Találatok a következő kifejezésre: Masodik napja de a teszten (23 db)

Masodik napja menstrualok, de a teszten ket alkalommal is halvany volt a csik. Aztan meg jott a mensim, de elenkebb a szine. Terhes lehetek?

Ugy nez ki, hogy mar nagyon gyengul a verzes, talan mar holnapra el is mulik, pedig nekem atlagban minimalisan 5 napig tart.Emelygek szinte egesz nap,meg szédulok,nagyon erzekeny vagyok a szagokra,minden zavar,ez a legnagyobb problémama és az hogy gyakran faj a gyomrom, 2hetig ejjel-nappal fajtak, duzzadtak a melleim, meg is nottek, most mar csak a bimbok fajnak,miota megjott és neha viszket is már.

Legjobb válasz: hát azt tudom mondani, hogy holnap ismételd meg a tesztet... ha pozitív akkor az már nem csalás..ott a baba. Néha megjön aki terhes, de a tünetek alapján nem tudok válaszolni, mert nekem az mensinél is volt mindig -hánytam és szédültem....de ha neked eddig nem volt csakis baba lehet..ha nega akkor is javaslom a dokit, mert valamitõl már pozitív volt. Sok sikert.

hát azt tudom mondani, hogy holnap ismételd meg a tesztet... ha pozitív akkor az már nem csalás..ott a baba. Néha megjön aki terhes, de a tünetek alapján nem tudok válaszolni, mert nekem az mensinél is volt mindig -hánytam és szédültem....de ha neked eddig nem volt csakis baba lehet..ha nega akkor is javaslom a dokit, mert valamitõl már pozitív volt. Sok sikert.
Szia! Mindkét csík megjelent?Az nem baj, ha halványan, de a lényeg, hogy ott van. Valószínû, hogy terhes vagy, de a vérzés miatt feltétlenül keres fel egy dokit, nehogy balami baj legyen (elhalt baba). Most nem ijeszgetni akarlak, csak óvatossságra intelek. Hamár ha belegondolok van olyan ismerõsöm, akinek még 3 hónapig megjött, pedig terhes volt és semmi baja nem volt a babucinak. Tényleg nem ijesztegetni akralak, de menj el minél elöbb dokihoz! De ne izgulj, semmmi baj nem lesz!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszaitokat. Ma voltam dokinal es mutattam a tesztet, es szerinet hamis pozitiv, mert halvany a csik, pedig meg csak alig harom hete lehetek terhes. azt mondta, hogy lilnak kene lennie a masodik csiknak is.
Szerintem azért csinálj pár nap múlva mégegyet, nekem is az elején csak egész halvány volt! Dia
Szia! Nekem is voltak régebben ilyen tüneteim és a párommal azt hittük terhes vagyok, közben én sem éreztem magam jól:(Pár hónap múlva újra jelentkeztek a tünetek és kiderült, terhes vk!Szóval készíts még egy tesztet, de ha bíztosra akrsz menni, akkor írány a doki:)
menzi környékén ha tesztelsz akkor mutathat pozitivat. velem is isgxy volt.

Második napja késik, a derekam majd leszakad, görcsölget, meg szurkál a hasam, de nem vészesen, a mellem már nem fáj és fehéres-átlátszó nyákos folyás van. Ez lehet terhesség jele? Ha igen mikor csináljak tesztet, ami már biztosra megmutatja?

Legjobb válasz: Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?

Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?
Az elmaradt vérzés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Holnap reggel próbálkozhatsz teszttel.
A kérdező hozzászólása: A folyás nem vizes hanem eléggé sûrû, nem szokott késni mindig 27-28 napra jön.Mióta menstruálok max 2x fordult elõ hogy késett 2 napot.
A kérdező hozzászólása: nem korai még 2 nap késés után tesztelni?
Ezek a mai tesztek már a nemvárt napján is kimutatják. Így szerintem 2 nap késé után simán tesztelhetsz! Szorítok!
Nekem ezek a jelek mindig mensi elõtt 1 nappal vannak..Ne idegeskedj, inkább tesztelj
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok !!!!!!Köszi a válaszokat!
Azonnal csinálj tesztet!
Csinálj még egyet!!!
ez bizony babagyanús :)
Szia. Én a helyedben csinálnék egy ugyanolyan márkájú tesztet a nap ugyanazon szakában, ahogy a múltkor a halvány pozit tesztelted. Ha pozi, én mennék dokihoz. Én mindig azt hittem az elsõ terhességemnél, hogy megjön, mert barnáztam, meg pirosas gyenge vér is volt, de mégis terhes voltam.
csinálj tesztet, ha pozitív mé akkor menj dokihoz. de én akkor is mennék ha elmúlik, mert mi van ha volt baba csak elmegy? NEM akarlak ijesztgetni, de ilyen gyakori itt a fórumon is. ha mégis baba van, akkor sem jó a vérzés-barnázás terhesség alatt. tesztelj reggel és irány a doki! majd írj mi lett. tedd fel a képet ide. megnézzük. 2 kisfiú anyuja
No, lett baba végül?

