Találatok a következő kifejezésre: Masodik napja de (141 db)

olvastál használati utasítást? ha 12 órán belül beveszed akkor nem kell a para.
Ha szimplán kihagytad volna se lehetnél terhes 3 év tabi után. Nyugi..
Be ne vegyél még egy 72 órásat, mert kiütöd magad!Nem lehet baj, hisz pótoltad 12 órán belül!
A kérdező hozzászólása: na akkor megnyugodtam
A kérdező hozzászólása: Ja 37+6 hetes vagyok :)
Elég valószínû h jósló :)

Mitől van az, hogy megjött a mensim, ez a második napja, de a hőm nem esett le?

Nem várt el?tt két nappal jelent?sen vissza esett a h?m, azt hittem, hogy meg is jön még aznap, majd szépen vissza kúszott 0,5 tized fokot. Mire utalhat ez, vmi hormon problémám lehet? :( Köszi a válaszokat. :)

Legjobb válasz: szia, én nagyon drukkolok neked. csodák vannak, higgy bennük és neked is lesz egy csodád:-) pont mostanában olvastam, hogy egy nõ úgy lett kismami, hogy a férje és õ is meddõvé lett nyilvánítva orvosok által, és mégis spontán esett teherbe. azt hiszem most már lassan meg is lesz a babája. õk lepõdtek meg a legjobban amikor kiderült, hogy mi a helyzet. tehát ne add fel. :-)

Úgy látom egészségesen fogod fel a dolgot, bár biztosan átestél te is ezzel kapcsolatos depresszión, beképzelt terhességen és testi tüneteken. Hány éves vagy? Örökbe fogadás?
szia, én nagyon drukkolok neked. csodák vannak, higgy bennük és neked is lesz egy csodád:-) pont mostanában olvastam, hogy egy nõ úgy lett kismami, hogy a férje és õ is meddõvé lett nyilvánítva orvosok által, és mégis spontán esett teherbe. azt hiszem most már lassan meg is lesz a babája. õk lepõdtek meg a legjobban amikor kiderült, hogy mi a helyzet. tehát ne add fel. :-)
Szia.Teszteltél? Ha igen mi az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Még nem, majd holnap, vagy holnapután fogok! :)
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 30 éves vagyok, és van mér két közös gyermekünk. ( 10 és 7 évesek )Ezért sem foglalkoztam nagyon a dologgal, megcsináltattuk a kivizsgálásokat, hogy legalább azt tudjuk kivel van a gond. Értetlenül állok én is a dolgok elõtt, mert két egészséges gyereket szültem, és pont utána leszek pcos? Örülök, hogy van ez a kettõ, másnak egy sem lehet. Mindig nagy családról álmodtunk, de ha nem esek teherbe akkor sem siránkozok, mert van két gyönyörû egészséges gyermekem.
Drukkolok Neked!!Ha pedig mégsem sikerül természetes úton teherbe esned, akkor elõttetek áll az örökbefogadás lehetõsége!Én is PCOS vagyok, nálunk is a férjem teljesen egészséges.Mi örökbefogadtunk egy kisfiút, holnap lesz 1 éves, imádjuk!3 naposan hoztuk haza a kórházból..olyan, mintha én szültem volna!Sok sikert Nektek!!:) )
Nem mindig esik le rögtön, van, hogy nekem is csak a harmadik napon megy le, viszont akkor már a vérzésem is több... Nem tudom, hogy a hormonokkal van-e valami gond ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Még csak két éve mérem a testhõmérsékletemet, de a mensi napján mindig leesik. Nagyon erõsen vérzek amióta abba hagytam a fogi gátló szedését, ennek már több mint hat éve, azóta rendszeresen jön meg, mindig 26 napra pontosan. 5 napig tart általában. Volt egy lapar mûtétem tavaly, ott derült ki, hogy pcos vagyok, a férjemmel minden rendben van. Az orvos csak ennyit mondott: lombikkal is csak max 30% esélyem van, hogy terherbe essek, spontán meg 0%. :( Szóval én már feladtam a harcot, nem is érdekel a téma, a természetre bízom magam. Csak így hat év után fura nekem ez a nagy változás a testemben.....Tesztet már több mint egy éve nem csinálok, de ha fent marad még 2 nap múlva a hõm, akkor veszek egyett, tudod a remény hal meg utoljára, de semmibe nem élem bele magam.
Szerintem sem vagy terhes...ha öt éve nem esel teherbe, akkor tisztában lehetsz már a hõmérséklet kérdésével. Ez a mostani szitu újdonság számodra? Az orvosok mit mondanak?
A kérdező hozzászólása: A hõm ma sem esett le, a negyedik napomon vagyok. Így kezdõdött: elsõ nap rendes piros vér, de ez kb csak 1-2 óráig tartott. Majd azóta csak barnázgatok, a hõm még mindig nem esett vissza. Arra gondoltam, hogy 2-3 nap múlva csinálok egy tesztet, bár nem sok reményt fûzök hozzá, mert 5 éve nem esek teherbe, viszont 6 éve rendszeres a menstruációm, ezért is fura nekem ez a dolog....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csajok! :) Az az igazság, hogy ma 0, 2tized fokkal még feljebb ment..... Szép vasárnapot kívánok nektek! :)
nekem van úgy, hogy a 3.napon esik le, van úgy, hogy a mensi elötti nap.De ez teljesen normális, nincs egyforma ciklus, akkor gyanus a baba, ha késik, és a hõ is fennt van.
Irj ha teszteltél. Nagyon kiváncsi vagyok már:)

Dominó cicám elszökött, ez már a második, elsőre a szomszéd utca egyik házából (vagy háza felől ) jött ki. Most már ez a második nap, két nappal ezelőtt este szökött el. Hívogatom, hívigatom, de nem jön. Hazajöhet? Vagy nem?

