Találatok a következő kifejezésre: Manapság mit el (25 db)

Manapság mikor vesztik el az emberek a szüzességüket? Hány éves korban?

Én már 27 vagyok és 10 éve nem aktuális a téma, csak érdekl?döm :)))

Legjobb válasz: Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.

26 évesen...
Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.
13 éves voltam. Szerintem ez attól is függ, ki milyen fejlett. (A suliban volt, aki 13 évesen még babával játszott. Persze lehet, hogy nekem is azt kellett volna. Mostmár úgy gondolom.)
pár hónapja vesztettem el. 16 vagyok.
14 évesen
A kornyezetemben ismerek pár csajt és fiút is aki már nem szuz és van olyan is aki terhes is (14-16 év kozottiek)
Hat manapsag a fiatalok tobbsege nagyon hamar elveszti a szuzesseget...sok olyat ismerek aki mar 12-13 evesen gyereket is szult ...de atlagban ojan 16 ev korul veszitik el
Az elõzõ kérdés is hasonló témáról szól. :)
Ja, amúgy én 15 voltam akkor. Most 21 éves vagyok, és majdnem egy éve anyuka. Elõzõ válaszoló.
én 13 voltam
majdnem 17 voltam
15 voltam.most 16 vagyok.. és még mindíg ugyanazzal a pasival vagyok..ennyi
ez nem problémázás, csak kíváncsiság, hogy manapság ez hogy megy. A 21 éves meg eléggé bepipult a kérdéstõl. Szerintem inkább õ problémázott.
Tökéletesen igaza van a 21 évesnek, hogy nem csinál belõle problémát. De ha elolvasta a kérdést és a válaszokat, akkor õt is érdekli a téma...
Köszike szivi, hogy így lehülyézel idegeneket. Csak kíváncsi volt a kérdésfeltevõ, hogy a mai világban ez hogy mûködik. Egyébként meg tanulj meg helyesen írni. Így egy nagy bunkónak tûnsz.
21 vagyok és még nem veszitetemel és nem agodok ijenen majd 1 szer eljõn anak is az ideje nem értem mijen hûjék vanak it hogy ijenen problémáznak
Nyáron a 19. szülinapomon.
Szerintem is a 15-16 éves kor az átlag.
Én most tizenhárom éves vagyok, és nem tervezem, hogy házasság elõtt elveszítsem, viszont a volt barátom már beleakart vinni. Természetesen szakítottam vele, õ meg ugyanennyi idõsen nemi életet él. Hát.. szerintem ennyi idõsen inkább önkielégítést végezzen valaki, hogy ah már kívánja a dolgot.. kevésbé veszélyes, meg hát mindegy... én furcsának találom ennyi idõsen elveszíteni, d eez mindenkinek a saját dolga.
CAD/CAM talan
Nagyon semmi. Egyre többen érzik úgy, hogy a számítógép elõtt töltött gyermekkort követõen már nem szeretnének felállni a számítógép mellõl, pedig továbbra is szükség lesz autószerelõre, kõmûvesre, esztergályosra, hentesre és nehézgépkezelõre is, mert sajnos attól nem épül az ország, hogy 2 millióan fogják bámulni a monitort.
Bármiben kaphatsz jó állást, ha tényleg eléggé jó vagy benne. Valóban kicsit nehezebb ma már programozóként jól elhelyezkedni, mint pár éve, de azért így is jók a lehetõségek, feltéve ha tényleg értesz ahhoz, amit csinálsz.
Annyit még hozzáfûznék, hogy JÓ programozóból ma is nagyon kevés van. A webes szakma is baromira hígul fel. Jönnek a kis barkács Pistikék, akik összetákoltak pár oldalt valamilyen ingyenes CMS-ekkel és máris azt hiszik, hogy mekkora nagy webfejlesztõk és hirdetik mindenhol magukat, hogy olcsón vállalnak profi minõséget. (Általában ezek azok, akik 10-30k körül reklámozzák a szolgáltatásukat.) Sajna itthon pedig az emberek mindent, a lehetõ legolcsóbban akarnak megszerezni, azért fel is szokták kérni az ilyen embereket....
Igen tehát azért webfejlesztésbõl elõször is specializálódhatsz témákra, másodszor pedig ott is eléggé komoly mélységek vannak mindenben, olyan ember, aki mindet maximálisan ismeri talán nincs is, de csak szerveroldali technológiából eszembe jut most az ASP.NET, PHP, Java, illetve a Node.js, mindegyiknek bele lehet tanulni az alapjaiba és a különbözõ változataiba, majd megismerni hozzá keretrendszereket, adatbáziskezelõ eszközöket, különbözõ bõvítményeket stb. És ezzel a szerver oldali rész még mindig nincs kivégezve. A kliens oldali dolgokról meg még nem is beszéltem, de ott is a HTML, CSS, Javascript alapjai az teljesen alap, emellé JQuery, ahhoz vannak mindenféle bõvítmények, CSS-hez a bootstrapek, az se hátrány ha képes vagy teljesen responsive oldalfelépítéseket csinálni, az se hátrány ha van grafikai vénád. Nyilván nem kell feltétlenül ezek közül mindhez értened, csak jelezni próbálom ezzel a poszttal, hogy attól hogy valaki látott már javascript illetve php kódot még nem lesz profi webfejlesztõ...
"Nagyon semmi. Egyre többen érzik úgy, hogy a számítógép elõtt töltött gyermekkort követõen már nem szeretnének felállni a számítógép mellõl, pedig továbbra is szükség lesz autószerelõre, kõmûvesre, esztergályosra, hentesre és nehézgépkezelõre is, mert sajnos attól nem épül az ország, hogy 2 millióan fogják bámulni a monitort." anyám.. :D történelmet tanultál? ipari forradalomról hallottál? ekkora sok hülyeséget összehordani, legalább otthon írd legközelebb egy papírra, hogy ne tudja elolvasni senki..

