Találatok a következő kifejezésre: Mar egy rosszul erzem (38 db)

Kellemetlenül érzem magam, mert az ismerősöm 'szülinapi ajándékán' rajta maradt az ára. Rosszul érzem magam e miatt egy picit. Már felesleges ezen agyalnom?

Reggel gyorsan berohantam a közeli kisboltba egy doboz energiaitalért, és reggel odaadtam neki. Amikor odaadtam, akkor viccesen megjegyeztem, hogy 'hoppá, rajta maradt az ára, bocsi'. Mire ? nevetve, 'nem baj, úgy is tudom, mennyibe kerül.'.

Legjobb válasz: Te energiatitalt vettél szülinapra?

Te energiatitalt vettél szülinapra?
Nem feltétlenül az a gáz, hogy rajtahagytad az árat. Sokkal inkább az, hogy nem gondoltál rá, csak reggel vettél valamit találomra és odavágtad neki. Kitalálhattál volna valami ötletes díszítést a dobozra esetleg.
A kérdező hozzászólása: Akkora bûn?:D
A kérdező hozzászólása: Igazából mindig, ha 'normális' ajándékot vettem neki, az a süllyesztõbe ment. Aztán õ is, és én is átálltunk 'hasznos' ajándékokra. Tegnap nem volt idõm megvenni, így mára maradt.
amúgy a kérdésben a szülinapi ajándék idézõjelbe van téve.
Ez egy hülye duma..:DD Nem akar az illetõvel semmit, egyszerûen csak errõl van szó.
szerintem meg kell próbálni, lehet egy kiváló kapcsolat lesz belõle, és áldani fogod a napot amikor megpróbáltátok és nem szalasztottad el
Hát, pl. ha valakivel lefeküdnél, jól érzed magad kocsmázás közben, de mondjuk józanul nem tudnád tolerálni a padlón a retkes zokniját mert egy trehány [email protected], akkor megértem.
Igen, van egy fiú, akivel sokszor találkozom, tetszik is. Angyali lelke van:) Viszont: Ha összejönnénk, akkor szerintem megbántanám, akaratomon kívül is, nagyon érzékeny. Meg még a szülei sem örülnének, az anyukája nagyon szigorú vele, nem szereti ha áthívja a barátait. Amikor nincs velem van, akkor is folyton felhívja, hogy mikor megy már haza. Valamint az is probléma, hogy 2 órányi utazásra lakunk egymástól. Meg még a betegsége miatt sem egyszerû. Nemrég jött ki a kórházból és nagyon le van gyengülve. Amúgy vele el tudnám képzelni a jövõmet:)
Volt már ilyen. Biztos voltam benne, hogy lennének dolgok, amelyeket nem tudnánk tolerálni egymás viselkedésében, hiába kedveljük egymást egyénként. Meg olyan is, akivel azért annyira nem voltunk egy hullámhosszon, igaz, hogy vonzódtunk egymáshoz, de kevés közös témánk volt, legfeljebb haveri szinten mûködhetett volna/mûködik a kapcsolat.
Akit lányt elszaljtottam kb. ilyen volt. Álmaim nõje, gyönyörû kinézet, kedves lélek, full természetes, szóval mi kell. Hát azért elég jól éreztem magam a közelében. De mégis van valami ami taszított benne. Túl nyitott volt mindenki felé, õ olyan mindenkinek haverkodós féle lány, sok fazkalap rajongja körül, sokkal van jóban, hatalmas baráti köre van. Egyszerüen engem ez a tény idegesít, elképzeltem, hogy milyen lenne ha viszonyom lenne vele, és akármerre megyünk, mindig akadna egy kretán , akivel éppen leáll jópofáskodni mert ismeri, folyton ráköszönnének, haverkodnának, én meg várnék, hogy gyerünk má bazzmeg, én is szeretnék már dugni. Szóval a lényeg, OK: Túl extravertált személyiség. Hiába tökéletes egyébként.
Van ilyen. :D Ebbõl lehet simán "friends with benefits" dolog. Már ha mindkét fél nyitott erre is. Néha van, hogy az ember nem akar kapcsolatot, és kész, de valakihez mégis kell kötõdés, meg ugye a szexuális igények is megvannak... :D Nem gyakran mûködik a dolog, és lehet a végén rájöttök, hogy kapcsolatban is tök jól elvagytok pl. Nekem legalábbis ez jutott most így eszembe. Meg még millió más ok is lehet. Ha tudod, hogy túl messze lakik. Túlzottan más az életstílusa, stb.