És lehet plakátokat kiraknio villanyoszlopra,vagy ezért büntetnek?

Legjobb válasz: Hat nem tudom nekem is volt elszokve a macskam 4 napig de haza jot remenykedj.

Hat nem tudom nekem is volt elszokve a macskam 4 napig de haza jot remenykedj.
Félõ, hogy elütötték. Egyik barátnõmnek is elûnt a macskája és nem jött vissza többet.:(
de azért tegyél plakátokat, mert nem büntetnek miatta:D
Szia Nem mindegy hogy ivartalanítva van e vagy sem. Nekem az egyik amikor még nem volt ivartalanítva egy hétig nem került elõ, aztán meglett. Amúgy ivartalanítás után is 3-4 napra elkóborolhatnak. Tudom aggódsz, de kétségbe esni még nem kell. remélem meg lesz a cica!
Mi kiplakátoltuk az egész kerületet, de nem büntettek meg. Egyébként nem került elõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást. Plakátok startra készen, ha nem jön haza hamarosan, kirakom õket. Nincs ivartalanítva, de picinek találom(6 hónapos ma!!!!)

Most kellett volna mejönnie csütörtökön, vagy is az volt 28. nap de ez még csak a második lenne . Miko fog megjönni újra megjöhet júni.7-én is mer programom lenne (fürdős) és így szar lenn e ez nemtom valahogy kiszámolni?

Legjobb válasz: úgyértve most menstruálnál másodjára? az írásodból ítélve még bõven fiatal vagy, egyébként évek alatt áll be rendesen az átlag nõnél( valakinél hamarabb), nem mindig 28napos mindenkinél.. simán elõfordulhat,hogy 7.-e belelóg, de szerintem most a napokban meg fog jönni .. esetleg vettél észre ilyen elõjeleket pl. mellfájás vagy valami ?

úgyértve most menstruálnál másodjára? az írásodból ítélve még bõven fiatal vagy, egyébként évek alatt áll be rendesen az átlag nõnél( valakinél hamarabb), nem mindig 28napos mindenkinél.. simán elõfordulhat, hogy 7.-e belelóg, de szerintem most a napokban meg fog jönni .. esetleg vettél észre ilyen elõjeleket pl. mellfájás vagy valami ?
A kérdező hozzászólása: aha ez lesz a második de még nem jött meg mer csütörtökön volt a 28.nap ésnem érzek semmit szal nem tom
A kérdező hozzászólása: rem hogymegjön mer ak mehetek
Az szokták mondani nõdokik, hogy az elsõ mensidtõl számított egy évben teljesen természetes, hogy nem jön meg szabályosan. Persze valakinek még utána sem, de egy évig nincs aggódnivaló, belefér. A program miatt kellemetlen, de minél inkább görcsölsz rajta, annál rosszabb lesz, szóval nyugi:) Próbáld meg, hogy sokat iszol (vizet, teát), nekem az egyszer segített. Ebben a melegben ártani biztos nem árt:)

Melyik az első nap? Azt mondják, amikor megjön, a piros vértől számoljuk az első napot. (A barnát nem. ) Ha első nap piros volt, de csak nagyon kevés, és a második nap indult meg, akkor is az első az első nap?

Legjobb válasz: hát nekem is szokott olyan lenni, hogy már este érzem, de én mindig másnaptól számolok. amikor egész nap szenvedek tõle:P számomra az az elsõ nap:D jó mondjuk, ha délben jön meg, az már elsõ napnak számolható szerintem... na lehet h most le leszek pontozva?:D

hát nekem is szokott olyan lenni, hogy már este érzem, de én mindig másnaptól számolok. amikor egész nap szenvedek tõle:P számomra az az elsõ nap:D jó mondjuk, ha délben jön meg, az már elsõ napnak számolható szerintem... na lehet h most le leszek pontozva?:D
akkor kettõnket potoznak le, mert én is így gondolom.
Néha nekem is este vagy délután jön meg... ha este akkor másnaptól számolom, ha korábban akkor már az is egy nap. Nekem elõször pár órán keresztül rózsaszín majd piros. A rózsaszínt nem szoktam beleszámolni, de igazából szerintem mindegy. Én tudom, hogy ha az elsõ nap gyenge volt akkor valamivel tovább tart. De bonyolultan írtam le, ne haragudj :)
A kérdező hozzászólása: Köszömöm a segítséget.
Biológia órán azt mondta a tanárnõnk, hogy az elsõ csepp vértõl az utolsóig tart. Tehát a barnázást is bele kell számolni.

