Találatok a következő kifejezésre: Mar csak nap a nem vartig, (8 db)

Mar csak 2 nap a nem vartig, de mar napok ota ugy erzem, meg fog jonni. Mielott megjon, vagy egy nap, mikor feszultebb vagyok. Ha most sikerult a baba, ugyanugy feszult leszek egy kicsit? A melleim mint a ko, babas vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehet biztosra mondani semmit! lehet hogy igen, lehet, hogy nem! Nekem elõzõ hónapban ezek és hasonló tünetek voltak, és mégis megjött! De neked lehet, hogy nem fog! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Mindenesetre ha késik, és ha a hõmérsékleted is fennt van akkor érdemes lesz csinálni egy tesztet! Szorítok! Sok sikert!

Nem lehet biztosra mondani semmit! lehet hogy igen, lehet, hogy nem! Nekem elõzõ hónapban ezek és hasonló tünetek voltak, és mégis megjött! De neked lehet, hogy nem fog! Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Mindenesetre ha késik, és ha a hõmérsékleted is fennt van akkor érdemes lesz csinálni egy tesztet! Szorítok! Sok sikert!
Hat nekem is ket napom van a mensiig de egyaltalan nem faj vagy feszul a mellem, semmi tunet csak puffadt a hasam gorcsol es a hom 37, es nem vagyok meggyozodve hogy most osszejott, a mult honapban ugy feszultek a melleim maj leszakadtak de megjott szoval semmi sem tuti bisztos.Varunk nem tehetunk mast.
nem lehet tudni. lehet menzi is baba is.
Nekem menzi lett belõle sajnos, de neked drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ilyen még nem volt, meg is lepett, hát remélem hogy baba lesz, nem menzi de azért aggódom mert megjön érzésem is van. Szóval inkább készülök a piros napokra. :(
Nekem ilyenkor volt beágyazódás. Ha abbamarad a pecsételés, kisebb az esély, hogy menzi.
Sajnos lehet h mensi.Nekem is ma kezdte jelezgetni hogy megint meg fog jönni:( Sajnálom hidd el tudom milyen érzés:S De azért még szorítok
Kedves Kérdezõ! Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy érdeklõdsz. Sajna megjött. :( De új hónap új remények! :)
Igen, így van:)

Mitől lehet ilyen furcsa dolog velem? Ma vagyok még csak a 23. napon, még van 5 napom a nem vártig de görcsölget a petefészkem, méhem környéke és nem tudom miért már tegnap este is éreztem és félek hogy mitől lehet..

Meg olyan szinten folyásom van mintha bepisiltem volna , mensi elött szokott lenni vizes de csak 2-3 nappal elötte ez meg , barnás , krémes és rengeteg.

Legjobb válasz: Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.

Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó lenne ha én is az lennék , nem szokott fájni pé után de ahogy közeledik a nemvárt mindig már elötte egy héttel már tiszta depis vagyok és sirok hogy tudom hogy ugysem sikerült , mert ez már a 3. éve hogy igy megy és tudom hogy nem vagyok már normális...
A kérdező hozzászólása: Ui: Gartula a babához ... ez az elöbb elmaradt.

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..
A kérdező hozzászólása: Ma felment 1 tízedet!Nem tudom ez mit jelent!Elvileg holnap kellene nem megjönnie!!!
Szia!Én a belinkelésben tudok segíteni.Ha a ciklus.hu-n vezeted a hõdet. Megnyitod a diagrammodat, és ott alul lesz, hogy ezt a görbét ezzel a linkkel oszthatod meg másokkal. Arra rákattintasz, megnyilik egy új ablakban. Aztán ahová szoktad irni a http://www. oldal nevét, ott katt rá jobb egérrel , majd másolés, és visszajössz erre a lapra, ahová irni kell oda katt jobb egérrel, és beillesztés. Én igy szoktam, lehet, van egyszerûbb módja is, de amig más nem ir mást, addig próbáld ezzel :-) Sok sikert!
Hát ne haragudj, de szerintem mensi lesz. Hozzáteszem, láttam már olyan görbét, ahol egy napra lement a hõ, és utána visszament a baba miatt! Ha holnap visszamegy az jó, de azért ne éld bele magad!
A kérdező hozzászólása: Á sikerült köszönöm az elsõnek a segítséget!
Nagyon szivesen :-) Remélem most már olyan is jön, aki értékelni tudja, igy látva a görbédet, mert sajnos ebben nem tudok segíteni. És remélem csak jót fog mondani :-)

Járt már igy valaki! 4 -nap van még a nem vártig, igaz vasárnap csináltam 1-tesztet én ugy látom h halvány pozitiv de csak akkor látom ha a fény fellé forditom vagy nagyon korán teszteltem?

