Találatok a következő kifejezésre: Marad meg valakinek (2239 db)

Büntettek már meg valakit buszmegállóban való dohányzás miatt? Van erről valami info?

Legjobb válasz: Nálunk Pécsen az egész BELVÁROSBAN tilos dohányozni, bár azt senki nem tudja szerintem, hogy egész pontosan hol húzódik a belváros határa, hol van az, ahol megbüntethetnek, és hol van az, ahol már nem. Illetve a buszmegállókban minden városrészen tilos. Mondjuk én a buszmegállóban sosem gyújtok rá, direkt félreállok, de azért azt látom, hogy mások szoktak. Olyat viszont még nem láttam, hogy ezért bárkit megbüntettek volna. Na meg olyan sem történt még meg, hogy a belvárosban járva-kelve hozzám odajött volna egy közteres, vagy rendõr, hogy itt nem szabad dohányozni. Maximum akkor szólnának, ha eldobálnám a csikket, vagy bármi más szemetet (már amikor), de ilyet nem szoktam csinálni. Az a baj az ilyen szabályozásokkal, hogy betartathatatlanok, ebbõl adódóan senki nem is veszi õket komolyan, de akkor meg minek is vannak?

Nálunk Pécsen az egész BELVÁROSBAN tilos dohányozni, bár azt senki nem tudja szerintem, hogy egész pontosan hol húzódik a belváros határa, hol van az, ahol megbüntethetnek, és hol van az, ahol már nem. Illetve a buszmegállókban minden városrészen tilos. Mondjuk én a buszmegállóban sosem gyújtok rá, direkt félreállok, de azért azt látom, hogy mások szoktak. Olyat viszont még nem láttam, hogy ezért bárkit megbüntettek volna. Na meg olyan sem történt még meg, hogy a belvárosban járva-kelve hozzám odajött volna egy közteres, vagy rendõr, hogy itt nem szabad dohányozni. Maximum akkor szólnának, ha eldobálnám a csikket, vagy bármi más szemetet (már amikor), de ilyet nem szoktam csinálni. Az a baj az ilyen szabályozásokkal, hogy betartathatatlanok, ebbõl adódóan senki nem is veszi õket komolyan, de akkor meg minek is vannak?
Egyik barátnõmet majdnem megbüntették, csak rendes volt a közteres és elengedte.
Egyszer olvastam arról, hogy egy fickót megbüntettek kemény 3000Ft-ra, mert galád módon dohányzott az üres megállóban. Majd amikor felszólították akkor sem oltotta el és még ráadásul a csikket is eldobta.
Senkit. Egy ilyen idiótizmus határát súroló dolgot senki sem vesz komolyan, max Bpn.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek azzal, hogy sajnos követhetetlen, azzal azonban NEM, hogy az idiotizmussal hozzuk összefüggésbe. Nemdohányosként ugyanis krva szar dolog más "megnyugvásában" ilyen módon részt venni. Persze a csúcs az akkor van, mikor mindennek tetejébe még ki is hullik a kezébõl "véletlenül", mikor megérkezik a busz. Sajnálom, mert ezek az emberek egyáltalán nincsenek tekintettel arra a kismamára sem, aki ugyanúgy várja a buszt. Szerintem az a baj, hogy úgy állunk hozzá, hogy jaj úgysem tudják számon kérni, akkor meg rágyújtok, nem pedig hogy másnak ezzel mit okoz(hatok). A buszmegálló igazán nem nagy terület, ráadásul a fõvárosban meglehetõsen sûrûn járnak a járatok, sajnálatos, hogy valaki 5 percig meghalna cigi nélkül, de még csak arrébb menni sem képes.
Blahán láttam a múlt héten, hogy két rendõr rászól a villamosmegállóban dohányzó kis suhancra. Nem tudom, kapott-e büntetést, nem vártam meg.

A nogyogyasz meg tudja allapitani, hogy ujjaztak-e mar meg valakit? Es azt az elso vizsgalaton mondani is fogja, ha eszre veszi Illetve, ha elveszti valaki a szuzesseget gondolom azt is latja, de ra is kerdez, vagy valami?