A második babámmal vagyok terhes és az 5. hetet töltöttem be 2 napja, de semmilyen terhességi tünetem nincsen, míg az előző babámmal elég intenzíven volt. Ez nagy gond?

Esetleg másnak is volt így

Legjobb válasz: Szia, Én fordítva voltam a rosszullétekkel az elsõ terhességemnél a 12.hétig semmi tünetem nem volt, senkinek nem tünt fel, hogy babás vagyok, a második picit, ha akartam volna se tudtam volna eltitkolni a nagyvilág elõl.... Ahány terhesség annyi variáció, még egy nõre lebontva is:) Semmi baj, ha a második picurral semmi bajod sincs. Inkább örülj, hogy esetleg egy nagyobbacska picike mellé nem társulnak a rosszullétek...

Szia, Én fordítva voltam a rosszullétekkel az elsõ terhességemnél a 12.hétig semmi tünetem nem volt, senkinek nem tünt fel, hogy babás vagyok, a második picit, ha akartam volna se tudtam volna eltitkolni a nagyvilág elõl.... Ahány terhesség annyi variáció, még egy nõre lebontva is:) Semmi baj, ha a második picurral semmi bajod sincs. Inkább örülj, hogy esetleg egy nagyobbacska picike mellé nem társulnak a rosszullétek...
Örülj hogy nem vagy rosszul:-) Nincs jelentõsége hogy van-e tünet vagy nincs.
Én is a másodikkal vagyok terhes, de mint tapasztalt kismama sem vettem észre semmi tünetet az elején azon kívül, hogy elmaradt a menszeszem. Az elsõnél sem volt sok tünet, de akkor annak ellenére észrevehetõek voltak, hogy tapasztalatom sem volt, mit kellene figyelni.
Nekem is így volt. Az elsõvel 2 hónapig hánytam(még fogytam is), a másodikkal csak kicsit émelyegtem. Az elsõ lány, a második fiú, de lehet, hogy nincs összefüggés:)

Két napja vesztettem el a szüzzeségem, és most a második napon nagyon fájnak, érzékenyek a melleim és ilyen ezelőtt nem volt! Olvastam, h a terhesség egyik tünete a mellek érzékenysége, de védekeztünk! Most terhes vagyok? Nagyon megvagyok ijedve!

Legjobb válasz: 2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!

2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!
2 nap után nincsenek jelei a terhességnek... Te most stresszelsz, és mivel TUDOD, mik a tünetei a terhességnek érzékeled azokat. Ha bizonyítani akarsz magadnak vegyél elõ egy jó szakszerû leírást a terhesség tüneteirõl és rájössz, hogy még 100+1 tünete van, amikrõl te nemtudsz, ezáltal nem is érzékeled õket...
Az elsõ alkalom után mindenki nagyon parázik, a legtöbbször még ráadásul késve is jön meg, szóval ne parázz, nem lesz semmi gáz.Tényleg.Tutira.
A tenyeremet a monitorra téve megvizsgáltam az aurádat, meg az energiáidat, és nem vagy terhes, viszont a bal veséd kicsit rosszul mûködik.
Kiszakadt akkor lehet. Ha nem akkor nem.
Hát figyelj ha a srác kapaszkodó típus:D
2 nap után nem lehetnek terhességi tüneteid;) Szerintem csak izgulsz, és beképzelsz magadnak mindenfélét. Ha nem szakadt ki a gumi stb minden oké volt a védekezéssel, akkor nem lehetsz terhes. Ne aggódj, nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó fejek vagytok:D , ez megnyugató!!!:)
Nem lehet, hogy mostanában fog megjönni? Nekem akkor szokott feszülni, ha nemsokára megjön.
Hogyan védekeztetek?kettõre zártátok az ajtót?szerinted bárki meg tudja állapítani a terhességed a monitoron keresztül MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!!!
2 nap után még nem jelentkeznek a terheség tûnete. de ha védekeztetek nem sûrûn hiszem h az lennél:) de azért a nõgyogyász nem ártana ha látna:) 16/l

írnátok véleményeket? Szeptember 18-án volt a mensim esedékes, de 15-én megjött, gyenge görcsökkel. De! Első nap pici barna, második nap vér, de elég gyenge a megszokotthoz képest, harmadik nap semmi, negyedik nap pici barna.

A h?m 37,1-r?l csak 36,9-re esett vissza, pedig 36,6 körülire vissza szokott esni. Az volt a furcsa, hogy miel?tt megjött már 1 héttel éreztem a megjön érzést, pedig máskor csak el?z? nap szoktam. Azóta eltelt két hét, de még mindig szúrkál hol a petefészkem, hol a méhem fájdogál és a cicijeim is érzékenyek. Szerdán megyek orvoshoz, de addig szeretnék véleményeket. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: nem teszteltél?

nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem, mert úgy voltam vele, hogy megjött, akárhogyis és felesleges. Csak valamiért nem hagy nyugodni a kérdés, ezért megyek orvoshoz is.
mit mondott az orvos? (1. vagyok)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!