Mit érdemes tanulnia egy lánynak manapság amivel el lehet helyezkedni és nem kell hozzá diploma?

Legjobb válasz: ha jó az alakod... és szép vagy... akkor van egy roppant jó munka számodra... :) sokat kereshetsz vele...

ha jó az alakod... és szép vagy... akkor van egy roppant jó munka számodra... :) sokat kereshetsz vele...
Bocs h nem válasz a kérdésedre, de ez engem is nagyon érdekelne! Mindenki jön a dumával h tanuljunk szakmát...a diploma nem ér semmit...akkor legyek a 1000. mûkörmös, fodrász vagy 10000. XY szakügyintézõ?!
A kérdező hozzászólása: én ügyintézõi szakon végzek idén és én szeretem is, de sajnos jó helyen ezzel se lehet elhelyezkedni mert normális helyre kell a diploma még titkárnõnek is.
Nem tudom, hogy fodrászból tényleg olyan sok van-e; én rendszeresen látok hírdetéseket szalonokban, hogy fodrászt keresnek. Egyébként olyanok jut eszembe, mint varrónõ és ápoló. (utóbbihoz szerintem nem feltétlenül kell diploma)
Tuti le leszek pontozva, de: ha elmész mûkörmösnek, fodrásznak, kozmetikusnak stb. megcsinálhatod szépen magadnak a kis boltodat, még akkor is, ha nem kapsz szalonban munkát, így nem fogsz éhen halni. 20 év múlva úgysem lesz már olyan, hogy nyugdíj, én nem paráznék a bejelentett éveken.


Manapság mit várnak el az első szexuális együttlétkor?

Úgyértem,hogy ti például elvárjátok el?ször, hogy orálisan kielégítsenek?Mik azok a "figurák" amit bevállaltok el?ször és mik amit nem?

Legjobb válasz: Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted,akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!