Kettõ napja késik a mensesem tegnap délután csináltam 1-tesztet ami halványan de ott volt a második csík reggel elsõ vizeletbõl ismét csináltam 1-tesztet az meg sajna negativ lett, van értelme még csinálni még tesztet?

Legjobb válasz: ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.

ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.
Igen, holnap reggel csinálj egy új tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem mind a kettõ másfajta volt a délutáni facelle, a reggeli meg x-epil volt. Ezek a tesztek megbizhatók? Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm a válaszod! Van még 1 Clearblue digitális teszt ithon azt holnap reggel csináljam meg??? Vagy várjak méd velle péntekig ?
Szerintem várj még minimum 2 napot és tesztelj újra, tudom nehéz de biztosat csak igy fogsz kapni!:-) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös válaszoló!! Köszönöm szépen a válaszod várok még velle de nagyon nehéz ezt kivárni.
Mi lett az eredmény?

Menstruálok, de nem olyan mint máskor. A második napon vagyok, de alig van. Lehet, hogy terhes vagyok? Mikor csináljak tesztet? Emellett elég rosszul érzem magam, hányingerem van, szinte egész nap.

Legjobb válasz: Hallottam már olyat hogy terhesen végig menstruált valaki.Mondjuk ez elég ritka.De ha téged ez megnyugtat,csináltass nyugodtan tesztet.

Hallottam már olyat hogy terhesen végig menstruált valaki.Mondjuk ez elég ritka.De ha téged ez megnyugtat, csináltass nyugodtan tesztet.
A tünetek nagyon jók. Ha a mensi sem olyan, mint máskor, akkor szerintem, holnap elsõ pisibõl már tesztelhetsz is! Nem is olyan ritka az elsõ pár hónapban a vérezgetés, mint azt gondolnánk... Drukkolok! Jelentkezz!
Szia! Én dettó így vagyok! Mejött, de kevesebb és hányingerem van egész nap... Én holnap tesztelek. Drukkolok Neked!
Szia! Tesztelj holnap reggel!! Várjuk az eredményt!
Szia! Én is így vagyok. Napok óta rosszul érzem magam. Hányingerem van, fel vagyok puffadva és fáj a hasam. Sajnos tegnap megjött, de nem olyan mint eddig. Talán összejön. Csinálj tesztet. Én is megyek venni :) Majd írd meg mi lett az eredmény. Drukkolok neked
Légyszi írjátok már meg, hogy mi lett az eredmény. Nekem is megjött, de szinte alig van. De tesztet még nem merek csinálni, mert a nem várt napján negatív lett.

4 napja késik, reggel 7kor megcsináltam a tesztet (Gabriel) és csak a kontroll csíkot láttam erősen. Visszafeküdtem, 11-kor felkeltem és a második csíkot is nagyon vékonyan, de látom. Szerintetek?

Amúgy nagyon feszítenek a melleim, ami soha nem volt menzesz el?tt, érezgetem a hasfájást, de közel sem annyira mint mikor megjönne. Mindig pontos volt a menzeszem.

Legjobb válasz: nekem volt,hogy pár óra múlva volt pozitív.másnap másik teszt reggeli pisibõl negatív.kb másfél hét múlva csináltam megint tesztet,az már pozitív volt.szerintem pár nap múlva csinálj másik tesztet.

nekem volt, hogy pár óra múlva volt pozitív.másnap másik teszt reggeli pisibõl negatív.kb másfél hét múlva csináltam megint tesztet, az már pozitív volt.szerintem pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Amúgy csinálj holnap egy másik tesztet. Az, hogy órákkal késõbb halvány csík vagy erõs csík jelenik meg az semmit nem jelent. Nem hiába írják rá, hogy 10 perc után az eredmény már nem irányadó!
tesztelj újjal, ez kétesélyes. Nálam az idõntúli + tesztek nem jeleztek babát.
Sya, nem tudod feltenni a képet? Amúgy csinálj egy másikat reggeli vizeletbõl....szorítok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Úgy döntöttem, h hétfõig várok (vagy péntekig:) ) és csinálok még egyet. Ma reggel volt pár csepp sötét vmi, de még reménykedek, h nem jön meg!
Kérdezõ! Megjött?
A kérdező hozzászólása: Sajnos meg! Sok nagy csomóval és óriási görcsökkel mellékelve. 6 nap késés után... :(

Máj23-án megjött de nem ugy mint szokott kevesebb volt de 5 napig tartott a 4 napon reggel csináltam egy terhességi tesztet ami pozitiv lett de csak halványan látszott a második csík. Attol hogy meg jött a menszeszem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!

Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!
Lehetsz igen.Nekem a két menzi kozott volt kisebb vérzés 2-3 napig.én nemmentem orvoshoz, mert nem is gondoltam , hogy baba van a dologban, csak késobb a teszt mutatta ki , hogy mi a helyzet.
Szia!De jó neked, már tarthatnék én is itt!Gratulálok! Igyál palástfûteát, reggel 1 csészével, az megszünteti a vérzést, barnázást! Jó egészséget!

