Találatok a következő kifejezésre: Mar probalkozunk honapja a (98 db)

Meddig kell varni a teherbeesesre? Mar 8 honapja probalkozunk, de sehol semmi. Mit tegyunk?

Legjobb válasz: Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!

Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!
Általában egy évet szoktak mondani az orvosok, de ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudtok e még várni. Nekünk is 7 hónap után jött össze, pedig én 21, a férjem 23 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni és mindketten teljesen egészségesek. Lehet, hogy csak rosszkor próbálkoztatok. Én egyébként az orvosnál tudtam meg (mikor megállapították a terhességet), hogy hátrahajló méhem van és ez is nehezíti a teherbeesést. Ha nem vagytok 30 fölött, akkor még várjatok kicsit szerintem. Addig próbálkozzatok gyógynövényekkel (gynex cseppet tudom ajánlani), homeopátiás cuccokkal, hátha segít. Szerintem még korai gyógyszeres kezelést alkalmazni.

Kb 5 nap mulva kene megjojjon a menstruaciom! Remelem nem jon meg, mert szeretnek babat. Mar 9 honapja probalkozunk. Semmi tunetem nincsen. Szerintetek meg korai tesztelnem?

Legjobb válasz: Szia! Próbálj kicsit türelmes lenni! Várd ki azt az 5 napot. És még akkor sem biztos, hogy kimutatja. Drukkolok neked! Tudom milyen, mikor hosszú hónapokon keresztül próbálkozik az ember!

Szia! Próbálj kicsit türelmes lenni! Várd ki azt az 5 napot. És még akkor sem biztos, hogy kimutatja. Drukkolok neked! Tudom milyen, mikor hosszú hónapokon keresztül próbálkozik az ember!
A kérdező hozzászólása: Remelem!
A kérdező hozzászólása: Megjott :( Ennek annyi! :(
2 nap múlva lehet + lesz :) nem érzel semmit?
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem, de negativ lett. :( Ma kellett volna megjojjon de meg semmi! Varok par napot es ujra tesztelek! Remenykedem meg kicsit hatha sikerul!
Nagyon sajnálom! Kívánom, hogy mihamarabb felétek repüljön a gólya! :)
A kérdező hozzászólása: Holnap kene megjojjon a menzeszem, nagyon izgulok, remelem nem jon meg! Holnaputan tesztelek es megirom az erdemenyt!
Szia! Én is hasonló cipõben járok, mi 5 hónapja próbálkozunk, a héten kellene megjönnie...de jó lenne ha nem jönne meg. :) Nehéz türelmesnek lenni. Majd írd meg, h. mi a helyzet. Nagyon drukkolok Neked! :)
Vard ki az 5 napot!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatasokat es megirom az eredmenyt amikor megtudom, en is drukkolok nektek!!!!
A kérdező hozzászólása: OK, igyekszem turelmes lenni!Koszi
sajnálom, majd a következõ hónap sikeresebb lesz!
A kérdező hozzászólása: Fel vagyok puffadva, nyugos vagyok, fajnak es meg vannak duzzadva a melleim, es az arcomon kijottek nehany pattanasok! Lehet a mensi elojele! :(
ha 5 nap múlva kénne megjönnie akkor most jársz a 9. dpo-n vagyis még egyázódik be a méhedbe, várd meg a nem vártat, tudom hogy nehéz, megírod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Igen, meg fogom irni! Igerem!
A kérdező hozzászólása: Koszonom!!!!
Ilyenkor még nem lehet tüneted mert korai lenne, de nagyon drukkolok én is neked. Mi is 8 hónapja próbálkozunk és minden ciklus végén várom a CSODÁT de még nem jött :( de nem szabad feladni talán pont most érkezik!!! Szorítok nagyon!!!
Drukkolok neked! Üdv: 1 válaszoló

A hőm egy pár napja 36, 5 és37 között van.5. én kellene megjönni! Fáj a derekam, fáradékony vok, sokat pisilek! Lehet, hogy baba? Próbálkozunk már 6 hónapja!

Legjobb válasz: Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!

Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Neked vannak tüneteid?Szerinted ezek jelentenek valamit? Szoritok nektek, sok sikert
Szia! Ha késik a mensid és a hõmérsékleted magas marad akkor már lehet babára is következtetni. A mensiig viszont normális a magas hõmérséklet.
elsõ válaszoló vagyok. Nekem erõs mellfájdalom, folyamatosan érzem a méhemet, és a megérzésem is azt súgja, hogy van valami:) aztán lehet, hogy jó nagyot pofára esek, és akkor tuti, hogy leteszem a hõmérõt:) nagyon szorítok neked is és magamnak is:)
megint az elsõ vagyok. szerintem ha nem csak bemagyarázzuk magunknak a tüneteket akkor jelenthetnek valamit igen, én ilyen határozottan még nem éreztem õket. a te tüneteidet is és az enyéimet is sajnos lelki úton is tudjuk produkálni.

Szombaton volt peteérésem és tegnap eléggé görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni. Már 2 hónapja probálkozunk és nagyon szeretnénk babát! Lehetséges hogy most sikerült?

már 6 hónapja nem szedem a gyógyszert!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ,de akkor lesz biztos,ha a doki is azt mondja majd 6-7 hetesen.Az embriók nagy százaléka elhal meg menstruáció elõtt,ezt Te csak egy erõsebb vérzésbõl tudod max.meg.Addig ne is gondolj rá,várd ki a mensidet,állítsd be a telcsid emlékeztetõre,és addig ne foglalkozz vele.Minél jobban belelovalod magad,annál rosszabb,ha mégsem.Egyébként beágyazódni PÉ után 7 nappal szokott,szóval kicsit hamar görcsölgetsz.Én is szoktam,pedig 3 terhességem volt(mind elvetélt),és 30 hónapja próbálkozunk.PÉ-m van,baba mégsincs. Hajrá,foglald el magad,és talán összejön hamar.Egy öreg róka

Szia! Elképzelhetõ, de akkor lesz biztos, ha a doki is azt mondja majd 6-7 hetesen.Az embriók nagy százaléka elhal meg menstruáció elõtt, ezt Te csak egy erõsebb vérzésbõl tudod max.meg.Addig ne is gondolj rá, várd ki a mensidet, állítsd be a telcsid emlékeztetõre, és addig ne foglalkozz vele.Minél jobban belelovalod magad, annál rosszabb, ha mégsem.Egyébként beágyazódni PÉ után 7 nappal szokott, szóval kicsit hamar görcsölgetsz.Én is szoktam, pedig 3 terhességem volt(mind elvetélt), és 30 hónapja próbálkozunk.PÉ-m van, baba mégsincs. Hajrá, foglald el magad, és talán összejön hamar.Egy öreg róka
Szerintem attól nem kell kétségbe esned, hogy "már" 2 hónapja próbálkoztok, és még nem sikerült. Sok sikert!

Hogy viseled minden hónapban a negatív tesztet? Aki régen próbálkozik már.

Legjobb válasz: Nyugi én is minden hónapban teszteltem,nem csodálom,hogy te is azt teszed,fõleg 15 hónapnyi várakozás után. Nekünk az elsõ baba (akit el is kellett vetetni,mert beteg volt) 8 hónap alatt sikerült,majd 6 hónap pihi,és a kisfiam,aki már lassan 3 éves 7 hónap alatt. Most megint tervbe van,de még semmi! Nehéz,de mindennek el jön a maga ideje!!! Kitartás!

