Találatok a következő kifejezésre: Manapság mit el az (15 db)

Manapság mikor vesztik el az emberek a szüzességüket? Hány éves korban?

Én már 27 vagyok és 10 éve nem aktuális a téma, csak érdekl?döm :)))

Legjobb válasz: Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.

26 évesen...
Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.
13 éves voltam. Szerintem ez attól is függ, ki milyen fejlett. (A suliban volt, aki 13 évesen még babával játszott. Persze lehet, hogy nekem is azt kellett volna. Mostmár úgy gondolom.)
pár hónapja vesztettem el. 16 vagyok.
14 évesen
A kornyezetemben ismerek pár csajt és fiút is aki már nem szuz és van olyan is aki terhes is (14-16 év kozottiek)
Hat manapsag a fiatalok tobbsege nagyon hamar elveszti a szuzesseget...sok olyat ismerek aki mar 12-13 evesen gyereket is szult ...de atlagban ojan 16 ev korul veszitik el
Az elõzõ kérdés is hasonló témáról szól. :)
Ja, amúgy én 15 voltam akkor. Most 21 éves vagyok, és majdnem egy éve anyuka. Elõzõ válaszoló.
én 13 voltam
majdnem 17 voltam
15 voltam.most 16 vagyok.. és még mindíg ugyanazzal a pasival vagyok..ennyi
ez nem problémázás, csak kíváncsiság, hogy manapság ez hogy megy. A 21 éves meg eléggé bepipult a kérdéstõl. Szerintem inkább õ problémázott.
Tökéletesen igaza van a 21 évesnek, hogy nem csinál belõle problémát. De ha elolvasta a kérdést és a válaszokat, akkor õt is érdekli a téma...
Köszike szivi, hogy így lehülyézel idegeneket. Csak kíváncsi volt a kérdésfeltevõ, hogy a mai világban ez hogy mûködik. Egyébként meg tanulj meg helyesen írni. Így egy nagy bunkónak tûnsz.
21 vagyok és még nem veszitetemel és nem agodok ijenen majd 1 szer eljõn anak is az ideje nem értem mijen hûjék vanak it hogy ijenen problémáznak
Nyáron a 19. szülinapomon.
Szerintem is a 15-16 éves kor az átlag.
Én most tizenhárom éves vagyok, és nem tervezem, hogy házasság elõtt elveszítsem, viszont a volt barátom már beleakart vinni. Természetesen szakítottam vele, õ meg ugyanennyi idõsen nemi életet él. Hát.. szerintem ennyi idõsen inkább önkielégítést végezzen valaki, hogy ah már kívánja a dolgot.. kevésbé veszélyes, meg hát mindegy... én furcsának találom ennyi idõsen elveszíteni, d eez mindenkinek a saját dolga.

Mibe kerül manapság, ha valakit felfogadok, hogy mindennap vigye haza a lányomat az iskolából, s heti háromszor vigye el az edzésre, várja meg és hozza is haza?

Legjobb válasz: Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.

Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.
Ez szinte egész napos elfoglaltság mert reggel elviszi Iskola aztán érte megy , plusz edzésre viszi és megvárja szerintem havi 100 000-150 000
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt is belekell kalkulálni hogy kocsival viszi vagy bkv val . Havi 10 000 csak a bérlet.
Igen, befolyásolja, hiszen duplán kell figyelni. De havi 60 az korrekt. Pláne feketén....
A kérdező hozzászólása: Kiegészíteném még a kérdésemet. Mi a tarifa akkor, ha néha a kisebbik lányomat is magukkal kell vigyék? Vagyis: befolyásolja-e a tarifát, hogy egy, vagy két gyereket kísér?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Heti ötször kb 1 óra (mikor haza viszi). Heti háromszor kb 4 óra (edzésre, felügyelet és haza). Így havi 68 óra. Tehát a havi 60 ezer korrekt lenne?
A kérdező hozzászólása: Kedves 1/2! Reggel én viszem kocsival. Csak tanítás után kell érte menni, majd hazavinni, mert ebédelni otthon szokott. Heti háromszor vissza kell érte jönni a lakásra, s onnan elvinni edzésre, megvárni helyben, hátha van valami gond (volt, mikor beteg lett, hányt, s elõbb haza kellett hoznom), majd haza. Sajnos szeptembertõl olyan a munkabeosztásom, hogy muszáj valakit fogadnom mellé, hogy biztonságban legyen.
Elsõ, vinni nem kell :) Kérdezõ, nálunk 600-1200Ft között mozog egy óra, Szerintem ha nem kell órákig vigyázni még rá, akkor 8000 körül hetente. És ha meg tudtok állapodni, akkor akár havi 30-ért is lesz aki elvállalja.
Ezres óránként. Ha valóban mindennap kell, akkor 30 alatt ne is gondolkodj.
jól kereshetsz, ha havonta ennyit ki tudsz fizetni sitterre.

