Találatok a következő kifejezésre: Manapság miért férfiak is (4 db)

A fiúk-férfiak is borotválják, csinosítják (manapság) a hónalj- és szeméremszörzetüket. Miért?

Egészségügyi(higiéniai),esztétikai vagy szexuális figyelemfelkeltés az oka? Lányok-fiúk! Hogy gondoljátok?

Legjobb válasz: Páromat én vettem rá..hónalját amugyis borotválta,lenn csak rövidre nyirta...elsõ együttlét után olyan pirosra szúrt,hogy muszáj volt mondani,hogy legközelebb akkor jöhet úgy a közelembe ha csupasz...azóta már fullcsupasz mindig,zacsit is leszedi,nem izzad be,és nem szúr,mindkettõnknek jobb... jah,és õ se nyalogatna kutyát,akkor én miért?:D

Páromat én vettem rá..hónalját amugyis borotválta, lenn csak rövidre nyirta...elsõ együttlét után olyan pirosra szúrt, hogy muszáj volt mondani, hogy legközelebb akkor jöhet úgy a közelembe ha csupasz...azóta már fullcsupasz mindig, zacsit is leszedi, nem izzad be, és nem szúr, mindkettõnknek jobb... jah, és õ se nyalogatna kutyát, akkor én miért?:D
Divatból, csak ráfogják, hogy ez egészségesebb. Valójában nagyobb a fertõzés veszélye. A nõknél különösen.
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi hozzászólónak: KÖSZI, ez a válaszod megnyugtat. :-))

Manapság miért viselnek férfiak is szoknyát?

Én még sose láttam férfit szoknyában, csak többekt?l is hallottam, itt, az oldalon is, hogy pl. fiú osztálytársaik szoknyában járnak, pedig nem buzik. Hogy kell ezt elképzelni? Miért visel egy férfi szoknyát? Oké, hogy változik a világ, meg hogy régen a hosszú haj is olyan izé dolog volt, meg a fülbevaló, ma meg már nem az, de nekem ez a szoknya akkor is nagyon nagyon férfiatlan. Jó, persze, van a skótszoknya, de az népviselet. Meg láttam már koncerten zenész pasit hosszoú "szoknyában", de az inkább csak a dereka köré csavart hosszú anyag volt, meg amúgy is, színpadi kellék. De hogy utcán abban járjon férfi?? Tudna valaki képet linkelni szoknyás pasiról? Olyanra gondolok, aki nem buzi, meg nem n?imitátor, hanem így jár hétköznap is. Meg tényleg érdekelne, hogy mi visz rá egy férfit a szoknya és a n?i ruhák viselésére.

Legjobb válasz: Nézd meg Shagrath-ot, a Dimmu Borgir énekesét, vagy Vreth-et, a Finntroll énekesét a színpadon szoknyában, meztelen felsõtesttel, hörögve! :) Ha minden szoknyás fiú ilyen lenne, kötelezõvé tenném nekik a szoknyaviselést! :) Nos, miért is kényelmesebb a szoknya? Több mozgásteret ad, nem szorítja el a nemesebb szervüket, stb. Még annak idején az õskorban (10 éve, egséz pontosan) az akkor még színvonalasnak mondható Bravó c. tinimagazinban láttam a divatoldalon fiúknak utcai viseletre szoknyát. Egy egyszerû szürke, hosszú pamutszoknyát kell elképzelni, ugyanolyan felsõrész volt hozzá. Majd' szívrohamot kaptam, azóta hozzászoktam a divat vadhajtásaihoz. Egyébként nem csak a skótok hordanak szoknyát, hanem pl. az ókorban majdnem minden nép! :) Akkoriban más volt a közízlés...

