Találatok a következő kifejezésre: Maradt 10000 üdülési (1 db)

Vgésõ esetben tankolni is lehet vele.
Fogorvásnál is beváltják. De akár el is adhatod.
Én inkább egy nyári fûrdõhelyet választanék :D hogyha addig még érvényes a csekk :D
Nem muszáj utazni vele. Nagyon sok étteremben, egyéb vendéglátóhelyen és szórakozóhelyen elfogadják az üdülési csekket (pl. fesztiválok..). Ezt meg kell érdeklõdni.
itt utána nézhetsz http://www.udulesicsekk.hu/
Vegyél belõle alkoholt. Én is azt teszem. A fizetésem 90%-át piára, bulizásra, meg szerencsejátékokra költöm. A többit meg elherdálom:)
Sziget fest


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy alakulnak a percdíjak, ha én innen MO-ról dominosként egy külföldön (EU) tartózkodó domino-sat hívok?

A díjszabástáblázatban semmi ilyesmi infot nem találtam.

9

Ryanair, utazás illeték nélkül? Hol kell kifizetnem a manchesteri reptéren az illetéket?

Vettem novemberre egy repjegyet online, a jegyárnál fel volt tüntetve,hogy "illeték nélkül" és volt egy rubrika,ami ki volt kipipálva. A pipát nem tudtam kiszedni,ezért úgy vettem meg a repjegyet,hogy "illeték nélkül". Ez egyfajta akcio,azért van így "hirdetve"? Találtam olyan dátumot is,ahol "normál ár"-ként volt feltüntetve az, ami nálam "illeték nélkül" szerepelt? Ez akcio vagy a reptéren kell kifizetnem az illetéket? Ha igen, hol tudom kifizetni, a check in-nél?(Manchesterben)

3

19 évesen vihetek magammal cigit Angliába?

Illetve ha nem akkor ott vehetek?

7

Angliába kell útlevél, vagy elég a személyi?

8

Hogy zajlik egy repülőút?

Könyvet szeretnék írni (de lehet, hogy végül csak egy sztori marad, amit mindössze a barátn?immel osztok meg:))..majd kiderül), amiben a f?szerepl? Angliából Németországba utazik repül?vel. De én még sose repültem. Valaki, aki már igen, el tudná magyarázni, hogy zajlik ez az egész? A poggyászokat külön gépre rakják? És azt mindet reggel, amikor indul a gép, ki kell vinni kocsi csomagtartójában? Vagy hogy van ez az egész?

4

Hogyan oldjam meg a gyógyszer ellátásomat?

Amerikába utazok fekete munkásként leszek kint, évekig, csakhogy epilepsziás vagyok, három gyógyszert kell szednem rendszeresen, kivinni nem tudom a vám miatt, így nem tudom, hogy lehetne megoldani. Csomagban eltudnák küldeni nekem a gyógyszereket, vagy ha receptet viszek, azt ki lehetne váltani ott, vagy mennyiért írnának ott fel gyógyszereket?

4

Mi a teendő, ha novemberben lejár a személyi igazolványom, és 2 hét múlva utazom külföldre, huzamosabb időre?

Útlevelem bár van, de lejárt, és ha nem muszáj, most nem adnék ki érte 7500 Ft-ot.

3

Kijevbe hogy lehet kimenni vonattal/busszal? és kijevből csernobilba?

igaz hogy nem megyek még ki de majd 6-10 év múlva lehet hogy

6

Szeptemberben hova érdemes utazni Horváto-on belül kisgyerekkel?

Olyan helyre szeretnénk menni, ami nincs 5-600 km-nél messzebb, de még aránylag jó id? van, nincs relatíve rossz id? (nyílván ezt nem lehet teljesen el?re kiszámítani), és esetleg olyan apartman, ami a vízparton (homokos, vagy apró kavicsos) van, akár a háznak saját partja van, hogy ne kelljen sokat gyalogolni a kisgyerekkel.

4

Horvátországba készülünk (2 ) fő plitvicei tavak, Pag szigetek, össz 3-4nap. Mennyi kunát vigyek magammal? Nem vagyok dorbézolós, de sóher sem.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!