Találatok a következő kifejezésre: Mar 6 ismerjuk (12 db)

Van egy barátnõm, aki elsõ osztály óta (már 6. éve) a legjobb barátnõm, de már rá sem ismerek, ma teljesen kiakadt rám. Mit gondoltok?

Jobb jegyeim vannak tesibõl mint neki kiakadt rám, féltékeny rám, a többi barátnõmmel van amikor rosszul viselkedik, és nem is velem lóg a suliba, bár mellette ülök. Viszont velem megy biciklizni, kutyát sétáltatni...

Legjobb válasz: Ismerõs...Szerintem próbálj meg beszélni vele.(nekem bevált) :)

Ismerõs...Szerintem próbálj meg beszélni vele.(nekem bevált) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Egyszer már mondtam neki és mondta hogy bocsi aztán javult a helyzet és megint megy lefelé. Majd szóbahozom. Köszi!

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

Van egy barátnőm akivel már 6 éve ismerjük egymást. Már az oviban is legjobb barátnők voltunk. De úgy érzem már unalmas vagyok neki. Soha nincs velem, csak a suliban. Szerintetek mit csináljak ilyenkor?

Sokszor a szemembe hazudik. Mostanában csak népszerű lányokkal lóg, velem meg nem is foglalkozik.

Legjobb válasz: Gondolom van veled valami baja :/

Gondolom van veled valami baja :/
én is hasonló helyzetben vagyok 2. osztálytól a legjobb barátnõk voltunk. Kib. jól elvoltunk. De mostanság (7. vagyok) már nem is igazán beszélünk, 5. osztályól más suliba járunk. Õ 'híres' lett minden fiúnak tetszik, nem csoda mert nagyon szép, s a lányok is mind barátkoznak vele, mert nagyon jófej. Na már most én múltkor elmondtam neki, hogy nagyon hiányzik meg blabla, de nem sok hatása volt. Nem tudom mi történhetett mostanában már egymás képeit sem lájkoljuk :D, és mérges vagyok rá, bár nem igazán tudom miért. Mikor elkezdõdött romlani a kapcsolatunk sokat sírtam, mostanság már nem. vannak új barátaim , bár egyikõjüket sem érzem annyira közelinek mint õt régebben. DE HÁT EZ VAN TOVÁBB KELL, HOGY LÉPJÜNK AKÁRMENNYIRE IS FÁJ. (BÁR TALÁN NÁLAD VAN MÉG REMÉNY)


Mit tegyek ezzel a helyzettel? A legjobb barátnőmet már 6 éve ismerem. Ebben az évben egy lelki válsága volt...

Majdnem összejött azzal a fiúval,aki régóta tetszik neki,de végül a srác azt mondta,hogy neki ez nem megy.Teljesen korrekt volt a fickó,mert még semmi nem történt köztük,és normálisan közölte a dolgot.A barátn?m kibukott,és azóta teljesen megváltozott.Már nem is tudom,mikor kérdezte meg utoljára,hogy vagyok,mi van velem.Minden nap beszélünk,hisz egy suliba járunk,de már csak a maga bajaival van elfoglalva.És ez még nem minden!Van egy tanárn?,akivel szinte már jobban van,mint én.És külön találkozgatnak.Egy 30 éves tanárn?vel.Ilyeneket mondd,hogy a tn? megérti mit érez,én meg nem.Elég borzalmas ezt hallani.Úgy érzem,már ?t jobban szereti,mint engem...nem tudom,mit tegyek.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy nem véletlenül vagytok barátnõk már ennyi éve, és ezalatt az idõ alatt már bebizonyítottad, hogy jó barátnõ vagy, tehát megérdemelnéd, hogy veled is foglalkozzon, neked is vannak biztos problémáid, ha kicsit azzal is foglalkozna, akkor talán a sajátjáról elfeledkezne egy kicsit. Biztos, hogy egy 30 évesnek több a tapasztalata, mint egy 10-en évesnek, de ez normális, ettõl még nem kell téged hanyagolnia. Találj ki programokat, tereld el a figyelmét, járj a kedvében, de ne alázkodj meg! Amúgy meg a pasik olyanok, mint a busz, hamar jön másik...

