Találatok a következő kifejezésre: Mar 3 egyfolytaban (11 db)

A kérdező hozzászólása: azért gondolom h gyomorrontás lehet mert pont akkor kezdett fájni mikor megettem egy szendvicset amin lehet h romlott volt a sajt :/
Lehet, hogy gyomorrontás, de lehet hogy másfajta gyomorprobléma, vagy akár epeprobléma, de ami még eszembe jutott, ahogy a köldöködnél lévõ fájdalomról is írsz, hogy vakbélgyulladásnál meg aztán pláne jellemzõ a köldök táji fájdalom. Nem megijeszteni akarlak vagy ilyesmi, de lehet nem ártana elmenned az ügyeletre, nehogy valami nagyobb gond legyen. Vagy hétfõn mindenképpen menj el orvoshoz és vizsgáljanak ki!
A kérdező hozzászólása: de akkor semmi köze nincs pl: terhességhez?
A terhességnek nem pont ilyenek a tünetei, illetve ha 1 héttel ezelõtt teherbe is estél volna, tüneteid még nem lehetnének, azok csak késõbb jönnek elõ. És az 1 héttel ezelõtti aktusból létrejövõ esetleges terhesség még annyira fiatal, hogy még teszt sem mutatná ki. Ha nem jön meg a vérzésed, akkor már lehet ez a gyanú, hisz egyik védekezési módszer sem tök biztos, de remélhetõleg nem lesz ezen a téren gond. Mellfeszülés, mindjárt megjön érzés lehet már a kimaradt vérzés napja körül, de konkrétan az émelygés, hányinger, csak a terhesség 6-7. hetében szokott általában jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: 25-én kell megjönnie...remélem hogy akkor ehhez semmi köze nincs :)

Mar 3 napja egyfolytaban hanyingerem van es szinte egy csomot erzek a torkomon ami miatt egy falat se megy le igy alig eszem a folyadekot se kivanom rosszul vagyok ha barmilyen etelre vagy italra is ranezek! Mit tegyek?

6 hetes kismami

Legjobb válasz: Nekem sem volt étvágyam az elsõ hetekben,de aztán megjött!!!Hihetetlen,hogy miket össze nem tudok enni.Ne aggódj,nálad is változik majd.Gratulálok a babóhoz! 21 hetes kismami

Nekem sem volt étvágyam az elsõ hetekben, de aztán megjött!!!Hihetetlen, hogy miket össze nem tudok enni.Ne aggódj, nálad is változik majd.Gratulálok a babóhoz! 21 hetes kismami
Én sem tudtam az esõ hetekben enni, sõt én szinte egész nap hánytam is, de kisérleteztem és rájöttem , hogy vannak bizonyos ételek amiket picur nem küld vissza gyorspostán (pl narancs, krumpli, retek és a brokkoli/?/ )-hát ilyen izlése volt- és akkoriban ezeken éltem.De azóta kb a 13. héttõl zabagépet csinált belõlem : ). Ugyhogy azt ajánlom hogy próbálkozz különbözõ tipusú ételekkel biztos van amit a manóka is engedni fog.A lényeg hogy ha nem is eszel , de sok folyadékot igyál.Kitartás 19+4 hetes kismama

Az Info tanárom egy hülye p*cs. Egyfolytában ilyen 2/3 meg 3 as jegyeket ad mindenkinek, és ráadásul még a munkáját se "végzi". Teljesen elegem van már belőle. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Semmit Az enyém is ilyen ebben a tanévben mi eddig egyszer kapcsoltuk be a gépet nálunk én vok a legjobb tanuló egy 3-massal mindenki más bukásra áll!

Semmit Az enyém is ilyen ebben a tanévben mi eddig egyszer kapcsoltuk be a gépet nálunk én vok a legjobb tanuló egy 3-massal mindenki más bukásra áll!

Ha kapaszkodva egyedül feláll a babám (3 napja) és azóta egyfolytában állni akar mindenhol, akkor azt már hagyhatom Neki ugye? Az normális, hogy ha leültetem akkor még pár mp múlva eldől?

Eléggé inog még a lába,de mindenhol felhúzza magát...Hagyhatom,hogy álldogáljon? köszönöm

Legjobb válasz: Nem tudsz vele mit csinálni, úgyis fel fog állni. Nálunk is így van.