Bocsi ha félre érthetõ voltam, nem neked szántam hanem a kérdezõnek.
Nyugi én is minden hónapban teszteltem, nem csodálom, hogy te is azt teszed, fõleg 15 hónapnyi várakozás után. Nekünk az elsõ baba (akit el is kellett vetetni, mert beteg volt) 8 hónap alatt sikerült, majd 6 hónap pihi, és a kisfiam, aki már lassan 3 éves 7 hónap alatt. Most megint tervbe van, de még semmi! Nehéz, de mindennek el jön a maga ideje!!! Kitartás!
Én teljesen ki voltam, 2 évig próbálkoztunk.Aztán feladtam, teljesen mással foglalkoztam, de éreztem, hogy nem a mellem, hanem a mellbimbóm érzékeny, teszteltem a munkahelyemen, épp unatkoztam és pozitív lett.
Sziasztok!Ha nem baj én is csatlakoznék hozzátok!Mi 9 hónapja próbálkozunk és már mindent kipróbáltam (teák, vitaminok, closty, duphaston)és sajnos még mindig nem sikerült.Én is minden hónapban teszteltem, de ez a hónap volt a legrosszabb, mert már reménytelennek tartom az egészet, fõleg így, hogy hormon gyógyszerek mellett sem sikerül!Nagyon nehezen viselem már, fõleg, hogy körülöttem kismamák rohangálnak!Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült, de teljesen ki vagyok már borulva és muszáj volt kiadnom magamból!Elnézést!
Nekünk ez a hónap a 15. próbálkozási hónap. Nem akar sikerülni a kistesó, bár az elsõ gyermekünk is a 15. hónapban fogant. Reméljük most is így alakul. Mikor megjön, akkor nagyon magam alatt vagyok, aztán fölállok, és új hónap új reménnyel indulok tovább:) Pedig már van egy gyermekem, de higgyétek el olyannyira megvisel, mint ezelõtt. Kitartást, és mielõbbi babát kívánok mindenkinek!!!!!!
Mi még "csak" fél éve próbálkozunk, de mindig sírok mikor megjön. Az elején azt hiszem, na most aztán tényleg nem élem bele magam, de a ciklus vége felé akaratlanul is elõjön a remény, hogy a PMS érzései talán nem is a vérzést jelzik... Most is itt tartok éppen, bár még van néhány napom.
Semmi gond.:)
Már csak akkor tesztelek ha valamiért többet késik. Egyébként az elsõ nap amikor megjön szomorú vagyok aztán felállok a földrõl és megyek tovább. Mivel már 15 hónapja várjuk a csodát ennyi idõ alatt megismertem a testemet így mindig tudom ha meg fog jönni, így elõre fel tudom magam készíteni. Kedves kérdezõ Ti mióta próbálkoztok?
Elsõ hozzászoló vagyok és nem tesztelek minden hónapban, mert mint írtam mindig tudom a testem jelzéseibõl, hogy meg fog jönni. Jelentõs késésnél ami nálam több mint egy hét akkor szoktam, de ez ritkán van. Az elsõ pár hónapban tényleg sok pénzt kidobtam tesztekre, de már tudom semmi értelme inkább megfigyeltem hogyan mükõdik a testem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Soha nem volt rendszeres a ciklusom, nagyon sokszor gyógyszer kell, hogy megjöjjön, így mindig tesztelek, mielõtt mennék a dokihoz, hogy késik. 5 éve nem védekezünk, másfél éve próbálkozunk konkrétan.
Bocsi nem offolni akarok de minden hónapban késik, hogy mindig tesztelsz?Mert ha csak azért csinálsz tesztet hogy hátha, az felesleges pénz kidobás.Nekünk is 9 hónap után sikerült, de csak akkor csináltam tesztet mikor nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nem kell semmiért sem elnézést kérned! Azt hiszem, mind átmentünk/átmegyünk ezen! Sajnálom, hogy ennyien kell hogy várjunk a babavárásra ilyen hosszasan. Mindannyiunknak mielõbbi babásodást kívánok!

A párommal már 6 hónapja próbálkozunk a babával. De eddig sajna még nem jött össze mit tegyek hogy, sikerüljön a baba?

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: én ugyanígy vagyok, nekünk a második baba lenne. Az elsõ 16 hónapos, vele 9 hónapig próbálkoztunk, nem volt sürgõs, nem siettettük !!Most a másodiknál kellett volna hogy az elsõ pici 24 hós koráig megszülessen a jobb gyed miatt !!Azt mondják a második hamarabb összejön ,hát nem úgy látom, pedig már 2 hónapja használok ovulációs mikroszkópot!!!

