Találatok a következő kifejezésre: Mar egy rosszul erzem magam fej (3 db)

Lehetek terhes? Nagy ra az eselyem hogy a mult honapba terherbe estem a menszim elott. Annak kb.3 hete mar tobb mint egy hete rosszul erzem magam:fej fajas, faj a hasam alja, derekam, feher suru folyas, hanyinger az valtozo..

Reggel csinaltam egy tesztet de emberi szemmel eppen hogy ki lehetett venni a + jelet.Nagyon nagyon halvany volt.Clear Blue-t hasznaltam.Meg 11 nap van a menszimig.Reggel huvelyben megmertem es 37.2 volt a hom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!

sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!
A nem várt mensi napján tesztej újra, és mérd tovább a hõdet ha fent marad az szuper. Ja, és csak nyugi!
Jah!!!.... És mensi óta méred a hõdet??? Azóta így fent van, vagy csak az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: Csak most mertem de majd nezem minden nap!!!! Koszi a valaszokat!!!
Ha csak most méred, akkor lehet hiogy pé. miatt van fent. De mérjed mensi elõtt is meg ha nem jön meg akkor is! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Ha pe lenne szerintem az nem tartana mar vagy 9 napja!!
Hát akkor türelem, lehet hogy sierült, de sztem még korai lenne. Várj és megtudod.
Jah! és majd írd meg hogy mi volt!!!!
A kérdező hozzászólása: Minden keppen irok!Ide vagy private-ba? Tenleg koszi a valaszokat!!!!Akkor meg varok!!!!!!

Mar egy hete rosszul erzem magam (fej fajas, emelyges, faradsag, feher folyas, nincs etvagyam) de meg 2 hetem van a mensziig. Lehet hogy mult honapban teherbe estem csak akkor megjott? Mennyi eselyem van?

Kivarjam a 2 hetet mig megjon es ha nem jon meg akkor teszteljek?Vagy megprobaljam hamarabb?

Legjobb válasz: Hát ha múlt hónapban gyenge volt a mensid, akkor lehetséges. Szerintem egy tesztet megér, mert nagyon nehéz kivárni azt a két hetet.

Hát ha múlt hónapban gyenge volt a mensid, akkor lehetséges. Szerintem egy tesztet megér, mert nagyon nehéz kivárni azt a két hetet.
Tesztelj nyugodtan. Viszont ha nem jön meg és nega a teszt csinálj majd egyet még! Mondjuk 1 héttel az elmaradt után. addigra tutira pozitivak kell lennie. ha most jött össze a baba kicsit korai még érezned bármit is.
A kérdező hozzászólása: szerintem mult honapban johetett ossze valamikor.Annak 2-3 hete lehetett.A menszim kb. 3 napig tarott de utana tobb napig barnaztam.
A kérdező hozzászólása: koszi nagyon szepen a valaszodat. megfogadom a tanacsot.
Ha rendesen megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, de megnyugtatásképpen vehetsz egy tesztet. Viszont csatlakoznék a többi válaszolóhoz, ha nem akarsz gyereket, akkor ezt a módszert hagyjátok abba. Fõleg így veszélyes, ahogy csináljátok. Megmossa, aztán folytatjátok...Marha jó, de az ivarutakból nem tudja kimosni, és ha újból csináljátok utána, akkor az elõváladék "kimoshatja" az elõzõ ejakulálásból ott maradt hímivarsejteket. Szóval ez így nagyon nem biztonságos, meglehet, hogy ha most nem is, de elõbb utóbb teherbe esel.
Késik a vérzésed? Egyébként ha most nem is, ezzel a mószerrel elõbb-utóbb teherbe esel. Nemm ártana vmi normális védekezési módszert használni, ha nem akartok gyereket. Mert ez orosz rulett.
A kérdező hozzászólása: nem. 20.a elott jott , rendesen.
Akkor nem vzsníû, hogy terhességtõl vannak ilyen tüneteid. Még csak most lesz peteérésed kb. De mint mondtam, váltsátok le ezt a módszert, mert így teherbe fogsz esni.
Ha megjött nem valószínû hogy terhes vagy, de azért vegyél tesztet, anyumnak 3 hónapig rendesen megjött mikor a hugommal volt terhes.
A kérdező hozzászólása: koszi Viorica holnap megveszem a tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!