Találatok a következő kifejezésre: Mar Vasarnap volna jonnie a (3 db)

Semmi baj! Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Ezt honnan veszed h én nem olvastam el? Belelátsz a fejembe? Igenis elolvastam. De mindegy nem vitázok.
k*rvára nem az van a tájékoztatóban hogy a második napon jön meg hanem az hogy 2-3. nap környékén, de igazából bármikor jelentkezhet a gyógyszermentes hét napban. nem kell madárnak nézni az embereket, én figyelmesen elolvastam anno a gyógyszerem tájékoztatóját, veled ellentétben.
Ez hülyeség, hogy kizárólag pont a második napon kell megjönnie... Nekem mondjuk az elsõ levél most járt le és elsõ nap megjött.. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet!!! Akár a legutolsó napon, ezért van rajta a betegtájékoztatókon is, hogy ha még vérzel attól függetlenül is el kell kezdenek a 8. napon a következõ levelet... Szóval ne aggódj... Ha rendesen védekeztetek akkor biztosan meg fog jönni. Plusz azt is vedd hozzá, hogy a szervezetetdnek új dolog a fogamzásgátló... Tehát meg fog jönni nyugi. :)
Kedves Utolsó! Ne ijesztgesd már szegény leányzót. Azért mert Te így jártál (valószínûleg meg volt az oka, hogy miért, nem jól szedted, egyéb okok), az nem jelenti azt, hogy õ is terhes. Kedves Kérdezõ! Amennyiben betartottad a gyógyszerszedésre vonatkozó szabályokat (mindennap kb. azonos idõben bevetted, nem hánytál, nem volt hasmenésed a gyógyszer bevételétõl számított 4 órán belül, nem szedtél antibiotikumot, és ha ez volt az elsõ levél gyógyszered (most kezdted szedni) legalább két hétig alkalmaztatok kiegészítõ védekezést) akkor tuti nem vagy terhes! Bocsi az offért. 09:07-es voltam!
Ne HALGASS rájuk !16 évesen igy született meg a gyerekem !!! FELELÖTLENSÉG volt most van egy férjem aki bánt és egy mihaszna gyerekem! TERHES vagy! sürgõsen mond el szüleidnek és menj abortuszra! 25/L
Nyugi, nincs gond. Meg fog jönni. Tényleg hülyeség a 2. nap, hiszen mindenkinek más a szervezete. Nekem a 8. napon jön meg, amikor már kezdem szedni újra, ennyi (így állt be azt mondta a doki), de újabban már a 6-7. napon jön.
Hülyeség a 2. nap, hiába írja azt. Mindenkinél más. A 7. napon is megjöhet, nyugi! Ha rendesen szedted nincs gond. A görcsölés, derékfájás nálam is jellemzõ tünet mensi elõtt, sõt nekem még a melleim is fájnak már 1 héttel elõtte.
Nem feltétlenül a második napon jön meg. Nekem szerda az utolsó napom és szombaton szokott jelenkezni...görcsölni én is görcsölök már ma, de még van 7 szem a levélen... NE aggódj!
A kérdező hozzászólása: Az van a tájékoztatóban h a második napon jön meg!! Amugy meg ha valami nem tetszik akkor meg ne irj ide és KÉSZ!!
gyógyszermentes, nem szünetmentes...
elsõ levél, elsõ szünet, no tapasztalat, a tájékoztatóban az van hogy a szünetmentes héten BÁRMIKOR megjöhet... mégis mi a nyavalyából gondolod hogy bajod van?
Én is vasárnap szoktam bevenni az utolsót, és nekem csütörtökön jön meg. Szóval ne aggódj, nincs gond, még van idõ!
A kérdező hozzászólása: De nem lehetek terhes ugye? Nem azért nem jön meg?
Én vasárnap fejeztem be az elsõ levelet, ma(szerdán) jött meg. a tájékoztatón az állt, h 2-4 nap. Elõbb utóbb beáél, vagyis nagyon remélem.
Szerintem ez a mensi elõjele, legalábbis nálam így szokott lenni.
ha mergmérnéd a hõdet az sokat elárulna
Inkább tesztel egyet a biztonság kedvéért.

A barátnőmmel kb 1hónapja szeretkeztünk előszőr vagyis akkor vesztettük el a szüzességünket utána valamikor megjött neki a mens. Azóta többször is voltunk együt most vasárnap meg kelet volna jönnie és már szerda van még nem jött meg neki mi lehet?

Rendesen védekeztünk még megis néztük nem-e lyukadt ki miután végeztünk...

Legjobb válasz: Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart,de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes ,csak nyugalom és meg fog jönni;)

Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart, de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes , csak nyugalom és meg fog jönni;)
Sztem nem kell aggódni, ha normálisan védekeztetek biztos csak késik egy kicsit. Valószínû azóta már meg is jött. A természet szeret az ilyennel tréfálkozni. Nálunk is elõfordult már, és semmi probléma nem lett belõle.
En mar hallottam olyanrol, hogy ahogyan elkezdte a szexualis eletet, rendszeresen kesett.....akar 2 hetet is!!!ugyh nyugi, sztem nincs semmi baj!!!Plane, ha vedekeztetek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!