Nem tudsz vele mit csinálni, úgyis fel fog állni. Nálunk is így van.
Ha magától csinálja, akkor elég erõs hozzá, hogy csinálja. És ah csinálja még erõsebb lesz. :) Úgyhogy igen, hagyhatod. Mennyi idõs? Egyébként nem baj ha nem ül még, sok baba csak állásból ül le.
A kérdező hozzászólása: Igen, de én arra értettem, hogy most már ha önállóan csinálja akkor a lábainak meg a gerincének már nem lehet baja, ha álldogál?
Az én kislányom másfél hete állt fel azóta õ is állandóan állni szeretne. Állítólag, ha valamit magától csinál, akkor lehet neki, csak neked nem szabadna állítgatni, de mivel magától feláll, semmi baj. Ha sikerül neki, akkor meg gondolom a gerince is elbírja.
Én fiam dettó ez.Már 2 hete nem tudok mást csinálni mellette.Nagyon figyelek, mert inog rendesen.De ha magától csinálja akkor semmi probléma nem lesz belõle.7hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, 8 hónapos a pici.

3 és fél hónapos babámnak jöhet már a foga? Ezek jelek? Egyfolytában a nyakamat, öklét rágja, hígabb a kakija.

D?l a nyála, és tegnap óta durván rág mindent. Ha felveszem rögtön bekapja anykamat, kezemet, amit talál és rágja vagy az öklét. 1 hete meg minden kja után kakil, pedig eddig napi egy volt csak. Ilyenkor már hamar kin? a fog vagy még lehet hetek kérdése? Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Van rágókája, több is, de még nem tudja nagyon megfogni, vagy hamar elejti, így az öklét rágja vagy minket.

A kérdező hozzászólása: Van rágókája, több is, de még nem tudja nagyon megfogni, vagy hamar elejti, így az öklét rágja vagy minket.
Elképzelhetõ hogy igen . De vannak ún. elõjelek is - rágcsálás- nyálzás . - amik jóval a tényleges fogzás elött jelennek meg akár hónapokkal. a fosi viszont utaló jel szv. az utalhat a tényleges kibújásra de lehet más miatt is. Majd meglátod. Dentinox. géllel kenegetheted az ínyét és vegyél neki olyan rágókát amit nem kell behüteni pláne nem kell fagyasztani - ettõl csak torokgyulladást kap.-
Még bármi lehet. Az én fiam is így volt, 2 hete kibújt az elsõ, és pár napon belül ki fog a második foga is. Hétfõn volt 4 hónapos. De még akár tarthat tovább is, sokaknak csak hónapokkal a jelek után nõ ki. :)
A kérdező hozzászólása: De szerencsések vaygtok, akkor nálatok gyorsan ment.

3 napja volt peteérésem (voltunk is együtt) és azóta egyfolytában feszül a mellem. Szerintetek ez már lehet a megnövekedett progeszteron szint miatt?

Annyira jó lenne, ha babás lennék!!! :) 20-ra nem várom annál hamarabb nem derül ki, de úgy izgulok!

Legjobb válasz: A mellfeszülés attól van,de ez nem jelenti azt hogy terhes vagy!Még be sem ágyazódott......

A mellfeszülés attól van, de ez nem jelenti azt hogy terhes vagy!Még be sem ágyazódott......

Már egy hete nem aludt rendesen a 3, 5 hós lányom éjszaka. Adtam neki Chamomillát és máris aludt 20-4-ig egyfolytában. Adhatom ez miatt neki tovább, mert lehet fáj a hasa vagy a foga?

Legjobb válasz: Másfél hétig adhatod megszakítás nélkül nyugodtan, majd ugyanennyi szünet, vagy amíg ismét vissza nem térnek a tünetek (nem alvás, nyûgösség, stb.)

Másfél hétig adhatod megszakítás nélkül nyugodtan, majd ugyanennyi szünet, vagy amíg ismét vissza nem térnek a tünetek (nem alvás, nyûgösség, stb.)
szerintem beteg :( mindenképpen vidd el orvoshoz... egy kutyus ha éhes akkor eszik...
Igen, vidd orvoshoz! Az egészséges kutya eleven, eszik iszik, kakil. Én is így jártam amikor hozzám került a kutyám, bágyadt volt nem evett, aztán hányt is. Orvoshoz vittem ahol kiderült, hogy Parvós. Szerencsére idõben elcsíptük a bajt, kigyógyult, most olyan mint az ördög! Szóval irány a doki!
akár kicsi, akár nagy, ha 3 napja nem eszik és pláne nem iszik, akkor most azonnal doki, már így is kezd kiszáradni
Orvos, mert amúgy a kutya ha tehetné, éjjel-nappal csak enne.
Ha 3 napja van ott, akkor ez még normális is lehet, a környezetváltozás okozta stressz. Pici még? Azt nem írod. Lehet, hiányzik neki a mamája és a testvérkéi. Akkor pár nap és elmúlik. De ha már nagy, akkor inkább nézesd meg dokival, ha kicsi és amúgy játszik, iszik, wc-zik rendesen, akkor az lehet, amit írtam, de vidd dokihoz, az a legmegnyugtatóbb. Ha pici, mivel eteted? Szerencsés lenne azzal, amit ott kapott, ahol eddig lakott, mert így csökkenthetõ a stressz.
Szerintem a kutyud nem beteg hanem meg nem szoktameg a kornyezetett a axelal is igy volt utana beindult vagy probalj neki mast adni ne csak granulatot ha nem segit szerintem akor meny vele dokihoz ...by : Cmici
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos a kutyus ... de most voltam venni neki másik kaját és valamennyit ivott, evett de még mindig aggódok azért...
Akkor sipirc az állatorvos!