Valoszinuleg anyukammal megyek, de nem szeretnem, hogy tudjon ezekrol a dolgokrol. A szuzessegemet meg nem veszitettem el, de mar ujjaztak, es felek, hogy a doki kozli anyammal.

Legjobb válasz: elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)

elõször mikor voltam, és vizsgáltak is, akkor még szûz voltam, de már ujjazáson túlestem. Természetesen nem jön rá. Azt kérdezi, hogy volt-e már aktusod, megmondod, hogy nem és ennyi. Másrészt jobb, ha anyukád nem megy be, csak feszélyezne, és ott eléggé el kell engedned magad. Ne aggódj, és ésszel de nagykanállal mindent:P:)
A szüzesség elvesztését meg tudja állapítani, az ujjazást nem, ha nem sérült a szûzhártya. A doktor elõbbi esetben is diszkrét lesz, ne aggódj :)
Nem közöl a doki anyával semmit. De te közöld a dokival, hogy nem éltél még nemi életet. Ha vizsgál akkor kissé kellemetlen lesz, mert azt végbélen keresztül teszi. Nekem is így volt. És ha nem akarod akkor nem kell anyának ott lennie a vizsgálatkor.
Nem tudja megállapítani, hogy megujjaztak-e már, de még az sem, hogy szexeltél-e. Csak azt látja, hogy elszakadt-e már a szûzhártyád (ami ugye mástól is elszakadhat pl.: sportolás). A vizsgálat elején megkérdezi(ha még se, akkor te mondd el), hogy volt-e már szexuális kapcsolatot, te akkor mondd csak az igazat, neki aztán elmondhatod, mert köti az orvosi titoktartás. Anyukádnak sem kell bent lennie, sõt csak külön kérésre szoktak bent maradni a vizsgálat során. 01:14-es, Te meg ne ijesztgesd szegényt, attól, hogy téged úgy vizsgáltak, õt nem valószínû. Ugyanis elmondanám, hogy a szûz lányokat hüvelyen át is vizsgálhatják, persze csak a normálnál kisebb nõgyógyászati mûszerekkel(mostanában az orvosok nagyrésze így csinálja, max. a maradiak nem). Úgyhogy nyugi kislány, fel a fejjel! ;)
Miért kéne anyudnak benn lennie? Ne már! Alap, h õ kint várakozik, míg téged vizsgál a doki.
A kérdező hozzászólása: Es egy ilyen vizsgalat korulbelul meddig tart? Illetva hallottam, azaz olvastam a neten olyat, hogy valakinek a nogyogyaszati kacsatol orgazmusa volt:O mennyi ennek a valoszinusege, hogy velem is megesik? nem szeretnek ilyen helyzetbe kerulni a doki elott...
A vizsgálat 2 perc kb. Aki azt állítja, hogy a kacsától orgazmusa volt, az vagy hazudik, vagy menjen beperelni az orvost.
A kérdező hozzászólása: Hat enis ezert talaltam erdekesnek a sztorit :O...

Találta már meg valaki barátnője vagy nem barátnője G-Spotját? :D Elérte már valaki nála hogy egy spriccelő orgazmussal a csúcsra juttassa?

Legjobb válasz: Attól h megtalálod a G-pontot, még nem tuti h spriccelni is fog.. erre a nõk 10%-a képes csak:D

Attól h megtalálod a G-pontot, még nem tuti h spriccelni is fog.. erre a nõk 10%-a képes csak:D
Én még olyat is láttam, hogy spriccelt és nem ment el!!:D szerintem az volt a c pont
A spriccelés nem függ össze a G-pont ingerlésével. Nagyon kevés nõ képes spriccelésre.
El, de nem mind volt rá képes.
hat akkor hajra:D
A kérdező hozzászólása: lehet valakit nem, de én abba a kategóriába tartozok akit eléggé felizgatna, szóval dolgozok rajta:)
A pasim az exét igen, engem nem.
A kérdező hozzászólása: bocsi inkább a kérdés a mondat második felére vonatkozik:) ha nem érthetõ
Mindig megtalálom, de nem mindenki spriccel
igen

Találta már meg valaki a párját ezen az oldalon?

