Találatok a következő kifejezésre: Mar Vasarnap volna (22 db)

Semmi baj! Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Ezt honnan veszed h én nem olvastam el? Belelátsz a fejembe? Igenis elolvastam. De mindegy nem vitázok.
k*rvára nem az van a tájékoztatóban hogy a második napon jön meg hanem az hogy 2-3. nap környékén, de igazából bármikor jelentkezhet a gyógyszermentes hét napban. nem kell madárnak nézni az embereket, én figyelmesen elolvastam anno a gyógyszerem tájékoztatóját, veled ellentétben.
Ez hülyeség, hogy kizárólag pont a második napon kell megjönnie... Nekem mondjuk az elsõ levél most járt le és elsõ nap megjött.. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet!!! Akár a legutolsó napon, ezért van rajta a betegtájékoztatókon is, hogy ha még vérzel attól függetlenül is el kell kezdenek a 8. napon a következõ levelet... Szóval ne aggódj... Ha rendesen védekeztetek akkor biztosan meg fog jönni. Plusz azt is vedd hozzá, hogy a szervezetetdnek új dolog a fogamzásgátló... Tehát meg fog jönni nyugi. :)
Kedves Utolsó! Ne ijesztgesd már szegény leányzót. Azért mert Te így jártál (valószínûleg meg volt az oka, hogy miért, nem jól szedted, egyéb okok), az nem jelenti azt, hogy õ is terhes. Kedves Kérdezõ! Amennyiben betartottad a gyógyszerszedésre vonatkozó szabályokat (mindennap kb. azonos idõben bevetted, nem hánytál, nem volt hasmenésed a gyógyszer bevételétõl számított 4 órán belül, nem szedtél antibiotikumot, és ha ez volt az elsõ levél gyógyszered (most kezdted szedni) legalább két hétig alkalmaztatok kiegészítõ védekezést) akkor tuti nem vagy terhes! Bocsi az offért. 09:07-es voltam!
Ne HALGASS rájuk !16 évesen igy született meg a gyerekem !!! FELELÖTLENSÉG volt most van egy férjem aki bánt és egy mihaszna gyerekem! TERHES vagy! sürgõsen mond el szüleidnek és menj abortuszra! 25/L
Nyugi, nincs gond. Meg fog jönni. Tényleg hülyeség a 2. nap, hiszen mindenkinek más a szervezete. Nekem a 8. napon jön meg, amikor már kezdem szedni újra, ennyi (így állt be azt mondta a doki), de újabban már a 6-7. napon jön.
Hülyeség a 2. nap, hiába írja azt. Mindenkinél más. A 7. napon is megjöhet, nyugi! Ha rendesen szedted nincs gond. A görcsölés, derékfájás nálam is jellemzõ tünet mensi elõtt, sõt nekem még a melleim is fájnak már 1 héttel elõtte.
Nem feltétlenül a második napon jön meg. Nekem szerda az utolsó napom és szombaton szokott jelenkezni...görcsölni én is görcsölök már ma, de még van 7 szem a levélen... NE aggódj!
A kérdező hozzászólása: Az van a tájékoztatóban h a második napon jön meg!! Amugy meg ha valami nem tetszik akkor meg ne irj ide és KÉSZ!!
gyógyszermentes, nem szünetmentes...
elsõ levél, elsõ szünet, no tapasztalat, a tájékoztatóban az van hogy a szünetmentes héten BÁRMIKOR megjöhet... mégis mi a nyavalyából gondolod hogy bajod van?
Én is vasárnap szoktam bevenni az utolsót, és nekem csütörtökön jön meg. Szóval ne aggódj, nincs gond, még van idõ!
A kérdező hozzászólása: De nem lehetek terhes ugye? Nem azért nem jön meg?
Én vasárnap fejeztem be az elsõ levelet, ma(szerdán) jött meg. a tájékoztatón az állt, h 2-4 nap. Elõbb utóbb beáél, vagyis nagyon remélem.
Szerintem ez a mensi elõjele, legalábbis nálam így szokott lenni.
ha mergmérnéd a hõdet az sokat elárulna
Inkább tesztel egyet a biztonság kedvéért.
Elolvasnád végre a tájékoztatót? 7 napot kell kihagyni, pontosan. Mindegy, hogy mikor jön meg vagy múlik el a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy mára már pecsételés sincs . . .
Bocs a kérdésért, de nem lehet hogy terhes vagy? Ha egyébként minden rendben van veled, én csinálnék egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: A tegnap reggeli tesztem negatív lett. de a melleim nagyon fájnak . . .
Szerintem baba, csak még a teszt nem mutatta ki.Szurkolok, és írd meg h. mi lett.
A tüneteid és a mensi kimaradásod--mert lehet így nevezni--babára utaló jel. Nem kell elkeseredni ha negatív lett a teszted, mert lehet még nem mutatta ki!Ha vársz 1-2 napot, biztosan okosabb leszel az újabb tesztbõl.(én a Gabrielt javaslom:)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ. Várok még, aztán ha 2 hét múlva sincs mensi és a teszt is negatív, akkor felkeresem az orvosom
sztem ne várj két hetet, pár nap mulva már csinálhatsz tesztet, lehet csak késöbb volt peteérsed. majd ird meg mi lett veled. zsu