én ugyanígy vagyok, nekünk a második baba lenne. Az elsõ 16 hónapos, vele 9 hónapig próbálkoztunk, nem volt sürgõs, nem siettettük !!Most a másodiknál kellett volna hogy az elsõ pici 24 hós koráig megszülessen a jobb gyed miatt !!Azt mondják a második hamarabb összejön , hát nem úgy látom, pedig már 2 hónapja használok ovulációs mikroszkópot!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én is bízom a Jézuskában
Mi 10 hónapja próbálkozunk, sajnos sikertelenül (ma jött meg). Ahogy itt olvasgatok, nem vagyunk ezzel egyedül. Úgy tûnik lassan civilizációs ártalom lesz a késõi teherbeesés is. Hát én kezdtem hõmérõzéssel, számolgatással, aztán ovu teszt, cickafark-palástfû tea, terhesvitamin, méregtelenítés. Jelenleg FLP-s aloe vera termékeket szedünk a párommal. Ha néhány hónapon belül nem jön össze irány a doki. Neked sok sikert ék kitartást, meg türelmet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
A, B12, C, D vitamin, Folsav+vas folyamatosan, + nagy mennyiségû multivitamin. Ha 1 éven belül nem jön össze a baba, vizsgáltasd ki magad.
http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Itt olvashatsz a teakrol. Igazabol nem tudok biztosat mondani a hatasukrol mert meg nem hasznaltam. En is 24.ere nem varom es a Jezuskaban bizom. De ha nem jon a csoda akkor ezeket fogom bevetni. Premens (baratcsereje) kapszula+ cicka/palastfu tea+ elevit es Pg53 mini mikroszkopot fogok hasznalni. Udv. 2. Valaszolo
A kérdező hozzászólása: Szia és a tea meg a kapszula az seggit ebben
Mi is ugyanebben a cipõben járunk, fél éve próbálkozunk már. Most 24-ére nem várom, és nagyon bizom a Jézuskában..!!:)
Szia. Nalunk is ez a helyzet :/ En meg ezt a honapot bizom a sorsra...! Egyebkent terhes vitamin + ciklus elso feleben cickafark , masodik feleben palastfu tea, ha akarod kiegeszitheted meg egy baratcserje kapszulaval. Ovulacios teszt vagy mikroszkop esetleg homerozes reggelente. Ferjednek E-C vitamin. Aktus utan amig rudsz maradj vizszintbe. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönõm a jó tanácsokat :) :) és jön a kis baba :) :)

Babát szeretnénk, de sose jött ki úgy a lépés, hogy ovu környékén legyünk együtt. Mindig belémmegy, de már 6 hónapja próbálkozunk, és nem jön össze. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...

Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...
Szerintem beszéljetek egy dokival, hasznosabb tanácsokat ad, mint bárki itt.
Próbáljátok megúgy, hogy ovu környékére essen.
A kérdező hozzászólása: Ok, csak mert itt olyanokat is olvasni, hogy bármikor teherbe lehet esni, meg elõváladék, meg stb..
"Bármikor teherbe lehet esni" Igen tõlem ;) Viccen kívül, kértek már fel "Nemzõ Apának" :)
Csak akkor lehet teherbe esni, ha van benned egy megtermékenyítésre váró érett petesejt, semmikor máskor nem. Nem is értem, ha lógtál biológia óráról, akkor ne szülj inkább gyereket, mert az is hülye lesz...
A kérdező hozzászólása: miért lennék hülye? mások meg azt irkálják, hogy már megszakitással is teherbe lehet esni, meg hogy bármikor, akkor most mi van?
Kedves kérdezõ azért írják, mert a spontán pete érésre gondolnak. Ez változó, van akinél soha nem fordul elõ ilyen, és van akinek minden nagyobb orgazmusnál. Egyébként dokihoz kellene menni, azt hiszem az elsõ lépés a vitamin kúra. Ha azután egy évvel sincs eredmény, akkor komolyabban utána kell nézni. Egyébként az orvosok is azt mondják, hogy legalább egy év próbálkozás után mondhatni azt, hogy na akkor nézzünk utána mi lehet a gond.
Elsõ gyerek 4 hónap után jött, második elsõre sikerült.
A kérdező hozzászólása: ooo, sajnalom. a picifiuhoz pedig gratulalok :) )))
Egy év után estem teherbe, de az a baba sajnos elment 9 hetesen. Utána megint egy év kellett, akkor clostilbegyttel sikerült. Már 6 hónapos kisfiú.:-)
A kérdező hozzászólása: utolso : es 4 ev utan jott ossze???
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM SZEPEN MINDENKINEK.Nekem nincsen gondo a menzeszemmel, bar mostanaban 30napos a ciklusom. Pont tegnap mondtam a paromnak, hogy elkellene kezdenem szedni a terhes vitamint. Hatha :) Mar nagyon szeretnenk babat, bar igaz rengeteg a stressz lehet ez is gatolja? Mind a ketten egeszsegesek vagyunk, ugyhogy nem ertem mi lehet a problema . Mindenesetre koszonom mindenkinek :)
4évig probálkoztunk.
Neked: E és D vitamin, kismama vitamin, folsav. Párodnak D vitamin. És ne aggódj. Bõven benne vagytok még a normális idõben.
Türelem mindenek elõtt!!! Mi 3 évet vártunk, utána lombikból lettek trikreink. No, de ez nem az átlag! Vegyél LH tesztet, azzal pontosíthatod, mikor legyetek együtt.Szedj terhesvitamint is, ha majd összejön, sok fontos dolog van benne amire szüksége van babának és mamának.
nekünk az 5. hónapban sikerült! :) nyugiii! Az egészséges pároknál is gyakori, h az elsõ 6 hó eredménytelen! Ne görcsölj rá, az nem segít! És össze fog jönni!! :) Sok sikert!
Ebben a hónapban volt 1 éve, hogy próbálkozunk, ma jött meg :( Annyit tudok tanácsolni, hogyha bármi ciklusgondod van (legyen az csak 1-2 nap pecsételés menzesz elõtt, vagy fogamzásgátló után szabálytalan ciklus), akkor azt már most vizsgáltassátok ki! Mi több, mint fél évet elvesztegettünk az orvosok miatt, pedig látszott, hogy a tabletta után nincs minden rendben, de nem akartak foglalkozni vele :S
1, 5 év után lettem terhes a fiammal. Most kistesót szeretnénk, már 5 hónapja próbálkozunk.

