Találatok a következő kifejezésre: Mar kb. honapja van meg (53 db)

Ez nem skarlát. Nekem 14 évesen volt. Magas láz is jár a skarláttal.
A kérdező hozzászólása: És viszketett vagy valami?

Mar kb. 6 honapja van meg a szemspiralom, eddig nem volt vele semmi gondom, de mostanaban fekete lesz tole a szemem alja, lehet azert, mert mar oreg?

Legjobb válasz: Zsírosabb arckrémet hazsnálsz,vagy zsírosabb a bõröd.Tegyél fel egy kis szemhéjpúdert oda (is),ahol megfogja a bõröd.

Zsírosabb arckrémet hazsnálsz, vagy zsírosabb a bõröd.Tegyél fel egy kis szemhéjpúdert oda (is), ahol megfogja a bõröd.

Mitől nőne vissza a szemöldököm? A kozmetikus túl vékonyra szedte a múltkor (kb 4 hónapja) és nem nőtt vissza annyira vastagra mint volt. A ricinus olajat már próbáltam. Mi van még?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.

Bocs, hogy ide írok, de engem is érdekelne a válasz. Én olyan 7 éve szedtem túl tizenéves koromban és azóta nem nõ vissza. Én most próbálom a ricit.
nekem a riciunostól visszanõtt, kb 2-3 hét múlva.
ricinus olaj
jahj ne haragudj, nem olvastam végig a kérdésed:D keress egy másik kozmetikust.
OFF : bocs, ez engem is érdekelne
van már szõrbeültetés is


12 éves vagyok és kb. 6 hónapja jött meg először. De sajnos nem rendszeresen, ugyanis volt már olyan, hogy egy hónapba 2x is megjött aztán meg 2 hónapig egyáltalán nem. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.

Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.
Egyetértek az elõttem szólóval. Velem is igy volt, össze-vissza jött meg az elején.
A kérdező hozzászólása: Jó, értem, csak az a baj, hogy nem vehetek föl fehér gatyát, mer ha véletlen megjön, akkor...nos tudjátok
a fehér gatya nagy dilemma. mi lesz most veled? aggódom miattad komolyan. :D nyugi már örülj h egészséges vagy!

Fiatal red cherryket vettek kb 2 hónapja, van, amelyiknek már látszanak a petéi de még nem voltak eddig kis garnélák, miért?

3 nösténynél látom a petéket a nyeregben, de még semmi, már egy hónapja így vannak.

Legjobb válasz: Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

Ha van egy felbontott vodkám, ami a szekrény tetején áll már kb 3 hónapja (tehát szobahőmérsékleten), akkor az még iható, vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Nekem egy felbontott rum van már több hónapja a meleg konyhában, mert mindig csak kicsit teszek sütikbe, és semmi baja. Hûtsd le és egészségedre.

Nekem egy felbontott rum van már több hónapja a meleg konyhában, mert mindig csak kicsit teszek sütikbe, és semmi baja. Hûtsd le és egészségedre.
A vodka az utolsó ital a földön, ami megromlik:) Azt még napon is merném tartani.
A koliba a beköltözéskor vittem pálinkát egy szprájtosflakonban, 6 év után találtuk meg a végét! Azt nem mondom hogy finom volt, de meg nem romlott. Ez is egy válasz, nem?
Alkohol nem romlik meg.
Csak inni rossz melegen, de nem romlik meg. Dobd be a fagyasztóba, utána meg a szervezetbe. :)
Szerintem megromlani nem romolhatott meg, de azért az alkoholfoka jelentõsen csökkenhetett.Én azon se lepõdnék meg, ha egy erõsebb bor alkoholfoka körül lenne. Kóstold meg(egy kortyba nem lehet sehogy se belehalni), ha megecetesedett, vagy egyéb módon érezni rajta, hogy állott, akkor ne idd meg...hanem öntsd ki a csapba, vagy esetleg gyümölcssaliba(narancs, banán, kiwi, alma, ananász, és ilyen gyümölcsöt télen is kapni hipermarketben), szóval gyümölcssalátába szerintem épp jó lesz még...ott úgyse az a szerepe az alkoholnak, hogy üssön, fejbe vágjon, vagy ilyesmi! :)
A kérdező hozzászólása: Jelentem: a vodka hibátlan! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors segítséget mindenkinek! ahogy fent írtam: megkóstoltam, s hibátlan ;)
jó az félig vizesen is legalább is muternak

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Van-e jogszabály vagy mi a gyakorlat, -októberben jogerőssé vált az itélet, mely szerint az előzetes után még 7 hónap letöltendő maradt- kb mikorra várható a "behivó"? általában mennyivel előbb küldik meg?

Esetleg BV-nél lehet-e érdekl?dni ez ügyben?

Legjobb válasz: kb 30 nap az átfutása, persze +/- 10 nap belefér, na meg ha valami "olyan" ügy, akkor képesek 5 nap alatt is elintézni. A BV Országos Parancsnokságánál érdeklõdhetsz, persze, csak én inkább nem tenném a helyedben, mert csak felgyorsítod õket ... Októberhez képest viszont valami nagyon elakadhatott a gépezetben nálad sztem ...

kb 30 nap az átfutása, persze +/- 10 nap belefér, na meg ha valami "olyan" ügy, akkor képesek 5 nap alatt is elintézni. A BV Országos Parancsnokságánál érdeklõdhetsz, persze, csak én inkább nem tenném a helyedben, mert csak felgyorsítod õket ... Októberhez képest viszont valami nagyon elakadhatott a gépezetben nálad sztem ...

Mit tegyek? Mar kb.8 honapja van egy baratnöm, szeret engem es en is öt, mar megvolt szinte minden pettingeles, stb. de sehogy sem tudom ravenni a sexre, meg szüz.

Legjobb válasz: Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F

Már pedig még ráér :) Ha szereted vársz még. Ennyi. Addig marad a petting, stb. De ha nem akarja, ne erõltesd rá. Szar lesz neki. és ezáltal(ha szereted) neked is. Türelmesen;) 17/F
hány évesek vagytok?= ) miután megmondod a korod már tudok mit mondani erre a kérdésedre =)
A kérdező hozzászólása: 18/F, 15/lany.csak ne kezdjetek el, "h meg milyen fiatal es h raér még az ilyen dolgokkal"
A kérdező hozzászólása: De a lényeg az, h nem csak én szeretném, hanem ö is, csak nem tudja hogy mit tegyen, talán ö inkább attól fél, hogy a szülei megtudják, vagy ilyesmi, de mar ö is szeretné nagyon, szerintem csak egy kis biztatás kellene neki, szerintetek?
itasd le. aztán keféld meg. nemfog rá emlékezni.
Ha nem tudja eldönteni, akk még nem szeretné igazán. És beszélnie kéne a szüleivel.
Én se kaptam.Felhívtam õket, azt mondták legyek türelemmel, majd megkapom...
én sem kaptam még meg.
Én se. Azt se tudom, mi van benne, ami olyan fontos. Az a lényeg, hogy amit nekem meg kellett csinálni azt megcsináltam a többi az õ dolguk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!