Ha az elsö szexuális eggyüttlét alatt a szüzesség elveszitését érted, akkor sztem vannak olyan zavarba, hogy nem gondolnak arra hogy orálisan kielégitsék egymást.Nálunk ez fokozatosan több hét alatt alakult ki a sok-sok figura illetve orális szex.Ha aktív nemi életek utáni új párkapcsolatbeli szexre gondolsz, akkor minden minden menyiségbe--legalábbis nálam--- Remélem segitettem!
Nekem se volt tiszta, hogy a szüzesség elvesztésére gondolsz? Nálunk pl. orális szex( a párom csinálta nekem, én lány vagyok) még a szex elõtt volt és fokozatosan haladtunk, aztán késõbb szex is volt. Ha kölcsönösen szeretitek egymást és nem azért fekszetek le egymással, hogy tul legyetek rajta, akkor nem vr el senki semmit, csak add magadat és csináld, amit ugy érzel jól esik és ennyi. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nem szüzességre gondoltam, hanem új párkapcsolatra (hosszú kapcsolatból kilépve)
Sztem ma már alap, hogy orális szex is van elsõre. Hogy jó-e vagy nem azt nem tudom..

Szerintetek kik élnek manapság jobban, a-közalkalmazottak-nyugdíjasok, vagy azok akik tisztességesen dolgoznak és gyereket nevelnek? Mikor lesz vége a parasztvakításnak?

Legjobb válasz: Közalkalmazott az is aki a kemény 70 rongyért nyomja az ipart egy kórházban ápolóként ... mi köze ennek ahhoz, hogy dolgozik? Jól biztos nem élnek a közalkalmazottak. Meg azért nyugdíjas is elég sok van aki vagy kaját vesz vagy fût. Felhívom rá figyelmedet, hogy az elõzõ évben megfagyott és kihûlt emberek nagyobb része NEM hajléktalan volt, hanem kisnyugdíjas.

Közalkalmazott az is aki a kemény 70 rongyért nyomja az ipart egy kórházban ápolóként ... mi köze ennek ahhoz, hogy dolgozik? Jól biztos nem élnek a közalkalmazottak. Meg azért nyugdíjas is elég sok van aki vagy kaját vesz vagy fût. Felhívom rá figyelmedet, hogy az elõzõ évben megfagyott és kihûlt emberek nagyobb része NEM hajléktalan volt, hanem kisnyugdíjas.
Én közalkalmazottként iskolatitkár vagyok 20 éve. Tisztességesen dolgozom, 2 gyereket nevelek, havi nettó 73.000 forintot keresek. Mi a kérdés?
Miért a közalkalmazott nem dolgozik tisztességesen nem nevel gyereket. A nyugdíja nem dolgozott tisztességesen, nem nevelt gyereket? Mi akadályoz meg abban, hogy közalkalmazott legyél?
Én válaszoltam. Viszont mélyen felháborít, hogy a nyugdíjast-közalkalmazottat nem számítod a tisztességesen dolgozó, gyereket nevelõk közé.
A globáltõke! Ami 30 éve egyre kevesebb adót fizet és egyre többet offshore tozik. Ezért egyre kevesebb jut mindenkinek és a közép terheit növeli! Miközben egyre jobban növeli a munkanélküliséget a gazdaságra gyakorolt hatásaival.
Miért éppen ez a két kategória? És hogy jön most ide a parasztvakítás?
Továbbá: a 2-es és 3-as mire válaszolt, amikor még nem is volt kérdés???
A kérdező hozzászólása: Hogy "hogy jön ide a parasztvakítás?" Hát úgy ahogy magyarázkodtatok, okoskodtatok egy sima egyszerû válasz helyett!
A nyugdijasok.

Mi a véleményetek arról, hogy manapság a legtöbben a facebook-on szabályos marketing tevékenységet folytatnak, kirakatba tesznek mindent és ott "élnek" kapcsolatban?

A kérdés komoly, jelenség lett már pár éve, hogy 14-25 éves n?k pl. bikinis fotóval, vagy profi fotóssal készíttetett beállított fotókkal pózolnak, érkezik rájuk félmillió like és a nyálfolyatós kanok kommentjei, a sok szeri és én is szeri pici szivecske. Én személy szerint rosszul vagyok ett?l a kirakat életmódtól, hogy amint elmegy valaki nyaralni, nem a párjával van kettesben, hanem gyorsan 150 jól beállított képet fényképez, hogy legyen mit kitenni facebook-ra. Ha nincs kiírva facebook-ra hogy "kapcsolatban", az már nem is kapcsolat, arról nem is beszélve, hogy ha valaki egyáltalán nincs fent facebook-on, az kvázi nem is létezik, lúzer. Minden böffenést és fingást kommentelnek az üzen?falakon, és az els? dolga az embernek ha találkozik egy új emberrel, hogy "lecsekkolja" facebook-on. Szerintetek ez a jelenség még "normális" vagy csak nekem taszító?