Mi lehet az oka annak, hogy manapság nagyon ritka a rendes, kedves és egyben szép lány? Mit rontottunk el a lányok nevelésével vagy már tényleg egyre kegyetlenebbé válna az emberiség, de főleg a lányok?

Úgy értem, hogy gyakran tapasztalom, hogy a mai fiúkban mintha több jóindulat, segítőkészség lenne, míg a lányok önzőbbek, hisztisebbek, semmi sem jó nekik, egyfajta királylánynak képzelik magukat és csak a helyes, magas fiúkkal kedvesek, mert megjátsszák magukat, de a többi emberrel még a saját barátnőikkel is kegyetlenek tudnak lenni. Szóval elég kiábrándító a helyzet. Csajozzon be, aki mer ezek után. :D

Legjobb válasz: Mert keveset nevelnek.

Mert keveset nevelnek.
Hány éves vagy, és hány lányt neveltél, hogy elmondod magadról, hogy elrontottuk? Én nem érzem magam romlottnak. Te hol jársz, azt nem tudom. Szerintem neked az lenne az ideális, hogy valakire szemet vetsz, és az a lábad elé omlik. Azt várhatod. Dolgozz meg érte, és legyen a véleményed egy kicsit jobb rólunk. Akkor lehet esélyed. Addig elvagyunk a romlott fiúkkal is.
Jogos, bár én lány vagyok.. Nemtudom, hogy mért joó ez, nem értem Én sem :(( Vagy talán máshogy kéne nevelni..?? de hogy máshogy?? Am, ja én is úgy vettem észre, hogy a fiúkban van a több empátia, meg minden ami pozitív :DD
Na ezért a telhetetlenségért! Minek kell neked sok "rendes, kedves és egyben szép lány"? Miért nem elég egy????, aki téged választ.


CAD/CAM talan
Nagyon semmi. Egyre többen érzik úgy, hogy a számítógép elõtt töltött gyermekkort követõen már nem szeretnének felállni a számítógép mellõl, pedig továbbra is szükség lesz autószerelõre, kõmûvesre, esztergályosra, hentesre és nehézgépkezelõre is, mert sajnos attól nem épül az ország, hogy 2 millióan fogják bámulni a monitort.
Bármiben kaphatsz jó állást, ha tényleg eléggé jó vagy benne. Valóban kicsit nehezebb ma már programozóként jól elhelyezkedni, mint pár éve, de azért így is jók a lehetõségek, feltéve ha tényleg értesz ahhoz, amit csinálsz.
Annyit még hozzáfûznék, hogy JÓ programozóból ma is nagyon kevés van. A webes szakma is baromira hígul fel. Jönnek a kis barkács Pistikék, akik összetákoltak pár oldalt valamilyen ingyenes CMS-ekkel és máris azt hiszik, hogy mekkora nagy webfejlesztõk és hirdetik mindenhol magukat, hogy olcsón vállalnak profi minõséget. (Általában ezek azok, akik 10-30k körül reklámozzák a szolgáltatásukat.) Sajna itthon pedig az emberek mindent, a lehetõ legolcsóbban akarnak megszerezni, azért fel is szokták kérni az ilyen embereket....
Igen tehát azért webfejlesztésbõl elõször is specializálódhatsz témákra, másodszor pedig ott is eléggé komoly mélységek vannak mindenben, olyan ember, aki mindet maximálisan ismeri talán nincs is, de csak szerveroldali technológiából eszembe jut most az ASP.NET, PHP, Java, illetve a Node.js, mindegyiknek bele lehet tanulni az alapjaiba és a különbözõ változataiba, majd megismerni hozzá keretrendszereket, adatbáziskezelõ eszközöket, különbözõ bõvítményeket stb. És ezzel a szerver oldali rész még mindig nincs kivégezve. A kliens oldali dolgokról meg még nem is beszéltem, de ott is a HTML, CSS, Javascript alapjai az teljesen alap, emellé JQuery, ahhoz vannak mindenféle bõvítmények, CSS-hez a bootstrapek, az se hátrány ha képes vagy teljesen responsive oldalfelépítéseket csinálni, az se hátrány ha van grafikai vénád. Nyilván nem kell feltétlenül ezek közül mindhez értened, csak jelezni próbálom ezzel a poszttal, hogy attól hogy valaki látott már javascript illetve php kódot még nem lesz profi webfejlesztõ...
"Nagyon semmi. Egyre többen érzik úgy, hogy a számítógép elõtt töltött gyermekkort követõen már nem szeretnének felállni a számítógép mellõl, pedig továbbra is szükség lesz autószerelõre, kõmûvesre, esztergályosra, hentesre és nehézgépkezelõre is, mert sajnos attól nem épül az ország, hogy 2 millióan fogják bámulni a monitort." anyám.. :D történelmet tanultál? ipari forradalomról hallottál? ekkora sok hülyeséget összehordani, legalább otthon írd legközelebb egy papírra, hogy ne tudja elolvasni senki..

