Találatok a következő kifejezésre: Marad meg valakinek már a (1490 db)

Közlekedési balesetben halt már meg valakid, akinek a halálát a mai napig nem sikerült feldolgoznod?

Autóbaleset, motorbaleset, gázolás. Családtag, barát, barátn?.. Kérlek írj vmit, sokat segítenél!

Legjobb válasz: A nagymamámat elütötte egy busz 8 éve.Nagyon megrázott,utána 1 évig minden éjjel vele álmodtam.Most már jobb,mert az idõ sokat segít,de nagyon hiányzik.

Igen, 2 éve egy nagyon jó barátom.Motorbalesetben. 3pici gyereket hagyott magára. Õ volt a híbás, aznap vette a kawasakit, és megis halt.:(:(:(:(:( szörnyû volt.
Én a barátomat veszítettem el, pont holnap lesz 2 éve;( Nem õ volt a hibás, nem vezetett hanem utas volt;(
Idõvel enyhül a fájdalom, de elfelejteni nem lehet :(
A nagymamámat elütötte egy busz 8 éve.Nagyon megrázott, utána 1 évig minden éjjel vele álmodtam.Most már jobb, mert az idõ sokat segít, de nagyon hiányzik.
Volt egy nagyon jó barátom gyerekként, sülve-fõve együtt voltunk. Egyik nap labdázni mentünk és kigurult az útra a labda, a barátom meg utána. A szemem láttára csapta el az autó, kb. 3 méterre álltam tõle, akkor voltunk kb. 5 évesek. Azóta már eltelt néhány évtized, úgy érzem, hogy feldolgoztam. De azt soha nem fogom megérteni, hogy miért pont õ.
Egy nagyon jó barátom apukája. Pont anyák napja volt s az unokahugának az anyujához mentek elújságolni hogy terhes a lány. Motorbaleset AUTÓVAL ÜTKÖZTEK. A haverom apuja meghalt, a lány elvesztette a babáját, akivel ütköztek az meg a haldokló anyukájához ment s mire odaértek meghalt az anyukája. Azon a hétvégén akartunk hozzájuk menni hétvégén grillezni meg kertipartizni, hogy megismerjen engem is az apukája.A páromat nagyon jól ismeri és szerette.Ezért akartunk menni. 40év körüli volt az apukája. A lány azóta is rehabilitálás alatt van. Akivel ütköztek annak a két gyereke hátul ült 1évesek, szerencsére semmi baja nem lett. 6 milliós motor volt, elsõ utjuk közösen, S mindezt ANYÁK NAPJÁN!!! A haverom sírva hívott fel éjjel 12kor hogy mi történt.
Igen, meghalt a Bátyám 33 évesen autóbalesetben öt éve.Mai napig minden nap gondolok rá.Nem találkoztunk sûrûn, az ország másik végében élt, ezért nehezebb elfogadni, hogy nincs, mert olyan, mintha csak nem találkoznánk.Nehéz.
nekem egyik haverom meghalt.. .:S vagyis osztálytárs.. 220-al elszállt egy kanyarba személyautóval és bent égett
20 évesen halt meg az öcsém motorbalesetben. 8 éve lesz. Az idõ sokat segített. Azt hittem bele pusztulok akkor. Az élet egyik oldalon elvesz, a másik oldalon pedig ad valamit. Sajnos meg kell tapasztalni a rosszat is hogy igazán tudjuk mi az öröm.
Sajnos igen. Közeli jó barát volt. Nem lehet mit mondani, õ volt a hibás, de nagyon nagyon sajnálom. Másnak nem okozott balesetet, de õt nem tudták kimenteni a kocsiból :( Ez már elég régen volt, de még mindig sokat gondolok rá.
Holnapután lesz két éve, hogy az egyik volt osztálytársamat veszítettük el. Elég nagy híre ment, mert az "apja" híres. Akkoriban már nem igazán voltunk barátok, pont a halála elõtti napon nem is köszöntünk egymásnak az utcán, amikor szembe jött velem. Elég rossz volt, mert egyrészt nagyjából tõlünk egy utcányira történt, és még a csattanást is hallottuk, másrészt meg rossz volt látni a sok színészkedõ kislányt és kisfiút, akik mára már nem is emlékeznek rá (rájuk, ketten voltak), valamint a csodálatos Bli*k is szétcincálta õket. Én nem voltam ott semelyik nyilvános észjátszáson, de minden hónap 11-én eszembe jut az eset.
Elõzõ: Szentendrei autóbaleset??:(((
14:57 Szerintem igen:(
autobalesetben halt meg a szerelmem 98ban, 29 évesen. nem õ vezetett. aki vezetett túlélte.
Nekem egy volt kolléganõm halt meg 24 évesen balesetben. Nem õ vezetett. Nagyon rossz volt, mert egy életvidám fiatal lány volt. A legnagyobb szörnyûség, hogy az õ unokatestvére kb. a balesetük elõtt halt meg 1 héttel szintén autóbalesetben (17-18 éves srác volt). Kolléganõmék az õ temetésérõl tartottak hazafelé, amikor a baleset történt. Bár nem voltunk közeli barátok, de jóban voltunk és a mai napig eszembe szokott jutni... :(

Nem tudom látta e valaki a little caprice trópusi vibrálás címû pornó videóját ha igen mondja már meg valaki annak a zene számnak a címét ami az elején van! A címét?