Nézd meg Shagrath-ot, a Dimmu Borgir énekesét, vagy Vreth-et, a Finntroll énekesét a színpadon szoknyában, meztelen felsõtesttel, hörögve! :) Ha minden szoknyás fiú ilyen lenne, kötelezõvé tenném nekik a szoknyaviselést! :) Nos, miért is kényelmesebb a szoknya? Több mozgásteret ad, nem szorítja el a nemesebb szervüket, stb. Még annak idején az õskorban (10 éve, egséz pontosan) az akkor még színvonalasnak mondható Bravó c. tinimagazinban láttam a divatoldalon fiúknak utcai viseletre szoknyát. Egy egyszerû szürke, hosszú pamutszoknyát kell elképzelni, ugyanolyan felsõrész volt hozzá. Majd' szívrohamot kaptam, azóta hozzászoktam a divat vadhajtásaihoz. Egyébként nem csak a skótok hordanak szoknyát, hanem pl. az ókorban majdnem minden nép! :) Akkoriban más volt a közízlés...
Nálunk az uncsitesóm hord szoknyát, 14 éves most. Egyszerûen csak szereti hordani. De a suliban van még egy srác, aki ugyancsak hordja, de nem nagyon elterjed még. Én nem látok benne semmi rosszat és ha lesz gyerekem, akkor nyugodtan veszek neki, ha szeretne magának.
én nagyon szeretem hordani, de még Mo-on nem teljesen elfogadott, hogy fiúk szoknyát vegyenek fel. de nem én vagyok az egyedüli, aki szoknyát akar hordani fiú létére. több 16 éves barátom is szeretne felvenni, de még nem merik nyilvánosan, én is csak ritkám merem felhúzni, sajnos rögtön b**inak bélyegeznek meg miatta
vannak kifejezetten férfi szoknyák is, van akinek bejön van akinek nem, max a skót szoknya lenne poén xd
Te jó atya Úristem... Miért nem jó a fiúknak már a nadrág se? Az a divat, hogy lánynak öltözzenek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, látom te nem tudsz olvasni.

Miért várják el manapság a férfiak (tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés) hogy a nők kezdeményezzenek? Elvileg a férfi az erősebb nem, és ez az ő feladatuk, ők az 'úr a háznál', akkor ebben is vegyék ki a szerepüket!

Én az a típus vagyok, aki elvárja a férfitól, hogy ő kezdeményezzen és legyen annyira bátor hogy akár egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol ő tegye meg az első lépést!

Legjobb válasz: Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.

Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.
hülyeség:) a férfi is csak akkor kezdemény, ha a nõ már megtette az elsõ lépést JA és a mai nõkért rohadtúl nem éri meg fáradozni, úgyis jönnek úgyis mennek.
Ne szólj semmit, fel vagy szedve! Elvárás? Ha õ ezt várja, te meg azt, hogy õ lépjen, akkor nem lesz semmi. Aztán valamelyikõtök megunja, vagy jön egy harmadik, aki nem ismeri a szabályokat, csak megismerkedik azzal aki érdekli.
Én szívesen kezdeményezek, de könyörgöm, adjatok néhány érthetõ jelet.. Egy olyan nõhöz, aki nem mutat felém érdeklõdést sose fogok odamenni. Másrészt van némi félelem a bunkó visszautasítástól.
Én rá szoktam mosolyogni arra aki tetszik, ha nem jön oda akkor ennyi, de általában ilyenkor ha viszonzott a dolog odajönnek. Azért a lányok közt is van az a véglet, pl egy barátnõm aki kb rá se néz a srácra aki tetszik neki mert érte meg kell küzdeni...hát nem nagyon küzdenek és nem a pasik a hibásak ilyen esetben sztem.
Persze, mert ha te vagy a férfi, akkor te is égesd meg magad, te gyalogolj végig az aknamezõn, meg te is menj be elõszõr az oroszlánketrecbe megdögleni. MErt hát te vagy a férfi, és ezért inkább te is bassz rá nemigaz? Még ilyen köcsög hozzáállást. Köcsög hozzáállás, köcsög nõktõl szeretettel! Wáo, le vagyok nyûgözve. Annyi ész nincs, hogy felfogná a kérdezõ, HOGY: mindig az baszik rá érzelmileg, lelkileg, aki leszólít, mert az van az elutasított poziciójában. AKit leszólítanak az gyakorlatilag képtelen pofára esni. Vagy legalábbis minimális az esélye, mert akit leszólítottak, az már érzi, hogy a leszólító félnek tetszik, szüksége lenne a társaságára, ezáltal nyeregben érzi magát. EZ ám a keleti kényelem.... Talán úgy volna jó, ha mindkét fél tenne valamit. Mivel ennyire nagyurak lettek a párválasztásban a nõk, akkor talán aki tetszik nekik, ahhoz közeledhetnének kifejezetten. Mire gondolok? Odamész hozzá, beszélgetést kezdeményezel, érdeklõdést mutatsz iránta. Ezzel még nem mondod ki konkrétan, hogy hello pali , jössz baszóra? Nem kell ez. Nem kell nyomulni. CSak elég , ha érdeklõdsz iránta, pár kedves mondat, beszélgetésbe elegyedsz. Ennyi..Ettõl még nem lesz bajotok. De a szemezõs szarozás nem elég. Az gyér, kutya nem érti, hogy mit is akar jelenteni valójában a bámészkodás. Ettõl még nem leszel ribanz. Ez a bátorság dolog meg olyan, hogy nem biztos hogy ér annyit... Csak gondolj a frontvonal legelején mászkáló marha katonákra, elsõként lövik ementálivá õket, de BÁTRAK voltak, hogy elsõnek pusztuljanak meg. Aztán vágják be õket a tömegsírba, és kutyát nem érdekelnek. A bátorság nem mindig kifizetõdõ. Fõleg ha egy életre lelki roncsot csinálhat belõled egykét parasz pina. Mert olyanok akadgatnak a dekoratív nõstények között jószerivel. Sose tudhatod, hogy mikor fogsz ki egy patkányt. Orosz rulett sztáyl. Ez nem mindenkinek kell. Egy patkány féle nõnél még a magány is jobb! érdemes vigyázni.
A kérdező hozzászólása: 4-es: nagyon tanulságos a sztori tényleg, de ez a baj hogy egy ilyen eset miatt az összes többi normális lány is le van minõsítve sajnos :( és egyre nehezebben bízok meg én is bárkiben 1-1 csalódás után!
Kedves kérdezõ Értem az építõ jellegû kritikád, csak 30 felett kissé nehéz. ... Azt hiszem össze kéne szedni magunk.
Ha lennének egyértelmû jelek és nyitottak volnátok, továbbá nem élnétek vissza ezzel, akkor lenne kezdeményezés is!
Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig a nõ kezdeményez...sose a férfi...a lány adja a "jeleket" komolyságtól függõen x ideg( flörtöl, néz, kedves, érezteti mindenhogyan, hogy jó vagyok nála)aztán pedig én kezdeményezek konkrétan! Na most ha egy lánynál azt veszem észre, hogy nem ad semmilyen jelet akkor így járt..ha pedig jeleket küldözget de hamar feladja és nem flörtöl velem sokáig( akár hetek, hónapok) akkor szintén így járt! Mindig van olyan lány aki kitartóan küldözgeti a jeleit felém és azoknál a lányoknál mindig kezdeményezek is..lehet ez is lutri persze, mert késõbb kiderülhet, hogy még sem vagyok szimpatikus vagy akármi, de ha jelek megvannak és kelõ ideig akkor általában a férfiak kezdeményeznek!
A férfi kezdeményezés addig mûködött, amíg a nõk félénkek, önbizalomhiányosak voltak.Ez esetben a nõ értékelt bármi nemû közeledést. Manapság már beképzeltek, magas lovon ülnek (természetesen a semmire fel), így a szerepek és a feladatkörök is változnak.
Ugyanabba a "típusba" tartozom, mint te kedves kérdezõ, viszont párszor már én is kezdeményeztem az elmúlt pár évben, tehát teljesen attól sem zárkozom el, viszont azok a kezdeményezések teljes kudarccal végzõdtek, mert azoknak a férfiaknak én, mint nõ, nem jöttem be, csak, mint barát. Ezért fogadtam meg, hogy többet nem kezdeményezek, mert az amúgy is kevés önbizalmamat ezek a kudarcok csak még jobban lerombolták. Azért teszem hozzá, hogy vannak még kezdeményezõ férfiak is, tehát nem mindegyik várja el azt, hogy a nõk tegyék meg az elsõ lépést, úgyhogy kedves kérdezõ légy türelmes és hidd el, akkor rád talál majd a számodra is igazi férfi. 31N
Mert ha egy lánynak nem tetszik a srác, akkor az híába udvarol, kezdeményez ugyis kikosarazza. Viszont a jópasikat meg ugyis ti szeditek fel.
Talán azért , mert annyit hisztiztetek az egyenjogúság miatt. Egyenlõ fizetést, jogokat, elbánást akartok. Nos, ahogy Aladdin mondta Jaffarnak a mese végén: "Azzal más is együtt jár!" Bizony. Itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni. És tessék randira hívni a pasast (!)
A pasik kényelmesek, a kínálat meg nagy.
én vagyok az úr a háznál.
Ti magamfajta srácok, meg NE sértõdjetek meg azon ami ránk igaz, mert én se tettem " Szeretetéhes, de korrekt - Sok nyámnyila pali nem találja a helyét ebben a szeretetmentes világban, ezért kaptok tõlük munkát. Szeretetéhes, próbálkozós - Rengeteg hímet nevelt az anyja, és ez látszik is a balfékségükön, ezért kaptok tõlük munkát. "

Miért kell manapság egy legénybúcsúnak a megcsalásról szólnia? Az emberek úgy csinálnak mintha a férfiak utána már nem is élhetnének.