Kb. ezelőtt 25-30 évvel miben tért el az egész "babaprojekt", mint manapság? Tehát milyen különbségek vannak?

Volt lehetőség apás szülésre? Tudták a babák nemét előre? Írnátok különbségeket akkor és ma,ami a várandóssághoz,szüléshez,szoptatáshoz,egyáltalán a babákhoz köthető? Köszi előre is! (Bármi jöhet!)

Legjobb válasz: Azt tudom ahogy anyukám és nagynénik szültek. Apás szülés nem volt. Alternativ se. Külön szülöszoba se, csak paravánnal voltak szétválasztva. (nem mondom hogy nem is létezett, de én ezt hallottam) Ultrahang se volt. Baba nemét pocakformából jósolták, meg ha túlhordta tuti fiú... Egy csomó vizsgálat van ma ami régen nem, pl kombinált, integrált teszt, vagy pl a TSH (ez csak pár éve rutin) Vagy a magzatvíz mintavétel. Söt még telefon se volt hogy a családot, barátokat értesíthették volna mint most alap egy mms... :)

Azt tudom ahogy anyukám és nagynénik szültek. Apás szülés nem volt. Alternativ se. Külön szülöszoba se, csak paravánnal voltak szétválasztva. (nem mondom hogy nem is létezett, de én ezt hallottam) Ultrahang se volt. Baba nemét pocakformából jósolták, meg ha túlhordta tuti fiú... Egy csomó vizsgálat van ma ami régen nem, pl kombinált, integrált teszt, vagy pl a TSH (ez csak pár éve rutin) Vagy a magzatvíz mintavétel. Söt még telefon se volt hogy a családot, barátokat értesíthették volna mint most alap egy mms... :)
30 éves vagyok. nem volt babás szülés, nem uh, így a nemét se tudták megmondani a babának. anyukám azt mesélte, hogy csak a szívhangot nézték meg kontroll vizsgálatokkor. nem volt olyan akkor, hogy pár hetes kismama elmenjen táppénzre csak azért mert terhes :) szülés után anyám állítólag 3 óránként szoptatott, ha bõgtem is, 6 hetesen hozzátáplált, 2 hónaposan meg elválasztott (meg is lett az eredménye, jó sok mindenre vagyok allergiás, fél éves koromban jött ki, szóval szinte biztos, hogy ehhez köthetõ :() viszont volt már akkor családi pótlék és más volt a kereset akkor, simán otthon tudott maradni velünk 10 évig, nem szûkölködtünk. ja és nem volt eldobható pelus, nem volt autósülés, légzésfigyelõ, bébiõr, sterilizáló és hasonló modern cuccok :)
csatlakozom ötöshöz. Manapság jó üzlet a babavállalás, sokan minden [email protected] megvesznek a gyereknek, mert trendi. Régen valahogy természetesebb lehetett. 30 éves vagyok, nem volt uh, azt, hogy lány vagyok, magzatvízvételbõl tudta anyu, mivel 43 éves volt, és ezért Budapestre kellett felmennie Gyõrbõl. Az eredményt táviraton közölték. Nem volt apás szülés, sõt aput be sem engedték a folyosóra sem, amikor a cuccokat vitte. A kórházba lehetett telefonálni, hogy mi van. Lent az aulában mutatták az újszülötteket valami tv-n.
nem volt apás szülés. Nem tudták a babák nemét. Kb 1-2 uh volt az egész terehesség alatt de még nem iylen jó uh mint ma. Az hogy mit hogy kell a babákkal, mindig változik nem kell hozzá 20-30 év. Söt országonként is változó. pl sok országban szülés után nem fürdetik le a babaát csak msodatják. Otthon sincs egyáltalán fürdetés amig le nem esik a csonk. Utána is csak 2-4 naponta van rendes fürdetés. Természetesen áttörlik meg ha kakis lett lemossák popsit csap alatt, de igazi fürdetés nincs naponta addig maig nem koszolja magát rendesen össze agyere, amig nem csúszik mászik.
Anyukam szerint akkoriban nem fektettek a kismamat fenyegeto vetelessel. Ez ugy kerult szoba, h engem fektettek az 5-11-hetig, mert vereztem. Szerinte ezt akkoriban a termeszetes kivalasztodasra biztak... Viszont a tesommal o is hamar tappenzre ment, mert szakacskent dolgozott, de nem birta a szagokat es folyt hanyt... Akkoriban tovabb voltak bent szules utan a korhazban, foleg csaszarral. Teljesen fel volt haborodva, amikor a sogornomet 2 napos csaszarral kiadtak...