Legjobb válasz: Én meg nem tudom ez az az ominózus videó-e, de hallgasd meg és mondjál egy igent vagy nemet. Aiden Moore - Good As New

Én meg nem tudom ez az az ominózus videó-e, de hallgasd meg és mondjál egy igent vagy nemet. Aiden Moore - Good As New
A kérdező hozzászólása: igen ez az köszönöm !!

Fiúk, kóstolta már meg valaki közületek a saját spermáját? :D

Legjobb válasz: Kistálba hokizok,és utána kiskanállal elfogyaztom.Ha sok lett,akkor lefóliázom berakom a hûtõben "tomika-sperma" felirattal,hogy valaki nehogy belenyaljon,vagy felhasználja valamilyen kajához.És két fõétkezés között teljesen ideális nassolnivaló.

Kistálba hokizok, és utána kiskanállal elfogyaztom.Ha sok lett, akkor lefóliázom berakom a hûtõben "tomika-sperma" felirattal, hogy valaki nehogy belenyaljon, vagy felhasználja valamilyen kajához.És két fõétkezés között teljesen ideális nassolnivaló.
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi vagyok, elsõsorban hetero pasik kommentje érdekel. Szerintem az nem ratyiság, ha valaki egyszer kipróbálja kíváncsiságból, vagy mondjuk a bnõjének a szájába megy és utána megcsókolja. Az a gáz, ha mondjuk rendszeresen kóstolgatja valaki magának. Szóval ilyen értelemben tettem fel a kérdést :)
Szerintem az, aki csókolózik a barátnõjével orál után kóstolta. Én is csókolózom a barátommal miután kinyalt.
Nem.
Nagyon unatkozol ?
igen
Nem akarod tudni.
jah
Kb 2 percig gondolkoztam, hogy ide milyen vicces kommentet lehet írni de rájöttem. Semmilyet Ez kicsit se vicces :D ÉS NEM!
Te kóstoltad már? :D
Miért lenne gáz? Élet-nedvet enni nem gáz. :D (Mondjuk a másét nem enném, lévén hetero vagyok.)

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek). És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