Legjobb válasz: Én még nem vagyok nõs ember, és soha életemben nem csaltam meg senkit, pedig lett volna rá bõven lehetõségem. Annak ellenére sem tettem meg, hogy engem már csaltak meg. DE: egy legénybúcsún nem mondanék nemet, mert az pontosan arról szól, hogy az utolsó nap az életedben, amikor felelõsség nélkül mindent megtehetsz. Tudom, az éremnek két oldala van, épp ezért a megcsalást a leendõ feleségem esetében is megengedhetõnek tartom egy leánybúcsún. Csak soha nem tudjam meg. Tulajdonképpen a legjobb az, ha örökké titokban marad, hogy mi történt egy legény/leánybúcsún, nem kell kérdezõsködni róla, nem kell mesélni róla, elég, ha az illetõ tudja, meg 1-2 közeli barát/barátnõ :) Mintha meg sem történt volna :D

A család nem merül ki abban, hogy nem krunk félre. Attól az még nem az. Hanem egy blokk ahol felnevelkedhet egy gyerek és olyan emberek között, akikbõl lett. Az hogy ki hogyan kefél félre nem teljesen számít ebbe. Ennek szerintem semmi köze a szentfazékokhoz. Ez annyira elemi, hogy még az állatvilágban is felfedezhetõ. Az meg, hogy az ember ezt tönkreteszi csak is rá jellemzõ.
Én még nem vagyok nõs ember, és soha életemben nem csaltam meg senkit, pedig lett volna rá bõven lehetõségem. Annak ellenére sem tettem meg, hogy engem már csaltak meg. DE: egy legénybúcsún nem mondanék nemet, mert az pontosan arról szól, hogy az utolsó nap az életedben, amikor felelõsség nélkül mindent megtehetsz. Tudom, az éremnek két oldala van, épp ezért a megcsalást a leendõ feleségem esetében is megengedhetõnek tartom egy leánybúcsún. Csak soha nem tudjam meg. Tulajdonképpen a legjobb az, ha örökké titokban marad, hogy mi történt egy legény/leánybúcsún, nem kell kérdezõsködni róla, nem kell mesélni róla, elég, ha az illetõ tudja, meg 1-2 közeli barát/barátnõ :) Mintha meg sem történt volna :D
Szerintem pont arról kéne, hogy szóljon a legény búcsú, hogy a többiek csajoznak csak, a spanok. Akit meg beszippantott a fekete lyuk, az a legény csak búcsúzkodik :) És nem ér a piálásra meg a lendületre fogni, hogy ha a main man is beakasztja az este folyamán valakinek. Csak tippelek, de szerintem a legénybúcsú szó, nem azt jelenti, hogy felülhet minden körhintára a legény, hanem, hogy elbúcsúzunk a legénytõl, aki innentõl férfi lesz (olyan értelemben, hogy számíthat rá a nõje, mert képes magát ígéretekhez tartani). Én ezt így értelmezném, nem pedig úgy, hogy na itt az utolsó estéd koord ki magadból az utolsókat, az a felfogás úgy sokkal szomorúbb szerintem.
Nekem barátnõm ajánlotta fel hogy majd ha lesz legénybúcsúm akkor hozat csajt, hogy azon úgymond "éljem ki magam" de én soha nem tudnám megtenni, ahogy azt se bírnám ki ha hasonló lenne az õ buliján. Elég ha jön egy sztriptízes azt csá, bár nem tudom nem sok legénybúcsún voltam még de egyiken se volt ilyen hogy a srác megcsalta a jövendõbeliét. Ez csak valami nagyon felszínes pénzen alapuló kapcsolatban lehetséges szerintem.
"És aminek az alapjait nálunk is és világ szerte olyan szépen rombol a média. A család szentségét és fontosságát (Született feleségek, Szex és New York stb) olyan hatékonyan rombolja, hogy nagyrészt nevetlen emberek lepik el ezt a bolygót, akik már a szabadság fogalmát is teljesen félre értelmezték." A család szentsége és fontossága régen is csak abban nyilvánult meg, hogy nem volt válás. De régen pl. a fiaikat k*rvázni hordták az apák, a könnyûvérû asszonyokat ugyanúgy dugta, aki érte, ugyanúgy össze-vissza keféltek, a nemestõl kezdve a városi polgáron át a földtúró parasztig. Mindössze annyiban különbözött a mai helyzettõl, hogy hivatalosan tilos volt, ezért titokban csinálták. Ez van, genetikailag kódolt ösztön a fék nélküli szaporodás, és ezt nem írja felül az egyházi szentfazekak szövegelése.
