Találatok a következő kifejezésre: Mar egy honapja nem jon meg (19 db)

Mi van akkor ha már 2 hónapja nem jön meg? Már egy éve meg van, és eddig sosem csúszott, terhes sem vagyok, hisz még szűz vagyok!? Segítség!

Legjobb válasz: Sokmindentõl lehet,nekem például késett vagy kimaradt ha nem ettem rendesen,ha sokat idegeskedtem ,de az elején rendszertelen is volt nagyon.Ha szûz vagy nincs mitõl félned,ez nem azt jelenti,hogy bármilyen egészségügyi problémád lenne!

Sokmindentõl lehet, nekem például késett vagy kimaradt ha nem ettem rendesen, ha sokat idegeskedtem , de az elején rendszertelen is volt nagyon.Ha szûz vagy nincs mitõl félned, ez nem azt jelenti, hogy bármilyen egészségügyi problémád lenne!
Hát bármi azért nem, és szerintem ne idegeskedj, semmi bajod sincs!
Ujjazás se volt olyan ujjal amin lehettek kisfickók, igaz? (szüzesség nem zárja ki az ujjazást :P) Ne parázz. ;)
ez elég értelmetlen kérdés ha szüz vagy mit aggódsz? akkor gond nem lehet! tuti h késik...akár fél évet is késhet....ha egy éve megvan akkoris kimaradhat....sokára fog rendesen beálni. amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek júliusban. Tudom, hogy értelmetlen kissé, de bármi lehet!

Mar egy 6 honapja nem jon meg a mesntruaciom. Mit tegyek? Mert mar kezdek remult lenni?

De senki meg nem tudrola meg a szuleim sem

Legjobb válasz: Hány éves vagy és mikor jött meg elõször? Ha már több éve van menstruációd, akkor ez bizony valamiféle probléma vagy terhesség (bár az gondolom már ilyenkor feltûnne). Menj el nõgyógyászhoz akkor mindenféleképpen, és õ majd megmondja, mi a teendõ.

Hány éves vagy és mikor jött meg elõször? Ha már több éve van menstruációd, akkor ez bizony valamiféle probléma vagy terhesség (bár az gondolom már ilyenkor feltûnne). Menj el nõgyógyászhoz akkor mindenféleképpen, és õ majd megmondja, mi a teendõ.
6 hónapja??? Hóha az nagyon sok idõ! Élsz szexuális életet? Ha igen védekeztek? Ha terhes lennél gondolom észre vennéd. Lehet valami fertõzás vagy más, de irány a nõgyógyász!!!
Hány éves vagy? van barátod vagy volt szexuális kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok......nemtudom h mi lehet a bajom...jah es meg szuz vagyok.....
Szia! Szerintem beszéld meg anyukáddal, és AZONNAL irány a nõgyógyász! Nem kell félni tõle, legtöbb aranyos! Minden jót!
Rögtön nõgyógyászhoz!
Menj feltétlenül orvoshoz! Lehet, hogy egészen könnyen orvosolható dologról van szó... Az egyik barátnõm hosszú évekig 2-3 havonta menstruált csak, aztán magától beállt neki a havi alkalmakra. Egy ismerõsöm pedig az elsõ menstzruációja után hónapokig (talán fél évig is) nem menstruált... Õt is a szívbaj kerülgette, de aztán az ofõ.-nk megnyugtatta, hogy ez fiatal korban tök normális... Mondjuk, õ 13-14 éves volt akkor, de hát még te is eléggé az elején járhatsz... Szóval: orvos, ... de ne aggódj, sztem nagy eséllyel nincs nagyobb bajod!
Ez valami hormonzavar, amit feltétlen kezelni kéne. Valószinûleg fogamzásgátlót kapsz majd, hogy beállitsák, vagy injekcióval meghozzák a mensest. Nem vettél olyasmit észre magadon, hogy szõrösebb vagy, mint régebben, vagy több a pattanásod?? Mert szerintem mindenképp hormonzavar van a háttérben.