Legjobb válasz: Valaki már igen, én még nem.

Valaki már igen, én még nem.
igen
Minden bizonnyal... Én csak naív kislánykákkal futottam össze, akik jóval idõsebbnek vallták magukat mint amennyi valójában... Egynek sikerült átvernie is :/ 18-nek mondta magát, s közben csak 16 volt... De legalább elég szûk is... Onnantól kezdve személyit kérek d.gás elõtt.... :D
Olyat, aki átvágott, olyat már igen.
Szexre találtam már nem egy anyukát!:)
Barátságot igen:) , reménytelen szerelmet igen:) de ezek után csodákban sem hiszek.És a pasikban sem.
Jawohl.:)
Féléves kapcsolatot igen...

Halt már meg valaki a szemed láttára?

Tudom hogy durva kérdés, de az oldal szlogenje "amit máshol nem mertél megkérdezni..." Ha érzékenyen érint a kérdés inkább ne válaszolj, nem akarok senkinek rosszat. Előttem még nem halt meg senki, de majdnem. Pár perccel utána értem oda, hogy a gyalogátkelőn gázolt halálra egy autós egy idős nénit, aki még ott feküdt pár méterre. Ráadásul ismerősöm volt szegény.

Legjobb válasz: Nem, bár nem sokon múlt nálam sem, egy 8 éves kislányt gázolt el egy autó, amikor gyalogosan odaértem. Azonnal meghalt, én az autó hátulja felõl közelítettem, tehát magát az esetet nem láttam, már csak a halott kislányt. Elsõk között értesítettem a rendõrésget és a mentõket, majd egy ismerõsöm szaladt a lány szüleiért, onnan nem messze laktak. Halott embert viszont láttam már többet is, a legmegrázóbb nagyapám volt, mivel a jó magyar kórházakban több, mint 12 órával a halál beállta után vették észre, hogy elhunyt (este 10 körüli idõpontot állapítottak meg a boncolásnál, és másnap fél kettõkor értesített a kórház, akkor vették észre...). Nagyapám ha hanyatt feküdt, a szája mindig tátva volt, nos, így is maradt... borzalmas látvány volt azonosításnál... A legszebb viszont nagymamám volt, aki tényleg úgy nézett ki, mintha aludna, egyedül a kissé vizes haj, és a takaró alól kilógó Y-vágás nem illett a képbe. Szinte mosolygott.

Nem, bár nem sokon múlt nálam sem, egy 8 éves kislányt gázolt el egy autó, amikor gyalogosan odaértem. Azonnal meghalt, én az autó hátulja felõl közelítettem, tehát magát az esetet nem láttam, már csak a halott kislányt. Elsõk között értesítettem a rendõrésget és a mentõket, majd egy ismerõsöm szaladt a lány szüleiért, onnan nem messze laktak. Halott embert viszont láttam már többet is, a legmegrázóbb nagyapám volt, mivel a jó magyar kórházakban több, mint 12 órával a halál beállta után vették észre, hogy elhunyt (este 10 körüli idõpontot állapítottak meg a boncolásnál, és másnap fél kettõkor értesített a kórház, akkor vették észre...). Nagyapám ha hanyatt feküdt, a szája mindig tátva volt, nos, így is maradt... borzalmas látvány volt azonosításnál... A legszebb viszont nagymamám volt, aki tényleg úgy nézett ki, mintha aludna, egyedül a kissé vizes haj, és a takaró alól kilógó Y-vágás nem illett a képbe. Szinte mosolygott.
Igen. 2 éve férjem édesapja otthon halt meg, mindketten mellette voltunk. Utána én mosdattam meg és öltöztettem át. Nekem azóta sincs ezzel kapcsolatban rossz érzésem, természetes volt. És valahol jó érzés volt az, hogy még utoljára rendbe tehettem, és tudtam, hogy úgy temetjük el.
Igen, ketten is. Mindketten közlekedési balesetben.
Igen. Apukám.
Igen, egy férfi éjszaka vízbe fullt, részt vettem az újjáélesztésében, de nem sikerült.Semmi törés nincs bennem egyébként.Megviselt persze, ne értsd félre, de nagyon ritkán jut eszembe.
Szerencsére nem. "Csak" olyat láttam, hogy a régi házunkban egy nõ kiugrott a tizedikrõl, de amikor kinéztem az ablakon, már le volt takarva. Csak hallottam, hogy lent egy ideje sokan kiabálnak, én meg pont tanultam. Azt hittem, balhéznak valamin, ki akartam szólni, hogy csendesebben, de aztán láttam, hogy mi az ábra. Így is elég durva volt, örülök, hogy nem néztem ki hamarabb.
A nagymamám. 13 éves voltam. Napok óta haldoklott. Egy nagyot lélegzett, és meghalt.

