Találatok a következő kifejezésre: Mar honapok gorcsolok, de (4 db)

Most kel megjojjon eloszor?
szerintem ezek a göncsölések már az elsõ mensi közeledését jelzik. Ha sokáig csinálja ezt, és mégsem jön meg, érdemes elmenned anyukáddal nõgyógyászhoz.
lehet baba is ha szexszeltél
A kérdező hozzászólása: Dehogy!!! Még csak 14 leszek!

5.-én volt peteeresem a ciklus.hu szerint, egyutt is voltunk a ferjemmel, mar 7 honapja probalkozunk, de ma reggel erosen gorcsolt a hasam kb 30 percet, nem mensi erzes szeruen, teljesen maskeppen, lehet ez beagyazodas jele?

kerem irjon aki erzett mar ilyen dolgot, nagyon fura volt es elegge fajdalmas ,barcsak a baba miatt lenne ,koszonom a valaszokat

Legjobb válasz: 5 napja volt a peteeres ...csak sietek egy kicsit ezert hagytam ki ...bocsi

A kérdező hozzászólása: 5 napja volt a peteeres ...csak sietek egy kicsit ezert hagytam ki ...bocsi
Ha 5 napja volt, akkor még nem érezhetnél semmit, ha terhes is lennél. Elõször "találkozik" a két sejt, jó esetben megtermékenyül a petesejt, ezután indul osztódásnak, és indul útjára az embrió. Mensi szerû görcsök a mensi rendes idején kellene, hogy legyenek. Persze, vannak csodák, úgyhogy reménykedjünk! Én szorítok nektek!! :) )

Érdekelne az, hogy esetleg hallott vagy volt-e valaki úgy hogy a textek +lettek de utána görcsölt és megjött neki volt olyan h magától megmaradt a baba v esetleg olyan aki már a következő hónapba megint babás lett?

Legjobb válasz: Igen ez sajnos könnyen elõfordúlhat. Amíg nem voltak a tesztek észre se vették, max annyit, hogy kicsit késik vagy erõsebb a menzesz. Létrejött a terhesség, de nem maradt meg. Kémiai terhesséhnek nevezik az orvosok ezt mostanába. Nálam is volt ilyen. Simán összejöhet legközelebb!

Igen ez sajnos könnyen elõfordúlhat. Amíg nem voltak a tesztek észre se vették, max annyit, hogy kicsit késik vagy erõsebb a menzesz. Létrejött a terhesség, de nem maradt meg. Kémiai terhesséhnek nevezik az orvosok ezt mostanába. Nálam is volt ilyen. Simán összejöhet legközelebb!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm olyan jo hogy irtál mert ez most engem nagyon érdekel és sajnos erröl nem tudtam de ha ez ilyen gyakori akkor szt ezt jo h a tudomásomra hoztad mert én is babát szeretnék köszönöm

Ma vagyok a 29. napon 30-32 naposak a ciklusaim. Már két napja barnázok és egy kis méhnyálka is jött, de elég a tisztasági betét, nem görcsölök semmit, máskor szoktam. Mire számíthatok lehet még baba? Ez a harmadik clostys hónapom

Legjobb válasz: A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!

A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!
Szia nekem is ez a harmadik clostys hónapom, amióta clostys szedek a ciklusaim 32.naposak lettek. Ma vagyok a 31.napon. Nekem vannak enyhe görcseim, viszont én egyáltalán nem barnázok, a melleim nagyon fájnak és 2 napja tojásos nyakon van. Ilyen a görbém, sajna egy pár napig nem mértem. Szerdán fogok tesztelni, te mikor? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..
baba mindig lehet csak szerintem kicsi az esély bocsi:(
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást én is a legjobbakat remélem
A kérdező hozzászólása: nemtudom mert kicsit megvan éppen hogy de nem görcsölök talán holnap reggel vagy holnapután már nemsok reményem van
Szia útolsó vagyok mióta próbálkoztok? Mi már 20 hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi. Írd meg majd hogy sikerült e a baba, majd megírom én is az eredményt. Drukkolok neked is a mielõbbi babásodásért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!