Legjobb válasz: úúúú....mit fogsz te most kapni ezektõl!!! :D:D:D

úúúú....mit fogsz te most kapni ezektõl!!! :D:D:D
Azért, mert mi érdekes módon a saját sikertelenségünkért nem a másik nemet hibáztatjuk. Ez a kérdés pedig bicskanyitogató. Nem értem, miért nem leszel bu_zi, ha ennyire isteníted a saját nemed?:)
Mi van? Te amúgy érted, amit leírsz? :D 1. Természetes, hogy testileg kisebbek a nõk, így vannak programozva. Nem testileg, hanem személyiség szempontjából mondják a nõkre, hogy érettebbek ilyen korban, bár ahogy látom, annyira agyatlan vagy, hogy ezt totálisan félreértetted. 2. Az meg, hogy milyen szánalom leveleket küldözgetnek a szánalmas kamu adatlapodra, csak a te érvelésedet cáfolja.
Na jó, most már egyértelmûen látom, hogy szellemileg fogyatékkal élsz...:)
ugyan én nem 18-20 éves korosztályrol írok, hanem átlagban a nõkrõl hogy mit rakunk le az asztalra?egy gyereket, hogy legyen egy családod.mi nemlennénk ez se lenne.mi nyaljuk a férfiak seggét, mosunk, fõzünk, takarítunk, gyereket nevelünk, többségünk dolgozik és még megkérded mit rakunk le?szálj le egy kicsit a magaslóról
A kérdező hozzászólása: Ne zavarjon , hogy lejárok pesti helyekre kb hetente! És odameygek és röhögcsél mindenki és azt hiszik jofej vagyok. Márha nem küld el élbõl, mert tul jol néz ki hozzám. Mert lássuk be, a szebb nõknek megvannak az igényeik. Mármint nekem már az átlagosan csinos nõk is kihivást jelentenek. Odamentem én már több száz nõhöz, de haza mégse jött velem dugni senki. Meg randizni is alig. És legvégsõsoron ugyis csak a rondák akartak volna velem járni. Ha jól néznék ki én is, akkor meg azzal arányosan a szebb csajoknak is kellenék. Függetlenül a viselkedésemtõl.
Nyilván a személyiséged az oka, ezt egyértelmûen bebizonyítottad az elõzõ 5 oldalban. Nincs több kérdésem. ;)
A kérdező hozzászólása: Na elõször is: én már teljesen elégedett vagyok, ha egy lány átlagosan szép. De nehogymár állandoan csak a rondák mindig! RONDÁK! Most olyna nagy kérés, hogy egy átlagos alkatú és szépségû lány? Mások sorra viszik haza az ilyen lányokat, én meg csak küszködöm.
Tehát te elvárod, hogy a szép lányok esélyt adjanak neked, de elküldenek téged mondván, hogy nem vagy elég jó, nem tetszel nekik, DE te pont ugyanebbõl a megfontolásból elküldöd a nem szép lányokat, mert hát te annál azért jobb vagy, nem tetszenek neked. Hmm..hogy is van ez? Egyébként a világnézeted annyira zavaros, hogy rendesen összefogni se lehetne. Olyan dolgokat állítasz párhuzamba, kapcsolsz össze, vagy épp csak ideböfögöd nekünk, aminek az ég világon semmi köze nincs semmihez. Arra pedig én is kíváncsi lennék, hogy mégis milyen levél váltotta ki a lányka írását, mert attól hogy te humorosnak gondolod az írásod, még nem biztos, hogy mindenki így gondolja, sõõt..lehet hogy valaki szerint beteges és visszataszító a személyiséged. Az pedig miért gond, hogy letiltott? Nem hitegetett, megmondta egyenesen, õszintén az igazat, bár kicsit nyers volt, de végülis igazat mondott, majd letiltott, hogy ne is írj neki mégegyszer. Illetve ha annyi csajnak bejött a dumád, ráharaptak, nem is egyet megdugtál már, akkor miért írod, hogy sikertelen vagy? Ezekszerint valahol nem stimmel a sztori? ;)
Az, hogy a nõk hamarabb érnek, inkább azt jelenti, hogy õk általában hamarabb kezdenek családban gondolkozni, mint a korukbeli srácok, hamarabb "kinövik" a haverozós, bulizós világot és akarnak megállapodni: stabil élet, otthon, család, gyerekek. De kihangsúlyoznám persze, hogy "általában" és azt is, hogy ez nem a tizenévesekre vonatkozik, inkább jóval húszon túl. Teljesen más kérdése, ha valaki többre tartja magát a másiknál, vagy irracionális elvárásokat támaszt, esetleg lenézi a másikat. Ez nem vall semmiféle érettségre, legyen szó nõrõl, vagy férfirõl.
Halljátok emberek ez a kérdezõ egyre nevetségesebb, már néha szakadok a röhögéstõl... :D Valaki nem csinálna egy összeállítást a beszólásaiból? XD
nos akkor megvan a válasz, mivel nem nézel ki túl jól, a hasonló súlycsoportú lányokat vonzod. ha ezt nem kompenzálod a személyiségeddel, akko ez van, az élet igazságtalan, felesleges errõl beszélni.
A kérdező hozzászólása: jaj hogyne, akivel meg nem mennek el a szupermodellek, csak az átlagos csajok, akkor azzal is baj van? :D ha én is jól néznék ki, akkor a vállalhatóan kinézõ csjaok jönnének el velem könnyen, mert most csak a rondák akarnának, de hát velük valahogy meg én nem szeretnék :(
K nem gondolom magam érettebbnek minden velem egykorú fiúnál, van akinél igen, másoknál nem. nálad fiatalabb vagyok pl, de érettebbnek érzem magam. elég fura, hogy felhozod érvként, hogy egy csaj 46 khhz, hogy a nõk kevesebbet érnek férfiaknál. picit magadba kéne nézned miért is vagy egyedül. süt az írásodból az agresszió, felhàborodás, hogy sok lány nem kér belõled, alacsony érzelmi és talán szellemi intelligencianem tudom mit vársz a válaszoktól, neked tetszõt nem fogsz kapni, max felidegesíted magad. ne a neten ismerkedj, járj el a barátaiddal szórakozni, és ne úgy viszonyulj a nõkhöz mint most, különben hosszú távon senki nem fog elviselni..