Mondd meg neki, hogy nem véletlenül vagytok barátnõk már ennyi éve, és ezalatt az idõ alatt már bebizonyítottad, hogy jó barátnõ vagy, tehát megérdemelnéd, hogy veled is foglalkozzon, neked is vannak biztos problémáid, ha kicsit azzal is foglalkozna, akkor talán a sajátjáról elfeledkezne egy kicsit. Biztos, hogy egy 30 évesnek több a tapasztalata, mint egy 10-en évesnek, de ez normális, ettõl még nem kell téged hanyagolnia. Találj ki programokat, tereld el a figyelmét, járj a kedvében, de ne alázkodj meg! Amúgy meg a pasik olyanok, mint a busz, hamar jön másik...
Viccesen megkérdezheted tõle, de tényleg úgy, hogy lejöjjön, hogy csak poénból kérdezed, hogy kezdjél keresni másik barátnõt? Mert még óriási, ennél 100X nagyobb pofonok is érni fogják, és ha már ettõl ennyire kivan, mi lesz késõbb?
A kérdező hozzászólása: Pont ugyan ezt mondtam neki!! Am 18 évesek vagyunk.Szal...3-an voltunk bnõk, és a 3.lány már nem bírta tovább, és elmondta neki, hogy kegyetlenül nem figyel rá.Erre azt mondta, hogy igen, mivel az õ gondjai eltörpülnek a sajátjai mellett, és hogy megváltoztatta ez az egész dolog stb.Tehát rohadtul nem fogadja el, hogy rossz ez az állapot.Õ belenyugszik, hogy megváltozott, és ennyi.

Van egy lány az osztályomban akit már 6 éve ismerek. Az elmúlt hónapokban egyre jobban úgy éreztem hogy nagyon tetszik. Azt nem tudom hogy hogy mondjam el neki? És hogy hívjam el "randizni"?

Hogy mondjam el neki?Hogy kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Sztem az lenne a legjobb hogy ha elé állsz, és megmondod neki öszintén hogy mit érzel, és ha õ is ugyanígy érez irántad akkor már nem kell attól félned hogy hogy hívod el randizni.

Sztem az lenne a legjobb hogy ha elé állsz, és megmondod neki öszintén hogy mit érzel, és ha õ is ugyanígy érez irántad akkor már nem kell attól félned hogy hogy hívod el randizni.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13/F :D :D
Hmm. Nem emlékszem, hogy nyitottam volna még egy profilt és feltettem volna ezt a kérdést, mivel én is PONT ÍGY VAGYOK, 6.-as, és nekemis mostanában kezdett el tetszeni, ha jutsz valamite dobj egu PM-et, tesó ;)
Olelgesd meg gyakran es mondogasd neki, hogy imadod :D Velem egy fiu barat csinalta ugyanezt es bejott :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de egy kicsit félek h õ nem mert nem vagyok benne teljesen biztos
Ez a jo az 'imadlak'-ban :) En is sokaig agyaltam rajta, hogy azert mondja, nem azert mondja, miert mondja? :D
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ezt majd kipróbálom :D
"Véletlen" smárold le! :D
Amikor együtt röhögtök és közel kerül a fejetek, lehet egy kicsit koppintott, filmekbe van ez, de egy próbát megér :D és azt mond , hogy esetleg negatívan reagál, hogy te azt hitted , hogy szerelmes beléd és cSAK JÓT AKARTÁL, Utolsó

Már egy idelye keresem a ''Szelíd szerelem''sorozat 6. , 11. , 12. részét de sehol sem találom, aki ismeri tudna linket küldeni, hogy letölthessem vagy megnézhessem online?

6. Beteljesült szerelem – megvalósult álom Love's Unfolding Dream 11. Karácsonyi utazás 1. - Love’s Christmas Journey 1 12. Karácsonyi utazás 2. – A megérkezés - Love’s Christmas Journey 2 Ezek lennének a címek, ha valaki tudna segíteni megköszönném...

Legjobb válasz: Ideje*

A kérdező hozzászólása: Ideje*

Valaki ismeri azokat az amerikai oldalakat ahol reklamnezegetesert fizetnek? Vagyis megnezel egy adott oldalt es ezert kapsz mondjuk 2, 6, 50, 100 dollart. Volt mar akinek esetleg fizettek is?

pl:

Legjobb válasz: Ezek kamuk. Van pár PTC oldal, amik ilyesmikkel foglalkoznak és fizetnek, de 1 hirdetésért nem igen fizetnek 0.001$-nál többet..