Legjobb válasz: Hát igen... A facebook kiterjesztette a lehetõségeket a pózolásra. Mindig is így mûködött ez, csak nem volt ennyire centralizált és sokoldalú maga a kirakat. Amikor én voltam tizenéves, akkor is egy csomó csaj igyekezett minél feltûnõbb díszpávává válni, most pedig itt van a facebook, ahol munkájának gyümölcsét ki lehet pakolni, és kevesebb munkával több embertõl elismerést gyûjteni. Ha egy csaj vett egy jó új ruhát, akkor azt igyekezett minél több embernek elmesélni, megmutatni, most pedig egyszerûen csak egy fotót kell feltölteni, és minden ismerõse látja, akiknek úgyis meg akarta mutatni. A központi téma akkor is a párkapcsolatok voltak, akkor is mindenki világgá kürtölte, hogy van valakije; most ezt otthonról meg lehet tenni egy gombnyomással és csak a like-okat kell számolni, hogy kiket érdekelt. Akkor is mindenki azzal akarta bizonyítani, mennyire szereti egymást, hogy közös fényképeket csinált és mindenhol nyáladzva becézgették egymást, hogy ezzel mutassák, övék a világ legjobb párkapcsolata, most ez a facebookon már írásba foglalva mehet. Mindig voltak olyan emberek is, akik akármit mesélsz, mutatsz, csak felszínesen egyetértenek, együtt éreznek, dícsérnek stb. Ezek tipikusan azok az arcok, akik protokollszerûen megdicsérik az új frizurád, túláradóan gesztikulálnak mindenre, amit mondasz, miközben semmit sem jegyeznek meg abból, amit mondasz. Na a facebookon õk lesznek azok, akik mindent like-olnak a közeli ismerõseiktõl, függetlenül attól, hogy az mi. Még a panaszkodás menete is betûre ugyanaz: a társaságban elenged a szerencsétlen egy keserû sóhajt, hogy megkérdezzék, mi baja. Ez a facebookon egy kontextus nélküli kiakadás, vagy egy búbánatos idézet érthetetlen felposztolása képében jelentkezik, és hozzászólások a felszínes együttérzések. Szóval az emberek mûködése nem változott meg, csak a pózolási vágyuk kiélésére kaptak most egy csaknem tökéletes eszközt. Eddig is igyekezett mindenki minél több ember elõtt tökéletesnek és menõnek tûnni a maga szerencsétlen módján, most ezt seggen ülve és sokkal hatékonyabban tudja csinálni. A facebook és társai reagens eszközök, amelyek segítenek megmutatni, mennyire szánalmas vegyület tud lenni a társadalom, az más kérdés, hogy a reakciót nem értékeli ki szinte senki sem...

