolsz legjobban az ágyban.
Hát ez attól függ mennyire vagy feligzulva, meg persze attól is hogy, hogyan csinálja a pasid.De sztem nem kell hozzá 1 óra az tuti:)
Ezt ismeretlenûl, elõre megmonda képtelenség, de kipróbálhatod velem. Többszõr is, hogy reális legyen az átlag, a végeredmény!

Még nem volt orgazmusom, de mindennap szoktam maszturbálni. Könnyebb lenne elérni az orgazmust, ha csak 2-3 naponta csinálnám? A csikló érzékenysége szempontjából is kérdezem

Nehogy kidörzsölődjön a csiklóm vagy ne legyen elég érzékeny utána, ha gyakran maszturbálok. Melyik lenne jobb, ha mindennap vagy ha ritkábban?

Legjobb válasz: te érzed magadnak....

te érzed magadnak....
Próbáld ki, és nézz pornót!
Igen, vele rögtön ment. Úgy tûnik, nekem belül érzékenyebb. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
Csodálom a kitartásodat. Mi a fenének maszturbálsz, ha örömed nincs benne? Egyébként meg nem megy mindenkinek. Én sem tudtam elélvezni, amikor megpróbáltam tiniként maszturbálni, késõbb a közösüléssel meg simán ment az orgazmus.
A csiklómat külön sosem próbáltuk ingerelni, mivel megy a hüvelyi. Valahogy nem kívánom, nekem nagyon jó így is.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nálam is ez a helyzet. Tehát a hüvelyi orgazmus rögtön sikerült a pároddal? Akkor gondolom a csiklói is. (bocsi, ha sokat kérdezek)
A kérdező hozzászólása: 22.48: nem olyan régen kezdtem Neked se sikerült? És a pároddal rögtön volt orgazmusod?
En is segithetek a probleman!
segíthetek a problémádon! küldj egy képet
A kérdező hozzászólása: Igen, de attól félek nehogy többet ártson, ha túl gyakran
A kérdező hozzászólása: Értem. Nem is szoktad ezek szerint a csiklódat magadnak se ingerelni? Szerencsés vagy, hogy a hüvelyi orgazmus sikerült, remélem nekem is menni fog...

Miért lepődött meg a barátom azon, hogy szoktam maszturbálni? És utána miért kérdezősködött, hogy hogyan csinálom?

Még nem jutottunk el az ágyig, bár azért már kényeztettük egymást. És valamiért szóba került az önkielégítés, és én mondtam, hogy korábban, amíg nem ismertem, addig rendszeresen maszturbáltam. És meglep?dött, hogy lány létemre csinálom. És faggatott, hogy hogyan, milyen gyakran, használok-e valami segédeszközt, szokott-e lenni orgazmusom stb. És engem meglepett, hogy ?t meglepte ez a hír. Miért ennyire furcsa, ha egy lány maszturbál?

Legjobb válasz: Azért,mert a lányok többsége titkolja ezt,sõt határozottan állítják,h õk aztán soha. Meglepõdött a nyíltságodon,õszinteségeden,egyébként csak így tovább. Ja,és azért érdeklõdött,h hogyan,mivel,hányszor,stb,mert a fiukat nagyon izgatja a dolog.Ha elõtte csinálod nagyon hálás lesz,meglátod!

Azért, mert a lányok többsége titkolja ezt, sõt határozottan állítják, h õk aztán soha. Meglepõdött a nyíltságodon, õszinteségeden, egyébként csak így tovább. Ja, és azért érdeklõdött, h hogyan, mivel, hányszor, stb, mert a fiukat nagyon izgatja a dolog.Ha elõtte csinálod nagyon hálás lesz, meglátod!
Hát mert a lányok errõl a fiúkkal ellentétben nem szoktak beszélni. Valószínûleg azért kérdezgetett, mert kíváncsi volt, és talán izgató volt neki elképzelni, hogy hogyan csinálod.
add meg a barátod elérhetõségét és majd megkérdezem tõle. aztán majd továbbítom a válaszát neked.
lehet hogy meglepõdött elõször de utána meg nagyon is izgatta a dolog ezért volt a sok kérdés f/36

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!