Már 8 hónapja próbálkozunk, de nem akar összejönni.Az ovulációs teszt mindig pozitív a 11. és 12. napon. Miért nem sikerül összehozni?

Magas vagyok és vékony(179cm,60kg)),de nem kórosan sovány.Ennek lehet hozzá köze?Hízni nem tudok,sajnos!

Legjobb válasz: Nálunk már majdnem másfél éve nem jön össze.Azt mondják 1 év után értdemes orvoshoz menni,a 8 hónap még nem sok.

Nálunk már majdnem másfél éve nem jön össze.Azt mondják 1 év után értdemes orvoshoz menni, a 8 hónap még nem sok.
A kérdező hozzászólása: Nálad milyen vizsgálatokat végeztek?Meg tudtak valamit állapítani a sikertelenség okáról?
Az elsõ válaszoló vagyok.A doki megvizsgált azt mondta szervi eltérés nincs csinált rákszûrést, és felírt egy gyógyszert(duphaston)ami elvileg segítene.4 cikluson keresztül kell szednem eddig már 2 eltelt de még semmi siker.Ha nem jön össze a férjem megy spermavizsgálatra aztán kell csak vissza mennem, és megbeszéljük a további lépéseket.Ja és emelett nézem a hõmet is.Próbálok nem elkeseredni mivel már megint megjött.Nem tudom meddi bírom, mindig az jár a fejembe mi van ha soha nem fog sikerülni, tudom hogy ez nem jó, aztán próbálom magam összeszedni és pozitívan gondolkozni, de ez baromira nehéz, fõleg hogy körülöttem egy csomóan terhesek , egyeseknek olyan könnyen megy
Valószínûleg a párodnál van a gond. Ha letelik az egy év, menjetek el kivizsgálásra!
És a 13-ik napon is együtt vagytok? Tudod hogy a poz teszt után 24-36 órával van tüszõrepedés. Elsõ és legeslegeslegfontosabb: endokrinológus!!!! Feltétlen menj el! Egy "mezei" nõgyógyász, sõt a fõorvosnõgyógyászunk is egészségesnek titulált a hormoneredményeimmel, elementem egy endokrinológushoz, és kiderült hogy pajzsmirigy beteg vagyok, ami miatt elvetéltem, és nehezen estem teherbe. Feltétlen csináltass hormonvizsgálatot, teljes vérképet, és irány a doki. Pl kóros soványság a pm túlmûködéssel küzdõknél van. Tehát benne van a pakliban Ha apácska szeretné tudni mi a helyzet beutaló nélkül lehet menni kiskatona vizsgálatra, senki nem tud róla, csak ti. Kívánom a legjobbakat!
Irány az andrológia! Kérj beutalót a nõgyógyásztól, vagy menjetek magánrendelésre! Mi 10 hónapja próbálkozunk, és már kiderült, hogy a férjemnél van a gond, és már kezelik is. Soha sehol nem zavartak el azért, hogy még nincs egy éve, hogy próbálkozunk...

Kisbabát szeretnénk kb. 5 hónapja próbálkozunk. Már 2 hónapja beállt a "havim". Most pontosan 11 napja késik. Meddig várjak a teszttel vagy már kimutatja?

Olvastam, hogy a beágyazódás után 3 nap. De viszont nem érzek semmit. /tünetet/Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!

Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!
Nincs más dolgod mint tesztelni, szerintem tuti terhes vagy!A 11 napos késés már nem lehet véletlen.A tünetek valszeg késõbb jelentkeznek majd, nálam is csak a 6. hét után kezdõdtek.Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!