Hát igen... A facebook kiterjesztette a lehetõségeket a pózolásra. Mindig is így mûködött ez, csak nem volt ennyire centralizált és sokoldalú maga a kirakat. Amikor én voltam tizenéves, akkor is egy csomó csaj igyekezett minél feltûnõbb díszpávává válni, most pedig itt van a facebook, ahol munkájának gyümölcsét ki lehet pakolni, és kevesebb munkával több embertõl elismerést gyûjteni. Ha egy csaj vett egy jó új ruhát, akkor azt igyekezett minél több embernek elmesélni, megmutatni, most pedig egyszerûen csak egy fotót kell feltölteni, és minden ismerõse látja, akiknek úgyis meg akarta mutatni. A központi téma akkor is a párkapcsolatok voltak, akkor is mindenki világgá kürtölte, hogy van valakije; most ezt otthonról meg lehet tenni egy gombnyomással és csak a like-okat kell számolni, hogy kiket érdekelt. Akkor is mindenki azzal akarta bizonyítani, mennyire szereti egymást, hogy közös fényképeket csinált és mindenhol nyáladzva becézgették egymást, hogy ezzel mutassák, övék a világ legjobb párkapcsolata, most ez a facebookon már írásba foglalva mehet. Mindig voltak olyan emberek is, akik akármit mesélsz, mutatsz, csak felszínesen egyetértenek, együtt éreznek, dícsérnek stb. Ezek tipikusan azok az arcok, akik protokollszerûen megdicsérik az új frizurád, túláradóan gesztikulálnak mindenre, amit mondasz, miközben semmit sem jegyeznek meg abból, amit mondasz. Na a facebookon õk lesznek azok, akik mindent like-olnak a közeli ismerõseiktõl, függetlenül attól, hogy az mi. Még a panaszkodás menete is betûre ugyanaz: a társaságban elenged a szerencsétlen egy keserû sóhajt, hogy megkérdezzék, mi baja. Ez a facebookon egy kontextus nélküli kiakadás, vagy egy búbánatos idézet érthetetlen felposztolása képében jelentkezik, és hozzászólások a felszínes együttérzések. Szóval az emberek mûködése nem változott meg, csak a pózolási vágyuk kiélésére kaptak most egy csaknem tökéletes eszközt. Eddig is igyekezett mindenki minél több ember elõtt tökéletesnek és menõnek tûnni a maga szerencsétlen módján, most ezt seggen ülve és sokkal hatékonyabban tudja csinálni. A facebook és társai reagens eszközök, amelyek segítenek megmutatni, mennyire szánalmas vegyület tud lenni a társadalom, az más kérdés, hogy a reakciót nem értékeli ki szinte senki sem...
Undorító hát, de nem kell vele foglalkozni.
SZÁNALMAS. !!!!!!
"A most született gyerekek lesznek majd igazi facebook generáció, akik már az elsõ naptól végigkövethetök a faszbookon." Az eddigi tapasztalat alapján nekik már valami nagyon ciki dolog lesz a facebook. Ilyenkor gondolja azt minden ember, hogy akkor mi lehet még ennél is rosszabb, de egyáltalán nem biztos, hogy rosszabb lesz. A most felnövõ generáció megtapasztalja, és a saját gyerekeinek már el tudja mondani, hogy a neten publikusan kommentálni az életed szar dolog...
5-ösnek egy pacsi és piros pont! szóról szóra. ahogy mondod, jobban én se tudtam volna megfogalmazni
A most született gyerekek lesznek majd igazi facebook generáció, akik már az elsõ naptól végigkövethetök a faszbookon.
Szerintem totál extra gáz!!! Tapasztalat, az osztályomban is van 3 ilyen k*rva. 14 évesek és már szinte teljesen pucér képeket raknak fel magukról, de ha még lenne mire büszke lenni mert ki se látszanak a hájból. Ja és már több f*szt fogtak mint kilincset és büszkék rá!!!! Én 14 vagyok (facebook generáció) de ez akkor is k*urva nagy túlzàs amit egyesek csinàlnak!!!
jól mondja az elõttem szóló
a 14 éveseket nem nevezném nõnek. szeretnének annak látszani, némelyiknek külsõre sikerül is (18 évesen kiégett prostinak látszanak már) ahol túl sok a szivecske meg a "Kiskunmajsán édesemmel, Les Vegasban szerelmemmel, Mucikám szülinapi tortáját vágjuk épp" jellegû cuccal van tele, az mindig gyanús, hogy valami nincs rendben
Ne irigykedjetek! Az szánalmasabb. Érdekes, engem nem zavar.....
Nem csak neked taszító. Én is egyenesen undorodom tõle. Én csupán a minimális dolgokat osztom meg ezen a közösségi oldalon. Képek a barátokkal, akár egy jó buli pillanatai, de sosem azt tartottam lényegesnek, hogy facebookon jól mutassak. Egyszerûen sírhatnékom van, amikor én is szemesülök azokkal a dolgokkal, amiket elõzõleg te leírtál. De hát.. mit tudunk mi tenni...? Te, vagy én? Talán annyit, hogy figyelmen kívül hagyjuk, és minimálisan vesszük igénybe ezt az oldalt.
Nincs olyan lány ismerõsöm Facebookon és szinte nem is látok olyan lányt az ismerõseim ismerõsei között akiknek ne lenne legalább 2-3 pózolós képe meg amin vágják az értelmesebbnél értelmesebb (csücsörítõs stb.) fejeiket... :S és persze 600ezer komment mindegyiknél meg 900ezer szivecske hogy ílyen meg olyan szép vagy meg így meg úgy tetszel... hát én nem tudom megérteni ezeknek a lányoknak a gondolkodásmódját de nem is érdekelnek szerencsére, éljenek csak a kis saját pózolós, nyálcsorgatós világukban csak engem hagyjanak ki belõle :) Persze a való életben flegmák és beképzeltek, kb. körülöttük forog a világ (már amennyire ismerem õket)