akkor ismét képbe jön, hogy mi baj lehet veled...
A kérdező hozzászólása: rohadtul nincs sikerem. Mert a sikereim csak abból fakadnak, hogy nagyon ráérek sokat probálkozni. De a dolog nem konzisztens, inkább csak a nagy számok törvénye alapján megy.
akkor ha van sikered a lányoknál, akkor mi bajod az élettel? muszály valamit szidni? hát, elég sok idõd lehet, ha ráérsz erre..
A kérdező hozzászólása: na inkább akk idemásolom, hogy MÁS nõk mit válaszoltak UGYANARRA A LEVÉLRE! "hát, ez egy mókás levél. most akkor mit is szeretnél? lángost, fagyit, egy adag szexet a teádba, vagy visszamenni az oviba?" Ezt egy ilyen vállalkozó nõ irta. Nem nézett ki rosszul, mert találkoztam vele. Csak most elment külföldre, ugyhogy megszakadt a dolog. Szia! "Nagyon szellemes ember vagy, amivel alapvetõen nincs bajom, meg az összkép is úgy egyébként tetszik, csakhogy van itt egy lány, aki nagyon tetszik, és egy ideje beszélgetünk, szóval, tudod... nem akarlak talonba tenni, ezért arra kérlek, keress valaki mást." Ez lezbi volt. "Szia! Szimpatikus vagy és helyes srác. :) Küldök én is magamról pár képet. :) Szia, szép estét! :) " no comment.
Áruld már el könyörgöm, miket írsz nekik, had nevessünk mi is :D
Semmit nem tesznek le: nekik minden JÁR ugye. A XXI. század felvilágosult nõje. Minek tegyen bármit is, ha körbe van rajongva? Csak növeli az arcát. És természetesen, ahogy meg lett jósolva, összegyûltek a nolifer trollok is anyázni egy kicsit, persze szigorúan az egészségük megóvása érdekében. Tök poén ezeket bezzeg sose dobálják ki, mókás ez a szabályzat, biztos állatfarmosdit játszunk, mindenki egyenlõ de vannak akik még egyenlõbbek ugye :D whwehwhewhe 11:42, perszepersze ti semmirõl se tehettek, az Érmelléki Kuglófember hibája minden! Na meg persze a miénk :$ Kaptad a mínuszt. 11:50, a családot azt is speciel TI akarjátok, ne kend már a kakit miránk pls 23:12, titeket is mind egy szálig.
A kérdező hozzászólása: Na gyere, varlak, gyere lojel le! Kell a cimem? Vagy csak pofazol a levegobe?
Ez a kérdezõ bolond! Az ilyet le kéne lõni!
igen. képzeld el bárkivel úgy beszélsz, ahogy akarsz, fõleg a neten. más dolog, hogy mi lesz az emberek véleménye utána rólad. az a nõ nem akart tõled semmit, ezt határozottan megmondta, miért ne tehetné?
A kérdező hozzászólása: Mert az a hangvetel, amiben a no irt nekem, az megengedheto? Mert a noknek mindent szabad?
"ugye nem csak a nõk szerint visszataszitó a jellemem." Ezt erzem igazan a legnagyobb "problemanak" veled kapcsolatban. Ugy tunik, sajnos kevesse vagy hajlamos az onreflexiora es nem nagyon vagy hajlando felulvizsgalni, korrigalni a sajat magadrol alkotott kepet. Nem mondanam magamrol, hogy az onismeret leheto legmagasabb szintjen allok (kozel sem vagyok hozza) es azt sem, hogy kiemelkedo kepessegu megfigyelo lennek, de azt elegge valoszinunek tartom, hogy ha mindig mindenhol mindenkitol azt kapnam, hogy egy utolso, aljas szemetlada vagyok, akkor egy ido utan azert leesne a tantusz es mindenkeppen magamba neznek es elgondolkoznek rajta, hogy akkor lehet, hogy tenyleg egy utolso, aljas szemetlada vagyok... Szoval ezt javasolnam neked is. Mindenkeppen erdemes elgondolkozni, hogy hol es mi lehet a hiba, ha sokaktol ilyen visszajelzeseket kapsz ("nem csak a nõk szerint visszataszitó a jellemem") es hogy esetleg mi az, amin valtoztatni kellene, mi az, amiben fejlodni lehet es kell. Mert jelen pillanatban teljesen olyan stilusban es gondolatisagban irsz, mint azok, akik iskolai meszarlasokat szoktak rendezni...
A primitív, fröcsögõ dühöngésed alapján egy teáskanál is magasabb érzelmi szinten áll nálad. Gusztustalan vagy, tényleg kezeltesd magad mert semmi logika nincs abban amit írsz, csak agyatlan hiszti az egész.
34, mi ez a rizsa?! Azt sem tudod, hogy ki vagyok és itt leoltasz, hogy a vadonban nem érnék semmit? :D Küzdõsportot ûztem 15 évig, szerintem izmosabb vagyok, mint te. :D A szüleim vállalkozásában is besegítek, ami bizony elég kemény fizikai munka. Sosem kényeztettek el. Fiús dolgokat is ugyanúgy megcsinálok, mert meg kell, nincs fiú testvérem. Ennyi. Érdekes, hogy sok fiú ismerõsöm is csak szünidõben fizikai munkázik és azt is otthon, amit kell. Kapnak ösztöndíjakat és abból elvannak, mint a befõtt. De jó, neked küzdened kellett, oké, de miért kell irigynek lenni? Szállj magadba kicsit.
Ha tudnád mit küzdöttem a kapcsolatunkért az elején.. :) Nem hullott ám az ölembe a párom, pedig szép vagyok, õ pedig jóképû. Azóta is folyamatosan teszünk a kapcsolatért, mert nem lehet hagyni, hogy parlagon heverjen. Egyébként ha már megdugtál lányokat, annak mi volt a folytatása? Kapcsolat, vagy csak egy éjszakára kellettek neked?
A kérdező hozzászólása: hát a legtöbben, fõként a lányok, mikor elkezd nõni a mellük meg iylesmik, akkor egyszerüen csak beszippantja õket a nemiség. MErt elvégre õk a portéka. Egyszerüen felszedik õket. ÉS SEMMIT SEM KELL ÉRTE TENNIÜK! És ugyanez igaz a jóképü fiukra is, akik ilyen 14-15 évesen vesztik el a szüzességüket. Én sajnos nem nyertem génlottót, apám is csak lehúzott és alázott. Aztán csodálkozott, hogy nem kellek senkinek.