Nem tudom látta e valaki a little caprice trópusi vibrálás címû pornó videóját ha igen mondja már meg valaki annak a zene számnak a címét ami az elején van! A címét?

Legjobb válasz: Én meg nem tudom ez az az ominózus videó-e, de hallgasd meg és mondjál egy igent vagy nemet. Aiden Moore - Good As New

Én meg nem tudom ez az az ominózus videó-e, de hallgasd meg és mondjál egy igent vagy nemet. Aiden Moore - Good As New
A kérdező hozzászólása: igen ez az köszönöm !!

Bukott már meg valaki háromszor is forgalomból?

Legjobb válasz: én egyszer sem buktam meg, 110 000 ft volt minden benne okmányiroda .:) a baj szerezéstek meg ugy a jogsit ha forgalomba kerultök ne legyen gáz hogy veszélyesek vagytok! egyik csaj mikor én voltam életveszélyes volt már vagy 50orát vezete de buta volt. és ott voltam mikor apja mondja az oktatomnak lefizet bárkit csak lányának legyen jogsija, oktatom meg ugyes ficko volt mondta akkor vegyen egy ladát és tanitsa meg mert olyan buta 50orán után sem tudja 2 bõl 3 ba teszuk a sebeséget nem 5-be.és ha stop akkor álj nem szétnézek és goo megyunk tovább. erre apja mérges lett és azt mondta miért tán van aki betartja a kreszt mikor vezet:) értelmes egy család volt...