Ezek kamuk. Van pár PTC oldal, amik ilyesmikkel foglalkoznak és fizetnek, de 1 hirdetésért nem igen fizetnek 0.001$-nál többet..
Dehogy kamuk! Én regisztráltam egy oldalra (www.getrichveryquickly.com), megnéztem 10 reklámot, darabját 600 dollárért! a 6000 dollárból finanszíroztam a föld körüli utamat. Kérdezõ: ha látsz egy üzleti lehetõséget, mindig nézd, hogy az összes félnek mi a jó benne. Ha csak neked jó, akkor kamu. Az ilyen oldalak alapkoncepciója az lenne, hogy olcsó reklámozási lehetõséget kínálnak más cégeknek (akik ebbõl a reklámból kézzelfogható bevételt várnak) és a cégek reklámra fizetett pénzét megosztanák a feliratkozókkal. Gyakorlatban ha neked fizetnének a reklámnézegetésért, akkor feltételezhetõ, hogy te nem költenél a reklám hatására többet, mint amennyit fizetnek neked a reklámnézésért, tehát a reklámozónak nem érné meg. Azok az oldalak, ahol mégis van kifizetés, és ehhez egy alacsony kifizetési küszöb párosul, azok jobb esetben a reklámozókat csapják be (mert nem jön vissza a pénzük). Rosszabb esetben nem is fizetnek a feliratkozóknak. Összegzés: Az ilyen oldalak felejtõsek, mert többnyire nem lehet rajtuk pénzt keresni, ha lehet akkor keveset, és ha keresel azzal mást károsítasz meg (feltételezve, hogy a reklámozó azért fizetett a reklámért, mert arra számított, hogy te a reklám hatására vásárolni fogsz nála). Valóságban ezek az oldalak többnyire egyetlen félnek jók: az üzemeltetõknek. Beszedi a pénzt egy hiányos vagy félrevezetõ szolgáltatásért.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat, es ha vkinek van meg vmilyen infoja akkor varom a velemenyeket. azon a lapon ahol a 6000 dollart kerested az valosag lehet? tehat o annyi bevetelt kapott a reklamokbol hogy tudott jutalekot fizetni....
De ha 1 reklám megnézéséért 600dollárt ajánlanának, akkor mekkora a bevétele? Emberi léptékben nem mérhetõ. Kamu..
A kérdező hozzászólása: komoly valaszokat kapok. tesztelunk meg par oldalt, ha sikerul penzt szerezni majd szolok :) kosz a hozzaszolasokat, minden valoszinuseg szerint igazatok van.
A kérdező hozzászólása: egyetlen oldal se fog fizetni, aki 2 centnel tobbet iger egy reklamert :) mikor kigyulnek az osszegek (es hamar gyulnek csapatostol nyomtuk) kernek elore befizetett penzosszegeket utalasi koltsegkent.... mindnek megirtuk hogy vonjak le a megkeresett osszegbol es semmi valasz sem jott tobbe. remelem segitettunk masnak evvel a kerdeskorrel.

Tanácsoooot pls! ;) Már 5-6 éve szerelmes vagyok egy nálam 2 év, pár hónappal idősebb fiúba. Nem telik el nap, h ne gondoljak rá. :SS Érte az életemet adnám. Mondja meg valaki! Várjak rá? Nagyon régóta ismerjük egymást. A család barátai.13/L

Nagyon nagy őrültségeket tettem annak érdekében,h 'érezzem' elcsentem a zokniját..stb. Tudja,h szeretem. :S

Legjobb válasz: Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.

Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.
Még nem tudja mi fán terem a szerelem :D. Õ még mesevilágban él, de ez így is van rendjén :) . Pár év és benõ a feje lágya. Ezen mindenki átesik.
5-6 éve, 13 évesen? Nem mondom... Latinláwörina.
Elcsented a zokniját? 13 ? Az életedet adnád? Nem vagy te véletlenül valami pszichopata?
Sorstárs:D Ugyanez velem is a helyzet, csak 21 éves vagyok és lassan 7 éve szenvedek. Azt, hogy mit csináltam meg érte, inkább hagyjuk... Kérdezõ szerintem próbáld meg "elfelejteni", valószínûleg nem fog menni, de ha közben jön más fiú, akinek megtetszel, akkor ne zárkózz el tõle és mindig legyél nyitott minden fiúnak a közeledésére és próbáld meg ne mindenkiben ezt a srácot keresni, mert utána csak rosszabb lesz...tapasztalat:/ Sok sikert és ha úgy adódik, vagy van alkalmad rá, akkor próbálj meg közelebb jutni hozzá, vagy megbeszélni vele a dolgot!
Öhm...nem azért de ha most vagy 13 és 5-6 éve "szerelmes vagy" akkor jól számolom hogy ez úgy 8 éves korod óta tart? Na lássuk...kizárt hogy 8 évesen szerelmes legyél, még nem is éltél igazán... 13 évesen az életedet max egy új barbie babáért add, de még azért se... túl fiatal vagy az ilyen kijelentésekhez, és a srác már 15... jó eséllyel lehet már van barátnõje...kérdésedre válasz NE VÁRJ RÁ, ÉLD A GYEREKKOROD, KÉSÕBB VISSZASÍROD!
ennyi idõsen (6-12 éves koromig) "totál bele voltam esve" egy fiúba, de õ 4 évvel volt idõsebb, mint én, tesóm havere volt. akkor még én is ezt hittem, de így, 18 éves fejjel visszagondolva, méghogy szerelem :) ez egy ilyen idõszak, amin szinte mindenki átesik. szerintem legyetek továbbra is barátok, ha alakul köztetek valami, 1-2 év, és mindeketten tudni fogjátok. Addig álmodozz csak nyugodtan a hercegedrõl, ilyenkor ez normális!

Tegnap dél óta fáj a fejem az időjárás miatt. (Más bajom nincs. ) Már minden gyógyszert kipróbáltam (4-6 óránként), amit ismerek, egyik sem használt. Cataflam, Algopyrin, Algofelx, Quarelin megvolt. Mit csináljak még?

Koncentrálnom kéne, de nem bírok. Muszáj dolgoznom!

Legjobb válasz: Nem lehet mindent az idõjárásra fogni. Nincs ma front, direkt megnéztem a met.hu-n.

Nem lehet mindent az idõjárásra fogni. Nincs ma front, direkt megnéztem a met.hu-n.
Próbálj sok vizet inni és igyál meg néhány csésze jó erõs kávét is, nekem az kicsit szokott használni. Egyébként nekem ma reggeltõl fáj nagyon a fejem, a quarelin nálam is megvolt de csak kis idõre tompította, újra visszajött. Én ráadásul még szédülök és émelygek is. Erõsebb frontoknál vagy idõjárás változásoknál sajnos mindig ez van.
A kérdező hozzászólása: A vízivás bõven megvolt (mindig sokat iszom), a kávét sajnos nem bírja a szívem, de ittam egy bazi erõs teát. Még mindig fáj. Talán tompábban, de nagyon idegesítõen. Köszi a választ.
Hát igen sajna nem tudtam tuti tippet mondani mert nekem sem használ semmi. Ilyenkor maximum kicsit elviselhetõbbé lehet tenni de elmúlni akkor fog ha elmúlik a front hatása.
A kérdező hozzászólása: Én is megnéztem (tegnap). Kimondottan front nem volt, de melegfronti hatás igen, oda volt írva, hogy melegfrontra érzékenyeknél lehetnek panaszok. Úgyhogy nem ráforgtam. :) Amúgy délután már nem vettem be semmit, mondván, úgysem használ. Késõ este elmúlt magától. :)
Elsõ válaszoló vagyok! Igaz, tényleg nem volt front de az idõjárás változás okoz ugyanolyan tüneteket az arra érzékenyeknél. És nekem is tegnap estére elmúlt.:) Egyébként az idõjárás okozta fejfájást határozottan meg tudom különböztetni a többitõl.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg csak melegfrontkor szokott fájni (vagy melegfronti hatáskor), meg néha amikor megjön, de olyankor ritkán. Megfigyeltem még, hogy ha nem eszem húst (egyébként nem vagyok vega - sajnos), akkor frontkor sem fáj. Próbáltam nyáron nem enni húst, de nem jött be, mert szénhidráttal pótoltam és elkezdtem hízni. :( A Béres Antifront egyébként nekem nagyon bevált, de félek állandóan szedni, hiába gyógynövényes, mégiscsak gyógyszer. Front elõtt pár nappal kell elkezdeni szedni, de mivel sose tudhatjuk, mikor lesz front, gyakorlatilag folyamatosan kellene. Nyáron szoktam csak venni, mert télen sokkal kevesebbet fáj a fejem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!