Találatok a következő kifejezésre: Mar teljesen vagyok zavarodva. Mit (3 db)

Mar teljesen osze vagyok zavarodva. Mit akar a pasim?

Sokat veszekszunk es a multnap azt mondja nekem a suliban az egyik szunetben hogy jobb lesz csak baratkent.Hat nem lettunk baratok mert csak enm szakitottunk.Ma szunetbe azt mondja hogy neki ez igy nem jo szakitsunk.Azzal megolelt.En elmentem egy epuletbe ami a suli udvaran talalhato es odajott az egyik baratnom es a nyakaba borultam es orditottam.Oda jott a pasim es a baratnom ott hagyot minket.Beszeltunk a pasimal megolelt es amikor elment adott egy szajrapuszit.De mar kozbe szakitottunk.Egesz orat vegigsirtam.Szunetbe jon a pasim hogy bekuljunk ki o nem birja nelkulem azt mondta nem tudta mivel foglalkozon anyira rosz volt.Nem ertem.Minden nap akar egy ilyen jelenetet tartani?Azt mondja azert akar szakitani mert sokat veszekszunk.Szerintetek mit akar?

Legjobb válasz: Tiniszerelem, csupa talány... Szerintem 12 évesen igazán ráérsz még a szerelemmel, lehet, maradinak fogok tûnni, de a viselkedésedbõl ítélve nagyon nem vagy még érett egy kapcsolatra. A fiú meg fõként, ha csakugyan úgy viselkedett, ahogy írtad. Azt hiszem, a legjobb lenne, ha jegelnétek a dolgokat egy ideig...

Tiniszerelem, csupa talány... Szerintem 12 évesen igazán ráérsz még a szerelemmel, lehet, maradinak fogok tûnni, de a viselkedésedbõl ítélve nagyon nem vagy még érett egy kapcsolatra. A fiú meg fõként, ha csakugyan úgy viselkedett, ahogy írtad. Azt hiszem, a legjobb lenne, ha jegelnétek a dolgokat egy ideig...
Értem , kicsit fiatal vagy. Ettõl függetlenül a legegyszerûbb ha nyíltan megmondod neki hogy mit gondolsz a viselkedésérõl. Aki "szeret" valakit az nem változtatja óránként a kapcsolatáról alkotott véleményét. Legyetek õszinték és kérd meg erre. Ez mindig a legcélravezetõbb!
Elõször is megkérdezném hogy hány évesek vagytok? A válasz függ ettõl!
A kérdező hozzászólása: en 12 o meg 15
A kérdező hozzászólása: Elhiszem hogy fiatal vagyok de IMADOM a pasim!Koszi hogy valaszoltatok!
akkor vetesd el magad gyorsan és szülj neki pár porontyot valamint hagyd ott az iskolát
A fiú sem tudja, hogy mit is akar, de az biztos, hogy fiatal vagy és még elötted az élet nagy játszótere. Szerintem õt kissé zavarja , és valószínüleg ezért van a veszekedés is, meg az is, hogy ilyen jeleneteket rendeztek, mert túl fiatal vagy. A fiú 15 és valószínûleg a szülei mondták, hogy jegeljen téged, inkább foglalkozzon mással, de õ is szeret téged, és nem tudja eldönteni, hogy mit akarjon. Ha képes vagy várni még pár évet, amire meg lesz az érettségid, akkor már jól fogod tudni kezelni az ilyen ügyeket is, és õ is tudni fogja, hogy mit akar veled.Addig viszont csak barátilag legyetek együtt.

Nem tudom, hogy mi van, teljesen össze vagyok zavarodva. Ez most már mindig így lesz? (lent)

Kicsit hosszú lesz, el?re is bocsi érte. :$

Legjobb válasz: De akkor mit tudnék csinálni, hogy én meg ne szeressek belé minden egyes alkalommal, amikor több idõt töltünk együtt? :( Ez így eszméletlen sz.ar, mindig hónapok kellenek, hogy túltegyem magam rajta, aztán mikor már úgy érzem, hogy na most lezárta, megint találkozunk és megint felkavar bennem mindent és teljesen összezavar újra és újra.

A kérdező hozzászólása: De akkor mit tudnék csinálni, hogy én meg ne szeressek belé minden egyes alkalommal, amikor több idõt töltünk együtt? :( Ez így eszméletlen sz.ar, mindig hónapok kellenek, hogy túltegyem magam rajta, aztán mikor már úgy érzem, hogy na most lezárta, megint találkozunk és megint felkavar bennem mindent és teljesen összezavar újra és újra.
"ha rajta múlna, bármikor lefeküdne velem" Azt hiszem, ezzel megválaszoltad a kérdésed. El kell, hogy keserítselek, de valószínû, hogy csak szórakozik és/vagy csak a szexre hajt. :S
a legeslegtöbb srác olyan, hogy a bnõje mellett tartanak "kiskapukat" nyugodtabbak, hogy bejönnek ennek-annak, végsõ esetre megoldás lehet egy ilyen ha nincs nõje ez a több vasat tart a tûzben effektus semmi érzelem nincs benne

Hogyan számitsam ki hogy mikor van peteérésem? Már teljesen bele vagyok zavarodva!

Légyszi segisetek nekem, röviden leirom a történetem!

Legjobb válasz: Vegyél vaterán ovulációs tesztet, az jobb, mint a mikroszkóp. 25-30 db kb 3000 ft körül van. Van hozzá használati utasítás, aszerint csináld és értelmezd. 31 hetes kismama, aki ennek segítségével esett teherbe :) Sok sikert!

Vegyél vaterán ovulációs tesztet, az jobb, mint a mikroszkóp. 25-30 db kb 3000 ft körül van. Van hozzá használati utasítás, aszerint csináld és értelmezd. 31 hetes kismama, aki ennek segítségével esett teherbe :) Sok sikert!
Vegyél Maybe baby készüléket, és naponta nézd meg a hormonszintedet vele, kimutatja a legvalószínûbb fogantatási napokat. Fogamzásgátláshoz is nagyon jó értelemszerûen. Kb. 12E Ft.
Most olvasom, hogy vettél már. Mi a gondod vele?
A vetélésed óta 3 peteérésed lehetett. Mégis mit értesz akkor azon, hogy ilyen nehezen esel teherbe? A normál teherbeesési idõ kb. 1-2 év. 2-3 hónapon belül teherbe esni AZONNAL-nak számít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat! Gratulálok a kismamának! Utolsó válaszoló: valószinû hogy NEM volt peteérésem ahogyan az orvosom mondta. annyi sikeres nõ van aki egyik hónapról a másikra várandósak lesznek és tudod sajnos én nem ezek közé tartozom! vetélésem elött is nehezen sikerûlt a babó!:( nagyon rossz ez az érzés, nem kivánom senkinek sem! Tegnap óta feszitõ érzést érzek a jobb petefészkemnél, beleszúr, és kicsit görcsõl. Ez mitõl lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!