én egyszer sem buktam meg, 110 000 ft volt minden benne okmányiroda .:) a baj szerezéstek meg ugy a jogsit ha forgalomba kerultök ne legyen gáz hogy veszélyesek vagytok! egyik csaj mikor én voltam életveszélyes volt már vagy 50orát vezete de buta volt. és ott voltam mikor apja mondja az oktatomnak lefizet bárkit csak lányának legyen jogsija, oktatom meg ugyes ficko volt mondta akkor vegyen egy ladát és tanitsa meg mert olyan buta 50orán után sem tudja 2 bõl 3 ba teszuk a sebeséget nem 5-be.és ha stop akkor álj nem szétnézek és goo megyunk tovább. erre apja mérges lett és azt mondta miért tán van aki betartja a kreszt mikor vezet:) értelmes egy család volt...
engem eddig 2x húztak el. harmadszorra nem hagyom, lefizetem a VB-t aztán csá. nem a vezetéssel van a baj, ezt az elsõ VB mondta, még dicsért is, h jól vezetek, de benéztem 1 táblát, nem adtam elsõbbséget. iszonyatosan izgultam, remegett a lábam a kuplungon, az oktatóm attól félt, h a következõ percben elájulok :) ha nem vizsgaszitu van, akkor mindent megoldok gond nélkül, de a stressz nagyon kikészít. az elsõ idõkben egyébként sem vezetnék felügyelet nélkül.
Jogos! Amúgy én kétszer buktam meg, amikor a kismotort tettem: egyszer rutinnál, mert letettem a lábam, és egyszer forgalminál, mert majdnem elütöttem a zebrán egy gyalogost. :D A kocsijogsit most télen tettem le, annál nem volt semmi gond. :)
A kérdező hozzászólása: confiance: szerintem meg te vagy nagyon " értelmes " .... tanulj meg legalább helyesen írni , meg a pár soros mondanivalódat normálisan megfogalmazni , utána mondd bárkire is azt , hogy buta.
Persze, hogy van!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat. Igazad van , csak pont ma történt ez a bukás , és egy kissé ki vagyok. Elnézést. Csak azért érdekelne , hogy harmadik után van e értelme még próbálkozni?
mucika, kettõ vagy három, nem mind1? csak az ötödik bukás után kell menned PÁVra, szóval nem tudom mi a gond azzal, hogy próbáltuk leírni a tapasztalatokat. tudod, a kérdés mezõje alatt van egy másik is, ami arra szolgál, h kifejtsd azt, amit tudni szeretnél. szóval, mire vagy kíváncsi? miért pont háromszor kell megbukni ahhoz, hogy felemelkedjünk hozzád? :P
A kérdező hozzászólása: tudom hogy van olyan pl. én , de azért írtam ki a kérdést , hogy megtudjam jár e valaki abba a cipõbe amibe én , erre jön két olyan válasz aminek köze sincs a kérdésemhez.
Van olyan... Én egyszer buktam például... Haverom 2x bukott... anyámnak meg jogsija sincs mert ha szembejön egy nagyobb kocsi sikítva eldobja a kormányt! :D
jaaj, confiance-ot hagyjad, én már olvasás nélkül pontozom le. :) na, vissza a kérdéshez: mit gondolsz, mi volt az oka a bukásnak? komolyan szeretnél késõbb vezetni, autót venni, vagy csak a szüleid, párod unszolására csinálod a jogsit? ha neked ez magad miatt fontos, akkor ne add fel. én sem adom fel, mert imádok vezetni, de mindig egy apró nüanszon buktam el eddig. nem hagyom magam. bár az iszonyatosan bosszant, h már egy kisebb havi fizetést otthagytam a vizsgákra és pórórákra.

Maradt már meg valakinek így babája?

7 hetes terhes vagyok, elkezdtem elég er?sen vérezni.2napig tartott aztán mintha elvágták volna elmúlt.Éjjel semmi aztán másnap délután megint de akkor már nem olyan er?sen.Délután megyek dokihoz,addig is mondjatok vmit,hogy megmaradhat-e? Volt-e már valaki így?

Legjobb válasz: pont én is így vagyok én már lassan 2 hete vérzek én kaptam ultrogestant, hogy meg maradjon ami ma fog kiderülni mert ma kell vissza mennem. Amúgy én is kb 7 hetes vagyok. Szerintem te is kapsz valami ilyesmit és pihenni kell,jó sokat feküdni. Szorítók neked.Majd írj, hogy mit mondott a doki?