Mibe kerül manapság, ha valakit felfogadok, hogy mindennap vigye haza a lányomat az iskolából, s heti háromszor vigye el az edzésre, várja meg és hozza is haza?

Legjobb válasz: Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.

Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.
Ez szinte egész napos elfoglaltság mert reggel elviszi Iskola aztán érte megy , plusz edzésre viszi és megvárja szerintem havi 100 000-150 000
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt is belekell kalkulálni hogy kocsival viszi vagy bkv val . Havi 10 000 csak a bérlet.
Igen, befolyásolja, hiszen duplán kell figyelni. De havi 60 az korrekt. Pláne feketén....
A kérdező hozzászólása: Kiegészíteném még a kérdésemet. Mi a tarifa akkor, ha néha a kisebbik lányomat is magukkal kell vigyék? Vagyis: befolyásolja-e a tarifát, hogy egy, vagy két gyereket kísér?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Heti ötször kb 1 óra (mikor haza viszi). Heti háromszor kb 4 óra (edzésre, felügyelet és haza). Így havi 68 óra. Tehát a havi 60 ezer korrekt lenne?
A kérdező hozzászólása: Kedves 1/2! Reggel én viszem kocsival. Csak tanítás után kell érte menni, majd hazavinni, mert ebédelni otthon szokott. Heti háromszor vissza kell érte jönni a lakásra, s onnan elvinni edzésre, megvárni helyben, hátha van valami gond (volt, mikor beteg lett, hányt, s elõbb haza kellett hoznom), majd haza. Sajnos szeptembertõl olyan a munkabeosztásom, hogy muszáj valakit fogadnom mellé, hogy biztonságban legyen.
Elsõ, vinni nem kell :) Kérdezõ, nálunk 600-1200Ft között mozog egy óra, Szerintem ha nem kell órákig vigyázni még rá, akkor 8000 körül hetente. És ha meg tudtok állapodni, akkor akár havi 30-ért is lesz aki elvállalja.
Ezres óránként. Ha valóban mindennap kell, akkor 30 alatt ne is gondolkodj.
jól kereshetsz, ha havonta ennyit ki tudsz fizetni sitterre.

Mennyire elfogadott manapság, ha egy lány hívja el a fiút valahová? Fiúk, ti mit szólnátok hozzá, ha egy számotokra szimpatikus lány elhívna titeket sétálni, vagy beülni valahova, ilyesmi?

Tetszik egy srác, egy suliba járunk. Fb-on szoktunk beszélgetni, nagyon sok mindenr?l tudunk dumálni, szóval van közös témánk. Nekem nagyon tetszik ez a srác, mert figyelmes és kedves (legalábbis velem eddig mindig figyelmes, kedves volt) és van benne valami plusz, amit nem lehet megfogalmazni.

Legjobb válasz: Én fiú létemre nagyon örülnék neki.Sokkal jobb egy fiú számára,ha a lány kezdeményezz,és örömmel elmennék randizni! Ugyhogy HAJRÁ Hívdd el!