Mit csináljak? Habfürdővel mostam meg a makkomat és egy síkos réteg ott maradt ami már másfél hónapja nem jön le

és már kezdenek kis dudorok keletkezni rajta gondolom ez miatt

Legjobb válasz: Álítólag drótkefével lejön. Próbáld meg azzal dörzsöni.

Álítólag drótkefével lejön. Próbáld meg azzal dörzsöni.
Menj orvoshoz. Ez gomba.
lehet hogy allergia
Vág le akkor nincs gond.
Smirglit neki!

Már 1 hónapja nem jött meg! Ma voltam a dokinál és azt mondta, hogy nem érez, hogy terhes lennék! De azért el küldöt egy terhességi tesztet csinálni vizeletből! Mért nem jön meg? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?

Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?
Függ attól is, h hány éves vagy... én speciel 19, és 15 éves korom óta menstruálok... 4 év alatt sem sikerült beállnia...kimarad...elõbb/késõbb jön...mikor hogy... csinálj egy tesztet...de ekkora terhességet a doki kitapintott volna...úgyh sztem csak alacsony lehet a hormon szinted...(nekem ezt mondta az orvos)
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok!nem szedek semmilyen gyogyszert kicsit mostanság ideges szoktam lenni!

Már 3 hónapja szedek gyógyszert (yasminelle), mindig rendesen, sosem felejtek el bevenni egy szemet sem. Az előző alkalmakkal mindig megjött azokban a napokban, amikor kellett, most viszont még mindig nem. Miért nem jön meg a menszeszem?

Miért lehet ez? Már csak két nap van hátra a gyógyszermentes hétb?l, meg fog jönni szerintetek? Ha nem akkor terhes lennék?

Legjobb válasz: Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd

Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd
Az enyémnek a tájékoztatója (Lindynette 20) azt írja, hogy ez elõfordulhat. De szerintem csinálj egy tesztet, annak az eredményét nem befolyásolja a tabi. Aztán akkor nyugodtabb leszel.:) Olvass utána a tájékoztatóban, hogyan szedjed tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! klyd: az ötödik nap reggelén megjött :)
A szervezetednek idõ kell, mire újra tudja indítania ciklust. Legyél türelmes. De az sem árt, ha elmész dokihoz.
Remélem a bulimíával fordultál már szakemberhez. (pszichiáter, pszichológus) Ha eddig nem tetted meg, akkor sürgõsen pótold! Még mindig nem jó a súlyod, kéne még egy pár kiló a ciklushoz.
A kérdező hozzászólása: igen, járok vele dokihoz, csak félek, hogy valami visszafordíthatatlant indítottam el :S
Menj el egy nõgyógyászhoz mert, hormonzavarod is kialakulhatott, õ pedig tud segíteni. Biztos akarsz gyereket is, így pedig nem igazán fog összejönni, idõ mire mindent visszaállítanak, ha lehetséges... jobbulást

Már 3 hónapja nem szoptatok, ha fejtem is csak 10-20ml jött le. De ha megnyomom a mellem még mindig jön egy kis tej. Ez normális? Barátnőm említette a napokban hogy még mindig milyen duzzadt a mellem, mintha még mindig szoptatnák.

Legjobb válasz: Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?

Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nem nem fejem, szeretném ha már elapadna!

Több, mint egy hónapja nem szedem a gyógyszerem, és nem jön meg, viszont 2 tesztet is csináltam már és mindkettő negatív lett. Hogy lehet ez?

Több tünetem is jelentkezett. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajnos a késés lehet a hormonális változástól is, amit a tabletta elhagyása okozott. A tünetek pedig majdnem ugyanazok akkor, amikor megjön ill. akkor, amikor babát vársz, kivéve azt, hogy tényleg megjön. Illetve még az is okozhat tüneteket, hogy nagyon szeretnéd a babát. Ezt pszichikailag beképzeli az ember és még késhet is tõle. Ha pedig tényleg terhes vagy, valószínûleg a teszt azért nem mutatja ki, mert még nem elég magas a hcg hormon szinted. Várj még pár napot és csinálj egy újat. Nagyon szorítok, hogy baba legyen, hogyha szeretnéd.

