Találatok a következő kifejezésre: Masodik napja de a (132 db)

Mitől van az, hogy megjött a mensim, ez a második napja, de a hőm nem esett le?

Nem várt el?tt két nappal jelent?sen vissza esett a h?m, azt hittem, hogy meg is jön még aznap, majd szépen vissza kúszott 0,5 tized fokot. Mire utalhat ez, vmi hormon problémám lehet? :( Köszi a válaszokat. :)

Legjobb válasz: szia, én nagyon drukkolok neked. csodák vannak, higgy bennük és neked is lesz egy csodád:-) pont mostanában olvastam, hogy egy nõ úgy lett kismami, hogy a férje és õ is meddõvé lett nyilvánítva orvosok által, és mégis spontán esett teherbe. azt hiszem most már lassan meg is lesz a babája. õk lepõdtek meg a legjobban amikor kiderült, hogy mi a helyzet. tehát ne add fel. :-)

Úgy látom egészségesen fogod fel a dolgot, bár biztosan átestél te is ezzel kapcsolatos depresszión, beképzelt terhességen és testi tüneteken. Hány éves vagy? Örökbe fogadás?
szia, én nagyon drukkolok neked. csodák vannak, higgy bennük és neked is lesz egy csodád:-) pont mostanában olvastam, hogy egy nõ úgy lett kismami, hogy a férje és õ is meddõvé lett nyilvánítva orvosok által, és mégis spontán esett teherbe. azt hiszem most már lassan meg is lesz a babája. õk lepõdtek meg a legjobban amikor kiderült, hogy mi a helyzet. tehát ne add fel. :-)
Szia.Teszteltél? Ha igen mi az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Még nem, majd holnap, vagy holnapután fogok! :)
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 30 éves vagyok, és van mér két közös gyermekünk. ( 10 és 7 évesek )Ezért sem foglalkoztam nagyon a dologgal, megcsináltattuk a kivizsgálásokat, hogy legalább azt tudjuk kivel van a gond. Értetlenül állok én is a dolgok elõtt, mert két egészséges gyereket szültem, és pont utána leszek pcos? Örülök, hogy van ez a kettõ, másnak egy sem lehet. Mindig nagy családról álmodtunk, de ha nem esek teherbe akkor sem siránkozok, mert van két gyönyörû egészséges gyermekem.
Drukkolok Neked!!Ha pedig mégsem sikerül természetes úton teherbe esned, akkor elõttetek áll az örökbefogadás lehetõsége!Én is PCOS vagyok, nálunk is a férjem teljesen egészséges.Mi örökbefogadtunk egy kisfiút, holnap lesz 1 éves, imádjuk!3 naposan hoztuk haza a kórházból..olyan, mintha én szültem volna!Sok sikert Nektek!!:) )
Nem mindig esik le rögtön, van, hogy nekem is csak a harmadik napon megy le, viszont akkor már a vérzésem is több... Nem tudom, hogy a hormonokkal van-e valami gond ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Még csak két éve mérem a testhõmérsékletemet, de a mensi napján mindig leesik. Nagyon erõsen vérzek amióta abba hagytam a fogi gátló szedését, ennek már több mint hat éve, azóta rendszeresen jön meg, mindig 26 napra pontosan. 5 napig tart általában. Volt egy lapar mûtétem tavaly, ott derült ki, hogy pcos vagyok, a férjemmel minden rendben van. Az orvos csak ennyit mondott: lombikkal is csak max 30% esélyem van, hogy terherbe essek, spontán meg 0%. :( Szóval én már feladtam a harcot, nem is érdekel a téma, a természetre bízom magam. Csak így hat év után fura nekem ez a nagy változás a testemben.....Tesztet már több mint egy éve nem csinálok, de ha fent marad még 2 nap múlva a hõm, akkor veszek egyett, tudod a remény hal meg utoljára, de semmibe nem élem bele magam.
Szerintem sem vagy terhes...ha öt éve nem esel teherbe, akkor tisztában lehetsz már a hõmérséklet kérdésével. Ez a mostani szitu újdonság számodra? Az orvosok mit mondanak?
A kérdező hozzászólása: A hõm ma sem esett le, a negyedik napomon vagyok. Így kezdõdött: elsõ nap rendes piros vér, de ez kb csak 1-2 óráig tartott. Majd azóta csak barnázgatok, a hõm még mindig nem esett vissza. Arra gondoltam, hogy 2-3 nap múlva csinálok egy tesztet, bár nem sok reményt fûzök hozzá, mert 5 éve nem esek teherbe, viszont 6 éve rendszeres a menstruációm, ezért is fura nekem ez a dolog....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csajok! :) Az az igazság, hogy ma 0, 2tized fokkal még feljebb ment..... Szép vasárnapot kívánok nektek! :)
nekem van úgy, hogy a 3.napon esik le, van úgy, hogy a mensi elötti nap.De ez teljesen normális, nincs egyforma ciklus, akkor gyanus a baba, ha késik, és a hõ is fennt van.
Irj ha teszteltél. Nagyon kiváncsi vagyok már:)