Én fiú létemre nagyon örülnék neki.Sokkal jobb egy fiú számára, ha a lány kezdeményezz, és örömmel elmennék randizni! Ugyhogy HAJRÁ Hívdd el!
Örülnék neki!
Vajon én ismerlek?:) :D De amúgy nincs ezzel probléma, miért ne?:)
Miért az a fõ visszatartó erõ, hogy valaki cikinek fogja tartani? Szerintem jobb, ha pár idióta ismerõsöd majd cikinek tart, és összejössz mondjuk a nagy õ-vel, vagy akár csak egy tapasztalat legyen. [email protected] le mit gondolnak rólad mások! Aki tényleg a barátod, vagy bárkid, és szeret, nem fogja cikinek tartani :)
El ne hívd, mer azzal téridõ-paradoxont hoznál létre, amitõl felfordul a világ, és megsemmisül a világegyetem... Mikor, és hol van az leírva, hogy egy lány nem hívhatel egy fiut sétálni, moziba, stb?!
Az én tapasztalatomban a fiúk nyuszik lettek, szóval mindent nekünk kell csinálni XD Hívd el nyugodtan, ha tetszik :)
Hívd már el, b.zd meg! Vagy ha õt nem, akkor engem!!!
21. században vagyunk és nem a kõkorszakban ahol a nõknek élni sem volt joguk. Most valaki ezt vagy fel tudja fogni és él a lehetõségével, vagy nem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kérdés azért fordult meg a fejemben, mert én ismerek néhány srácot, aki pl. nem szereti, ha a csaj kezdeményez. Viszont azt nem tudom, hogy a kiszemelt fiú hogy viszonyul ehhez a dologhoz. Majd kiderül. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát ez már eldõlt. Az egyik barátnõm is errõl gyõzködött, szóval jövõhéten el is hívom majd találkozni. Ha minden jól megy, lesz is olyan esemény, ami elég jó apropó ahhoz, hogy elhívjam. :) Remélem nem esek pofára :D
majd írd már meg, hogy sikerült!:) sokan bátorságot meríthetnénk a te bátorságodból.:P sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül megírom majd. :)

Mit jelent manapság keresztszülőnek lenni? Csak formaság, vagy van valami kötelesség? Ti mit vártok el a gyereke (i) tek keresztszüleitől?

Legjobb válasz: Egy keresztszülönek SOHA nem volt jogi kötelezettsége, ma meg már a legtöbb esetben csak bohócság. Elvileg annyit jelentene, hogy a keresztszülö vállaja, hogy a gyerek vallási nevelésében résztvesz, semmi mást nem. De mivel a legtöbben nem vallási okokból keresztelik meg a gyereket, hanem mert "szokás", ezért értelmetlen az egész.

Egy keresztszülönek SOHA nem volt jogi kötelezettsége, ma meg már a legtöbb esetben csak bohócság. Elvileg annyit jelentene, hogy a keresztszülö vállaja, hogy a gyerek vallási nevelésében résztvesz, semmi mást nem. De mivel a legtöbben nem vallási okokból keresztelik meg a gyereket, hanem mert "szokás", ezért értelmetlen az egész.
Egyetértek az elõttem szólóval. Manapság puszta formaság. Régebben elvileg azt jelentette, ha a szülõkkel bármi történne, akkor a keresztszülõk nevelik fel a gyereket.
Hagyományosan a vallás szerint az a jelentõsége hogy "pótszülõként" van jelen a gyermek életében. Tehát rendszeres kapcsolatot tart a családdal, jelen vagy a gyermek életében, és ha kell segítséget nyújt. Ennek a legvésõ stádiuma ugye az, ha a szülõkkel valami történik, akkor magához veszi a gyermeket és folytatja annak nevelését. Persze ennek jogi oldala nincs, ha nem teszi meg, senki nem kéri rajta számon. Hagyomány még az is, hogy a keresztszülõ fizeti a keresztelést és a gyermek késõbbi házasságkötésének polgári díját is. További szokás névnapkor, szülinapkor, különösebb eseményekkor (ballagás, egyéb díjátvétel) köszönteni a gyermeket. A köszöntés visszafelé is dukál.
Én is egyetértek az elsõ hozzászólóval. Ismerek olyat, hogy jóban volt két család, az egyik párnak gyereke született, a másik pár lettek a baba keresztszülei.Na , ezek 2 év múlva valamin összevesztek, és nem tartják a kapcsolatot.Ilyenkor mi van? Ha családtag a keresztszülõ, olyankor is elõfordulhat ott is bármi... Én 45 vagyok, csak névadó ünnepségem volt anno, a gyerekeim viszont a dédi kívánságára meg vannak keresztelve.Annyi az egész, hogy amíg nagykorúak nem lettek, ajándékot kaptak tõlük évente 1-2x...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!