Találatok a következő kifejezésre: Maradék anyagokból nagy bohócot szeretnék (1 db)

Maradék anyagokból egy nagy bohócot szeretnék varrni. Hol találok ehhez ötleteket, szabásmintákat az interneten?

Legjobb válasz: Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni,különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is,vagy utalást hogy merre indulj.

Szabásmintát idõnként a Burdában lehet találni, különbözõ játékokról.Ötleteket esetleg próbálj keresni a kreativ.hun.Hátha találsz bohócot is, vagy utalást hogy merre indulj.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ilyen csavarnak mennyibe kerül darabja? (link)

55 mm hosszú és 10 mm széles.

4

Üvegpoharat mivel ragasszam össze?

Letört egy darab a kedvenc poharamból, ami pótolhatatlan és számomra fontos, szeretném még használni. Milyen ragasztót használjak, hogy ne legyen káros az egészségre, ne oldódjon ki stb. ?

2

3szor 10 Amper van a házban amit vettem! Kevés pénzem maradt miután kifizettem amiket kellett. Ez a 3szor 10 elbír egy mosógépet vagy egy villanytűzhelyt?

Persze nem egyszerre használnám őket! Odafigyelnék, hogy ne menjen minden elektromos eszköz egyszerre! Majd ha lesz pénzem akkor természetesen bővítek!

9

Munkapadot használt már valaki? Workmate és tsai. Milyen tapasztalatai vannak ezekkel?

Tervezek valami munkapadot készíteni, ami hasonló a workmate-hez. Hasonlóan működne a fedőlapja, két menetes orsóval, de nem fémből, hanem fából készíteném el. Valakinek van tapasztalata ezekkel a gyári munkapadokkal akár jó, akár rossz? Mi az amit jobban is meg lehetne oldani rajtuk? Mi az ami hülyeség, vagy mi az ami nagyon hiányzik róluk? Kb 5e Ft-ért lehet fémet venni, de azok nekem nem igazán tetszenek, viszont a mozgatható tetejük, amelyek szorítóként funkcionálnak azok nagyon tetszenek, és sokszor jól jönnének.

7

Milyen festéket használjak egy képkeret vintage stílusú festéséhez?

Ilyen rusztikus fehér, tört fehér, de mégis fényesebb festék. Ez nem egy nagy képkeret, 30X25cm. szóval a festék kihozatala a lehető leggazdaságosabb legyen, és persze olcsó. Értem ez alatt hogy ne kelljen egy liter festéket vennem ehhez az apró munkához. Ha esetleg olyan keveredne ide, aki csinált már hasonlót, esetleg a készítés módját is leírhatná, hogy ő hogy csinálta... köszönöm.

0

Kültéren vas kerítés oszlopokat akarok festeni, van olaj és zománc festékem. Összekeverve használjam, ha igen milyen arányban?

5

Melyik az olcsóbb? A vakolás, vagy a külső lambéria? B

2

Mennyire megbízható márka az EINHELL?

Vélemények,tapasztalatok?

3

Van nekem egy hifitornyom ami már sajnos nem jó sem a kazetta része, sem a CD-lejátszó része, de az erősítő és a hangfalai viszont jók. Ezt esetleg házilag meglehet úgy csinálni, hogy USB-s legyen?

Mivel a hifitornyot így nem tudom semmire sem használni és arra gondoltam, hogy úgy lehet, hogy szétszedem és a CD-lejátszóhoz vezető vezetéket összekötöm egy olyan kívülálló vezetékkel, aminek a vége USB kimenet és arra csatlakoztatnám a pendrive-t amin zenék lennének. Ez így lehetséges? Ha nem, akkor milyen megoldást javasoltok? Várom a válaszotokat!

7

Hol tudok hinta rugót venni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!