Ma vagyok a 26. napon. Reggel csináltam ovu tesztet (jóstesztként), de a második csík nagyon halvány. Ez mit jelent?

Tudom, több reggel egymás után kell csinálni. Ma kezdtem, és 26. napon a második csík alig alig látszik. :(

Legjobb válasz: szerintem terhességi tesztet csinálj,sokakat becsapott már a jósteszt.Volt aki terhes volt és nega volt a jósteszt,volt aki nem volt terhes és erõs + teszte volt.

szerintem terhességi tesztet csinálj, sokakat becsapott már a jósteszt.Volt aki terhes volt és nega volt a jósteszt, volt aki nem volt terhes és erõs + teszte volt.

5 napja 2csíkos az ovulációs tesztem! 1 napig volt nagyon erős mind a 2 de a többi napon is elég erősen látszik a második csík! Ez normális? Volt már ilyen valakinek?

Akinek ilyenje volt annak sikerült teherbe esnie?Honnan tudta hogy mikor van peteérése?A méhszáj is elég jól nyitva van napok óta!Nem értem,mert elvileg csak az ovuláció napján van nyitva nem?

Legjobb válasz: Normális. Pozitívnak ebben az esetben az a teszt számít, amelyiknél az írod, hogy nagyon-nagyon erõs volt. A többi azt jelzi, hogy folyamatosan termelõdik, nõ a szintje a szervezetedben, aztán meg azt, hogy ürül.

Normális. Pozitívnak ebben az esetben az a teszt számít, amelyiknél az írod, hogy nagyon-nagyon erõs volt. A többi azt jelzi, hogy folyamatosan termelõdik, nõ a szintje a szervezetedben, aztán meg azt, hogy ürül.
Sztem igen.minden nap ugyanabban az idõben.reggel ebredeskor és ne kellj ki az ágyból elõtte.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!De akkor már most kezdjem el mérni szerintetek vagy a következõ ciklustól?
Igen, valószínû nem repedt meg.Az ovutesztjeim pozik minden nap.Így valószínû nem fog megjönni sem.Kedves kérdezõ ha elkezded mérni a hõd(hüvelyben mérd) 3 havi mérésbõl kb ki tudod tapasztalni a tested is.És fogod látni, hogy mikor repedt meg a tüszõd.www.ciklus.hu itt mindent tudsz vezeni, még a diagrammodat is.
Nem, a 3. vàlaszolòtòl kèrdeztem, kívàncsisàgból. De akkor ez elvileg nem azt jelenti, hogy volt èrett petèd, csak nem repedt meg? Kèrdezõ, vezess görbêt! Eleinte èn sem akartam, 3-4 hónap volt, mire ràvettem magam, de màr nagyon örülök neki! Tènyleg sok dolgot mutat, ès màr àttértem a hüvelyi mèrèste, ami sokkal kènyelmesebb is, mint szàjban. Próbàld ki!
kedves kérdezõ, szerintem kezzd el mérni a hõdet az ovuteszt mellett.Abból jobban tudod követni az eseményeket:) 3.vagyok.
Hogy nem ment fel a hõm sajnos.De az lh tesztem erõs már egy hete.
A kérdező hozzászólása: Ezt tõlem kérdezed???Mert én azt írtam hogy nem hõmérõzök!!!
Hogy derült ki a hõdbõl, hogy nem volt peteèrès?
A kérdező hozzászólása: azt nem, mert mindíg elfelejtem valamiért!!!!:(
hõt nem vezetsz?Nekem már egy hete pozitív.A hõmbõl kiderült hogy nem volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: De nem kellene már hogy jobban halványodjon???3napja volt a legerõsebb és azóta is elég erõs a 2csík, de halványabb mint a felsõ!
Szerintem màr kezd reggel. Nem lesz teljes a ciklusod, de minèl hamarabb, annàl jobb. Jó tanàcs mèg: tilos felkelni is, hüvelyben, analóg mèrõvel, 10 percig. Hànyadik napon jàrsz ma?

Menjek orvoshoz? 2 hete csináltam egy tesztet pozítiv lett, de a második csík nagyon halvány volt. Aztán 5 napot késett, és a 6. napon mégis megjött.

de csak 2,5 napig volt meg és amugy meg 5-6 nap szokott lenni. Ja és még valami hogy január 31-én hagytam abba a gyógyszert és ez az els? hónap ami gyógyszer nélkül jött meg, lehet hogy azért van a kavarodás a szervezetemben!?

Legjobb válasz: felesleges még egy teszt a hcg hormon benned volt azért lett dupla csik akármilyen halvány gratulálok

felesleges még egy teszt a hcg hormon benned volt azért lett dupla csik akármilyen halvány gratulálok
Két hete teszteltél. Akkor kétcsíkos volt, tewhát terhes voltál. De azt nem tudjuk, hogy MA mi a helyzet. Ha még mindig terhes vagy, akkor a teszt ma is kétcsíkos. Ez eldöntené a kérdést, hogy menj-e orvoshoz, vagy sem.
Csinálj még 1tesztet, és az eldönti. Majd ird meg mi lett:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!