ma 19:12 Szuper tenyészetbõl valók a kutyáid. Kan-szuka durván verekszik. Ha ilyenek, tessék zsilipelni, ha nem vagy képes egyik kutyádat sem leállítani.
mennyi idõs a szuka?
A kérdező hozzászólása: A kanom 8hónapos a szuka pár héttel fiatalabb és hiába húzom le róla amikor elengedem megint rá megy de úgy fogja a nyakát a szukának hogy néha le se bírom szedni róla ilyenkor be megyek tõlük és elvannak tudom nagyon jól hogy féltékeny nagyon rám mert nem közelíthet felém a szuka(nem engedi neki)! megverni nem fogom mert azzal nem nevelek! amikor összemennek eldobom a labdát a kan utána megy mert szeret játszani vissza hozza le teszi a labdát és megint neki megy a szukának!pff
Jézus, inkább ne is folytasd. Szegény kutyáidat sajnálom, hogy hozzád kerültek.
A kérdező hozzászólása: Más temperamentum, én tisztába vagyok mindennel!és csak egy viselkedési formáról kérdeztem és nem oktatást kértem!és igen találkozott már kutyával a testvére volt mellette és még van egy kaum is ami mellette van egy kenelbe és õ is kan nem harcolnak egymás ellen de a szukámnak már õ is széttépte a pittyét rácson keresztül!(a szuka kezdte ellene a harcot õ ment neki rácson keresztül)
A kérdező hozzászólása: Nem az a kérdésem hogy ki akar okoskodni hanem milyen tapasztalatotok van az ilyen fajta viselkedésrõl, nem tippelni kell milyen végzettségem van meg hogy neveltem e kutyát vagy nem, hanem egy viselkedési módról kérdeztem meg nem tízezerért vettem a kutyámat a szomszédtól!
Kérdezõ. Magadnál vagy??? Idejössz egy ilyen kérdéssel, mi segítünk, erre még szemtelenkedsz is? Inkább szállj magadba, és gondolkodj el azon, amit mondtam. Volt és van is KÁJ-om, pontosan tudom, hogy így nem viselkedik egy sem, csak ha nincs megfelelõ irányítója. És ha segítséget kérsz, akkor legalább válaszolj a kérdésemre, és ne hazudj. (Látszik az írásodból, hogy vagy nem vagy még 18, vagy nincs meg a 8 általános. Nem hiszem, hogy akár egyetlen kaut is felneveltél volna. Max. nagypapinak vagy apunak volt kauja, amit te megsimizhettél. De ha akkora kau-szakértõ vagy, egy 8 hónapos KÁJ hogy-hogy kifog rajtad ember?)
Arról még nem hallottál, hogy ahány kutya még fajtán belül is, annyiféle temperamentum? Nem tartod kézben a kutyád egyértelmûen. Elszalad a labdáért, és? A fejét kellene leszedni, hogy a TE kutyádat bántani merészeli.Találkozott már egyáltalán másik kutyával az eddigi élete során?
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj de már egy pár kaut felneveltem ilyet még így nem láttam és ezért érdeklõdök!és akármikor leültetem lefektetem megállítom ha azt mondom fújj érti mire mondom mindent ott hagy amire csak ezt a parancsot mondom neki, de a verekedésnél nem hallgat emberekre pedig nem megy!ha nem tudod a részleteket ne értetlenkedj elõtte kérdezz, szerintem neked életedbe se volt káj-od!
Az elsõ válaszolóval egyetértek. Azzal is, hogy normális kan (általában) nem viselkedik így egy szukával, és azzal is, hogy féltékeny. Valaki betolakodott az életébe, a területére, amit épp megszokott már, és konkurenciának véli, ezért, hogy megmutassa nem szabad a szukának kikezdenie vele, el kell távolodnia a területérõl, az erejét mutogatja, azt, hogy õ az erõsebb, a szukának semmi esélye sincs. Az is elõsegíti ezt a viselkedést, (ami a terület védelmét illeti) hogy a kan most lépett a kamasz korba, és az (ami a féltékenységet illeti), hogy bizonyára nagyon szereti a gazdiját, ragaszkodik hozzád. Kint tartod mindkét kutyát? (Csak azért kell, hogy tippet tudjak adni mit csinálj).
Miért engeded neki? Féltékeny. Amúgy normális kan nem bántja a szukát.
30 perc 4 nappal a kezdés után? nagyon jó :)
Én is erre tornázom, én végig elsõ perctõl végig bírom csinálni, de becsülettel megizzaszt. Az alakomon érzek változást, bár ugyanolyan étkezés mellett a súlyom kissé gyarapodott. Remélem ez csak izom :((
Nem az msn-nel van a baj. Nézd meg a sajátgépben, hogy ott mûködik-e a webkamera, ha nem, próbáld meg a drivert újra telepíteni.
olvastál használati utasítást? ha 12 órán belül beveszed akkor nem kell a para.
Ha szimplán kihagytad volna se lehetnél terhes 3 év tabi után. Nyugi..
Be ne vegyél még egy 72 órásat, mert kiütöd magad!Nem lehet baj, hisz pótoltad 12 órán belül!
A kérdező hozzászólása: na akkor megnyugodtam

