Találatok a következő kifejezésre: Maradjon az titkom (2 db)

Maradjon az én titkom?

tobb mint egy éve vagyok egyutt a párommal.nagyon szeretem.csak tortént egy dolog kb.fél évvel ezelott..az,hogy megcsaltam ot.fogalmam sincs mi vezetett erre mert az a pasi még csak meg sem kozeliti a páromat.azota teljesen kivagyok készulve lelkileg.minden nap ez jár a fejemben,hogy hogy lehettem ilyen idiota,hulye,szemét.nemtudom elmondjam e a páromnak.beszeltem rola egy barátommal,aki pszichologiát tanult.o azt mondta,vannak dolgok amiket jobb ha megtartunk saját magunknak.lépjek tovább és szeressem tovább a barátomat,és idovel elmulik(hát fél év ota még nem mult el) majd ez a lelki teher.

Legjobb válasz: Az igazi kapcsolatok a bizalmon mulnak!ez a torveny vagyis igy szoktak mondani!az en velemenyem megis az ha te ugy gondolod hogy ez vegetvetne a kapcsolatodnak amit te nem akarsz,szerintem nem lesz jobb senkinek ha elmondanad,ugyhogy sajat magad alatt vagnad a fat!Azt kell atgondolnod sajat magad kell megbekelned ,hogy miert tetted,csak egy rossz pillanatba voltal rossz helyen!es megis bantad.szerintem ezen mar ne bankodjal ,gondolj arra hogy ez jo lecke volt neked is ,jobban megszeretted a parodat.Ugyhogy felejcsed el ami tortent es eld az eletedet tovabb!sok boldogsagot!!

Az igazi kapcsolatok a bizalmon mulnak!ez a torveny vagyis igy szoktak mondani!az en velemenyem megis az ha te ugy gondolod hogy ez vegetvetne a kapcsolatodnak amit te nem akarsz, szerintem nem lesz jobb senkinek ha elmondanad, ugyhogy sajat magad alatt vagnad a fat!Azt kell atgondolnod sajat magad kell megbekelned , hogy miert tetted, csak egy rossz pillanatba voltal rossz helyen!es megis bantad.szerintem ezen mar ne bankodjal , gondolj arra hogy ez jo lecke volt neked is , jobban megszeretted a parodat.Ugyhogy felejcsed el ami tortent es eld az eletedet tovabb!sok boldogsagot!!
Ha már most megcsaltad a párod, mi vezetett idáig? nem érzded jól magad vele? nem adja meg azt amit szeretnél kapni tõle? Én az ex-em csaltam meg. De nem szexuálisan. Csak csók volt. NAgyon más ember volt az ex. Mégis vele maradtam 5 évig, de mikor megtudtam hogy megcsal én nem bánkódtam a multbéli tettemmel. De tudom milyen rossz lehet neked ezzel a tudattal belenézni a párod szemébe! Ez naon jó tanuló lecke volt számodre, talán egy életre elvette a kedvedet a félrelépéstõl, nem de bár!? Ha nagyon mardos a bûntudat és szenvedsz tõle, ne tartsd magadban. Azért hogy felemésszen téged felesleges. Sztem a barátodban nincs meg valami azért tetted.Lehet az lenne a jo megoldás ha beszélnél vele. Benne van a pakliban, hogy elveszíted, de legalább tõled tudja meg ne mástol az még inykább fájna neki! Gondold át! én 5 évig boldogtalanul... Tudom mit beszélek!
Én lehet, hogy kicsit máshonnan közelítem meg a dolgot. Te tettél rosszat, nem õ. Nem akarod, hogy fájjon neki, igaz? Akkor ne mondd el. Hogy akkor szenvedsz? Mivel Te tettél rosszat, inkább te szenvedj, nem? Na jó, nem akarok nagyon durva lenni, megértelek, tényleg, de szerintem sem vezet semmi jóra, ha elmondod. Egyrészt nyilván nagyon fájna neki. Másrészt lehet, hoyg egy életre benne maradna a gondolat, hogy egyszer megtetted, máskor is lehet... és akkor oda a bizalom. Lehet, hogy többet nem bízna benned. Végülis dönteni úgyis te fogsz, de szerintem igaza volt a pszichológus barátodnak, van, ami jobb, ha megmarad titoknak. Neked meg örök leckének. Mi lehet, ha elmondod? 1. Lehet, hogy semmi. Fájdalmas vallomás, aztán megbékélés, összeborulás, megbocsájtás, és további boldog kapcsolat. 2. Fájdalmas valloomás, elveszített bizalom, megromlott kapcsolat. 3. Szakítás. Véleményem: Az elsõ esetben te megkönnyebbülsz, neki fájdalmat okozol, de túlléptek rajta, ha ez történik, tulajdonképpen jó. A másik két esetben viszont olyan a vallomás kimenetele, ami mindkettõtöknek fájdalmas. A döntés a tiéd, de én nem mondanám el.
Sztem önzõ dolog lenne elmondani, azzal csak a saját lelkiismereteden könnyítenél. Sztem ne bántsd Õt azzal, hogy ennyire õszinte vagy. ÉN NEM MONDANÁM EL- de soha többé nem kerülnék ebbe a helyzetbe a helyedben.
Általába minden titok kiderül egyszer. Szerintem nem kellene megvárni. A párom engem is megcsalt. Nem mondta el, mert tudta, hogy szakítok vele. Õ is szenvedett egy fél évig, éreztem, hogy baj van, de erre nem gondoltam. Aztán kiderült minden. Bennem egy világ omlott össze. Sokáig tartott míg megbocsátottam, de megbékéltem a dologgal. Tudtam, hogy szeret és már ezerszer megbánta. Ha hamarabb elmondja akkor sokkal könnyebb lett volna minden. Nekem nem az fájt, hogy megcsalt (jó azért az is rossz volt), hanem az, hogy hazudott fél éven keresztül. Azt hittem évekig, hogy a mi kapcsolatunk a teljes bizalmon és õszinteségen alapult és nagyon rossz volt mikor ráébredtem, hogy hazugságba éltem hosszú ideig. Szóval ha akkor bátor voltál, amikor megtetted, akkor légy most is az és vállald a következményeket. Ülj le vele és mondd el neki, azelõtt minthogy valahonnan megtudja. Így téged se hagy nyugodni a dolog, és vállalni kell a tetteidért a felelõséget.Ha szerencséd van akkor megbocsájt idõvel, ha nem akkor szakít. Egy kapcsoltot nem lehet úgy csinálni, ha közbe hazudsz. Õszintének kell lenni és harcolni azért, hogy visszanyerd a bizalmát. Ez nem lesz könnyû, de ha szereted akkor légy õszinte.
szenvedsz? amikor massal hemperegtel az agyban erre nem gondoltal?
Matt képernyõfólia.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem annyira a fóliákat, de majd meg próbálom. thx :)
Engem is nagyon zavar, és ahogy #1 írja, vannak direkt erre kitalált kijelzõvédõ-fóliák. Nem tudom mennyire mûködnek, mert nem akarok 5000 forintot költeni fóliára, a párszáz forintos fóliák meg elég sarok.
A matt fóliával az a gond hogy töri kicsit a fényt és fehér felületen nagyon zavaró tud lenni. Ha fogdosod a telefont zsíros lesz, ez van. Moss kezet gyakrabban :)
De ha fóliát veszel csak e-bayen kínából vegyél. Itthon ugyan ezeket árulják 2000%-os áron. Én most vettem egyet (nem az elsõ), 1.20$ és jól szuperál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!