Tegnap este mikor a pocimon volt a kezem olyat éreztem mintha kapircoltak volna vagy egyizom remegne. Lehetet ez már a baba? 1 baba, 17 hetbe lépek vasárnap.

Legjobb válasz: Bizony ez már õ lesz!Napról napra egyértelmûbben lehet majd érezni a mocorgását,amikbõl aztán szép lassan komoly rúgások lesznek.Ne aggódj majd,ha nem minden nap érzed õt,ilyenkor még nem egyforma intenzitással lehet érezni a mozgását.Egy kis csoki azonban felélénkíti õket,persze csak csínján az édességgel!

Bizony ez már õ lesz!Napról napra egyértelmûbben lehet majd érezni a mocorgását, amikbõl aztán szép lassan komoly rúgások lesznek.Ne aggódj majd, ha nem minden nap érzed õt, ilyenkor még nem egyforma intenzitással lehet érezni a mozgását.Egy kis csoki azonban felélénkíti õket, persze csak csínján az édességgel!
Igen, ez már a baba, gratulálok! Ugyanígy kezdtem el érezni, ma már 10 hónapos! :)
szia.biztos hogy a babo.én is érzem, mondjuk én leginkább csak azt hogy vándorol a buborék, de néha érzem mintha az izom rángana, azt leginkább akkor ha hideg kézzel nyúlok a pocimhoz.de már vagy 2 hete, de sajnos még máshogy nem érzem, csak ha a pocimon van a kezem. 16+5 hetes km

Már több napja a hőm 37. A mensimnek vasárnap kéne megjönnie. A melleim fájnak és érzékenyek, és egy picit mintha nőttek is volna. Esélyem lehet még a babára?

Bár az el?z? ciklusban is ugyanazen a napon kezdtek el fájni! A hasam 2 napja úgy fel van puffadva, mintha lenyeltem volna egy lufit! Mennyi esélyem van a babára? Mikor és milyen teszttel teszteljek?

Legjobb válasz: Már vasa´rnap is tesztelhetsz,ha nem jön meg.

Már vasa´rnap is tesztelhetsz, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: MElyik teszt az amelyik már kimutatja vasárnap is?
szerintem a rossmannban amit én találtam ONE STEP elég jó, de ha vársz hétfõig vagy keddig, lehet hogy nem kell pocsékolni, mert ha negatív lesz vasárnap , úgyis veszel még . inkább várj kicsit tovább. baj nem lesz belõle. Lehet baba, de a mensi elõjele is lehet. Sajna várni kell, de drukkolok.
Szia! Én a Clearblue-t ajánlom. Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitívat mutatott. Vettem a Rossmannban Lillyt is, de két nappal az elmaradt mensi után még mindig negatív, a Clearblue viszont egyre erõsebben pozitív! :)
Mielõtt megjön, azelõtt közvetlenül (6-10 óra) fog csak leesni a hõd. Szerintem ne medi labot vegyél, nekem csíkos volt, baba meg sehol. Állítólag túl érzékeny teszt. a Clearblue a legjobb, de elég drága. Dm-ben kapható, kb 1600 Ft.
A hõd még leeshet, hisz Vasárnap messze van. Várd meg, hogy meg fog-e jönni.
Ha nem is 100, de nagyon valószínû! Drukolok nagyon neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de sajnos PCOS-s vagyok úgyhogy nem elém bele magamat :(
Tesóm is PCOS és neki elsõre összejött a baba.Az esélyed megvan.Hogy mikor lesz pozitív, az attól is függ, hogy mikor ágyazódott be.Ha késõi a fogantatás, akkor lehet, hogy még nem lesz egyértelmû a teszt, ha korai, akkor nagyon erõs lesz.Ezt csak akkor tudod meg, ha megcsinálod.
szia! teszteltél végül? sikerûlt? :)
A kérdező hozzászólása: pénteken csináltam akkor negativ volt azóta nem csináltam újabbat

Van köztetek olyan, akinek a méhpempő meghosszabbította a ciklusát? Egy hónapja eszem, vasárnap kellett volna megjönnie. Egy hete már megjön érzésem van, de sehol semmi. Szerdán teszteltem, negatív.