Ja es jo koran kezdtek a hozzataplalast, foleg tapszeres babaknal. Nekem 3 honaposan jott a reszeltalma reszelt haztartasi kekszszel (kekszben cukor, gluten stb), meg tapszer helyett kekszes tehentejet kaptam... Szerencsere semmilyen erzekenysegem nincs. Soztak a purebe szant zoldsegeket (levesbol jott) es kaptuk a cukros vizet/teat. Szamitok ra, hogy ezen lesznek vitaink...
n 1957-ben szültem elõször. Ma már késõ van, de holnap majd írok róla.
15-ös, 16-os vagyok. Az egyik utánam válaszoló említette a kórházból való, manapság gyors hazaengedést. Valóban, régen sokkal tovább tartották a nõket kórházban! Az én anyukám 8-ára volt kiírva velem, de nem indult meg a szülés, úgyhogy másnap fogta a kistáskáját és befeküdt - na mert ez volt az ukász. Aztán a szülés csak 16-án indult meg. Nem indították meg, semmi ilyen nem volt. Viszont azt sosem kérdeztem, miért vártak eddig - gondolom, tudták, hohy minden oké velem, de fpgalmam sincs :-) honnan :-) Ja, és a azületésem után nyolc nappal mehettünk csak haza, pedig még sárga sem voltam annyira, hogy kék fény alá tegyenek. Ez volt a szokás. :-) Az én anyukám is fel volt háborodva, amikor Somló Tamás kislánya megszületett, az anyukát császározták, de két nappal késõbb már büszkén mutogatták a hordozóban, valami partin. Kérdezte, hogy ezt most így hogy? :-)
Az üveg cumisüvegre emlékszem, még van 1 valahol... Anyu mesélte pont egyik nap, hogy (ikreim 5 hónaposak), én ennyi idõsen kekszet ettem almával, rá egy kis csoki és porcukor... (semmi allergiám nincs). A császáros hegek sem így néztek ki. Nekem nincs, de tudom, hogy ma már bikinivonal alatt vágják, hogy ne látsszon. Régen meg keresztben vágták, fel a köldökig.
15-ös! Igazad van! Most kérdeztem anyut, hogy mi volt a helyzet a pólyával, és mondta õs is, hogy tilos volt kibontani, mert annál fogva tették a gyereket a "kocsira". :)
Off. Csak tudnám, mi a bánatra kellett a sósborszesz egy csecsemõnél?! Valaki tudja? Oltári kíváncsi vagyok! :)
15-ös vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy a sógornõm 1985-ös, nála még egyáltalán nem volt ultrahang, de volt fafüles hallgatózás. Õt is, engem is fiúnak tippeltek a hegyes has miatt, egyik sem jött be. =) Meg még az jutott talán eszembe, hogy nem volt szégyellnivaló a terhesség, de nem is verték nagy dobra. A kismamaruhák kissé zsákszerûek voltak, nagy tarka gallérral, hogy inkább az vonzza a szemet, semmint a has - ezt csak hallottam. Meg aztán nem volt internet, nem volt ennyi vizsgálat, nem lehetett mindent tudni, azt sem, hogy a baba hétrõl hétre hogy fejlõdik, hogy grimaszol, szopja az ujját, ásít odabenn, nem lehetett annyi fejlõdési rendellenességrõl hallani, szóval kevesebb lehetõség volt parázni, talán. =) Nem volt szoptatás kontra tápszer-harc, mert az akkori szakirodalom (szerintem) anyatejellenes volt, nem volt kötõdõ nevelés (sõõõt, tanulja meg az a csecsemõ, hogy háromóránként evés, alkalmanként max. 20 percig). Ellenben akkor is volt már olyan, aki a hat hónapos babának leturmixolta az üzemi konyhás kaját és az volt a hozzátáplálás. Ja, még annyit, hogy anyukám is nyugodt szívvel vállalt engem, mert tudta, hogy ha betöltöm a három évet, mehet vissza dolgozni, számítanak rá. Talán ez a legnagyobb különbség, hogy most verseny van, és ebbõl fakadóan némi létbizonytalanság...