34 hetes vagyok, és nagyon félek, hogy koraszülött lesz a babám. Enyhe mensi szerű fájdalom reggelente és éjszaka, ma második napja megy a hasam. Szedem a magnéziumot, de így is keményedik a hasaam, és nagyon lent érzem a kis picúrt. Most ez mi?

De ha netán mégis bekövetkezik, akkor mire kell felkészülnöm???? Egészséges lesz ugye????

Legjobb válasz: Szia!!!Emlísd meg az orvosodnak,de elõ fordulhat ,hogy joslo fájások,én 37hetes vagyok és nekem is volt már 33hetesen ilyen jellegü panaszaim,de most már erõsebbek .Nekem azt mondta az orvos ,hogy szedjem a MagneB6-ot az nekem be vált.Kérdeztem ha meg születne a baba 34hétre akor nem lenne velle semi gond és azt mondta hogy nem nyugodjak meg.Ne aggodj ,de azért emlísd meg az orvosodnak ,hogy meg nyugodj!!!Jo baba várást!!!

Szia!!!Emlísd meg az orvosodnak, de elõ fordulhat , hogy joslo fájások, én 37hetes vagyok és nekem is volt már 33hetesen ilyen jellegü panaszaim, de most már erõsebbek .Nekem azt mondta az orvos , hogy szedjem a MagneB6-ot az nekem be vált.Kérdeztem ha meg születne a baba 34hétre akor nem lenne velle semi gond és azt mondta hogy nem nyugodjak meg.Ne aggodj , de azért emlísd meg az orvosodnak , hogy meg nyugodj!!!Jo baba várást!!!
Szia Hát a fájdalmadról nem tudok nyilatkozni, mert engem 34.héten megcsászároztak. Most volt 2 hónapos a babám, és egy gyönyörû makk egészséges csodabogár. Kicsit tovább voltunk bent a kórházban 6 nap inkubátor, 6 nap simán, és 13.napra engedtek ki. Szóval ne aggódj, ugysem jön még ki, de ha mégis akkor is minden oké lesz!
Szerintem is jósló fájások! Beszéld meg a dokiddal. de ne aggódj, mert már a 28. héttõl életképes a baba, nem lenne már vészes, ha megszületne sem.
szia!! mi is a 34. hétben vagyunk és múlt héten pénteken kezdõttek a jóslófájásaim, hát nagyon megilyedtem. de megnyugtatott a doki, hogy ez normális, a méh elkezdett készülni, de ez nem jelenti azt, hogy jön a baba!! szóval nyugodj meg, pihenj többet, magnézium és mondogasd a babónak, hogy még ráér :) boldog pocakoskodást!! :)
Szia! a 2. válaszoló vagyok, 32 hetes. Éjjel nekem is fájt enyhén a hasam, végig érezte, de még múltkor utána olvastam, hogy ez normális, és most már nem ilyedtem úgy meg. Ezek már jósló fájások, a szülési fájdalom sokkal erõsebb lesz, állítólag azt megérezzük majd kétség kívül. :-) :-(
szia.nekem is vannak voltak.a 32terhességben kezdödött és már akkor megállapitották hogy 2héttel nagyobb a baba.nekem is a magneb6ot és nospát ajánlottak.
menj el fogorvoshoz
Vegyél be fájdalomcsillapítót. Kinek mi jön be, nekem pl. a Rubofen nem használ csak az Algopyrin.
A kérdező hozzászólása: Orvosnál voltam már nem csinált vele semmit.
Az orvos nem is tud vele mit csinálni. Fájdalomcsillapító.Most nõtt nekem is én is azzal éltem. Mást nem nagyon tudsz csinálni mint tûrni :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget akkor nem tehetek mást tûröm:/

Második napja késik, a derekam majd leszakad, görcsölget, meg szurkál a hasam, de nem vészesen, a mellem már nem fáj és fehéres-átlátszó nyákos folyás van. Ez lehet terhesség jele? Ha igen mikor csináljak tesztet, ami már biztosra megmutatja?

