Találatok a következő kifejezésre: Mar honapok gorcsolok, (18 db)

Most kel megjojjon eloszor?
szerintem ezek a göncsölések már az elsõ mensi közeledését jelzik. Ha sokáig csinálja ezt, és mégsem jön meg, érdemes elmenned anyukáddal nõgyógyászhoz.
lehet baba is ha szexszeltél
A kérdező hozzászólása: Dehogy!!! Még csak 14 leszek!

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolg

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolgozó hölgy ajánlotta a tejsav vissza állításához a vagilact kúpot. Még nem ért véget a kezelés remélem elmúlnak a panaszok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolg

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolgozó hölgy ajánlotta a tejsav vissza állításához a vagilact kúpot. Még nem ért véget a kezelés remélem elmúlnak a panaszok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért van ez? Az a problémám, hogy egy hónapon belül már másodszorra görcsölt be a lábszáram éjszaka. Nagyon fájt, mintha kést forgatnának benne, reggel meg alig tudtam utána lábra állni.

Ezt megelőzően eddig egész életemben történt ilyen összesen háromszor, most meg egy hónapon belül kettő, kicsit sok, nem? :s Mi lehet az oka? Mit lehet tenni ellene? Nem vagyok sportoló, nem vagy terhes, rengeteg almát eszem... (olvastam róla, de mindenhol azt írják, hogy ezek az okok...)

Legjobb válasz: Lábikra görcsöt általában magnézium hiány okozza egészséges embereknél. Azt azért jó lenne tudni,h hány éves vagy,dohányzol-e? Mert az érszûkület is tud ilyen panaszokat okozni. Szedjél valamilyen magnézium és B6 vitamin tartalmú gyógyszert. És nézz utána a neten a magnézium tartalmú élelmiszereknek(hosszú lenne leírni),az alma nem tartozik azok közé.

Lábikra görcsöt általában magnézium hiány okozza egészséges embereknél. Azt azért jó lenne tudni, h hány éves vagy, dohányzol-e? Mert az érszûkület is tud ilyen panaszokat okozni. Szedjél valamilyen magnézium és B6 vitamin tartalmú gyógyszert. És nézz utána a neten a magnézium tartalmú élelmiszereknek(hosszú lenne leírni), az alma nem tartozik azok közé.
Magnéziumot kell szedjél, de nem alkalmanként, hanem kúraszerûen. Igyál naponta elegendõ tejet is.
Ásványi anyag hiány?
Igyál kálcim+magnézium tablettát, az szokott segíteni. Meg sok tejet. És ha nem jó még mindig, vegyél be görcsoldót, pl. Nospa. (A gyógyszer elég egyénfüggõ, egy nõ könnyen kitapasztalja, melyik görcsoldó mire használ neki a legjobban, de a férfiaknak ritkábban kell görcsoldót használni.)
A kérdező hozzászólása: 27 éves nõ vagyok, nem dohányzom, nem iszom, és - tudtommal - semmi betegségem sincsen. Viszont eléggé sokat fogytam az elmúlt egy évben (kb. 15 kilót). Ez számíthat? Amúgy köszönöm, lehet, hogy ilyen magnézium-kúrát kipróbálok. Csak pont azért írtam, hogy sok almát eszem, mert valahol azt olvastam, hogy akinek ilyen baja van, annak többek között mindig almát ajánlanak. Na most én napi 3 darabot is eszem kb...
Errõl az almás dologról még nem hallottam... De az biztos, hogy bajod nem lesz tõle. Könnyen lehet összefüggés a fogyásod és görcsölés között. Talán étrendet váltottál az elmúlt idõszakban, vagy fogyózol? Mindig oda kell figyelni, hogy a megfelelõ tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek a megfelelõ mértékben bejussanak a szervezetedbe. Ezt mindenféleképpen be kell kalkulálni az étrendbe! A Magnézium-kálcium kúra jó ötlet.

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

Babát szeretnénk, azonban én már rettenetesen akarom (persze ő is). Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Én eléggé sokat görcsölök a babatémán, ideges és stresszes vagyok. Ami köztudottan nem igazán jó. Ki hogyan próbálta oldani ezt a fajta stresszt?

Legjobb válasz: Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet,h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban,aztán rádöbbentem ,h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem,ha jön a baba jön,amikor jön akkor jön. A hõmet mérem,és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.

Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak. Abban az egyben nem értek egyet, h teljesen egy orvostól várja a segítséget. Én is rágörcsöltem az elején az elsõ 2-3 hónapban, aztán rádöbbentem , h ez nem jó. Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem, ha jön a baba jön, amikor jön akkor jön. A hõmet mérem, és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.
Szia!Teljesen egyet értek az elõttem szólóval!Én 8 hónap után tettem le a hõmérõt, és a 10.hónapra eljutottam oda, hogy egyátalán nem figyelgetem magam.Nagyon rácuppantam a gyerek témára, és belátom, ha valamit nagyon szeretne az ember, akkor az a legkevésbé sem sikerül.De:nem adom fel, a baba akkor jön, amikor jönni akar.Sok sikert!
Teljesen igazuk van.Mi is rágörcsöltünk.2x elvetéltem fájt a dolog és majd beleõrültem.kerestem mit miért hogy.a kapcsolatubk majdnem ráment.találtam egy nagyon jó orvost.õ rájött az okokra most ezeket küszöböljük ki.már megnyugodtam jó helyre kerültem és ha jönni akar jönni fog a babó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és sok sikert nektek!