Gilbert-szindrómám van, és már egy jó ideje iszom (nem vagyok alkesz, de egy buliban azért iszogatok), de nem érzem magam sosem rosszul, hogy van ez pontosan?

A doki sem mondta anno, hogy nem ihatok, és tényleg soha nem éreztem magam rosszul :D

Legjobb válasz: Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.

Pedig akinek Glibert-je van nem ihat. Nem ivás után leszel rosszul hanem elõbb lesz májrákos, vagy elõbb lesz cinrozisod mint az átlag vagyis könnyeben lesz krónikus májbeteg gratula.
Akkor vizsgáltasd ki magad, mert a Glibert szindrómás nem ihat alkoholt. Nekem a férjem sajna az.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy a doki nem is mondta pontosan azt, hogy Gilbertem van, csupán annyit hogy egyek rendesen (azelõtt fél napig nem ettem és besárgult a szemem), most igazából még azt sem tudom, hogy Gilbertes vagyok-e avagy sem :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, jövõ héten megyek orvoshoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Mostanában egyre jobban érzek arra vágyat hogy más vallások után nézzek tetszik nagyon sok életszemlélet különböző vallásokban. Mikor imádkozok már nem annyira érzem fontosnak ezt az egészet. Rossz kimondani, de ez van. Miért?

Egyre jobban kezdem érteni és már-már elfogadni is a materialista világnézetet is. Miért van ez? Jó ez így? Inkább csak az életet akarom élvezni és nem is nagyon törődni a vallással, de ugyanakkor még is kéne.

Legjobb válasz: Hát élvezd az életet a saját örömödre és legyen ez a vallásod ezentúl. Ne használd a mások vallásait, éld a magadét. Sokkal boldogabb leszel. Ettõl még hihetsz Istenben, ha fontosnak tartod és légy hálás neki, hogy ilyen sok szép kalanddal ajándékozott meg.

Hát élvezd az életet a saját örömödre és legyen ez a vallásod ezentúl. Ne használd a mások vallásait, éld a magadét. Sokkal boldogabb leszel. Ettõl még hihetsz Istenben, ha fontosnak tartod és légy hálás neki, hogy ilyen sok szép kalanddal ajándékozott meg.
Ez már nem a középkor, ahol ha nem vagy keresztény máglyára vetnek. Abban hiszel amiben akarsz, ha megrendült a hited a keresztény istenben, nyugodtan válassz magadnak új vallást, vagy legyél ateista. Én katolikus családban nõttem fel és kereszténynek neveltek, de már felnyílt a szemem, rájöttem, hogy az összes vallás csak szemfényvesztés, azóta ateista vagyok, és állíthatom, hogy sokkal jobb ez így.
Éld az életedet a vágyaid szerint, de ne bánts másokat, légy tekintettel mások érzelmeire, és nem lesz semmi bajod.
"Éld az életedet a vágyaid szerint, de ne bánts másokat, légy tekintettel mások érzelmeire, és nem lesz semmi bajod." Max a pokolra jutsz, de amúgy tényleg semmi.
Mert dolgozik az ördög is. Valóban létfontosságú dolgok után vágyódsz?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem gáz ez? Nem akarok ateista lenni, csak isten helyett inkább örömömet lelni szerelemben és egyéb talán bûnnek számító jó dologban is.
Az, hogy ateista olyan hülyén hangzik! Én jobban szeretem azt a szót használni, hogy normális ember. A vallásosaknak van valami kis tikkje! Elhisznek egy tündérmesét, amit aztán meg még terjesztgetnek is, komolyan mondom, beteges. Van olyan ismerõsöm aki naponta elmegy a templomba, mintha bármit is számítana. Nem volt egyszer pénteken imádkozni, egész nap nyomta otthon a rizsát magában a semmiért. Az összes vallást be kellene tiltani ha ez így menne mondjuk 100 évig, akkor utána hagyni, hogy egy új realitás alapú világ hogy állna ezekhez a tévszüleményekhez.

Van egy 2, 5 éves kislányom, és már egy éve folyamatosan keresek munkát, de sehol se találok. Más is van így? Ti is rosszul érzitek magatok ez miatt?