Szerintem ez nem érettség kérdése, pusztán neveltség, mint olyan sok minden, ami konfliktust szül. És aminek az alapjait nálunk is és világ szerte olyan szépen rombol a média. A család szentségét és fontosságát (Született feleségek, Szex és New York stb) olyan hatékonyan rombolja, hogy nagyrészt nevetlen emberek lepik el ezt a bolygót, akik már a szabadság fogalmát is teljesen félre értelmezték. (No any korlát a többség szerint). És az elõre gondolkodás, minimális tradíció, és a minimális visszavétel az önmegvalósításból jelenségek teljesen eltûnnek és így született meg az új faj. Az önmegvalósító paraszt, akit vakítanak. Mi már nem emberek vagyunk, az a faj kihalt.
Szerintem az akinek még kell a legény/leánybúcsú hogy még egyszer "kiélje" magát az még ne házasodjon mert nem elég érett hozzá...
#7: "én nem tudnék úgy tenni, mintha mi se történt volna, hogy a páromat valaki meghúzta oszt minden happy utána" Pont errõl beszélek, hogy ne tudjam meg. Ha kiderülne, én sem tudnám elviselni. Épp ezért nem fogok róla kérdezõsködni. Nem érdekel, hogy mit csinált a leánybúcsúján. Ahogy az én legénybúcsúmat is örökre jótékony homály fogja fedni. És nem azt mondom, hogy kötelezõen meg fogom csalni a menyasszonyomat. De ha a haverok meglepetésnek beszerveznek egy fullextrás qrvát, aki minden vágyamat teljesíti, ráadásul soha többet az életben nem lesz legénybúcsúm, akkor én bizony rámennék a csajra. Ennyi, lehet lepontozni, ha nem tetszik. És tudom, hogy furán hangzik ezek után, de nálam hûségesebb ember kevés van. Volt már olyan nem egyszer, hogy buliban, nem kicsit italos állapotban lelökdöstem magamról csajokat, akik ráadásul nagyon bejöttek, és akikkel kb. bármit megtehettem volna, és sosem derült volna ki. Ellenben már nem egy olyan csajom volt, aki buliban lazán félrek-rt, és aztán meg arra fogta, hogy sokat ivott. Szóval nekem ne tartson senki elõadást a hûségrõl.
az utolsóét osztom. nagy buli volt a legénybúcsúm, de csak a srácok csajoztak :) én meg utána otthon :)
A kérdező hozzászólása: Hát 6-os neked nem valami komoly a felfogásod.....
Szerintem az emberek nem a leány-/legénybúcsún fogják megcsalni a partnerüket, hanem a házasság után, amikor már ellaposodik az egész.
én nem tudnék úgy tenni, mintha mi se történt volna, hogy a páromat valaki meghúzta oszt minden happy utána van akinek van hozzá gyomra de ez neken nem fér bele utolsó ez neked szólt
Utána is élnek, k*rváznak is, ha a legénybúcsún megcsal, megfog utána is. A sztriptíz táncos, ha az ölében bugyiban vonaglik, persze õ is felöltözve, az még nem megcsalás. Egyébként másnap este tuti egy bika lesz az ágyadban! ;) Mindegy hol éhezik meg a férfi, ha otthon lakik jól. Akarsz jó feleség lenni, adok pár leckét... :)
Attól függ mi számít megcsalásnak. Ha csak ott táncol a girl és nincs semmi tapi, akkor nem tudom hol a gond. :) A legénybúcsú nem szexrõl szól, hanem egy utolsó férfiaknak generált látvány inger. Sz olyan mint ha 1 chippendél fiú táncolna az öledben. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom.... úgy látszik én vagyok nagyon elmaradva ettõl a világtól, de én úgy gondolom ez elég bunkó dolog ha valaki megteszi, h. megcsalja a párját. Ha valaki szeret valakit, akkor nem csalja meg. Errõl ennyit. És szerintem egy megcsalásra nem kifogás az h. sokat ivott az illetõ. Ha meg annyira meg akarja csalni, akkor meg hagyja el a másikat, mert elõbb utóbb úgyis megteszi. 26N
Pont azért amiért a lánybúcsúnak is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!