Találatok a következő kifejezésre: Mar kb. honapja van meg a (48 db)

Mar kb. 6 honapja van meg a szemspiralom, eddig nem volt vele semmi gondom, de mostanaban fekete lesz tole a szemem alja, lehet azert, mert mar oreg?

Legjobb válasz: Zsírosabb arckrémet hazsnálsz,vagy zsírosabb a bõröd.Tegyél fel egy kis szemhéjpúdert oda (is),ahol megfogja a bõröd.

Zsírosabb arckrémet hazsnálsz, vagy zsírosabb a bõröd.Tegyél fel egy kis szemhéjpúdert oda (is), ahol megfogja a bõröd.
Ez nem skarlát. Nekem 14 évesen volt. Magas láz is jár a skarláttal.
A kérdező hozzászólása: És viszketett vagy valami?


Baj van a telefonommal. Már mindent kitöröltem a telefonmemóriáról (a névjegyeket is) és még így is csak 54, 5 kB. Hónapok óta keresem a megoldást. Hogyan oldhatnám meg?

A telefonom sony ericsson vivaz pro. Két éves volt karácsonykor.Eddig kétszer volt szervízben, egyszer vírus miatt meghalt a memóriakártya, egyszer amikor a qwerty-t lecsuktam kikapcsolt és azután már nem lehetett többet bekapcsolni. Már olyat is hallottam, hogy az internet telepakolja. Ha ez igaz, hogy lehetne kitörölni ezeket

Legjobb válasz: ha cache memória ürítésre gondolsz, akkor internetbeállítások, és gyorsítótár ürítése, vagy valami hasonlót kell találnod. nem vagyok symbianos, azért nem tudom pontosan. remélem segíthettem

ha cache memória ürítésre gondolsz, akkor internetbeállítások, és gyorsítótár ürítése, vagy valami hasonlót kell találnod. nem vagyok symbianos, azért nem tudom pontosan. remélem segíthettem
A kérdező hozzászólása: Igazad van, egy ideig ez volt a probléma, de már ez sem segít.
Go to service
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de lassacskán megint kezdi.
Elõzményeket törölni kéne mondjuk 3 naponta

Mitől nőne vissza a szemöldököm? A kozmetikus túl vékonyra szedte a múltkor (kb 4 hónapja) és nem nőtt vissza annyira vastagra mint volt. A ricinus olajat már próbáltam. Mi van még?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.

Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.
nekem a riciunostól visszanõtt, kb 2-3 hét múlva.
ricinus olaj
jahj ne haragudj, nem olvastam végig a kérdésed:D keress egy másik kozmetikust.
OFF : bocs, ez engem is érdekelne
van már szõrbeültetés is

Fiatal red cherryket vettek kb 2 hónapja, van, amelyiknek már látszanak a petéi de még nem voltak eddig kis garnélák, miért?

3 nösténynél látom a petéket a nyeregben, de még semmi, már egy hónapja így vannak.

Legjobb válasz: Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

Ha van egy felbontott vodkám, ami a szekrény tetején áll már kb 3 hónapja (tehát szobahőmérsékleten), akkor az még iható, vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Nekem egy felbontott rum van már több hónapja a meleg konyhában, mert mindig csak kicsit teszek sütikbe, és semmi baja. Hûtsd le és egészségedre.

Nekem egy felbontott rum van már több hónapja a meleg konyhában, mert mindig csak kicsit teszek sütikbe, és semmi baja. Hûtsd le és egészségedre.
A vodka az utolsó ital a földön, ami megromlik:) Azt még napon is merném tartani.
A koliba a beköltözéskor vittem pálinkát egy szprájtosflakonban, 6 év után találtuk meg a végét! Azt nem mondom hogy finom volt, de meg nem romlott. Ez is egy válasz, nem?
Alkohol nem romlik meg.
Csak inni rossz melegen, de nem romlik meg. Dobd be a fagyasztóba, utána meg a szervezetbe. :)
Szerintem megromlani nem romolhatott meg, de azért az alkoholfoka jelentõsen csökkenhetett.Én azon se lepõdnék meg, ha egy erõsebb bor alkoholfoka körül lenne. Kóstold meg(egy kortyba nem lehet sehogy se belehalni), ha megecetesedett, vagy egyéb módon érezni rajta, hogy állott, akkor ne idd meg...hanem öntsd ki a csapba, vagy esetleg gyümölcssaliba(narancs, banán, kiwi, alma, ananász, és ilyen gyümölcsöt télen is kapni hipermarketben), szóval gyümölcssalátába szerintem épp jó lesz még...ott úgyse az a szerepe az alkoholnak, hogy üssön, fejbe vágjon, vagy ilyesmi! :)
A kérdező hozzászólása: Jelentem: a vodka hibátlan! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors segítséget mindenkinek! ahogy fent írtam: megkóstoltam, s hibátlan ;)
jó az félig vizesen is legalább is muternak

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Mit tennétek ha a férjetek bejelentené, hogy két nap múlva már nem dolgozik mert elege van, hogy 10-12 órát dolgozik? (3 hónapja kb. ). lakás hitelre van. Ez a második munkahely amit otthagy.4 hónapig én tartottam el őt meg fiunkat. ő heverészett