Mindennel egyedül kellett megküzdened? Akkor te most tulajdonképpen a párkeresésrõl beszélsz? Nulláról kezdted a csajozást? Mert szerinted a nõk és a férfiak hogy kezdik? Mindenki nulláról kezdi.. Hadd ne sajnáljunk már, hogy "mindennel egyedül kellett megküzdened". Vagy talán szeretnéd, ha anyuci fogná a kiskacsód mikor a leendõbelidet keresed? Ez mindenkinek a maga dolga. Mindenki egyedül csinálja, hiszen egyedül õ lesz benne abban a kapcsolatban (és persze a választott), mert egy életet nem hármasban fog leélni a kedves párjával, na meg a haverral, aki a szádba rágta hogyan csípd fel a csajt.. Komolyan nem értem mit sopánkodsz ezen..
A kérdező hozzászólása: basszus, nekem totál a nulláról kellett elkezdenem a nõzést jóval 20on évesen. Mindent egyedül kellett kiküszködnöm! Nem fogom megmutatni azt, amit egyedül szenvedtem össze és valamennyire müködik. Mert ugye bizonyára itt mindenki nagyon okos és normális ember, és társkeresõn hatékony levelet irni neki már kisujjból megy...
A kérdező hozzászólása: Nem éretlenek a pasik, csak ugye nekünk egy csomo dolgot kell fizikálisan is csinálnunk. A nõk meg addig csak vihorásznak és érzelmileg fejlõdnek. Attól még, hogy te az érzelmi éretlenségünk miatt teljesen éretlennek könyvelsz el, az még nem jelenti azt, hogy életképtelenek is lennénk, mert lássuk be a vadonban nem sokat számítana a nõi kis karizmád, csak a nyers erõ. Abban meg nem bövölködsz. De különben le is irtam az elõbb, hogy a nõk elvárják, hogy a pasi külsöleg és belsõleg is nagyon érett legyen. De ugy látom ez egy nõnél sem tudatosul. Mármint az, hogy egy 45 kilós nõnek is lehet kigyurt állat pasija, aki sikeres és okos. Pedig az lenne a fer, hogy amig nem lesz a csaj is jó húsban, addig neki is csak vézna pasi jusson. Bár ha ez igy lenne, akkor szerintem a nõk tüntetnének, mert ugye azt szokták. Saját erejükbõl nem sok mindent képesek megoldani.
Nekem úgy jött le, h te valòjában irigyled a nõi nemet. Nos van egy jò hirem, manapsag át tudnak alakítani nõvé. Nem semmi az orvostudomány. Ha meg férfi akarsz maradni, akkor törõdj a saját nemeddel, és hagyd a gyengébbik nem boncolgatását.
Nem volt türelmem minden hozzászólást végigolvasni. Hogy mit tettem le az asztalra? 22 vagyok, 6 nyelven beszélek, ebbõl 4-et tökéletesen, 2 középfok. Egyetemista vagyok, 2 munkahellyel. Nem bölcsész vagyok, még mielõtt valaki elkezdene oltani. Még kérdés? Tényleg nem várom el, hogy valaki ugyanolyan tehetséges és sikeres legyen, mint én, de ha tetszik, ha nem, a fiúk 25 éves korukig kb. éretlenek. Tisztelet a kivételnek, ami nagyon kevés van. A barátom 32 éves és tökéletesen összeillünk. Hasonló a hasonlóval. ;)
menj már innen
A kérdező hozzászólása: Jaj mert aki a farkát küldözgeti az tán nem furcsa...Meg ilyeneket irnak levél tárgynak, hogy: ISMI PUSZI MINDENHOVA TALÁN MAJD ÉN SEX
Te tényleg valami nagyon fura egyed vagy... O_o
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy számomra is igen visszataszitó érzést sugall számos egyébként csinos nõ, csak én nem adhatok ennek hangot, mert rögtön én leszek a köcsög.
A kérdező hozzászólása: Na, jó akkor megmutatom mire akadtam ki: "Szia! Ne haragudj, de azt hiszem, hogy nincs kedvem veled ismerkedni és nem azért, mert nevetséges vagy, bár, a nevedbõl ítélve, te igazán jól érzed magad, hanem, mert számomra az egész lényed valahogy olyan visszataszító érzést sugall! Én még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy neked nem is nõre van szükséged, hanem egy olyan orvosra, aki a problémádra célirányosan megoldást adhat! Szóval, bocsi, de nálam nem jártál eredménnyel! Több sikert kívánok!"
Ha természetesen alacsony a nõ, akkor a mai nõk többsége miért magasabb az átlagnál? Én 180 vagyok, és nõ! Dolgozom, hajnalban kelek, késõ este érek haza. Nincsen idõm bulizni, sem társaságba járni!! El kell tartanom a családot, mert rajtam kívül még 2-en vannak, és nem találnak munkát! Semmi szabadidõm nincsen! Két munkám van, gürizek, tini koromban már dolgoztam nyaranta és hétvégente! Nyaralni se voltam sose, és még sorolhatnám. Mégsem panaszkodok, nem nyavajgok úgy mint te!Elvégeztem a gimit, mellette szakmám is lett, most is tanulok két munka mellett! 22 L! És tényleg fogd vissza nagyon magad, csak mert nem találsz magadnak olyan pic.sát, aki jól néz ki, és nem bunkó! Bárcsak ez lenne az én életem legnagyobb problémája!
A kérdező hozzászólása: na várjál akkor bedobom az aduász visszaszólást, amit a többségi (=normális) emberek is nagy elõszeretettel használnak (ellenem is): NEM IS ISMERSZ!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ezekbõl a 20 évesen nagypofáju és önmagukat emberfeletti lénynek gondoló nõcskékbõl alázatos feleség és anya sosem lesz.
A kérdező hozzászólása: Szánalmas kamu adatlap? Én legalább nem azért használom, hogy valaki szóbaálljon velem, mert azt hiszi, hogy nõ vagyok. Még kép sincs feltéve meg semmi. Mégis irnak a pasik, pusztán a tény miatt, hogy nõi az adatlap!