5+3 hetes vagyok, és nagyon sokat aggódom a babám hogyléte miatt. Volt már egy missed-em, és egyfolytában attól félek, hogy ezt a babát is elveszítem?

Szinte semmi tünetem nincs még, azon kívül, hogy n?tt a mellem, és feszül. Viszont ma ugy érzem nem annyira duzzadt mint pár nappal el?tte. Néha van egy kis gyenge mensis fájdalmam, inkább a derekam táján. Hogyan tudnám magam megnyugtatni, orvoshoz csak 2 hét mulva kell mennem, de addig meg?rülök. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha jól értem, akkor 2 hónapos terhes vagy? Figyelj, szerintem se stresszelj, mert ezzel árthatsz a legtöbbet a picinek! Próbálj korábbi idõpontot kérni az orvosodtól, vagy ha nem tud adni, akkor mond el az aggályaidat telefonon. Remélem tudtam segíteni, nem vagyok szakértõ a témában :)) 16/L Vigyázz magadra!

Ha jól értem, akkor 2 hónapos terhes vagy? Figyelj, szerintem se stresszelj, mert ezzel árthatsz a legtöbbet a picinek! Próbálj korábbi idõpontot kérni az orvosodtól, vagy ha nem tud adni, akkor mond el az aggályaidat telefonon. Remélem tudtam segíteni, nem vagyok szakértõ a témában :) ) 16/L Vigyázz magadra!
Én 7hetes vagyok, és én is aggódom, nekem is volt missed-em 3 hónapja. Én próbálok nem idegeskedni, de azért minden nap többször megnézem a mellem mennyire érzékeny, ellenõrzöm, hogy vérzek-e , de én is túl aggódom és parázom pedig nem lenne szabad!Többet ártunk ha idegeskedünk, szóval nyugi!!! Minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Én is ezzel nyugtatom magam, hogy most már biztos minden rendben lesz, de nagyon nehéz.Én is állandóan nézem, a betétet, a mellem, és azt vettem észre, hogy mintha nem olyan lenne mint volt.Áh....nagyon nehéz. Gratulálok a kicsihez!
Köszönöm, én is Neked:) Én ma annak is örültem, h hányingerem nagyon erõs volt, ááá. Nekem is van mensis fájdalmam, de én azt olvastam valahol, hogy az normális, mert nõ a méh. Nekem még 9 nap, hogy menjek orvoshoz...már alig várom.
A kérdező hozzászólása: Én is alig várom, hogy legyen hányingerem...akkor legalább lenne valami biztos jel.Öritõ ez a bizonytalanság. De neked legalább már jobb hisz idõsebb a kicsid, és szerintem csak a rossz emlékek dolgoznak benned.
Szia!Beszélgessél a babával, simogasd a pocidat, és mond neki hogy maradjon veled .Én mai napig ezt teszem, elsõ perctõl kezdve, hiszek benne hogy Õ ezt érzi és tudja hogy szeretjük, várjuk Õt.A mensis érzés sokáig meglesz, én mai napig nézegetm a betétem, elégé parázom mindenen , de ez van.Próbálj meg sokat pihenni, és ha betöltöd a 6 hetet akkor menj az orvoshoz.Nem lesz semmi baj!15+4 hetes kismami

Miért fáj a szemem? 10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi időben néha elkezd fájni, miért van ez?

10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi id?ben néha elkezd fájni a szemem, és elég érdekes, mert ha csinálok valamit amivel elterelem a figyelmem, elmúlik. F?leg akkor fáj, ha kivettem éjjel és reggel berakom, és filmet nézek korán. Tényleg az a legfurább, hogy akkor fáj, ha figyelek rá. Légyszi ne írjátoik, hogy menjek el dokihoz, mert az most nem fog menni, inkább arra vagyok kíváncsi, másnak is szokott-e ilyen lenni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.

Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!