Legjobb válasz: Megmondanám neki, hogy elõször is, ha az egész családot érintõ döntést hoz, azt beszélje meg velem, és miután megállapodtunk, utána lépjen, másrészt meg csak akkor hagyjon ott egy munkahelyet, ha talált egy másikat, ami jobban megfelel számára,és oda rögtön át is mehet. Valószínûleg rosszul választott szakmát,és nem szereti, amit csinál, ez is lehet a baj. Iratkozzon be egy olyan tanfolyamra vagy hasonlóra, amihez kedvet érez, de azért el is tud benne helyezkedni. Ugyanakkor mindezt munka mellett: Te nem vagy köteles hosszútávon viselni annak következményeit, hogy õ nem találja önmagát (Tom a Született feleségekbõl, Az egy gáz alak...) És ha mégis újra munkanélküli lesz, nem "heverészni" fog, hanem akkor szépen megcsinálja a házimunka és a gyerekkel kapcsolatos teendõk oroszlánrészét. (Ha mindketten dolgoztok, ugye csak a fele jut rá.) 29/N

Okosan gondolkodnék. Mérlegelném, hogy én+gyerekem hogyan jönnénk ki legjobban, minden szempontból. Nem biztos, hogy csak úgy kidobhatod, nem derült ki a helyzeted a kérdésbõl. És az is számít, hogy a közös fiatok életében ez mennyire okozna törést. Jobb esetben egyezségre kellene vele jutni. Megbeszélni a családon belüli terhek elosztását, amiért vállalnia kell a felelõsséget. És azt, hogyha nem akar dolgozni, akkor mibõl képzeli a hitelfizetést. Ha nem dolgozik, sem tudsz mit tenni, akkor körülnéznék, hova tovább, mi a legjobb nekem+gyerekemnek. Hová tudnál menni, vannak-e szülõk, akik segítenek...stb. Rosszabb esetben, tehát ha anyagilag nem jönnél ki jobban, ha elküldöd, ha nem tudnád egyedül megoldani a gyerek eltartását+dolgozni is, tehát mégis csak a segítségére szorulsz, akkor nem tudod "kidobni", de akkor is tudnám, hogy amit vállalok, azt miért teszem, és szememet nyitva hagyva ez nem fog örökké tartani.
akkor közölném, hogy külön kassza, ennyi a rezsi, kérem a felét, gyerekre egy honapban x ezer megy el, ennek is kérem a felét, ha már ketten csináltuk, kaját meg oldja meg magának... ha ezt meg tudja csinálni, akkor ok, ne dolgozzon... (bár már én ott huznám a számat, hogy mi az hogy engem nem kérdez meg...már nnem csak saját magáért felelõs, hanem egy gyerekért is...)
Rakd ki a szûrét, ha õ nem megy te költöz egy rokonhoz, ha elfogy a pénze és nem lesz mit kajálni észbe kap.
Akkor szépen kidobod és mehet a pi**ába. Mi az, hogy nem tetszik? Ez nem hímringyó álom! Hol él? Örüljön, hogy egyáltalán van munkája! Persze majd te fogod eltartani, nem? Ha mindenképpen munkahelyet akar váltani, azt csak úgy teheti meg, ha másnap már biztosítva van az új munkahelye! Különben repülõõõõ:S Ez van. Link alak a férjed és nincs semmi kötelességtudata. Rakd ki, ha ezt így pofátlanul meg meri csinálni! 26.L
Elmagyaráznám neki, hogy az ember manapság örül ha dolgozik, akár mennyi is legyen az.Nem õ az egyetlen, nem fog belehalni.
Megmondanám neki, hogy elõször is, ha az egész családot érintõ döntést hoz, azt beszélje meg velem, és miután megállapodtunk, utána lépjen, másrészt meg csak akkor hagyjon ott egy munkahelyet, ha talált egy másikat, ami jobban megfelel számára, és oda rögtön át is mehet. Valószínûleg rosszul választott szakmát, és nem szereti, amit csinál, ez is lehet a baj. Iratkozzon be egy olyan tanfolyamra vagy hasonlóra, amihez kedvet érez, de azért el is tud benne helyezkedni. Ugyanakkor mindezt munka mellett: Te nem vagy köteles hosszútávon viselni annak következményeit, hogy õ nem találja önmagát (Tom a Született feleségekbõl, Az egy gáz alak...) És ha mégis újra munkanélküli lesz, nem "heverészni" fog, hanem akkor szépen megcsinálja a házimunka és a gyerekkel kapcsolatos teendõk oroszlánrészét. (Ha mindketten dolgoztok, ugye csak a fele jut rá.) 29/N
Rájött, hogy eltartottként is neki áll a zászló. Aki a mai világban ilyen indokkal otthagyja a munkahelyét, semmirekellõ, lusta disznó. Visszaküldeném az anyjához.
Felvilágosítanám hogy mi az élet. És mibõl eszik a család.
Azt mondanám, jó, akkor költözöl.
kiraknám a szürét.. mit képzel ez?

Mit tegyek? Mar kb.8 honapja van egy baratnöm, szeret engem es en is öt, mar megvolt szinte minden pettingeles, stb. de sehogy sem tudom ravenni a sexre, meg szüz.

Legjobb válasz: Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F

Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F
hány évesek vagytok?= ) miután megmondod a korod már tudok mit mondani erre a kérdésedre =)
A kérdező hozzászólása: 18/F, 15/lany.csak ne kezdjetek el, "h meg milyen fiatal es h raér még az ilyen dolgokkal"
A kérdező hozzászólása: De a lényeg az, h nem csak én szeretném, hanem ö is, csak nem tudja hogy mit tegyen, talán ö inkább attól fél, hogy a szülei megtudják, vagy ilyesmi, de mar ö is szeretné nagyon, szerintem csak egy kis biztatás kellene neki, szerintetek?
itasd le. aztán keféld meg. nemfog rá emlékezni.
Ha nem tudja eldönteni, akk még nem szeretné igazán. És beszélnie kéne a szüleivel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!