A kérdező hozzászólása: meg egy csomó nõnél olvasom, hogy "milyen gáz pasik vannak már ezen az oldalon" Irják ezt olyan nõk, akik csak a dekoltázsukkal villognak, mert más értékük valószinüleg sose volt. Ja és a tõgyük is úgy lett, hogy elhiztak. Persze, ha a pasi pocakos vagy kopaszodik, akkor meg fujognak. És egyik se veszi észre, hogy azért kap gáz pasikat a sorstól, mert õ maga is egy gáz nõ. Persze a nõ sose változzon meg, hanem inkább a világ! Ha viszont egy férfi mondja, hogy a világ változzon, akkor elkönyvelik egy puhatestünek! Elegem van már, hogy a férfi sors csak erröl szól, hogy szivás-szivás és erölködés! A nõk meg belecsimpaszkodnak mindenkibe. Még ezek a ún. önálló nõk is, mert õket meg ez a modern társadalom tartja fenn. Mert én még olyat nem nagyon láttam, hogy egy nõ magába él egy farmon aztán viszi a bizniszt. NEEEEEM, ahhoz már kell egy pasi. De minek is? A nõ nem tudja ellátni a dolgokat?
A kérdező hozzászólása: ja és 20 éves, és az adatlapja szerint 160 centi / 46 kiló.
A kérdező hozzászólása: meg képet nem látnak meg semmi info nincs, aztán "nagyon szimpatikusnak" tartnanak mindenkit. Meg ismerkedni akarnak....
A kérdező hozzászólása: és igazából azt se tudják, hogy mire fel akarnak megismerni egy nõt! Ja de, a vaginája miatt...
Azt megkérdezhetem, hogy ezt a választ milyen levélre írta? Komolyan érdekel, hogy mivel tudtad ennyire kiverni nála a biztosítékot... Lehet, hogy a csaj értett valamit félre.
Lehet egy költõi kérdésem, csak úgy felvetve? Még azon esetleg sosem gondolkodtál, hogy ki kéne menni a szabad levegõre, emberek közé, társaságba, és ott megpróbálni ismerkedni? Csak kérdezem, ne harapd le a fejem.
A kérdező hozzászólása: ja és várjatok. A csaj amikor irta ezt a levelet, akkor egyben le is tiltott. De egy egyenes ember!
A kérdező hozzászólása: apropó ráérés. A csajnak vajon mikor és hol volt ideje, hogy ilyen nagy érzelmi intelligenciát növesszen? Neki nem kellett dolgoznia, meg ilyesmik? Mert én egyetemen nyomtam a szopórollert és nem volt lehetöségem csajozni. Mivel nem votlak nõk, és szabadidõm sem. Még ha lett is volna, akkor se leszek olyan érett sose, mint ez a nõ 20 évesen. És ez nekem mindig is rejtély volt, hogy a nõk, hogy lehetnek ennyire fenomenálisak igy érzelmi szempontból! Noha nem kellett nekik erölködni semmin. Mégis többre tartják magukat a pasiknál, akik éjjel nappal fizikai munkát végeznek.
SZ Á N A L M A S :D
A kérdező hozzászólása: Hát johogy most foglalkozom ezzel, mert nekem az gimi meg az egyetem teljesen nõmentesen ment le. Valamikor el kellett kezdenem csajozni. Bulizni is eljárok egy csomót, csak épp haza nem viszek senkit. Munkát meg nem nagyon kapok, mert ugye nem csak a nõk szerint visszataszitó a jellemem. :D
A csaj válaszát minden teketória nélkül idemásolod, de a saját leveledet nem akarod? Dühöngj csak magadban akkor. Remélem, valaki lehût majd egy vödör hidegvízzel, mielõtt eldurran az agyad.
Kérdezõ: Szerintem túl sok az idõd, és az energiád, hogy ilyeneken problémázz.Kamu adatlapod is van társkeresõn, húúú tényleg rengeteg idõd van. Viszont ha ennyit foglalkozol ezekkel a kérdésekkel, elõbb utóbb bele fogsz betegedni....miközben elmegy melletted az élet.Járj szórakozni, sportolni, barátokkal ide-oda, dolgozz-tanulj rendesen, és akkor nem lesz gond :-) Majd eljön a te idõd is, ne agyalj felesleges dolgokon.
A kérdező hozzászólása: hát elég kár, hogy csak ez az ócska oltogatás nálad a max... :( uncsi már.
Ez a kérdezõ egy beteg ember sajnos, kezeltetnie kéne magát, csak az a baj hogy annyira ostoba szegény hogy nem fogja fel hogy neki orvosi segitségre van szüksége! Sajnálom ezt az embert de tényleg!
A kérdező hozzászólása: Csak ugye én 24 éves vagyok, és nehogymár egy 20 éves csináljon ugy, mintha az evolució egy magasabb fokán állna, fõleg, hogy 46 kiló. Ha annyira übermensch, akkor õ is elmehetett volna már edzeni, hogy legyen egy kis sulya. De hát a nõknek elég csak a plázába flangálni ruhák után. A pasik meg felöltözhetnek akárhogy, ha nincs izom, akkor csak nevetségesek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Hát azt ide nem fogom bemásolni. De annyi, hogy én ilyen vicces dolgokat irok és sokan harapnak is rá. Mert nem nyomulós, hanem el lehet kezdeni rajta egy jókedélyû csevegést. És már nem egy nõt dugtam meg igy errõl a bizonyos oldalról.
A kérdező hozzászólása: Tudod mi a bicskanyitogató? Az, hogy fenn vagyok egy társkeresõn. És van ugyanott egy kamu nõi adatlapom is, mert kiváncsi voltam, hogy miket irnak a pasik. És tudom, hogy a felsõ 10%-ba tartozom az ilyen társkeresõk kinálatát nézve. Mert tényleg botrányosan gáz leveleket irnak a pasik. És akkor ma meg visszair egy nõ, hogy visszataszitónak tartja a személyiségemet és nem nõre van szükségem, hanem egy orvosra. Csak akkor tudnám mit ir azoknak, akik ilyen "ismi" tárgyú levelet irnak, meg a farkukról küldenek csak képet.

