Találatok a következő kifejezésre: Manapság mit el az első (2 db)

Manapság mit várnak el az első szexuális együttlétkor?

Úgyértem,hogy ti például elvárjátok el?ször, hogy orálisan kielégítsenek?Mik azok a "figurák" amit bevállaltok el?ször és mik amit nem?

Legjobb válasz: Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted,akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!

Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted, akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!
Nekem se volt tiszta, hogy a szüzesség elvesztésére gondolsz? Nálunk pl. orális szex( a párom csinálta nekem, én lány vagyok) még a szex elõtt volt és fokozatosan haladtunk, aztán késõbb szex is volt. Ha kölcsönösen szeretitek egymást és nem azért fekszetek le egymással, hogy tul legyetek rajta, akkor nem vr el senki semmit, csak add magadat és csináld, amit ugy érzel jól esik és ennyi. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nem szüzességre gondoltam, hanem új párkapcsolatra (hosszú kapcsolatból kilépve)
Sztem ma már alap, hogy orális szex is van elsõre. Hogy jó-e vagy nem azt nem tudom..

Egy qwerty billentyûzetes telefont szeretnék vásárolni, ha szétcsúsztatható az elõny. Lehet új, használt. Én a nokia e7 és n97-re gondoltam elsõsorban mivel manapság nemigen van ilyen új telefon. Melyiket ajánjlátok?

Egyéb lehetõségeket is szívesen meghallgatok. Blackberry es x10 mini nem érdekel.

Legjobb válasz: Motorola Milestone 3 Samsung Captivate Glide Ezek a legerõsebb slide-os telefonok. Ha nem találsz ezekbõl, akkor Xperia Pro

Motorola Milestone 3 Samsung Captivate Glide Ezek a legerõsebb slide-os telefonok. Ha nem találsz ezekbõl, akkor Xperia Pro
Én csak a sony ericcson xperia pro-t ajánlanám, de van ezeken kivül nokia itt van több is , samsung galaxy 551 , htc desire z , és van motorola is, vàlazd amelyiket akarod, ha rákeresel vannak tesztek is az interneten.sok sikert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!