Legjobb válasz: én ugyanigy vagyok mint te,annyi hogy nekem 2,5 éves fiam van :) De már több mint 1 éve nem találok semmit....épp most bõgtem ki magam,megint kijött rajtam hogy sehova nem kellek...stb...borzasztó érzés....

én ugyanigy vagyok mint te, annyi hogy nekem 2, 5 éves fiam van :) De már több mint 1 éve nem találok semmit....épp most bõgtem ki magam, megint kijött rajtam hogy sehova nem kellek...stb...borzasztó érzés....
A kérdező hozzászólása: neked milyen végzettséged van? én gondozónõ voltam bölcsõdébe. jelenleg elkezdtem egy tanfolyamot, hátha azzal már kellek valahova...
Szia! Én nem akartam visszamenni a régi munkahelyemre - úgy gondoltam, hogy keresek valamit közelebb... Bilibe lógott a kezem... :( Nem találtam semmit, de legalább megvan a régi munkahelyem, ahová GYES mellett 6 órában vissza tudok menni. Ha lejár a GYES - fogalmam sincs, hogy mi lesz... Én szakápoló vagyok, ezért úgy gondoltam, hogy bármelyik kórházban tárt karokkal várnak. Hát nem... :( Már nézegettem bejárónõs állásokat is - de még ahhoz is több éves gyakorlat kell + ajánlólevél.
Jelen.Igaz három és fél éves a fiam, gyes után három hónapig munkanélküli voltam mivel megszûnt a munkahelyem gyes alatt, azóta semmi.Valószínû marad valami gyári munka, három mûszak:-(Ha az lesz egyáltalán.
elsõ vagyok, gyógypedagógiai asszisztens végzettségem van, de ezzel végképp nem tudok elhelyezkedni sajnos, de más munkakörben sem... :( elõtte ruházati eladóként dolgoztam, de az a cég már a terhességem alatt megszûnt. Én is gondolkoztam ezen a gyári szalag munkán, de ezt a 3 mûszakot én nem tudom elvállalni sajnos, a gyereket nem tudom kire bizni..
A kérdező hozzászólása: azért most kicsit megkönnyebbültem, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Ti hova valósiak vagytok? én szegedi vagyok

Lemondtam egy utat és most tök rosszul érzem magam. Más is mondott le már utat? Mennyire gyakor ez az utazási irodákban?

két hetes nyári nagy utazást kellett lemondanunk. És én úgy sajnálom az utazási irodát, az ott dolgozókat!

Legjobb válasz: Nem kell sajnálnod se az irodát, se pedig az alkalmazottakat. Ez egyetlen dolog, amit sajnálhatsz, hogy most ki kellett hagynod az utat. Ne aggódj, nem te vagy az elsõ aki lemond egy utat, nem véletlen, hogy a szerzõdésben külön kitérnek a visszamondás feltételeire. Ráadásul egy visszamondástól még nem szokott csõdbe menni egy iroda, ha meg mégis, az korábbra vezethetõ vissza.

Nem kell sajnálnod se az irodát, se pedig az alkalmazottakat. Ez egyetlen dolog, amit sajnálhatsz, hogy most ki kellett hagynod az utat. Ne aggódj, nem te vagy az elsõ aki lemond egy utat, nem véletlen, hogy a szerzõdésben külön kitérnek a visszamondás feltételeire. Ráadásul egy visszamondástól még nem szokott csõdbe menni egy iroda, ha meg mégis, az korábbra vezethetõ vissza.
miért kéne sajnálni õket????
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, igazatok van, csak nem szeretek "bunkó" lenni senkivel. De ez van, magamat is sajnálom, hogy nem utazunk el, de az más téma.

Már nagyon vágyok egy szerelemre! De félek hogy rosszuk választok a kettő közül, bár az egyiket jobbnak érzem! Vajon melyik legyen? :S

Na szóval szombatos megismerkedtem a házi buliba 2 sráccal is! Nagyon aranyos mind2 és mivel már 3hónapja nincs barátom már vágynék egy igazira! az egyik fiú legyen B na ? 17éves ? rendezte a bulit, vele volt csók is! Nagyon aranyos, tetszik is csak félek hogy mivel t?llem fiatalabb 10hónappal az kicsit meglátszana a gondolkodásban! A másik fiú legyen L Õ 17éves, ? kísért haza nagyon aranyos, mióta vége a bulinak állandóan róla gondolkodok! Nagyon tetszik olyan nem egy tökéletes de nekem az! Nem tudom, szerintem vele jobban megérteném magam, de ki tudja melyik lenne a jó?!