Ti utáltattatok már meg valakit/ket a másikkal? Hogyan?

Legjobb válasz: Szerintem a megutáltatás attól függ, hogy egy ember milyen személyiségû. Úgy értem, ha a kiszemelt ember kedves, jószívû, elég nehezen lehet megutáltatni másokkal! Maximum úgy, hogy kitalálsz valami kamu dolgot, de ez pedig úgy gondolom nem fair, és (én legalábbis) nem érezném magam nyeregben, hogy csak úgy tudtam azt a személyt megutáltatni másokkal, hogy kitalálok róla valami teljesen nagy hazugságot! Nem boldogítana a dolog, mert tudnám, hogy hiába mások azt hiszik róla h egy *** , attól függetlenül nem az! Vagy még csinálhatod úgy is, hogy valahogyan kihozol belõle olyan tulajdonságot, amit a többiek nem igazán díjaznak! (Gondolom azért kérdezted, mert szándékodban áll.....)

Szerintem a megutáltatás attól függ, hogy egy ember milyen személyiségû. Úgy értem, ha a kiszemelt ember kedves, jószívû, elég nehezen lehet megutáltatni másokkal! Maximum úgy, hogy kitalálsz valami kamu dolgot, de ez pedig úgy gondolom nem fair, és (én legalábbis) nem érezném magam nyeregben, hogy csak úgy tudtam azt a személyt megutáltatni másokkal, hogy kitalálok róla valami teljesen nagy hazugságot! Nem boldogítana a dolog, mert tudnám, hogy hiába mások azt hiszik róla h egy *** , attól függetlenül nem az! Vagy még csinálhatod úgy is, hogy valahogyan kihozol belõle olyan tulajdonságot, amit a többiek nem igazán díjaznak! (Gondolom azért kérdezted, mert szándékodban áll.....)

Mondja már meg valaki hogy a szexualitás középpontjában miért a szőke nők állnak! Főleg a világos hajúak?

ez olyan idegesítő: állandóan azt hallani-félek hogy nem fognak vonzódni hozzám a szép "szőke" leányzók apróhirdetésben: vékony szőke lányokat keresünk erotikus munkára szépségversenyen a versenyzők és a szépségkirálynők legtöbbje szőke a modellek legtöbbje szőke főleg az aktmodellek a pornófilmekben a legtöbb csaj szőke