Legjobb válasz: Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Bocsi a méhpempõrõl nem tudok mit mondani, de mikor nekem volt mindjárt megjön érzésem és vérzés nem volt, akkor vártam babát. csinálj holnap reggel még egy tesztet és drukkolok.

Most vasárnap ünnepeltük volna eredetileg kisfiam születésnapját családi körben, amit nagyon vár (hétköznap már megtartottuk kis körben, de nagy torta pl. még nem volt). Tegnap belázasodott, orvos szerint torokgyulladása van. Mi a helyes?

Megvárni míg meggyógyul és akkor összehívni a családot, vagy megtartani így (egy rövidített) köszöntést, hogy ne csalódjon?

Legjobb válasz: nem írtad mennyi idõs a kisfiad. Ha olyan korú, akkor meglehetne vele beszélni, nem? Fájdalmai is vannak, illetve tartós a láza? ha nem, akkor szerintem egy rövidített bulit tarthattok.

nem írtad mennyi idõs a kisfiad. Ha olyan korú, akkor meglehetne vele beszélni, nem? Fájdalmai is vannak, illetve tartós a láza? ha nem, akkor szerintem egy rövidített bulit tarthattok.
én is megtartanám, de én is szolnék a papának, hogy mit mondott a doki, esetleg ha jön próbálja ne puszilgatni, de a kisgyerek miatt simán megtartanám.
Szerintem ha nincs olyan krónikus betegségük a nagyszülõknek amivel különösen veszélyes ha elkapnak vmit (bár gondolom akkor egy boltba se mennek bevásárolni pl). akkor nyilván ne jöjjenek, de ha a gyerek jól van semmi baja közérzete is tök oké, én biztos megtartanám. Ha nem jönnek gyerekek akkor meg fõleg.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! Köszönöm! :-)
oh hát akkor persze, hogy megtarthatjátok! csak a nagypapának szóljatok, hogy ha nem szeretne, ne jöjjön, gondolom neki vigyáznia kell most a kisebb betegségekkel is! :(
Ha jól érzi magát, tartsátok meg nyugodtan! Nehogy még a buli hiányába belebetegedjen :) Jó bulizás!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem nagy a család, két nagypapa egy mama, egy nagybácsi és egy nagynéni jönnének. Az egyik nagypapa miatt halasztottuk el most vasárnapra, mert hétköznap kemón volt...
nem is az, hogy õ hány éves, hanem a vendégeitek. na meg ezt inkább velük beszéld meg, hogy õk így mennének-e. tehát a nagyszülõk szerintem nyugodtan mehetnek ha õket nem zavarja a kockázat. nálunk pl. ha beteg a gyerek a nagyszülõk mindig meglátogatják, szülinap nélkül is. de ha nagyobb bulit szerveztél ahol pici gyerekek is lennének meg nagyon idõs, gyengélkedõ emberek akkor inkább halasszátok el. vagy legyen köztes megoldás, szólsz mindenkinek, hogy ez van, aztán csak megy 1-2 nagyi, papa, nagynéni... :)
A kérdező hozzászólása: 4 éves, nem fáj semmije. Az orvos megállapította, hogy torokgyulladása van, amiben picit kételkedem, mert jól eszik (pirítóst is), semmire sem panaszkodik, jó a kedélye is (az igaz, hogy ma még nem rosszalkodott). Oviban épp valami lázas járvány szerûség van. Azt sem szeretném, ha más elkapná. Kincsem kérdezgeti, hogy mikor kapja már a tortát és mikor jönnek már a mamáék. Az anyja meg tanácstalan mit tegyen...
A kérdező hozzászólása: Leírom hogyan alakult: állítólag 6 év alatti gyermeket nem elõnyös kemón átesett beteg közelébe engedni 3-4 napig, pontosabban ha lehet kerülni kell, a testi kontaktust a WC-t fertõtleníteni kell miután a beteg használta, stb. (betelefonáltam az onkológiára) õk mondták azt is, hogy a nagypapának se lenne jó, ha most esetlegesen fertõzõ betegséggel találkozik, mivel gyenge az immunrendszere. Minden érintettet felhívtam, elmondtam, hogy szeretném megtartani a szülinapozást, de mindenkire rábízom a döntést. Két ember fog valószínûleg eljönni. A többiek halasztást javasoltak amíg mindenki jól lesz és a kezelésnek vége (augusztus).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!