Találatok a következő kifejezésre: Maradt 10000 üdülési csekkünk, (1 db)

Vgésõ esetben tankolni is lehet vele.
Fogorvásnál is beváltják. De akár el is adhatod.
Én inkább egy nyári fûrdõhelyet választanék :D hogyha addig még érvényes a csekk :D
Nem muszáj utazni vele. Nagyon sok étteremben, egyéb vendéglátóhelyen és szórakozóhelyen elfogadják az üdülési csekket (pl. fesztiválok..). Ezt meg kell érdeklõdni.
itt utána nézhetsz http://www.udulesicsekk.hu/
Vegyél belõle alkoholt. Én is azt teszem. A fizetésem 90%-át piára, bulizásra, meg szerencsejátékokra költöm. A többit meg elherdálom:)
Sziget fest


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kell valamilyen pénzösszeget bemutatni a beutazáskor?

Dél-Amerikába utazóknak az ország(ok)ba belépéskor kell egy bizonyos pénzösszeget bemutatni? Arra gondolok, hogy amikor leszállok a reptéren kérnek-e valami ilyesmi igazolást, hogy én akkor ott ebből az összegből fogom magam eltartani. 1-2 hét esetén gondolom nem szükséges, de ez az utazás 2-3 hónapos lenne. Vagy elég a retúregy? Elvégre, nem csak egy országban leszek, ezt viszont ők úgysem fognak követni.

4

Szeretnék egy hónapra elutazni valahová, pontos célpont még nincs, ti hova mennétek, ha lehetne rá lehetőségetek?

Inkább Európán kívüli országok érdekelnének, Ázsiában, Afrikában...

7

Mit kell előre elintézni ha Írországba szeretnénk költözni a családommal? A gyerekek 2 és 5 évesek!

2

Ha Hong kong-ba repülsz kell valamilyen védőoltás?

2 évre mennék.

3

Mennyire törékeny egy gitár? (bővebben lent)

A volán járatokon csak két kézipoggyászt lehet szállítani, és általában olyan sofőrökkel utazom, akik ezt be is tartatják, inkább kötözködésből.
Ha az akusztikus gitárom, a laptopom és egyéb cuccaim(ruhák, könyvek, stb.) is magammal akarom vinni, ahhoz három táska kell, egy gurulós bőrönd az ömleszthető, több helyet foglaló dolgoknak, hátizsák a laptopnak, mivel az tönkremenne, ha a bőröndbe tenném és végigdöcögné az utat, a gitárt csak a saját (puha) tokjában tudom vinni. Viszont ezen a tokon van egy kb. laptop méretű külön zseb a kottáknak, a gitár teste fölött, valahol a lyuk fölött. Ha ide tenném a 3-4 éves, so kicsit súlyosabb laptopom, lenne baja a gitárnak?

4

Malévval utazók tudnátok segíteni?

2 hét múlva utaznánk haza párommal Angliából és szeretnénk hazavinni egy kis szuvenírt. (tul.képp az egyik feladható poggyászt erre szánnánk:D ) A kérdésem az, feladhatunk-e a bőröndben édességet -fém dobozosat is-, teát, kekszet, müzlit, tésztát pl vagy belekötnek?
(A Malév honlapján nem találtam erre választ, hátha ti tudtok segíteni! :) )

+ ha nem tudjuk kinyomtatni a beszállókártyát, elég ha bemondjuk a reptéren a foglalás számát és a nevünket?
Köszönöm szépen!

4

Mennyire ciki ha egy 160 centis, 55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?

A következő szemeszteremet nem Magyarországon fogom tölteni, így még ha csak a legfontosabbakat viszem, akkor is megtelik egy bőrönd:), sőt nagy valószínűséggel kettő lesz belőle, mert még egy válltáskát is fogok vinni + a kézipoggyász:) Mennyire ciki ez a sok cucc? Főleg, hogy a bőrönd kb. a csípőmig ér...

19

Hol vannak a világ legszebb, legjobb könnyűbúvár-helyei?

Tehát olyan helyek, ahol lehet látni színes halakat, korallokat.

8

Aki elvégezte a hajópincérit az ICTC-nél az tudna tapasztalatokat mondani, hogy érdemes-e megcsinálni?

http://hajopincer.hu/ erre gondolok... Megfelelő szakképzést ad? Aki megcsinálta ezt a sulit az kitudott jutni hajóra?

1

Baranyában hova érdemes menni (suliba) ha hajópincér akarok lenni? Sok helyről hallottam ahol át*****ák az ember fejét. :\

Aki volt valaha hajópincér, letudná írni, hogy milyen volt? Szállás, kaja, szabadídő, fizetés, társaság, nyelv, szórakozás (pl. van-e hajón kondi vagy uszoda stb.)? Köszi a válaszokat :)

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!