Legjobb válasz: Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!

Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!
Van képed róla?Hát ha hamarabb volt peteérésed akkor szerintem lehetséges.
Szerintem csak szellem vagy száradási csíkot láthatsz rajt. A pozitív teszt második csíkja is rózsaszín, a száradási csík fehér vagy szürke. Milyen teszt? Mikor voltatok együtt? Mikor volt ovud? Ovutól számítva legkorábban 14. napon lehet esetleg halvány csík a teszten, de abból még vetélés is simán lehet. Nincs értelme ilyen korán tesztelni.
igen, én ugyanígy jártam, már 4 nappal elõtte látszott nagyon halványan a csík, aztán napról-napra erõsödött
Akarjátok ezt a babát? Mert ha az ember nagyon akarja akkor hajlamos 2 csíkot látni bármely tesztben. Ha pedig nagyon nem akarja és retteg a 2 csíktól akkor is hajlamos 2 csíkot látni. Egy igazi pozitív teszten kérdés nélkül is tudja az ember, hogy 2 csíkos, nincsenek kételyei. Az igazság majd csak akkor derül ki ha 3-4 nap múlva újra tesztelsz, vagy ha 4. nap megjön a mensid.
Egyik gyerekemmel 6 nappal elõtte erõs pozitívat teszteltem. EZ attól függ, mikor fogant a baba. Mondjuk én már émelyegtem akkor és ismertem pontosan az érzést, ami csak terhesen van nekem...

Babán dolgozunk, és most 25-én nem vártam, nem is jött, csak barnázás már 5 napja. Nem csak azért van ez, mert a menstruációmra még így "emlékszik" a szervezetem?

Feltétlenül baj ez?Holnap tesztelek,ha pozitív,irány a doki persze,csak megnyugtatást várok,hogy születtek már így babák!:)

Legjobb válasz: Akkor sok sikert Neked!!! Írd meg feltétlenül az eredményt! Szurkolok! :)

Akkor sok sikert Neked!!! Írd meg feltétlenül az eredményt! Szurkolok! :)
Szia! Milyen erõsségû a folyásod? Mert ha erõs, az szerintem nem jelent valami jót. Megoszlanak a vélemények, nemrég én is tettem fel egy hasonló kérdést, de nekem már a kezemben volt a pozitív teszt. Van, aki azt írta, hogy irány a doki, és volt, aki azt, hogy még "emlékszik" a szervezetem. Sajnos nem jött össze... Egyébként szerintem már akár most is tesztelhetsz, ha van otthon teszted. Már kimutatná. :) Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nem erõs, a betétem tiszta, csak a papíron látom.de e már 5 napja.Nincs tesztem, holnap veszek, remélem pozitív lesz!Sajnálom, hogy neked nem jött össze, de kitartás, már én is ezzel nyugtatom maga m 6 hónapja....
Én is így vagyok. Pár napja barnázok és még nem jött meg. Nálad mi a helyezet? Teszteltél már?
Ezek a tünetek utalhatnak babára, de a mensit is jelezhetik, de holnap reggeli vizeletbõl egy tesztet mindenképpen megér! Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Jah, igazából azt nem tudtam hogy ezek a tünetek lehetnek-e babásak. A hõm sem esett le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Még nem merek tesztelni mert ha van baba csak kevés a hcg akkor nem akarok csalódni. Majd a hét vége felé akarom megcsinálni, akkor már nagyobb eséllyel kimutatja ha van. Amúgy is lilly tesztem van itthon és azt olvastam ma hogy volt akinek még nem mutatta ki.
Én abban a hónapban mikor terhes lettem, mi a pé. elött 1 nappal és pé után a második és a harmadik napon szeretkeztünk nekünk így sikerült.Mára már 6 hetes pocis vagyok. Minden lehetséges.remélem sikerült!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!