Legjobb válasz: Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?

Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?
Az elmaradt vérzés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Holnap reggel próbálkozhatsz teszttel.
A kérdező hozzászólása: A folyás nem vizes hanem eléggé sûrû, nem szokott késni mindig 27-28 napra jön.Mióta menstruálok max 2x fordult elõ hogy késett 2 napot.
A kérdező hozzászólása: nem korai még 2 nap késés után tesztelni?
Ezek a mai tesztek már a nemvárt napján is kimutatják. Így szerintem 2 nap késé után simán tesztelhetsz! Szorítok!
Nekem ezek a jelek mindig mensi elõtt 1 nappal vannak..Ne idegeskedj, inkább tesztelj
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok !!!!!!Köszi a válaszokat!

Még csak második napja szedem a clostit, de szurkál a jobb petefékszem. Másnál is ilyen volt?

Napi 2 x 0,5-et szedek, a 3. ciklusnapon kezdtem és még csak ma szedem második napja, tehát 1,5 db van bennem, de néha olyan élesen szúr a jobb petefészkemnél, hogy azt már nem is kellemetlennek, hanem inkább fájdalmasnak mondanám. Szerintetek ez normális??? Másnak is okozott ilyen tüneteket???

Legjobb válasz: bocsi, petefészkem :)

A kérdező hozzászólása: bocsi, petefészkem :)
Szia.Én napi kettõt szedtem a 2. ciklusnaptól. Igazából nekem is fájt a petefészkem és a jobb oldalon.:) aztán kiderült, hogy ott van érett tüszõ.:) Inkább most szúrkál rettenetesen a méhem... pedig már a 25. ciklusnapomon vagyok. De szerintem normális, mondjuk ha nagyon fáj akkor én a helyedben felhívnám az orvosomat, hogy normális-e, mert õ szerintem jobban tudja.:) Sok sikert kívánok.:)
igen... de nekem nem akkor mikor szedtem hanem miután abbahagytam és kiderült hogy azért fájt és görcsölt mert nekem 2*1tõl igaz, hogy lett két tüszõm de két fai méretû cisztám is ami elõtte 1 hónappal nem volt ott...
A kérdező hozzászólása: Most már megszûntek a fájdalmas szárkálások szerencsére. Érdekes, csak az elsõ két napon volt. Még ma és vasárnap kell szednem, aztán letelik az öt nap! Nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz-e végre pozitív tesztem?!?! :) Remélem a cisztákat megúszom... De nem úgy van, hogy a nem megrepedt tüszõkbõl, amik nem tudnak felszívódni, azokból alakulnak ki a ciszták??
én is úgy tudtam... nekem mégis nõttek mint a gomba... Remélem sikerül. Nekem elsõ hónapban sikerült mind a kétszer elõször 5 szem aztán 10!
A kérdező hozzászólása: Jajj, az nagyon jó lenne.... :) Te szedtél mellette valami mást is vagy csak a clostit??
Sajnos most szedtem... sokat görcsöltem és duphastont kaptam az meg írja, hogy fejlõdési rendellenességet okozHAT más hormontartalmú készítmények szedésével egyidejûleg vagy után... Nálunk okozott :=( A babánknak nem fejlõdött ki a nyaka és hétfõn veszik el a picit! Azt mondták valami külsõ behatás volt és külsõ nekem csak ez volt mert se vegyszerezés se semmiben nincs részem már... Azt ne szedj, semmiképp ha görcsölsz...
A kérdező hozzászólása: Jesszusom!!! Hát ezt még olvasni is borzasztó!!! :(( Nagyon sajnálom!!! Mennyi idõs most a babád?? Pedig azt mondják, hogy a closti nem tartalmaz hormont, hanem az agyalapi mirigyet stimulálja, ami a hormont termeli... Nagyon sok erõt és kitartást kívánok Neked a hétfõi napra!!!!!! :((
14 hét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!