8as vagyok, elfelejtettem, nagymamám mesélte, hogy még az õ idejükben, meg még a dédimagmám idejében úgy volt 6 hét a gyerekágy, hogy 6 hétig kellett feküdniük!!!!!! Nem kelhettek ki az ágyból! Utána lett azt hiszem 1-2 hét, és a mai valós gyerekágy az 3 nap!!!
Hát, a szüleim házasságának intim részleteit nem tudom, de szerintem akkor csinálták, ha jó volt. Nyilván, ha a kismamának fájdalmas volt, veszélyeztette a babát, nem csinálták. Különben, legalább nem kellett a teherbeeséstõl félni. :D 6 hét volt a gyermekágy akkor is, természetes volt, hogy a rokon nõk segítik a kismamát, és senkire se néztek ferde szemmel, amiért az köszönettel elfogadta. (Nem úgy, mint most, hogy legyél tip-top szülés után, és jaj, ha a nagyi viszi sétálni a kicsit, biztos a nagyszülõknek szülted a gyereked és máris lepasszolod...) Ja, igen, vatta volt és nem volt ilyen hiper-szuper betétek, meg Tena Lady.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hülye kérdéseket feszegetek, de: Divat volt a terhesség alatti szex és mennyit várhattak vele a szülés után? Gondolom nem egy héttel már azon kattogott az agyuk, mint manapság némelyik anyukának :)
32 éves vagyok:) Nálam bent volt apukám mikor születtem de ez akkor nagy újdonság volt. Uh nem volt, a védõnõ ill. az orvos sztetoszkóppal meghallgatta mondjuk 2 szer a vége felé a magzati szívhangot pocakon keresztül. Így értelemszerûen a nemet se lehetett elõre megtudni. Bár engem 9 hóig szoptatott anyukám, de 3 hónaposan már elkezdte a hozzátáplálást mert úgy volt a divat, jó kis babapiskótával :) ) Egyébként én is allergiás vagyok rengeteg dologra. Az biztos hogy nem volt így túlspílázva az egész kérdés mint ami most megy.:)
8as vagyok, az biztos, hogy anyukám is fél napig áztatta a fehér ruhát hipós vízbe, és utána jött a keverõ tárcsás mosógép, meg a centrifuga :D Jaj na én automata mosógép nélkül megdöglenék utálok kézzel, meg keverõtárcsással mosni :D Sokkal több munka volt vele.... Nekünk még sokáig volt keverõs... sajnos :)
Jaj, a tv-re emlékszem! 8 évvel fiatalabb az öcsém, õ most 21 és õt a gagyi, fekete-fehér tv nézhettük meg. Idétlen táblát tettek fölé, hogy õ az Xy. Nem volt rooming-in rendszer, a babák a csecsemõosztályon voltak, 3 óránként kihordták õket szopira. Az anyukák csak szoptattak, de nem lehetett velük a baba. Emlékszem, mondta anyu, hogy csak onnan tudta, hogy Libero eldobható pelust adtak rá, hogy megtapogatta. Mivel nem volt uh, csak kezdetleges, így a babák nemét nem tudták megmondani, legfeljebb valami nagyon nagy genetikai rendellenességre derülhetett fény. A cukorterhelés csak a zsömle/tej variáció volt, a glükózos ivászat még nem volt. 12 alkalommal kellett megjelenni a védõnõnél. (Ámbár szerintem itt anyukám rosszul emlékszik...) Otthon maradó várandós akkor is létezett, mert pl. anyukám állatok között dolgozott, szóval õt terhestáppénzre vették. 3 óránkénti szoptatás volt a mérvadó, éjszaka csak teáztatás, kamillatea. Nem vetették meg cukrot se bele. Nem volt még body, se 3-4 funkciós babakocsi. Régi, batárnagy tankok voltak babakocsinak, még bérelni is lehetett. 3 hónaposan korban átlagosan elkezdték a hozzátáplálást. Nem volt Vanish meg intelligens mosópor, ultra és hipó volt a hófehér textilpelenka titka. :) http://aprod.hu/hirdetes/antik-babakocsi-IDcVOd.html Találtam olyan babakocsit! Messze nincs köze a mai ûrhajós technikához! :D
3. vagyok, valóban... :D észre se vettem :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Harmadik ez aranyos :) Jót mosolyogtam, bár tudom, hogy véletlenül írtad el: "nem volt BABÁS szülés". :) )
24 vagyok, valakitõl azt hallottam, hogy a baba ínyét kenegették vele, mert csillapította a fogzási fájdalmat.

