Találatok a következő kifejezésre: Masodik gyermekemmel terhes, de (3 db)

Milyen érzés, hogy először vagy terhes, de a párodnak ez már a második/harmadik gyermeke lesz?

Nem aggódtatok, hogy lerágott csont lesz neki a terhesség? Hogy már semmi újdonság nem lesz neki benne, pl nézd, ilyenkor már ekkora a baba... Kicsit félek, hogy ett?l nem lesz olyan, mintha valóban újdonság lenne egy baba érkezése. Esetleg ha valaki az apuka oldalról átélt tapasztalatokat elmondaná, segítene.

Legjobb válasz: Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.

Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.
Ja és nekem ez most az elsõ terhességem..18 hkm

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Masodik gyermekemmel vagyok terhes, de allandoan rettegek, hogy valami baja van a babanak. Hogyan tudnam megnyugtatni magam? Esetleg tudna e valaki egy pszihologust ajanlani, akivel interneten lehetne beszelni?

Az elso gyermekem betegen szuletett es 1 nap utan meghalt.Ettol rettegek most is.

Legjobb válasz: a www.depresszio.hu oldalon remek pszichológusnõ foglalkozik a kérdésekkel hozzá nyugodtan fordulhatsz

a http://www.depresszio.hu oldalon remek pszichológusnõ foglalkozik a kérdésekkel hozzá nyugodtan fordulhatsz
Szerintem nem szabad folyton ezen rágódni. Próbálj meg pozitív dolgokra gondolni a terhességeddel kapcsolatban. Esetleg gyakrabban felkeresheted az orvosodat, hogy megnyugodj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!