Találatok a következő kifejezésre: Maradt 10000 üdülési csekkünk, egyben (1 db)

Vgésõ esetben tankolni is lehet vele.
Fogorvásnál is beváltják. De akár el is adhatod.
Én inkább egy nyári fûrdõhelyet választanék :D hogyha addig még érvényes a csekk :D
Nem muszáj utazni vele. Nagyon sok étteremben, egyéb vendéglátóhelyen és szórakozóhelyen elfogadják az üdülési csekket (pl. fesztiválok..). Ezt meg kell érdeklõdni.
itt utána nézhetsz http://www.udulesicsekk.hu/
Vegyél belõle alkoholt. Én is azt teszem. A fizetésem 90%-át piára, bulizásra, meg szerencsejátékokra költöm. A többit meg elherdálom:)
Sziget fest


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Wizzairre kezipoggyaszban milyen eloiras vonatkozik etelekre?

A honlapon csak italrol talaltam felvilagositast. Szeretnek vinni a csaladnak Angliabol perforalt csomagolasban halfelet es sok csokit. Es persze nem orulnek, ha ott kellene hagyni...

8

A wizzairnél van olyan szolgáltatás, hogy letöltöm a telefonra a beszállókártyát és azzal megyek a beszállókapuhoz?

Csak mert sok embert látok így becsekkolni, hogy nem nyomtatott papírral érkeznek, hanem a telefont tartják oda a szkennerhez. Ez hogy működik? Nekem iphone-om van, arra le tudnám tölteni?

3

Ryanair jegyek idővel lehetnek olcsóbbak? Vagy inkább drágulnak?

Párizsba készülünk, és nem tudjuk, mikor érdekes megvenni a jegyeket. Mi alapján határozzák meg az áraka, hogy menniy idő van hátra vagy hogy hány szabad hely van? Most azt látom, hogy a következő hétre nagyon drágák a jegyek, utána két van néhány nagyon olcsó, május-június közepes, júliustól, drágább. Vegyük meg most, vagy várjunk még?

18

Útlevél ügyben jártasak segítségét kérném! (? )

Sziasztok!
Külföldön élek, nem EU-tagállamban. Nemsokára lejár az útlevelem, de addigra már megkapom az itteni állampolgárságot is. Két kérdésem lenne:
1.) Magyarországi lakcím hiányában (ki vagyok jelentkezve az országból) csináltathatok-e új útlevelet Mo.-n?
2.) Ha itt csináltatok útlevelet, ahol élek, akkor azzal is szabadon beutazhaton Mo.-ra, ill. ez EU-ba? (Az útlevél kiállítója ugye nem EU-tagállam, de benne van, hogy magyar állampolgár is vagyok.)

Tudom, hogy az ittnei konzulátus kiállít magyar útlevelet, de az a fővárosban van, ami többszáz km innen.

Köszönöm a segítő válaszokat!

8

Repülőgépen ha az idegenvezető adott meg helyet elvileg névreszólóan és az ugyis lett becheckolva, de csoporton belül lehetséges helyet cserélni valakivel?

2

Hogyan találom meg a legolcsóbb repülőjegyet?

Olyan internetes keresőprogramot keresek, amivel olcsó repülőjegyeket lehet keresni. Nyáron lehetőségem lesz Egyiptomban tanulni, csak eléggé borsosak a repjegy árak. Mit tanácsoltok? Gondolom a hajó drágább lenne.

5

Hogy mennek a dolgok a reptéren? Milyen az easyJet?

Most utazok először repülővel és igazából sík hülye vagyok az egészhez. Nem tudom, hova kell menni, mit kell csinálni és érdekelne a légitársaságról szerzett tapasztalatok is.
Nem nagy távot teszek meg, csupán Berlinbe megyek, de ez az első na...

4

Repülőgépre lehet gördeszkát felvinni?

Júniusban elutazom Londonba,szeretnék vinni gördeszkát is.Szerintetek felengedik a gépre?

1

Tudnátok segíteni, hogyan kell eljárni repülőjegy foglalásnál, ha valaki saját és férje révén is dr? Konkrétan Ryanair foglalásról van szó. Ott csak egy dr. -nek van hely.

15

Elszeretnék utazni egy kicsit távili városba de anyám nem enged hogy olgyam meg hogy elengedjen?

Elszeretnék menni egy távoli de az országon belüli városba rokonnál lennék de anyám nem enged a jegyeim nem szín ötös de jók nem értem miért nem enged. :(

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!