Legjobb válasz: honnan tudod,hogy õk akarnak tõled valamit? a csókolózás egy buliban semmit sem jelent... kerestek téged azóta?

honnan tudod, hogy õk akarnak tõled valamit? a csókolózás egy buliban semmit sem jelent... kerestek téged azóta?
Ezt neked kell eldöntened, te voltál velük, te ismered õket.
attól függ mikor volt ez a bizonyos buli. ha most szombaton akkor még lehet h várni kéne a döntéssel.az idõ eldönti. szerintem ne kapkodd el
én a másodikat választanám.
A kérdező hozzászólása: B is és L is akar!

Már egy pár napja nagyon rosszul érzem magam, hasmenés, hányinger, derékfájás, szédülés. Ezek milyen betegségnek lehetnek a tünetei?

Sajnos nem tudok orvoshoz menni.

Legjobb válasz: ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára,és beléd élvezett?

ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára, és beléd élvezett?
A kérdező hozzászólása: Október 31-tól november 2-ig tartott az utolsó menstruációm, a párommal október 18. körül voltunk együtt utoljára. Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert létezik hogy azóta csak most jelentkeznének a tünetek? Tegnap elkapott egy fejfájós, hányingeres érzés, és azóta nem tudok szabadulni tõle. A hányinger állandóan jelen van. De ha esetleg úgy gondoljátok, van esélye a terhességnek, akkor csinálok tesztet. Csak nagyon zavar, hogy így szinte semmire nem vagyok képes.
Lehetsz terhes csinálj tesztet.

Lehetek terhes? Nagy ra az eselyem hogy a mult honapba terherbe estem a menszim elott. Annak kb.3 hete mar tobb mint egy hete rosszul erzem magam:fej fajas, faj a hasam alja, derekam, feher suru folyas, hanyinger az valtozo..

Reggel csinaltam egy tesztet de emberi szemmel eppen hogy ki lehetett venni a + jelet.Nagyon nagyon halvany volt.Clear Blue-t hasznaltam.Meg 11 nap van a menszimig.Reggel huvelyben megmertem es 37.2 volt a hom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!

sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!
A nem várt mensi napján tesztej újra, és mérd tovább a hõdet ha fent marad az szuper. Ja, és csak nyugi!
Jah!!!.... És mensi óta méred a hõdet??? Azóta így fent van, vagy csak az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: Csak most mertem de majd nezem minden nap!!!! Koszi a valaszokat!!!
Ha csak most méred, akkor lehet hiogy pé. miatt van fent. De mérjed mensi elõtt is meg ha nem jön meg akkor is! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Ha pe lenne szerintem az nem tartana mar vagy 9 napja!!
Hát akkor türelem, lehet hogy sierült, de sztem még korai lenne. Várj és megtudod.
Jah! és majd írd meg hogy mi volt!!!!
A kérdező hozzászólása: Minden keppen irok!Ide vagy private-ba? Tenleg koszi a valaszokat!!!!Akkor meg varok!!!!!!

Úgy érzem lelkileg megsebesítettek! 19 éves fiú vagyok és idáig nagyon jól tûrtem hogy megalázzanak. Ha még egyszer valaki hozzám szól egy rossz szót is annak a feje nem marad egybe. Mit tegyek ellne?

Mindig csendes voltam és próbáltam nem arra figyelni hogy hogyan aláznak meg de ennek vége elszakadt a cérna!

Legjobb válasz: Ez az elsõ lépés, felismerted hogy erõs akarsz lenni. Rögös út, nem feltétlen sikerül minden elsõre, de ha elhatározod magad, minden rendben lesz idõvel.

Ez az elsõ lépés, felismerted hogy erõs akarsz lenni. Rögös út, nem feltétlen sikerül minden elsõre, de ha elhatározod magad, minden rendben lesz idõvel.
Igen, ez egy gyakori betegség mostanság. A gyógymód pedig az, hogy ne rinyálj, növessz p0csöt és oltsd le azokat akik megaláznak, de ne csak "te meg buta vagy", hanem rendesen a szíved mélyérõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!