Találatok a következő kifejezésre: Maradt 10000 üdülési (1 db)

Vgésõ esetben tankolni is lehet vele.
Fogorvásnál is beváltják. De akár el is adhatod.
Én inkább egy nyári fûrdõhelyet választanék :D hogyha addig még érvényes a csekk :D
Nem muszáj utazni vele. Nagyon sok étteremben, egyéb vendéglátóhelyen és szórakozóhelyen elfogadják az üdülési csekket (pl. fesztiválok..). Ezt meg kell érdeklõdni.
itt utána nézhetsz http://www.udulesicsekk.hu/
Vegyél belõle alkoholt. Én is azt teszem. A fizetésem 90%-át piára, bulizásra, meg szerencsejátékokra költöm. A többit meg elherdálom:)
Sziget fest


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 16 éves srác vagyok és fel akarok hagyni az iskolával, és el akarok menni, csak hogy valami kis kalandom legyen. Hogyan hova és mivel utazzak? Már elhatároztam, nincs mi Magyarországhoz kössön.

Már nagyon unom ezt az állandó iskolába járást, meg ezt az ostoba világnézetet, hogy dolgozzak 70 éves koromig, aztán a maradék 10 évben meg pihenjek. Segítsetek, hova menjek. Bármilyen segítséget elfogadok hogy hova menjek

7

Mi történt a Wizz Air antalyai járatával? Hirtelen eltűnt a járattérképről a Budapest-Antalya útvonal, de a Wizz oldalán semmit sem írnak erről.

2

Hogy érdemes repülőutat foglalni, ha átszállással kell utazni valahova?

Érdemes valamelyik társaságnál egyben lefoglalni az utat (ha van oda átszállással rendszeres járatuk), vagy külön-külön érdemes lefoglalni a helyet? Itt elsősorban az anyagi oldalra vagyok kíváncsi, hogy melyik éri meg jobban (van-e különbség), mivel az egyértelmű, hogy kényelmi szempontból az első megoldás a nyerő.

5

Mit vigyek el magammal Riegersburgba?

Megnézzük a várat és bemegyünk a Zotter csokigyárba is.Egész napos program.Mit javasoltok amit mindenképpen el kell hogy vigyek.Mennyi Eurót érdemes vinni?

Köszönöm.
16/F

2

Riegersburg? Mit vigyek?

Mit vigyek magammal Riegersburgba?
1 napos,reggeltől estig tart.Megnézzük a várat meg a Zotter csokigyárat is.Normális válaszokat várok.

2

Van olcsóbb olcsóbb szálláshely erdélyben? / a többi lent/

Julius elején egy körutazást szeretnénk erdélybe gépkocsival. Tudna valaki ajánlani szálláshelyet Torda -Szováta-Gyergyószentmiklós és Nagyszeben környékén?

2

Hol tudok a neten rendelni Angliába konnektor átalakítót?

2

Milyen, mennyi holmira lehet szükség egy hosazabb, országokon átnyúló gyalogtúrára?

Érzelmi okokból fel vagyok készülve arra, hogy Norvégiába, annak is az egyik legészakibb városáig elgyalogoljak. A Google Maps szerint ez 18-20 nap lenne. Mindig gyalogolnék, kivéve a tengeri, és tavi kompokat.
Ilyenkor milyen, és mennyi felszerelésre lehet szükség?

2

Wizzair-rel utazunk, és a beszállókártyámon a nationalitynél hu-t írtak be az sk helyett, viszont a személyi számom megfelelő. Ebből lehet probléma?

0

Ferihegy 2-es terminálján van még buszozás, vagy ott minden esetben az épülethez csatlakoztatják a repülőgépet?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!