Találatok a következő kifejezésre: Mar 6 ismerjuk egymast (3 db)

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

Van egy barátnőm akivel már 6 éve ismerjük egymást. Már az oviban is legjobb barátnők voltunk. De úgy érzem már unalmas vagyok neki. Soha nincs velem, csak a suliban. Szerintetek mit csináljak ilyenkor?

Sokszor a szemembe hazudik. Mostanában csak népszerű lányokkal lóg, velem meg nem is foglalkozik.

Legjobb válasz: Gondolom van veled valami baja :/

Gondolom van veled valami baja :/
én is hasonló helyzetben vagyok 2. osztálytól a legjobb barátnõk voltunk. Kib. jól elvoltunk. De mostanság (7. vagyok) már nem is igazán beszélünk, 5. osztályól más suliba járunk. Õ 'híres' lett minden fiúnak tetszik, nem csoda mert nagyon szép, s a lányok is mind barátkoznak vele, mert nagyon jófej. Na már most én múltkor elmondtam neki, hogy nagyon hiányzik meg blabla, de nem sok hatása volt. Nem tudom mi történhetett mostanában már egymás képeit sem lájkoljuk :D, és mérges vagyok rá, bár nem igazán tudom miért. Mikor elkezdõdött romlani a kapcsolatunk sokat sírtam, mostanság már nem. vannak új barátaim , bár egyikõjüket sem érzem annyira közelinek mint õt régebben. DE HÁT EZ VAN TOVÁBB KELL, HOGY LÉPJÜNK AKÁRMENNYIRE IS FÁJ. (BÁR TALÁN NÁLAD VAN MÉG REMÉNY)

Tanácsoooot pls! ;) Már 5-6 éve szerelmes vagyok egy nálam 2 év, pár hónappal idősebb fiúba. Nem telik el nap, h ne gondoljak rá. :SS Érte az életemet adnám. Mondja meg valaki! Várjak rá? Nagyon régóta ismerjük egymást. A család barátai.13/L

Nagyon nagy őrültségeket tettem annak érdekében,h 'érezzem' elcsentem a zokniját..stb. Tudja,h szeretem. :S

Legjobb válasz: Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.

Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.
Még nem tudja mi fán terem a szerelem :D. Õ még mesevilágban él, de ez így is van rendjén :) . Pár év és benõ a feje lágya. Ezen mindenki átesik.
5-6 éve, 13 évesen? Nem mondom... Latinláwörina.
Elcsented a zokniját? 13 ? Az életedet adnád? Nem vagy te véletlenül valami pszichopata?
Sorstárs:D Ugyanez velem is a helyzet, csak 21 éves vagyok és lassan 7 éve szenvedek. Azt, hogy mit csináltam meg érte, inkább hagyjuk... Kérdezõ szerintem próbáld meg "elfelejteni", valószínûleg nem fog menni, de ha közben jön más fiú, akinek megtetszel, akkor ne zárkózz el tõle és mindig legyél nyitott minden fiúnak a közeledésére és próbáld meg ne mindenkiben ezt a srácot keresni, mert utána csak rosszabb lesz...tapasztalat:/ Sok sikert és ha úgy adódik, vagy van alkalmad rá, akkor próbálj meg közelebb jutni hozzá, vagy megbeszélni vele a dolgot!
Öhm...nem azért de ha most vagy 13 és 5-6 éve "szerelmes vagy" akkor jól számolom hogy ez úgy 8 éves korod óta tart? Na lássuk...kizárt hogy 8 évesen szerelmes legyél, még nem is éltél igazán... 13 évesen az életedet max egy új barbie babáért add, de még azért se... túl fiatal vagy az ilyen kijelentésekhez, és a srác már 15... jó eséllyel lehet már van barátnõje...kérdésedre válasz NE VÁRJ RÁ, ÉLD A GYEREKKOROD, KÉSÕBB VISSZASÍROD!
ennyi idõsen (6-12 éves koromig) "totál bele voltam esve" egy fiúba, de õ 4 évvel volt idõsebb, mint én, tesóm havere volt. akkor még én is ezt hittem, de így, 18 éves fejjel visszagondolva, méghogy szerelem :) ez egy ilyen idõszak, amin szinte mindenki átesik. szerintem legyetek továbbra is barátok, ha alakul köztetek valami, 1-2 év, és mindeketten tudni fogjátok. Addig álmodozz csak nyugodtan a hercegedrõl, ilyenkor ez normális!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!