Találatok a következő kifejezésre: Maradék anyagokból nagy bohócot szeretnék varrni (1 db)

Maradék anyagokból egy nagy bohócot szeretnék varrni. Hol találok ehhez ötleteket, szabásmintákat az interneten?

Legjobb válasz: Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni,különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is,vagy utalást hogy merre indulj.

Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni, különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is, vagy utalást hogy merre indulj.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fajta nagyon erős, de átlátszó keskeny ragasztószalag létezik?

A cellux minősége nagyon szar, amit ismerek erős ragasztószalag, az viszont nem átlátszó

5

Mi oldja a szilikonzsírt?

4

Hol tudok ilyet Magyarországon venni? (link)

http://cdn.dickblick.com/items/128/27/12827-2007-3ww-l.jpg

0

Motip alvázvédőt mivel lehet hígítani?

1

Vegyestüzelésű központifűtést szeretnék kiépíttetni a házamban! Milyen újgenerációs kazánt kell vennem? Puffertartályból mi a legjobb? Mivel fokozhatom ezeket még?

2

Szalagfűrész csapágy?

Épp felújítok egy régi szalagfűrészt.A felső kerék eléggé kotyog szétszedtem és kiderült hogy a külső csapágy (két csapágyas) a fészekben olyan 1mmt lóg.Arra gondoltam hamár lecserélem a csapágyakat mindenképp porvédőset rakok be,és körben ráhajtok feles lemezből egy csíkot és csapágyrögzítőzöm is.Szerintetek ez így jó lesz? A belső csapágy az jó szorul a fészekben,de annak is adok egy kis rögzítőt.

2

Hogyan tehetnék bélést ennek a ruhának?

Ajándékba kaptam, de nagyon átlátszó (a képen a beállás és a kamera gyenge minősége miatt nem látszik), a valóságban még a fehér alsónemű is kitűnik. Viszkóz anyagból készült, és amolyan összeugrós típusú. Lehet-e egyáltalán az ilyennek kis vékony bélést varrni?

2

20 nm szobát mennyiért gipszkartoznának "körbe" anyaggal együtt? Az álmennyezetet szigetelve szeretném asszem üveggyapottal!

0

A MagnetPlanet és az EUROMagnet Kft. -ben ugyanazok a termékek kaphatók?

2

Budapesten hol lehet kapni állványos fúrógépet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!