Találatok a következő kifejezésre: Maradt 10000 üdülési csekkünk, (1 db)

Vgésõ esetben tankolni is lehet vele.
Fogorvásnál is beváltják. De akár el is adhatod.
Én inkább egy nyári fûrdõhelyet választanék :D hogyha addig még érvényes a csekk :D
Nem muszáj utazni vele. Nagyon sok étteremben, egyéb vendéglátóhelyen és szórakozóhelyen elfogadják az üdülési csekket (pl. fesztiválok..). Ezt meg kell érdeklõdni.
itt utána nézhetsz http://www.udulesicsekk.hu/
Vegyél belõle alkoholt. Én is azt teszem. A fizetésem 90%-át piára, bulizásra, meg szerencsejátékokra költöm. A többit meg elherdálom:)
Sziget fest

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elszakadt egy lap az útlevelemben, még érvényes?

Most vettem észre hogy az utazás során elszakad az egyik lap a közepén, kb feléig. Újra kell csináltatnom, vagy csak az a lap nem lesz használható majd? Előre is köszönöm.

2

Mennyivel előtte kell megvenni a jegyet?

Május 20án szeretnék elutazni Németországba, Erfurtba. Mennyivel előtte kell megvennem a vonatjegyet? Elég egy nappal előtte:?

4

Repülővel utazok, gyógyszert kézi vagy feladandó poggyászba kell tenni? (fogamzásgátló tabletta)

4

Ideiglenes személyigazolvánnyal lehet külföldre utazni? (Olaszországba)

12

Ópusztaszerre megyünk az 5éves kislányommal és a 2éves kisfiammal ovis-buszos kirándulásra mit vigyek?

Kaja,innivaló,pelenka naggyából azért tudom,de hátha tud valamit más amire figyeljek.

4

Vízum nélküli utazás Londonba?

A vízumkényszer eltörlésére vonatkozó magyar-brit megállapodás rendelkezései szerint magyar állampolgárok 6 hónapot meg nem haladó látogatás, üzleti tárgyalás vagy turisztika céljából vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Királyságba.

Ez még mindig érvényes? Csak 6 hónapot tölthetsz kint vízummentesen?

6

Indulás előtt akár egy nappal is meg lehet venni a repülőjegyet interneten? Abban reménykedem, hogy marad ki jegy és olcsóbbak lesznek. Elképzelhető ez nyári időpontokra is?

26

Mit csinálnátok egy 2napos sátrazáson? (Többi lennt)

Mivel az utolsó pillanatban jutott eszünkbe hogy kirándulni szeretnènk így már nem volt sehol hely ahol aludhatnánk így sátrazni megyünk.. Az osztályfőnök megkért minket hogy találjunk ki játékokat és énekeket amit a tábortűznél játszhatunk illetve énekelhetünk de. De mivel nem jutott eddig eszembe semmi így szeretném a segítségeteket kérni... (15-16 évesek vagyunk/gimis osztály és még nem igazán jó az osztályközösség)

2

Nem dombornyomott MasterCard bankkártyával lehet interneten repülőjegyet venni? És külföldön vásárláskor elfogadják?

16

Repülőre felvihetek magammal gyógyszert és sminkpalettát?

Van egy sminkpalettám amit nem szeretnék a bőröndbe rakni, mert amennyit rázkódna, nem érne oda épségben. Viszont van benne tükör, ezért merült fel bennem a kétely.
A másik meg a fájdalomcsillapító. Nagyon ritka ha be kell vennem, mert bármim is fájna, most is csak "ha úgy adódna" alapon viszem magammal. Az mehet a bőröndbe vagy az ilyeneket a kézipoggyászba kell tenni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!