Sajnos a késés lehet a hormonális változástól is, amit a tabletta elhagyása okozott. A tünetek pedig majdnem ugyanazok akkor, amikor megjön ill. akkor, amikor babát vársz, kivéve azt, hogy tényleg megjön. Illetve még az is okozhat tüneteket, hogy nagyon szeretnéd a babát. Ezt pszichikailag beképzeli az ember és még késhet is tõle. Ha pedig tényleg terhes vagy, valószínûleg a teszt azért nem mutatja ki, mert még nem elég magas a hcg hormon szinted. Várj még pár napot és csinálj egy újat. Nagyon szorítok, hogy baba legyen, hogyha szeretnéd.
Szia, én az elõzõ hónapban hagytam abba a gyógyszert, 2 hetet késett. Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Most még fel van borulva a hormonháztartásod, ezért is késhet. Várj 1 hetet, majd keresd fel a dokidat, ha addig sem jön meg.

Van egy 10 hónapos fiam, aki már 5 hónapja nem szopik, és a tejem is elment ezután, hiába fejtem. Ennek ellenére, ha megnyomom a mellbimbóimat, még mindig jön belőle sárgás tejszerű folyadék. Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, ezt egy dokival meg kéne nézetned. Elõfordul, hogy valami betegség kapcsán "váladékozik" a mell. De lehet, hogy valahogy a tejtermelés indult be, de azért inkább nézesd meg magad.

Lehet, ezt egy dokival meg kéne nézetned. Elõfordul, hogy valami betegség kapcsán "váladékozik" a mell. De lehet, hogy valahogy a tejtermelés indult be, de azért inkább nézesd meg magad.

Vajon azért nem jön meg egy hónapja mert teherbe estem? De semmi más tünet nincs, csak már 2x nem jött meg.

Nem védekeztünk soha a pasimmal de mindig kimostam zuhannyal max 5perccel azután h belém élvezett.

Legjobb válasz: Nehzé elmenni venni pár tesztet?

Nehzé elmenni venni pár tesztet?
Vicc? Viccnek is rossz. Kérdezõ! Mégis milyen tünetre vágysz még, amikor megkaptad a legnagyobbat: NEM JÖTT MEG! Ez a LEGELSÕ és a LEGGYANÚSABB tünet, ugyanis az összes többi korai terhességi tünet NEM egyértelmû, ugyanis a legtöbb nõ a terhesség korai szakaszában pont olyan tüneteket tapasztal, mint mielõtt megjönne. A hányás, hányinger...stb. "klasszikus" terhességi tünetek csak jóval késõbb jelentkeznek (6.-8. hét környékén), de NEM mindenki tapasztalja õket.
ugye ez egy vicc? :D ilyen buta párok nem létezhetnek
sok nönke nincs semmi tünet cska az hogy majd elkezd nöni a apocakja. Már rég kellett volna tezstelened. Én simerek olyan nöt aki 1 percen belül irrigált mégis terhes lett. Azt ugye tudod hogy ez a zuhannyal kimosod nem túl egészsges....?
Várandós vagy.Amúgy 5 perc után kimosni =semmi.Védekezni kell valahogy, egy abortusz meg nem gyerekjáték.De ne legyen igazam.Vegyél mihamarabb tesztet!
Elég nagy az esély rá. De hihetetlen egyszerûen már, hogy senki nem bírja felfogni, hogy a zuhanyos "kimosás" szinte semmire se jó??? Grr.
Erre rábsztál.
A kérdező hozzászólása: veszek majd csak szoktak tünetek lenni hányás, étvágy rosszullét? nekem miért nincs?
akkor nagy az esély a terhességre. vegyél tesztet és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, nem vagyok terhes, de akkor miért nem jön meg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!