Manapság mit várnak el az első szexuális együttlétkor?

Úgyértem,hogy ti például elvárjátok el?ször, hogy orálisan kielégítsenek?Mik azok a "figurák" amit bevállaltok el?ször és mik amit nem?

Legjobb válasz: Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted,akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!

Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted, akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!
Nekem se volt tiszta, hogy a szüzesség elvesztésére gondolsz? Nálunk pl. orális szex( a párom csinálta nekem, én lány vagyok) még a szex elõtt volt és fokozatosan haladtunk, aztán késõbb szex is volt. Ha kölcsönösen szeretitek egymást és nem azért fekszetek le egymással, hogy tul legyetek rajta, akkor nem vr el senki semmit, csak add magadat és csináld, amit ugy érzel jól esik és ennyi. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nem szüzességre gondoltam, hanem új párkapcsolatra (hosszú kapcsolatból kilépve)
Sztem ma már alap, hogy orális szex is van elsõre. Hogy jó-e vagy nem azt nem tudom..

Szerintetek kik élnek manapság jobban, a-közalkalmazottak-nyugdíjasok, vagy azok akik tisztességesen dolgoznak és gyereket nevelnek? Mikor lesz vége a parasztvakításnak?

Legjobb válasz: Közalkalmazott az is aki a kemény 70 rongyért nyomja az ipart egy kórházban ápolóként ... mi köze ennek ahhoz, hogy dolgozik? Jól biztos nem élnek a közalkalmazottak. Meg azért nyugdíjas is elég sok van aki vagy kaját vesz vagy fût. Felhívom rá figyelmedet, hogy az elõzõ évben megfagyott és kihûlt emberek nagyobb része NEM hajléktalan volt, hanem kisnyugdíjas.

Közalkalmazott az is aki a kemény 70 rongyért nyomja az ipart egy kórházban ápolóként ... mi köze ennek ahhoz, hogy dolgozik? Jól biztos nem élnek a közalkalmazottak. Meg azért nyugdíjas is elég sok van aki vagy kaját vesz vagy fût. Felhívom rá figyelmedet, hogy az elõzõ évben megfagyott és kihûlt emberek nagyobb része NEM hajléktalan volt, hanem kisnyugdíjas.
Én közalkalmazottként iskolatitkár vagyok 20 éve. Tisztességesen dolgozom, 2 gyereket nevelek, havi nettó 73.000 forintot keresek. Mi a kérdés?
Miért a közalkalmazott nem dolgozik tisztességesen nem nevel gyereket. A nyugdíja nem dolgozott tisztességesen, nem nevelt gyereket? Mi akadályoz meg abban, hogy közalkalmazott legyél?
Én válaszoltam. Viszont mélyen felháborít, hogy a nyugdíjast-közalkalmazottat nem számítod a tisztességesen dolgozó, gyereket nevelõk közé.
A globáltõke! Ami 30 éve egyre kevesebb adót fizet és egyre többet offshore tozik. Ezért egyre kevesebb jut mindenkinek és a közép terheit növeli! Miközben egyre jobban növeli a munkanélküliséget a gazdaságra gyakorolt hatásaival.
Miért éppen ez a két kategória? És hogy jön most ide a parasztvakítás?
Továbbá: a 2-es és 3-as mire válaszolt, amikor még nem is volt kérdés???
A kérdező hozzászólása: Hogy "hogy jön ide a parasztvakítás?" Hát úgy ahogy magyarázkodtatok, okoskodtatok egy sima egyszerû válasz helyett!
A nyugdijasok.
google fordítót sem sikerült megtalálnod gondolom... studs - ennyit beírsz már épp elég.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!