Szombaton volt peteérésem és tegnap eléggé görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni. Már 2 hónapja probálkozunk és nagyon szeretnénk babát! Lehetséges hogy most sikerült?

már 6 hónapja nem szedem a gyógyszert!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ,de akkor lesz biztos,ha a doki is azt mondja majd 6-7 hetesen.Az embriók nagy százaléka elhal meg menstruáció elõtt,ezt Te csak egy erõsebb vérzésbõl tudod max.meg.Addig ne is gondolj rá,várd ki a mensidet,állítsd be a telcsid emlékeztetõre,és addig ne foglalkozz vele.Minél jobban belelovalod magad,annál rosszabb,ha mégsem.Egyébként beágyazódni PÉ után 7 nappal szokott,szóval kicsit hamar görcsölgetsz.Én is szoktam,pedig 3 terhességem volt(mind elvetélt),és 30 hónapja próbálkozunk.PÉ-m van,baba mégsincs. Hajrá,foglald el magad,és talán összejön hamar.Egy öreg róka

Szia! Elképzelhetõ, de akkor lesz biztos, ha a doki is azt mondja majd 6-7 hetesen.Az embriók nagy százaléka elhal meg menstruáció elõtt, ezt Te csak egy erõsebb vérzésbõl tudod max.meg.Addig ne is gondolj rá, várd ki a mensidet, állítsd be a telcsid emlékeztetõre, és addig ne foglalkozz vele.Minél jobban belelovalod magad, annál rosszabb, ha mégsem.Egyébként beágyazódni PÉ után 7 nappal szokott, szóval kicsit hamar görcsölgetsz.Én is szoktam, pedig 3 terhességem volt(mind elvetélt), és 30 hónapja próbálkozunk.PÉ-m van, baba mégsincs. Hajrá, foglald el magad, és talán összejön hamar.Egy öreg róka
Szerintem attól nem kell kétségbe esned, hogy "már" 2 hónapja próbálkoztok, és még nem sikerült. Sok sikert!

Nagyon erősen görcsölök, most jött meg. Múlt hónapban alig vettem észre, hogy megjött, most meg uhh. Két tabit vettem be, sajnos hatástalanul. Mit tudok még tenni hogy ne fájjon, már hányingerem is van? :S

Ha lefekszem, az sem segít. Nektek milyen módszer válik be?

Legjobb válasz: Menj el dokihoz, lehet cisztád van/volt! Nekem is már a végén derült ki, de napokat sírtam, a gyógyszer sem hatott..

Menj el dokihoz, lehet cisztád van/volt! Nekem is már a végén derült ki, de napokat sírtam, a gyógyszer sem hatott..
ugyanez volt velem is ma.. fekudtem az ágyban, tea, belefekudtem a kádba meleg vizbe, vettem be kb. 4 buscopant és egy brufent..
Mit vettél be? Nekem a dupla Algopyrin vagy egy Apranax vált be eddig csak. (ha fájt) Meg az - bár valszeg ehhez most semmi kedved, hogyha elmentem mozogni/sportolni. Kis bringázás, séta, ilyesmi. És igyál sok folyadékot!
jaja en is megittam majdnem 2 liter folyadekot, és most jo :)
sokat sokat igyál, fõleg teát, próbálj valami kis kaját magadba erõltetni, hidd el, használ (ha másra nem, hát arra, h azt fogod kihányni... :D ne nevess, múltkor nagyon sz.r érzés volt, h nem hánytam mást, csak teát. :D) feküdj le, kicsit simogasd a hasad, én olvasgatni szoktam, mert az elveszi a figyelmemet, pihenj. :)
Hány éves vagy? nem mostanában kezdtél mensizni?

Érdekelne az, hogy esetleg hallott vagy volt-e valaki úgy hogy a textek +lettek de utána görcsölt és megjött neki volt olyan h magától megmaradt a baba v esetleg olyan aki már a következő hónapba megint babás lett?

Legjobb válasz: Igen ez sajnos könnyen elõfordúlhat. Amíg nem voltak a tesztek észre se vették, max annyit, hogy kicsit késik vagy erõsebb a menzesz. Létrejött a terhesség, de nem maradt meg. Kémiai terhesséhnek nevezik az orvosok ezt mostanába. Nálam is volt ilyen. Simán összejöhet legközelebb!

Igen ez sajnos könnyen elõfordúlhat. Amíg nem voltak a tesztek észre se vették, max annyit, hogy kicsit késik vagy erõsebb a menzesz. Létrejött a terhesség, de nem maradt meg. Kémiai terhesséhnek nevezik az orvosok ezt mostanába. Nálam is volt ilyen. Simán összejöhet legközelebb!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm olyan jo hogy irtál mert ez most engem nagyon érdekel és sajnos erröl nem tudtam de ha ez ilyen gyakori akkor szt ezt jo h a tudomásomra hoztad mert én is babát szeretnék köszönöm

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék tanácsot kérni, mert 49 éves vagyok, 3 hete nem jött meg a menstruációm, és azóta minden nap görcsöl a hasam, émelygek szédülök időnként. Volt már, hogy nem jött meg 1-2 hónapig egyszer, illetve pár hetes kimaradások is volta

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék tanácsot kérni, mert 49 éves vagyok, 3 hete nem jött meg a menstruációm, és azóta minden nap görcsöl a hasam, émelygek szédülök időnként. Volt már, hogy nem jött meg 1-2 hónapig egyszer, illetve pár hetes kimaradások is voltak. Gondolom ez a változókor is lehet. 1984-be szültem meg a fiam, szeretnék még gyermeket is szülni, de 1989-be volt egy abortuszom és azóta nem maradtam terhes, azóta három férfi volt az életemben tőlem fiatalabb is. Voltam pár éve vizsgálaton, de nem találtak semmi olyat amitől nem lehetnék állapotos.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!