Legjobb válasz: Szerintem is szép vagyok:D

Szerintem is szép vagyok:D
Hát pedig a szõkék a legszebbek. :D Üdv: egy szõke nõ
Ejj..lassan kiderül, hogy senkinek sem tetszik egy szõke nõ:D Nah persze...fiúk legyetek már kicsit õszinték:D
pedig a barna hajúak a legszebbek.
barna az igazi
A szõke csajszik igenis jobbak. Mondjuk nem elég csak a hajszín, nem árt ha szép arca és jó teste is van.
Lyuk-lyuk, a többi csak kozmetika. Köpök rá, hogy milyen színû a haja!
Azért mert a legtöbb embernek sötétebb színû a haja és a szõke az olyan különleges.
Kedves elõzõ! Mit néznek rajtad?
Barnák a legjobbak!
utolsó vagyok 16/l
nekem vörösesszõke a hajam. De sajna nem azt nézik rajtam xD
Azt mondják vagy inkább azt sugározza a világ , hogy szõkék a sexyk de szerintem sokkal izgatóbb egy barna hajú ! Számomra a szõke az túl utcasarkis benyomást kelt .
engem meg kifejezetten taszítanak a szõke macák, mert rideg világos árnalatuk van, általában bõrszínre is. Egyáltalán nem jön be az északi típus. Ellenben nagyon helyes mediterrán fajta lányokért mindig rajongtam, az ilyen típus mint Görög Zita, Gregor Betti, Gryllus Dorka. De pl Szöllõsi Györgyinek a híradós leányzónak is kifejezetten kellemes arca van, és ehhez épp az kell hogy barna haja meg szeme legyen.
szõkéket általában a megvilágítás miatt választanak. egyébként ma a vörös a divat, de én is a barnákra szavaznék
Létezik az a sztereotípia, hogy a szõke nõ a "szupernõ", meg fõnyeremény. Igaz, cserébe rengeteg, nem túl hízelgõ, vagy pozitív tulajdonsággal is beskatulyázzák a szõkéket, de valamit valamiért. Amúgy nem jönnek be a szõkék, a gyönyörû fekete hajnál, kék szemnél és fehérebb bõrszínnél nincs tökéletesebb kombináció. :)

A nogyogyasz meg tudja allapitani, hogy ujjaztak-e mar meg valakit? Es azt az elso vizsgalaton mondani is fogja, ha eszre veszi Illetve, ha elveszti valaki a szuzesseget gondolom azt is latja, de ra is kerdez, vagy valami?

Valoszinuleg anyukammal megyek, de nem szeretnem, hogy tudjon ezekrol a dolgokrol. A szuzessegemet meg nem veszitettem el, de mar ujjaztak, es felek, hogy a doki kozli anyammal.

Legjobb válasz: elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)

elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)
A szüzesség elvesztését meg tudja állapítani, az ujjazást nem, ha nem sérült a szûzhártya. A doktor elõbbi esetben is diszkrét lesz, ne aggódj :)
Nem közöl a doki anyával semmit. De te közöld a dokival, hogy nem éltél még nemi életet. Ha vizsgál akkor kissé kellemetlen lesz, mert azt végbélen keresztül teszi. Nekem is így volt. És ha nem akarod akkor nem kell anyának ott lennie a vizsgálatkor.
Nem tudja megállapítani, hogy megujjaztak-e már, de még az sem, hogy szexeltél-e. Csak azt látja, hogy elszakadt-e már a szûzhártyád (ami ugye mástól is elszakadhat pl.: sportolás). A vizsgálat elején megkérdezi(ha még se, akkor te mondd el), hogy volt-e már szexuális kapcsolatot, te akkor mondd csak az igazat, neki aztán elmondhatod, mert köti az orvosi titoktartás. Anyukádnak sem kell bent lennie, sõt csak külön kérésre szoktak bent maradni a vizsgálat során. 01:14-es, Te meg ne ijesztgesd szegényt, attól, hogy téged úgy vizsgáltak, õt nem valószínû. Ugyanis elmondanám, hogy a szûz lányokat hüvelyen át is vizsgálhatják, persze csak a normálnál kisebb nõgyógyászati mûszerekkel(mostanában az orvosok nagyrésze így csinálja, max. a maradiak nem). Úgyhogy nyugi kislány, fel a fejjel! ;)
Miért kéne anyudnak benn lennie? Ne már! Alap, h õ kint várakozik, míg téged vizsgál a doki.
A kérdező hozzászólása: Es egy ilyen vizsgalat korulbelul meddig tart? Illetva hallottam, azaz olvastam a neten olyat, hogy valakinek a nogyogyaszati kacsatol orgazmusa volt:O mennyi ennek a valoszinusege, hogy velem is megesik? nem szeretnek ilyen helyzetbe kerulni a doki elott...
A vizsgálat 2 perc kb. Aki azt állítja, hogy a kacsától orgazmusa volt, az vagy hazudik, vagy menjen beperelni az orvost.
A kérdező hozzászólása: Hat enis ezert talaltam erdekesnek a sztorit :O...

Találta már meg valaki a párját ezen az oldalon?

Legjobb válasz: Valaki már igen, én még nem.

Valaki már igen, én még nem.
igen
Minden bizonnyal... Én csak naív kislánykákkal futottam össze, akik jóval idõsebbnek vallták magukat mint amennyi valójában... Egynek sikerült átvernie is :/ 18-nek mondta magát, s közben csak 16 volt... De legalább elég szûk is... Onnantól kezdve személyit kérek d.gás elõtt.... :D
Olyat, aki átvágott, olyat már igen.
Szexre találtam már nem egy anyukát!:)
Barátságot igen:) , reménytelen szerelmet igen:) de ezek után csodákban sem hiszek.És a pasikban sem.
Jawohl.:)
Féléves kapcsolatot igen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!