pont én is így vagyok én már lassan 2 hete vérzek én kaptam ultrogestant, hogy meg maradjon ami ma fog kiderülni mert ma kell vissza mennem. Amúgy én is kb 7 hetes vagyok. Szerintem te is kapsz valami ilyesmit és pihenni kell, jó sokat feküdni. Szorítók neked.Majd írj, hogy mit mondott a doki?
Szorítok, hogy megmaradjon. Nekem sajnos nem maradt meg.
egy barátnõm is így volt, õ is kapott gyógyszert és veszélyeztetett terhes lett, 12. hétig feküdnie kellett. megmaradt a babája, most már szép 5 éves :) ) úgyhogy drukkolok, pihenj, egy falevelet se emelj meg!
Szia! Én 5 hetesen kezdtem vérezni, vasárnap volt (elõtte csütörtökön derült ki hogy terhes vagyok) hétfõn reggel mehettem a dokimhoz, kaptam utrót, és 3*2 magnéziumot!7. héten mikor kontrollra mentem, már nem is látszott a hematóma, de a gyógyszereket a 12. kellett szedni, és addig szigorú fekvés volt! A terhességem 2. trimesztere csodálatos volt, de aztán nálunk komplikáció volt (a kettõnek ninvcs köze egymáshoz) de végül makk egészséges kislányom született! Õ már 22 hós, és most várjuk a testvérét akivel 10 hetes vagyok, és nincs semmi panasz hál istennek!Jobban vagyok mint valaha! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!Kitartás, és pihenj egész nap!Csak pisi és zuhi!
Szia, én 6 hetesen kezdtem vérezni késõ este. Másnap reggel rohantam is a kórházba. Meg volt még a baba. Kaptam utrogestan kúpot és fekvésre ítéltek mert haematómát találtak a baba mellett. 4 hét alatt szívódott fel. Ma 11 hetes vagyok. Következõre 2 hét múlva kell mennem. Sok sikert neked. Kitartás.
elsõ vagyok semmit nem érzek.csak annyit, hogy sûrûn járok wc-re és ma reggelre iszonyú nagy hányingerre ébredtem. Az jó jel ha nem fáj mert nekem már ment el egy és az nagyon nagy fájdalommal járt. lassan készülök mert indulok a dokihoz majd ha haza értem írok, hogy mi volt.
Szorítok nektek, de egy többedszer terhes nõ sem érez ennyi idõsen semmit. Meg még jó pár hétig sem, csak majd ha rudos a baba.
7 hetesen? Mégis hogy?
A kérdező hozzászólása: 09:58! Természetesen nem mozgásra gondoltam, hanem ez a "valami van a hasamban"érzésre.Egy többedszer terhes nõ érzi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkolást! Elsõ!Te érzed még a hasadban hogy ott van?
Drukkolunk hogy megmaradjon!
elsõ voltam Most értem haza a dokitól sajnos nem maradt meg. De neked drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom! Nekem mgvan(nak) de gyógyszer, fekvés aztán szerdán kórház és majd meglátjuk!Szorítsatok!
8 hetesen én is nagyon bevéreztem, mint amikor a csapot megnyitod kb. annyira, de rövid idõ alatt ez magától el is állt, rohantam a dokihoz, de hála a jó istennek nem lett semmi bajunk. Már elõtte is duphastont szedtem, mondta szedjem tovább és pihenjek és sokat.Ma már 11 hetes kis mami vagyok és minden rendben!Minden jót és nagyon szorítok neked:) )!!!

Bukott már meg valaki szóbeli érettségin?

ehhez már tényleg "tehetség" kell?

Legjobb válasz: Hát, nálunk voltak 3-an, akik megbuktak. De az egyik csaj azt csinálta angolból, hogy nem nyikkant meg, hanem bõgött. Egy fiút meg egyszerûen utált a tanár. Egy másik fiú meg már nem emlékszem, hogy mibõl bukott.

Hát, nálunk voltak 3-an, akik megbuktak. De az egyik csaj azt csinálta angolból, hogy nem nyikkant meg, hanem bõgött. Egy fiút meg egyszerûen utált a tanár. Egy másik fiú meg már nem emlékszem, hogy mibõl bukott.
Egy osztálytársam igen. De tény, hogy a négy év alatt soha nem tanult, nem érdekelte az iskola, csoda hogy eljutott az érettségiig. Annak nekiment, de akkor már megvolt a munkahelye segédmunkásként Londonban, azt hitte, hogy ott majd megcsinálja a szerencséjét. Azóta is kinn van egy munkásszállón és sem anyagilag, sem szakmailag nem lépett elõrébb.

Írja már meg valaki, hogy hogy hívják azt a kopasz pasit, aki a frizbiben szerepelt múlt hét vasárnap. És, tud róla valaki valamit?

Legjobb válasz: Volt már ilyen kérdés de azért leírom ide is.Berki Krisztián a Fradi korábbi elnöke volt az.Beírod a nevét google-be aztán lesznek infóid róla(ha nem megy keresek neked)

Volt már ilyen kérdés de azért leírom ide is.Berki Krisztián a Fradi korábbi elnöke volt az.Beírod a nevét google-be aztán lesznek infóid róla(ha nem megy keresek neked)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Lehet volt ilyen kérdés, de nem böngészgettem végig.
nincs mit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!